کنکور سوالات غیردرسی کنکور۱۴۰۴

آزی هستم..:)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
خداحافظ فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1405
آغا یه مشکل این حل شه کاملا اوکی میشم من واقعا مدرسه انرژی ازم می بره و وقتی که برمی گردم هم تقریبا مردم! یه جوریه که حتی مدرسه هم یه فرصت کوتاه پیش بیاد درجا میرم تو کما
و این خب بده حجم درسا انبوه و مجبورم تا 2 3 بشینم بخونم از اونورم مجبورم صبح 6 پاشم برم
و یه مدتیم بود بعد از ظهرم نمی خوابیدم در اون حد وحشتناکه درسا و خلاصه کلوم بگم من تموم شدم درسا تموم نشد آیا کسی تجربه ی مشابهی داشته؟آیا راه حلی باش پیدا کرده ؟

Hope07

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
آغا یه مشکل این حل شه کاملا اوکی میشم من واقعا مدرسه انرژی ازم می بره و وقتی که برمی گردم هم تقریبا مردم! یه جوریه که حتی مدرسه هم یه فرصت کوتاه پیش بیاد درجا میرم تو کما
و این خب بده حجم درسا انبوه و مجبورم تا 2 3 بشینم بخونم از اونورم مجبورم صبح 6 پاشم برم
و یه مدتیم بود بعد از ظهرم نمی خوابیدم در اون حد وحشتناکه درسا و خلاصه کلوم بگم من تموم شدم درسا تموم نشد آیا کسی تجربه ی مشابهی داشته؟آیا راه حلی باش پیدا کرده ؟
وقتی اومدی خونه درحد نیم ساعت تا چهل دقیقه بخواب بعد شروع کن بیشتر نخواب یا هم نخواب بعد از اومدن بخون ساعت خوابت رو زود تر کن و بیداریت رو تغییر بده مثلا صبح ها زود تر از مدرسه پاشو بخون راه حل دوم واسه من جواب بود از خوابت نزن فقط تغییرش بده نمیدونم واقعا اخرین راه اینه که تایم مطالعت رو روزهای تعطیل بیشتر کنی جبران شه

-Lili-

سیسیِ ملی
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1405
من یه مدت اینجوری بودم، که واقعا همه ی جوانب زندگیم تحت تاثیر خواب‌آلودگی‌م قرار گرفته بود
کافئین خوردم آزمایش خون دادم خواب های کوتاه بین روز افزایش دادم و...
ولی درست نشد، یجورایی باید این موضوع رو از بیخ و بن درست کرد، مخصوصا اینکه قضیه مال یکی دو هفته نیست و تقریبا دوسال باید اینجوری درس بخونی
.
درسته خیلی تجربه ندارم ولی نظر خودم اینه
سعی کن تایم خوابت رو ثابت کنی
یعنی مثلاً من قراره ۶ ساعت توی طول روز بخوابم، ۵ ساعت شب می‌خوابم ۱ ساعت ظهر
و بعد از یه مدت همینو حفظ کنی ممکنه به بهبود اوضاع کمک کنه، ببین تو اگه شب سه ساعت بخوابی واقعا کم و یجوریه، حتی اگه بازم ظهر بیای ۳ ساعت بخوابی تا جبران خواب شب بشه بازم یجوریه
یعنی ببین تایم خوابت توی طول روز یکیه، ولی اونجوری که تایم خواب شبت بیشتر باشه مفیدتره و بیشتر کمک می‌کنه

یکی دیگه اینکه، من قبلا ظهر نمی‌خوابیدم، و میتونم بگم از ۳ تا ۴ونیم پشت میز نمی‌دونم چکار میکردم!چون فقط یک ساعت و نیم می‌گذشت میگفتم وا ! من فقط دوتا سوال حل کردم که

یعنی ببین بعضی وقتا تو توی خستگی یه مبحث رو دوساعت میخونی ولی اگه سرحال باشی شاید نیم ساعته جمع بشه
.
یعنی بنظر من در مرحله اول سعی کن تایم خوابت رو ثابت کنی
شاید توی هفته اول و دوم یکم اذیت بشی و به بعضی از کارات نرسی
ولی شاید بعدش اوضاع درست بشه
در هر صورت تو نمیتونی به مدت دوسال شبا ۳ ساعت بخوابی
.
و یکی دیگه اینکه سعی کن آروم باشی(البته این برای من شاید فقط صدق میکرد...در هر صورت)
یعنی ببین من وقتی استرس کارام و برنامه هام رو داشته باشم کم کم از لحاظ روحی خسته میشم و به مرور مغزم هم دیگه نمیکشه
همش میخوای بخوابی استراحت کنی....(یجورایی از بس توی بیداری همه چی استرس زا و ترسناک بود و که ترجیح میدادم خواب باشم)
یعنی وقتی سعی کردم یکم مهربون تر با خودم رفتار کنم و انتظار ربات بودن از خودم نداشته باشم، یکم وضعیت بهتر شد

*100RA*

از بچه های بیتوین تو واتر
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
دانشگاه ها باشگاه دارن؟ استخر چی؟
اگه آره رایگانه؟

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
خداحافظ فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1405
دانشگاه ها باشگاه دارن؟ استخر چی؟
اگه آره رایگانه؟

آره از باشگاه فوتسال بگیر تا بدنسازی و استخر باشگاه تا جایی که اطلاع دارم رایگان بود چند سال پیش اگرم بود مبلغ قابل توجهی نبودولی مثلا استخر برای دانشجویان قیمتش کمتره یعنی خیلی کمتر از بیرون!

*100RA*

از بچه های بیتوین تو واتر
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
آره از باشگاه فوتسال بگیر تا بدنسازی و استخر باشگاه تا جایی که اطلاع دارم رایگان بود چند سال پیش اگرم بود مبلغ قابل توجهی نبودولی مثلا استخر برای دانشجویان قیمتش کمتره یعنی خیلی کمتر از بیرون!
دانشگاه تبریز داره دیدم
بحث اینه که همه دانشگاها دارن؟ حداقل سراسری ها دارن همشون ؟

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
خداحافظ فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1405
دانشگاه تبریز داره دیدم
بحث اینه که همه دانشگاها دارن؟ حداقل سراسری ها دارن همشون ؟
تیپ1 ها قاعدتا همشون دارن تیپ2 هم احتمالا باشه ولی 3 رو نمی دونم

Hope07

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
سلام. روز قبل آزمون هر درس رو پیشنهاد میدین چجوری مرور کنم؟اکه به بودجه نرسیدم چیکار کنم ؟مثلا زیست کتابو مرور کنم؟ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون میشم راهنمایی کنین 🙏✨

arina._.sorayyaei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام. روز قبل آزمون هر درس رو پیشنهاد میدین چجوری مرور کنم؟اکه به بودجه نرسیدم چیکار کنم ؟مثلا زیست کتابو مرور کنم؟ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون میشم راهنمایی کنین 🙏✨
سعی کن چهارشنبه یا صب پنج شنبه خودتو با یه آزمون بسنجی
بعد با توجه به اون آزمون
مثلا زیست برو کتاب درسی اون بخش رو بخون و چن تا سوال از اون مبحث حل کن
ریاضی و فیزیک و حلیات شیمی هم مسائل که مشکل داری از اون مبحث سوال بزن
حفریات شیمی هم شبیه زیست

arina._.sorayyaei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
یه چرت کوتاه بد نیست ولی طولانی نشه
اینو یادت باشه خواب زیاد خستگی میاره
چای و قهوه هم کمک میکنه
ولی اگه خستگی عادی نیست یه آزمایش خون بده

Hope07

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
سعی کن چهارشنبه یا صب پنج شنبه خودتو با یه آزمون بسنجی
بعد با توجه به اون آزمون
مثلا زیست برو کتاب درسی اون بخش رو بخون و چن تا سوال از اون مبحث حل کن
ریاضی و فیزیک و حلیات شیمی هم مسائل که مشکل داری از اون مبحث سوال بزن
حفریات شیمی هم شبیه زیست
ممنون خیلی کمک کردین ❤️❤️ به نظرتون حل کردن سوال های غلطم تو حلیات می‌تونه کمکم کنه؟یا به جاش تست بزنم ؟

arina._.sorayyaei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
ممنون خیلی کمک کردین ❤️❤️ به نظرتون حل کردن سوال های غلطم تو حلیات می‌تونه کمکم کنه؟یا به جاش تست بزنم ؟
بستگی داره ولی عموما بله
ضعف تو حلیات یعنی معمولا شما ریشه و مفهوم مطلب رو نفهمیدی
واقعیت اینه که هر کی استوکیومتری زنجیره ای حل کردن بلد نباشهیعنی یه جای کار ایراد داره
ولی به نظرم هیچ وقت از غلط هات ساده نگذر

Hope07

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
بستگی داره ولی عموما بله
ضعف تو حلیات یعنی معمولا شما ریشه و مفهوم مطلب رو نفهمیدی
واقعیت اینه که هر کی استوکیومتری زنجیره ای حل کردن بلد نباشهیعنی یه جای کار ایراد داره
ولی به نظرم هیچ وقت از غلط هات ساده نگذر
ممنون

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
امروز 2 ساعت سر یه چیزی از دست دادم که اوکی بود، بعد اون چون میدونم قرار نیست به برنامه ام برسم خیلی داغون میخونمم، این روزا باید چیکار کرد؟

arina._.sorayyaei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
امروز 2 ساعت سر یه چیزی از دست دادم که اوکی بود، بعد اون چون میدونم قرار نیست به برنامه ام برسم خیلی داغون میخونمم، این روزا باید چیکار کرد؟
به جای اینکه ۱۰۰رو به دست بیاری حداقل ۸۰رو که میتونی داشته باشی ولی اگه نخونی ۰بهت میرسه
این که شما برنامت رو کامل از اول نتونی شروع کنی بقیه رو هم نخونی ریشه در کمال‌گرایی داره
دو تا راه داری
تو قرار نیست به۱۰۰امروزت برسی
ولی یکی میتونی به۸۰برسی یکی ول کنی و صفر باشی
خودت انتخاب کن

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
به جای اینکه ۱۰۰رو به دست بیاری حداقل ۸۰رو که میتونی داشته باشی ولی اگه نخونی ۰بهت میرسه
این که شما برنامت رو کامل از اول نتونی شروع کنی بقیه رو هم نخونی ریشه در کمال‌گرایی داره
دو تا راه داری
تو قرار نیست به۱۰۰امروزت برسی
ولی یکی میتونی به۸۰برسی یکی ول کنی و صفر باشی
خودت انتخاب کن
اره راستش الان دارم کلاس ریاضی که برام کار ساده تری بوده رو میبینم که پیش ببرم ،مرسییی +

سبزکی

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهریار
سال فارغ التحصیلی
1404
سلام راستش من روی درس ریاضی خیلی دارم وقت میزارم ولی بازم از پس تمرین های دبیرم برنمیام حساب کنید برای ۴ تا سوال بعضی وقتا حدود ۲ ساعت وقت میزارم و آخرش هم به نتیجه نمیرسم و وقت نمی کنم درسای دیگه رو هم خوب بخونم
چه باید کرد؟

arina._.sorayyaei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام راستش من روی درس ریاضی خیلی دارم وقت میزارم ولی بازم از پس تمرین های دبیرم برنمیام حساب کنید برای ۴ تا سوال بعضی وقتا حدود ۲ ساعت وقت میزارم و آخرش هم به نتیجه نمیرسم و وقت نمی کنم درسای دیگه رو هم خوب بخونم
چه باید کرد؟
ریاضی فهم فرمول خیلی مهمه حالا یا خودت باید بهش برسی یا کلاس شرکت کنی
تمرین مسائل مختلف راه میندازه آدمو
چیزی به اسم حفظ کردن هم نداره
اگه خیلی ضعیفی با مسائل کتاب درسی شروع کن بعد درسنامه بعد بانک تست ها و مسائل مختلف رو حل کن

سبزکی

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهریار
سال فارغ التحصیلی
1404
ریاضی فهم فرمول خیلی مهمه حالا یا خودت باید بهش برسی یا کلاس شرکت کنی
تمرین مسائل مختلف راه میندازه آدمو
چیزی به اسم حفظ کردن هم نداره
اگه خیلی ضعیفی با مسائل کتاب درسی شروع کن بعد درسنامه بعد بانک تست ها و مسائل مختلف رو حل کن
کلاس میرم اما حس میکنم سطحش بالاتر از منه
ممنونم 🩷

Strangers

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
0000
رشته دانشگاه
علوم تغذیه
چه باید کرد؟
سلام
حالت اول تمرین های دبیرت غیراستاندارد ه و درسطح کنکور نیست.این به این معنی نیست خارج کتابه، مثلا میشه تابع رو با کاربرد مشتق قاطی کرد و تهش ازش سوال درمورد لگاریتم داد :/ که خب اینجا سوال پیش میاد بیکاری؟ یه منبع مناسب مثل جامع خیلی سبز،جامع مهروماه یا جامع ایکیو انتخاب کن و سوال های مناسب حل کن.

حالت دوم توی این درس ایراد داری این خودش دو حالته،قسمت اول آموزش کامل ندیدی قسمت دوم آموزش دیدی ولی به انداره کافی تمرین نکردی.
یک کلاس متناسب با سطحت ببین معین کرمی خوبه مثلا،و روزانه از یه کتاب استاندارد و کامل مثل مهروماه سوال حل کن. اوایل سخته و شاید ۱۰ تا متوسط رو توی ۲ ساعت حل کنی ولی بعدا بهتر میشه و مثلا میتونی ۳۰ ۴۰ تا سوال حل کنی.
بهتره موقع سوال حل کردنم بسته ای حل کنی. ۱۰ تا سوال بزاری جلوت ده تا زو حل کنی بعد بری سراغ پاسخ تا اینکه تک تک چک کنی.
زودم سراغ پاسخ نرو
یک تیک کنار سوال بزن سعی کن وقتای مختلف روش زمان بزاری
معمولا حل میشن آخرش ولی اونایی که حل نمیشن احتمالا واقعا خفنن
تهشم ریاضی رو دوست داشته باش.ریاضی خوندن خیلی علاقه میخواد.اگر باور کنی سخته نمیتونی و یا ذهنت نمیکشه یا ضعیفی یا دیگه دیره دیگه واقعا یاد نمیگیری.

بالا