• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سهمیۀ کنکور - عدالت آموزشی یا اجحاف آموزشی

عزیزم من خودم این شرایطو داشتم و اون سال ها مدرسه امون اوضاع جالبی نداشت و سمپاد گرفته بود فرزانگان هارو ادغام کرده بود و اصن ی وضعی
مدرسه امون به مشکل خورده بود و مجبور بودیم بریم حاشیه شهر، استادا ب خاطر مسیر نمیومدن و کلی ماجرا، نصف درسا ک رو هوا بود و بدون استاد گذشت
بقیه هم ک نگم برات
ی ریاضیمون خوب بود
کاری که کردیم این بود خودمون بیرون کلاس میرفتیم،حتی همونجا هم من میدیدم ک خیلی ها رایگان میومدن کلاسارو
بعد اونم ک کلاس های انلاین اومدن

خب دکتر دیه یه پا میشه فرضا ۳۰۰ میلیون

در اینکه تو حمل و نقل رایگان نهایتا ۲۰ میلیون تیغ بزنی از دولت
حمل و نقل رایگان در طول عمر بیست میلیون؟
سرانه حمایتی بیمه ش در طول ده سال همینقدر میشه!
من حتی با موجودیت بیمه دولتی هم مخالفم

یکی دیگم هه ۲۰ هزار منطقه ۱ ۵ درصد داشت دریا قبول شده

اشنایی با رشته رو ۲ بار تا الان افتاده کلا ۶ واحد پاس کرده ۴ واحدش عمومی بودن

حمل و نقل رایگان در طول عمر بیست میلیون؟
سرانه حمایتی بیمه ش در طول ده سال همینقدر میشه!
من حتی با موجودیت بیمه دولتی هم مخالفم
بلیت مترو ۴ هزار تومن

این ۵۰۰۰ بار سوار شه میشه ۲۰ میلیون

که معمولا کسی که جانباز شده کلا زمین گیر میشه حمل و نقل رایگان جوکه اصلا خیلی وقتا

کسی که یه پا نداره لزوما هزینه‌ش اون پا نبوده!!
ممکنه به تبع اون پا/ شیمیایی شدن/ هرچی خانه نشین بشه، ممکنه آسیب روانی به خونواده‌ش بزنه و...
خیلی ساده و نادرست نگاه و محاسبه می‌کنی
شیمیایی هم شده دیه ریه شو میگیره دیگه
اسیب روانی دیده دیه همونو میگیره
دقیقا به همون میزانی که اسیب دیده دیه دریافت کنه
مشابه کسی که تو یه سانحه براش اتفاقی پیش میاد

به نظرم میشه سهمیه مناطق رو تغییر داد به یه چیزی مثل دهک خانوار .. نمیدونم دقیق چطوری توضیح بدم ولی خب تو شهر های منطقه یک هم قطعا افرادی با وضعیت بد مناطق 3 هستن و تو منطقه 3 هم افرادی با وضعیت ایده آل وجود دارن ..یه جورایی سهمیه رو با توجه به وضعیت داوطلب بدن که قطعا کار سخت تریه ...

به نظرم میشه سهمیه مناطق رو تغییر داد به یه چیزی مثل دهک خانوار .. نمیدونم دقیق چطوری توضیح بدم ولی خب تو شهر های منطقه یک هم قطعا افرادی با وضعیت بد مناطق 3 هستن و تو منطقه 3 هم افرادی با وضعیت ایده آل وجود دارن ..یه جورایی سهمیه رو با توجه به وضعیت داوطلب بدن که قطعا کار سخت تریه ...
یه بازنگری تو مناطق باید بکنن

توی تجربی هم منطقه ۲ خیلی شدید رقابت توشه

یکمی از منطقه ۲ باید بیاد تو ۱
و یکمی از ۳ هم باید بره تو ۲

اینطوری عادلانه تر شاید بشه

افرادی هستن که مجبورن چند ماه صبر کنن تا پول بسته اینترنت جور بشه که بعد همون کلاس و آزمون رو از نت دانلود کنن .
هرچی بگید بازم تفاوت بسیار زیادی تو مناطق وجود داره .. طرف تو یه نقطه محروم که پسرا از 12 سالگی کارگری میکنن و دخترا شوهر داره ادامه تحصیل میده . اگه پولی برای کلاس آنلاین بخواد بهش میگن خودت درار ما نمیدیم .
نت شبانه:)
کلاس ها ضبط میشن، رفع اشکال و پشتیبانی هم دارن
رو هوا حرف نمیزنم، من ی نفری رو با شرایط داغووووون کمک میکردم بهش، و نمیتونست بهونه ای برای شرایط بیاره دیگه واقعا
ولیییییی، بازم دل ب کار نمیداد و مشکل این بود ک خودش واقعا نمیخواست و این قدر این بهونه هارو برای اهمال کاری های خودش اورده بود، نمیتونست واقعیت رو قبول کنه
این کارم با چندین نفر دیگه هم انجام دادم، ولی مشکل خودشون و نخواستن خودشون بود
من همین تربت ک درس میخونم منطقه دو محسوب میشه، پسره رتبه دو کنکور شد( بدون سهمیه)، همون ادم کارگری و زعفران چینی میکرد, شرایط وعویی هم نداشت

مناطق هم باید به مرور با ارتقای آموزش توی مناطق محروم حذف بشه
این کار سختیه واقعا و خیلی زمان میبره و باهات موافقم که به مرور امکانپذیره...من چند ماهی برای کار رفته بودم یکی دوتا از شهرای مرزی کشور...امکانات اموزشی صفر بودبود...معلم فیزیک و شیمی و ریاضی یه مدرسه ای یه نفر بود...اون بنده خدا هم رشتش شیمی بود...این بچه ای که اینجا تو این محرومیت مثلا درس میخونه اصلا تو مخیلش چیزی به نام المپیاد و کنکور شکل نمیگیره که بخواد وارد فضای رقابت بشه..درصورتی که بسیار بچه های باهوش و مستعدی بودن...متاسفانه توزیع امکانات در کشور ما بسیار متمرکزه

بلیت مترو ۴ هزار تومن

این ۵۰۰۰ بار سوار شه میشه ۲۰ میلیون

که معمولا کسی که جانباز شده کلا زمین گیر میشه حمل و نقل رایگان جوکه اصلا خیلی وقتا
بلیط مترو با رانت دولتی ۴ هزار تومنه الان
هزینه واقعیش خیلی بیشتر از این حرفاست!
برا حساب کتاب این چیزا رو هزینه های فعلی نباید حساب کنی
مخصوصا هزینه های درمانی و هزینه های حمل نقل عمومی که تعرفه گذاری دولتی داشتن و از نرخ تورم عقبن
کم کم برای یه بلیط مترو هزینه حدود ۵۰ الی ۷۰ هزار تومنی هست اگر بخوای خصوصی کنی بلکه برای شرکت سود دهی داشته باشه و بصرفه خدمات بده!

این ها ایده های چپ گرا طور تره
نظام سرمایه داری و ایده ال راست این چیزا رو نمی پسنده.
طرف سطح درآمدی خانواده ش پایین هست؟ در تفکر راست میگه میخواست خانواده ش تلاش کنه!

ولی نه میشه بصورت کامل چپ گرایانه نگاه کرد که رانت شدید ایجاد کرد به اسم دهک پایین !

نه میشه راست گرایانه برخورد کرد و محرومان رو دولت رها کنه به حال خودش

ببین
اگه بحث سر پیشرفت علمی باشه _اگه نگین چون المپیادی ام اینجوری میگم_ اونی که بیس علمیش بهتره احتمالا عملکرد بهتری داشته باشه
اوه یادم رفت، سوای اینکه مصاحبه هست و دو یا سه برابر ظرفیت میرن مصاحبه و اونجا اون ۳ تا ۷ نفر انتخاب شدن
عاااااا
سهمیه المپیاد با سهمیه های دیگه خیلی فرق می‌کنه ، کسی که ریسک می‌کنه می‌ره المپیاد با کسی که بدون ریسک یه سهمیه رو داره فرق می‌کنه
افرادی هستن که مجبورن چند ماه صبر کنن تا پول بسته اینترنت جور بشه که بعد همون کلاس و آزمون رو از نت دانلود کنن .
هرچی بگید بازم تفاوت بسیار زیادی تو مناطق وجود داره .. طرف تو یه نقطه محروم که پسرا از 12 سالگی کارگری میکنن و دخترا شوهر داره ادامه تحصیل میده . اگه پولی برای کلاس آنلاین بخواد بهش میگن خودت درار ما نمیدیم .
ببین یه زمانی واقعا شکاف جامعه اینقدر نبود الان این آدما دانشگاه هم قبول بشن خیلیاشون نیمه کاره ول میکنن یا نمیتونن برن

عزیزم من خودم این شرایطو داشتم و اون سال ها مدرسه امون اوضاع جالبی نداشت و سمپاد گرفته بود فرزانگان هارو ادغام کرده بود و اصن ی وضعی
مدرسه امون به مشکل خورده بود و مجبور بودیم بریم حاشیه شهر، استادا ب خاطر مسیر نمیومدن و کلی ماجرا، نصف درسا ک رو هوا بود و بدون استاد گذشت
بقیه هم ک نگم برات
ی ریاضیمون خوب بود
کاری که کردیم این بود خودمون بیرون کلاس میرفتیم،حتی همونجا هم من میدیدم ک خیلی ها رایگان میومدن کلاسارو
بعد اونم ک کلاس های انلاین اومدن
درست میفرمایین ولی بحث همون کلاس هایی هم که گفتین بازهم در مناطق محروم نیستن.کلاس های آنلاین هست اما به شرطی که همه بخرن و مدرسه هم نرن و خونه بخونن

کاش علل حساب همین سمپادیا میشد فهمید کیا سهمیه دارن از دوران انگیزشی کنکور و دانشگاه و لاب لاب میگن بازخورد درست تری میگرفتیم

نت رو اوکی کردی ولی فرد مجبوره که نصف روز بره سر کار یا اصلا دستگاهی نداره که روش ویدیو ببینه
قبول دارم و دیدم خیلی ها با شرایط افتضاح قبول میشن ولی نمیشه هرکی نتونست تو شرایط سخت رشد کنه رو بگی نمیخواست یا تنبل بود

درست میفرمایین ولی بحث همون کلاس هایی هم که گفتین بازهم در مناطق محروم نیستن.کلاس های آنلاین هست اما به شرطی که همه بخرن و مدرسه هم نرن و خونه بخونن
بحث توان مالی خرید، چیزیه که جای بحث خیلی بزرگی داره
در حیطه تفکر راست و راست افراطی که نظام از نظام سرمایه داری حمایت میکنن، این اختلاف طبقاتی رو لازمه بقا میبینن و خب جو جامعه عامه سیاسی فعلی هم به سمت همینه ک چپ هرگز نفهمید و فلان یعنی مسئولیت تباه شدن استعداد اون فردی ک بدلیل شرایط مالی خانواده ش از پیشرفت محروم شده رو گردن خانواده میندازن !

در تفکر چپ و در روی کاغذ بسته های حمایتی دولتی که از طریق مالیات از دهک های پر درآمد ایجاد میشن میشه به اینجور خانواده ها داد، اما افراطی شدن همین داستان فساد زاست و خب نمونه شو تو جمهوری اسلامی دیدیم. خارج از مبحث سواد و اینا من به هزینه های مالی ش فکر می‌کنم. یه موسسه اموزشی میاد گردن میگیره مثلن اموزش همین دهک ها رو و از بالاشون با رانت میخوره و....

کاش علل حساب همین سمپادیا میشد فهمید کیا سهمیه دارن از دوران انگیزشی کنکور و دانشگاه و لاب لاب میگن بازخورد درست تری میگرفتیم
تو خود دانشگاهش نمیشه فهمید طرف سهمیه آیه یا نه تا خودش سوتی بده
اینجا ما حتی نمی‌دونیم طرف واقعا سمپادیه یا نه

دقیقا ؛ بعضی ها یه حرفایی میزنن که یا دارن تو یه خط زمانی دیگه زندگی میکنن یا سهمیه دارن

سهمیه کنکور نه فقط ایثارگران بلکه کلا همشون که به چه کسی تعلق گرفته مسئله خاصی نیست فعلا بحث در موردش بیشتر عقده گشایی شاید یه عده باشه

چیزی که خیلی مهم و حائز اهمیت برخورد صحیح با جامعه هست
خیلی مرز فساد و عدالت در بین دادن امتیاز های اجتماعی کوتاهه

همین کمک هزینه اموزشی برای دهک کم درآمد و مثلن معرفی کردنشون برای تحصیل به یه مدارس خاص هم میتونه فساد زا باشه و به اسم همین ها بودجه بگیرن از دولت و خدمات درستی ارائه نکنن بدونه پاسخگویی درست چونکه رانت دولت پشتش بوده

• لایک
امتیازات: Mobi_
Back
بالا