کنکور سوالات غیردرسی کنکور۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام من از الان میخوام روزی یک ساعت نوبت اول رو با ده جمع بندی کنم ،گیج شدم از کجا شروع کنم چی رو
مثلا فیزیک 10 25 تا تست 30 تا اینا از سه سطحی کلا نشان دار دارم
ولی نردبام 12 رو اصلا نتونستم حل کنم
شیمی 10 حفظیات رو مشکل د ارم
شیمی 12 کلا مشکل
ریاضی 12 یسری بخش ها اواخرش رو مشکل داشتم ، مثلثات و اینا به بعد
ریاضی 10 نسبتا اوکیم باز تعیین علامت و گویا کردن خیلی بلند باشه نمیتونم بزنم
زیست 12 کلا ضعیفم ،تو ماز حدود 50 -60 میزنم اکثرا هیچوقت بالای 70 نشد و میگن شبیه کنکوره :(( تازه 40 هم دارم:((
زیست 10 هم فصل 4 و 5 هفته سوم دی زدم از روی ای کیو خیلی غلط داشتم دوباره ،ولی فقصل 2 با وجود سختیش نه ، فقط یکم شکلارو مرور میخواد
الان چند تا اپشن دارم چون تا اسفند نهایتا وقت دارم تموم کنم اینکار رو :
از اون یک ساعت :
روزی نیم ساعت بشینم مسائل شیمی کار کنم؟ چون شبی دو تا qd تست شبانه هادیان فرد رو دارم میزنم که حدود 10 تا تست ، 1 ازمون مفاهیم یه ازمون مسائل
بعد یا بیشتر رو حفظیات مانور بدم؟ یا اصلا روزی 5 تا تست پی اچ جدا بزنم؟
فیزیک 12 نردبام بزنم؟ فکر کنم 50 تا تست داشته باشم علامت دار تو کتاب نشر ، اونارو بزنم چه پارتی از روز ؟ هر دو روز در میون زیست ریاضی/فیزیک شیمی کار کنم؟ یا همه درسا
زیست یه کتاب نکات ترکیبی قلمچی دارم ،اون رو بزنم یا دوباره ای کیو؟
ریاضی 12 نردبام بزنم یا جامع؟ کی ببندم؟
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

دوستان ببخشید طولانی شد ولی واقعا کمک راه کمی تا کلا روانی شدن دارم:((

فیزیک 12 نردبام بزنم؟
(من ریاضی بودم ولی فکر نکنم فیزیک ریاضی و تجربی انقدر فرق داشته باشن که حرفم درست نباشه)
به نظر من (و نظر استادهای فیزیکی که داشتم)،‌ برای فیزیک سطح خیلی سبز کافیه ، می‌دونم آسونه ولی مهم اینه که باهاش تکنیک تستی و سرعتی زدن یاد بگیری
من خودم چون تو مفهوم و تشریحی فیزیک خیلی اوکی بودم با خیلی سبز حال نمی‌کردم (به نظرم اتلاف وقت میومد) و بیشتر وقتم رو روی نردبام گذاشتم که حقیقتا اشتباه کردم چون سطحش زیادی بالا بود ، نمیشد باهاش سرعتی کار کرد و نه تیر و نه اردیبهشت هیچکدوم در اون سطح نبودن، بیشتر شبیه خیلی سبز یا یه کم بالاتر از اون بودن (جفتشون اوکی بودن و اکثرا که تکنیکی و سرعتی کار کرده بودن تونستن 70 ، 80 درصد بزنن)

(من ریاضی بودم ولی فکر نکنم فیزیک ریاضی و تجربی انقدر فرق داشته باشن که حرفم درست نباشه)
به نظر من (و نظر استادهای فیزیکی که داشتم)،‌ برای فیزیک سطح خیلی سبز کافیه ، می‌دونم آسونه ولی مهم اینه که باهاش تکنیک تستی و سرعتی زدن یاد بگیری
من خودم چون تو مفهوم و تشریحی فیزیک خیلی اوکی بودم با خیلی سبز حال نمی‌کردم (به نظرم اتلاف وقت میومد) و بیشتر وقتم رو روی نردبام گذاشتم که حقیقتا اشتباه کردم چون سطحش زیادی بالا بود ، نمیشد باهاش سرعتی کار کرد و نه تیر و نه اردیبهشت هیچکدوم در اون سطح نبودن، بیشتر شبیه خیلی سبز یا یه کم بالاتر از اون بودن (جفتشون اوکی بودن و اکثرا که تکنیکی و سرعتی کار کرده بودن تونستن 70 ، 80 درصد بزنن)
سلام
خوب هستین ؟
ببخشید میشه واسه شیمی و ریاضی هم تجربه اتون رو در اختیار ما بذارید ؟🥰🌹
واسه شیمی چه سطحی خوبه
واسه ریاضی هم خیلی سبز و میکرو خوبه ؟

ببخشید میشه واسه شیمی و ریاضی هم تجربه اتون رو در اختیار ما بذارید ؟
راستش خیلیا اینجا رتبه هاشون از من بهتر شد به نظرم بهتره نظر اونا رو هم بشنوین :‌)

واسه شیمی چه سطحی خوبه
من متاسفانه تو شیمی خیلی ضعیف بودم و فرصت نکردم که منبع های مختلفی بزنم که بتونم مقایسه شون کنم، خیلی سبز که کامل زده بودم اوکی بود استادها هم اکثرا همونو پیشنهاد میدادن ولی به نظرم سطح کنکور یه کوچولو ازش بالاتر بود، از همکلاسی هام که آی کیو میزدن میشنیدم ازش راضین (سر کنکور هم درصدهای شیمی شون بالا شد)

ریاضی تجربی و ریاضی فرق داره اینم واگذار میکنم به دوستان تجربی

راستش خیلیا اینجا رتبه هاشون از من بهتر شد به نظرم بهتره نظر اونا رو هم بشنوین :‌)

من متاسفانه تو شیمی خیلی ضعیف بودم و فرصت نکردم که منبع های مختلفی بزنم که بتونم مقایسه شون کنم، خیلی سبز که کامل زده بودم اوکی بود استادها هم اکثرا همونو پیشنهاد میدادن ولی به نظرم سطح کنکور یه کوچولو ازش بالاتر بود، از همکلاسی هام که آی کیو میزدن میشنیدم ازش راضین (سر کنکور هم درصدهای شیمی شون بالا شد)

ریاضی تجربی و ریاضی فرق داره اینم واگذار میکنم به دوستان تجربی

مرسی که وقت گذاشتید🌹

سلام
خوب هستین ؟
ببخشید میشه واسه شیمی و ریاضی هم تجربه اتون رو در اختیار ما بذارید ؟🥰🌹
واسه شیمی چه سطحی خوبه
ببین برای شیمی تست : خیلی سبز منبع متوسطیه ( ولی خیلی تکراری داره و لزومی نداره همه ی تست هارو بزنه آدم )
میکرو جالب نیست خیلی چیزارو پوشش نمیداد
آیکیو سطحش خوبه و بالاست
برای آزمون هم که قطعا نشر الگو / حل کردن آزمون های برگذار شده
تشریحی ام فقط و فقط کتاب درسی رو آدم کامل قورت بده و نمونه سوال های سال قبل و دبیرخانه

Back
بالا