- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
دخترا چه تجربه ای از گشت ارشاد دارید؟ تاحالا گیر دادن بهتون؟ چجوری در میرید از دستشون؟
آره حتی یبار بهم گیر داد چرا تنها نشستیدخترا چه تجربه ای از گشت ارشاد دارید؟ تاحالا گیر دادن بهتون؟ چجوری در میرید از دستشون؟
کلاه سرم بود، بهشدت عجله داشتم، نذاشتن سوار مترو شم و نتیجتاً دیر رسیدم. این سادهترینش بود.
چرا با گوه نمیزنید تو دهنشون؟یبار تو بازار خیییلی حالم بد شده بود (فکر کنم فشارم افتاده بود) به مامانم تکیه میدادم که نیوفتم بتونم راه برم بطری اب گرفته بودم میریختم به صورتم یه خانمه چادری یجوری نگام میکرد انگار ارث باباشو خوردم گفت شالت افتاده زود باش شالتو بزن
اون لحظه و تو اون موقعیت دلم میخواست خفش کنم
حالا به این سادگیها هم نیست.چرا با گوه نمیزنید تو دهنشون؟
هرزه های چادرینمیدونم فیلمی که دو سه روز پیش اومد بیرون رو دیدید یا نه
۳ یا ۴ تا زن چادری گشت ارشاد با زور و کتک دو تا دختر ۱۴ ساله رو میبردن
عین زورو از ماشین پریدن بیرون انگار قاتل گرفتن
الان تو خیابونای تبریز خانومی که روسری داشته باشه رو به ندرت میشه پیدا کردحالا به این سادگیها هم نیست.
مخصوصاً تو شهرهای بزرگتر.
(مثلاً تهران خیلی اوضاع وخیمتره.)
من اینجا ندیدم به کسی گیر بدنالان تو خیابونای تبریز خانومی که روسری داشته باشه رو به ندرت میشه پیدا کرد
گشت ارشاد هم هست
ولی من تاحالا ندیدم کسی گیر بده
ولی تو تهران بارها و بارها دیدم حتی نذاشتن سوار مترو بشن
فقط به دخترا هم گیر نمیدندخترا چه تجربه ای از گشت ارشاد دارید؟ تاحالا گیر دادن بهتون؟ چجوری در میرید از دستشون؟
تهران هم سلیقه ایهالان تو خیابونای تبریز خانومی که روسری داشته باشه رو به ندرت میشه پیدا کرد
گشت ارشاد هم هست
ولی من تاحالا ندیدم کسی گیر بده
ولی تو تهران بارها و بارها دیدم حتی نذاشتن سوار مترو بشن
اونا به خاطر اینه که تو مغازه ها شخص بی حجاب میبینن مغازه رو پلمپ میکننمن اینجا ندیدم به کسی گیر بدن
ولی تو فرودگاه، مترو یا حتی بعضی مغازه ها دیدم رو دیوارها کاغذ چسبوندن از ارائه خدمات به بانوان بی حجاب معذوریم :/