Miniall
سیسیِ عثل
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
- مدال المپیاد
- قسمت نشد شرکت کنم :(
دوستان حالا این ربطی نداره ولی من یه چند وقت نبودم یکی منم در جریان قرار بده!! *درحال پاک. کردن سبزی
دارک لایت خیلی منطقی اومد اثبات کرد گشت ارشاد نه تنها بد نیست بلکه برخوردش کاملا درست و قانونیهدوستان حالا این ربطی نداره ولی من یه چند وقت نبودم یکی منم در جریان قرار بده!! *درحال پاک. کردن سبزی
خاک عالممممممممدارک لایت خیلی منطقی اومد اثبات کرد گشت ارشاد نه تنها بد نیست بلکه برخوردش کاملا درست و قانونیه
مدّتیه که من با دیدن خشم آدمها، بخصوص وقتی من عامل خشمشون باشم لذّت میبرم. این نوع از ازدواج یکی از چیزاییه که خون آدما رو به جوش میاره، نمونهش رو توی همین تاپیک میشه دید. به واسطهی همین موضوع، میتونم بگم که وقوع این نوع از ازدواج برام خوشاینده چون منجر به برافروخته شدن خشم مردم میشه. اگه این اتّفاق نمیفتاد موضع من متفاوت بود.
ممکنه من بعد ها به این نتیجه برسم که زندگی شمای نوعی در منفعت من خلل ایجاد میکنه و دست به قتلتون بزنم. اینجا (و در کل) اینکه شما چه چیزی میخواید برای من مهم نیست.
تکبیردارک لایت به دلیل افکار جامعه ستیز بن شد.
حالا چرا افکار جامعه ستیز؟ بنظرم عبارت ترویج خشونت بهتره وگرنه این کار اصلا جامعه ستیزی نیستدارک لایت به دلیل افکار جامعه ستیز بن شد.
تاپیک قفل بشه ولی حذف نشهتاپیکو ببندید دیگه.
الله و اکبر این همه جلال ...دارک لایت به دلیل افکار جامعه ستیز بن شد.
استاد عالی.دارک لایت به دلیل افکار جامعه ستیز بن شد.
نه نه ما زحمت کشیدیم اکانت مرحوم رو منفی کردیماین تاپیک دیگه بسته شه. دیدنش هم اعصابمو خورد میکنه.
اگه میخواید یادگار بمونه حذف نشهنه نه ما زحمت کشیدیم اکانت مرحوم رو منفی کردیم
این تاپیک حذف شه اعتباریه به اکانتش
بالاخره تموم شددارک لایت به دلیل افکار جامعه ستیز بن شد.