- نام مرکز سمپاد
- Oxford
- شهر
- Texas
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
دوستان یادآوری میکنم که سایت به چهارنفر کاربر عادی هم نیاز داره همه نمیتونن مدیر باشن 

من تو فیلد نوروساینس و علوم شناختی و بعضاً علوم پایه، میتونم کورسهای مفیدی که برگزار میشن رو معرفی کنم. همچنین اگر محتوای مفیدی ببینم به اشتراک میذارم. تولید محتوا رو هم میتونم انجام بدم. اما این که از محتوای علمی استقبال بشه یا نه، دست حمایت سایر اعضا رو میطلبه.من برای علوم پایه داوطلبم. در وهلهی بعدی، هنر و برنامهنویسی. ترجیحم علوم پایه و نورساینسه.
(و پیشنهادم اینه که بطور کلی، تاپیکهای زیرمجموعه نوروساینس، با بخش علوم زیستی ادغام شن.)
تو وبلایت هر هفته ازمون تک درس میگیریمکاندیدای گرامی
اگر ایده و خلاقیتی برای انجمن مربوطه دارید هم لطفا بگید
تاپیک رشته های مهندسی رو که نگاه کردم، دیدم عملا درش تخته شده و حتی یه رفرنس درست و حسابی داخلش نزاشتن. بچه های فنی مهندسی داخل انجمن کم نداریم اما اینکه داره تاپیکای مهندسی خاک میخوره نشون میده که آدم پیگیری برای احیای این جور تاپیکا نیست یا اگرم هست، وقت و حوصله جمع و جور کردن یه انجمن رو نداره.تقریبا از 2019داخل سایتم
وقتم نسبت به قبل آزاد تره و میتونم توی بخش مهندسی کمک کنم
قبلا خیلی تاپیک در مورد محتوای خیلی از فیلم ها و سریال ها زده میشده(سینما ، رادیو و تلویزیون)👩🏻🦯👩🏻🦯
خب این انجمن الانا فعالیت آنچنانی نداره و بنظرم واسه ترویج فرهنگ کتابخوانی و... لازمهسلاممم
اگه محدودیت سنی نداره، میشه من واسه کتب و مجلات باشم؟**
لطفاا