مدیرگزینی تابستان ۱۴۰۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام. برا بخشهای موسیقی یا ورزش داوطلبم 😁
- میشه هم تاپیکایی به صورت آرشیوی و به قولی تاریخچه طوری بذاریم درباره هر سبک از موسیقی پاپ،راک،کانتری،هیپ هاپ و غیره به کمک کاربرا
- ایجاد یه مسابقه کوییزطوری موسیقی که هفتگی برگزار شه(تو تابستون که میشه تو مدرسه هم اگر استقبال زیاد باشه و وقت...)
- ایجاد تاپیکای تعاملی و به قولی گفتگوهای بلندبالا حول یه محور
- ایجاد تاپیکای تاپ تن و اینجور چیزا
- ایجاد پلی لیست سمپادیا برای موضوعات مختلف و احیای پلی لیست کاربرا

منم داوطلبم
برای انجمن شناخت یا شاخه ای از این انجمن .
رو زمان بندی و نوبت بندی صندلی داغ نظارت میکنم که مثل سال پیش(یا شایدم یه سال قبلترش؟!) اینطوری نشه که به خیلی از داوطلبها بدقولی شد. ادامه دادن تاپیک سمپادی های ورودی هر سال جهت اینکه بچه ها با هم پایه ای های خودشون آشنا شن.
یه ایده ای هم داشتم برای بچه هایی که تازه وارد سایت میشن که اگه خوش آمدی هست بچه ها بتونن به جای بانگ اون طرف از این تاپیک استفاده کنن... یه چیزی شبیه همون تاپیک تبریک تولد!
ایجاد تاپیک هایی برای افرادی از سایت، که اگه در زمینه ای/فیلدی مهارت یا تجربه کافی دارن و یا به قولی موفق شدن بتونن بیان و تجربه شون رو در اختیار بقیه هم بزارن.
یکی هم من فکر میکنم تو این انجمن اصلا دسته بندی درستی وجود نداره . مثلا یه تاپیک هایی ایجاد شده که شاید حتی یه پست هم نداره یا یه تاپیکی هست مثلا در جست و جوی یه نفر! که یه بنده خدایی اومده داره دنبال همکلاسیش تو استانش میگرده! درحالیکه فعالیت اصلی انجمن برمیگرده به شناخت افراد سایت نسبت به همدیگه نه چنین موضوعاتی.

قسمت رادیو
پادکست هایی معروف برای هر اپیزود یه تحلیل و بررسی کوچولو، خلاصه، متن اپیزودها
@galium یه پیشنهادی داده بودن در مورد پادکست انتخاب رشته
و اینکه یه پادکست کوچولو با اعضای سایت درست کنیم در مورد حرفه و شغل شون، داستان و خاطره شون و یه جمله طلایی به عنوان یادگاری
ایده اخر خیلی خوبه

این ایده پادکست رو شدیدا دوست دارم
کاش یه تیم خفن و قوی جمع بشه کار رو در بیاره…
بعد از کاوه دیگه اون سبک پادکست مناسبتی رو نداشتیم و حقیقتا دلم تنگ شده واسه اون پادکست‌های سه، چهار ساعته…

سلام
من داوطلبم برای انجمن علوم انسانی
و در ضمن یک سوال هم داشتم
هر انجمن چند تا مدیر میتونه داشته باشه؟
حداقل کاری که میتونم بکنم اینه که این انجمن رو احیا کنم، چونکه بشدت ضعیف شده و بحث هایی هم که توش صورت میگیره بحث های خیلی عامی هستش و تقریبا هر کسی نتیجه بحث هارو میدونه (مثلا شبیه تاپیک کودک همسری)
و همینطور سعی میکنم از نظر بقیه هم توی مدیریت استفاده کنم، و اگر هم امکانش وجود داشت رای گیری میکنیم سر اینکه موضوعات تاپیک های جدید چی باشه تا بحث هایی که اتفاق میفته برای همه جذاب باشه

سلام
منم داوطلبم
انجمن علوم انسانی
تاپیکای خیلی خفنی داره که دارن خاک می‌خورن
با اضافه کردن داده‌های جدید اونا رو دوباره بیاریم رو کار
یک سری از موضوعات خیلی عمومی و یه سری خیلی تخصصی هستن
یه تعادلی برقرار شه بینشون
بحث‌ها صرفا بر اساس نظر شخصی پیش نره
مثلا با توجه به تاپیک کتاب معرفی شه و اون خونده شه و بحث‌ها یکم پخته‌تر شن(نه خیلی سخت و تخصصی البته)
خیلی از تاپیکا جای خوبیه برای معرفی و توضیح یه سری مسائل عمومی علوم انسانی که به درد همه می‌خوره می‌شه اونا رو تکمیل کرد
درمورد بخش‌های تخصصی‌تر هم باز می‌شه کتاب/دوره و کلاس و ... معرفی کرد که اگه کسی می‌خواد شرکت کنه و به موضوع علاقه‌منده بره سراغش و بعد بتونه شرکت کنه و اینا ولی خب این برای هرتاپیکی قابل اجرا نیست
انجمن علوم انسانی می‌تونه یه سری برنامه‌های ماهانه یا هفتگی داشته باشه
مثلا کتاب خونده شه در زمینه‌های فلسفه و جامعه شناسی و ... یا حتی مقاله!
خلاصه که حیفه خاک بخوره:‌(

من مکانیک رو میخوام، کلا بخش مهندسی هرجا باشه فرقی برام نداره.
یکم رونق علمی بدیم به سایت

من جایی که میخوام مدیریت کنم رو عوض میکنم
مسئولیت نرکده رو من میتونم به عهده بگیرم

آقا رای گیری کیه.
نرکده هم فکر کنم بعد این دوره بی مدیر بمونه.

این‌جانب به خاطر درخواست جمیع هواداران، از جمله برادرْ امیر۸۱۸۱ و مدیر سابق، محبوب و مردمی نرکده، جناب امین (@A M I N دیگه ببخشید ولی صلاح دیدم ازت مایه بذارم)، نامزد مدیریت انجمن پسرونه میشم.
%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%DB%8C.png

تأسیس تاپیک "سیرک‌َده"، به عنوان تاپیک میم‌های داخلی پسرونه، که به شخصه جای خالی‌ش رو حس می‌کنم.
تأسیس تاپیک "حرک(ت/د)ه"، برای هماهنگی حرکات دسته‌جمعی (برای مثال، پروفایل مشترک) برای انسجام بیشتر اینجور حرکات در آینده.
تأسیس تاپیک "$@%#کده"، برای معرّفی و احیای دشنام‌های قدیمی (برای مثال، مؤاجر)
تأسیس تاپیک "سوژه‌های جق"، برای به اشتراک‌گذاری چیزی که توی اسم تاپیک اومده.
و چندین و چند ایده‌ی دیگه که ترجیح میدم به وقتش ازشون رونمایی کنم.
صلاح دونستم این رو هم بگم که رفتار و گفتار من بستگی به جایگاه می‌تونه خیلی متفاوت باشه، به طور واضح‌تر یعنی کردار من به عنوان مدیر دارک‌لایت، به نسبت کاربر دارک‌لایت بسیار محتاطانه‌تر خواهد بود. البته در شرایطی که نیازه به عنوان مدیر رفتار کنم و نه کاربر، نه در کل.

این‌جانب به خاطر درخواست جمیع هواداران، از جمله برادرْ امیر۸۱۸۱ و مدیر سابق، محبوب و مردمی نرکده، جناب امین (@A M I N دیگه ببخشید ولی صلاح دیدم ازت مایه بذارم)، نامزد مدیریت انجمن پسرونه میشم.

تأسیس تاپیک "سیرک‌َده"، به عنوان تاپیک میم‌های داخلی پسرونه، که به شخصه جای خالی‌ش رو حس می‌کنم.
تأسیس تاپیک "حرک(ت/د)ه"، برای هماهنگی حرکات دسته‌جمعی (برای مثال، پروفایل مشترک) برای انسجام بیشتر اینجور حرکات در آینده.
صلاح دونستم این رو هم بگم که رفتار و گفتار من بستگی به جایگاه می‌تونه خیلی متفاوت باشه، به طور واضح‌تر یعنی کردار من به عنوان مدیر دارک‌لایت، به نسبت کاربر دارک‌لایت بسیار محتاطانه‌تر خواهد بود. البته جایی که نیازه به عنوان مدیر رفتار کنم و نه کاربر، نه در کل.
حالا لازم نیست اسم تاپیکا با جزئیات بگی نرکده پر فیک باشه

ازونجایی که فکر نکنم شخص دیگه ای بخواد داوطلب بشه ، نمیشه رای گیری رو زودتر شروع کنید؟

عرض ادب‌ و احترام خدمت مسئولین گرامی و ساکنان محترم سمپادیا، من و همکار خوبم @Iman Rage داوطلب رسیدگی به مدیریت گفت و شنود اجتماعی و حرف بزن هستیم.
اینطوری بهش نگاه کنید که اسپمامونو خودمون پاک می‌کنیم :-“

صلاح دونستم این رو هم بگم که رفتار و گفتار من بستگی به جایگاه می‌تونه خیلی متفاوت باشه، به طور واضح‌تر یعنی کردار من به عنوان مدیر دارک‌لایت، به نسبت کاربر دارک‌لایت بسیار محتاطانه‌تر خواهد بود. البته در جایی که نیازه به عنوان مدیر رفتار کنم و نه کاربر، نه در کل.
What the fuck

من قرار نیست مدیر نرکده بشم ولی خدایی به خاطر خودتون هم شده اسمشو عوض کنید، نر اصلا واژه خوبی نیست می‌دونم که بله در واقع جنسیت مرد میشه نر ولی اینکه خودتون رو خودتون این اسم رو میذارید یطوریه:/ بذارید چمیدونم مردان، آقایون داداشام، مردکده هرچی اصلا

Back
بالا