سرچشمه فکر... قلب یا مغز؟

• شروع کننده موضوع

my name is tanin

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
پاکدشت
سال فارغ التحصیلی
1407
مدال المپیاد
دارم میخونم..
گایز از دیدگاه شما سرچشمه فکر قلبه یا مغز؟ و چرا؟

چه جالب :|

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1403
رشته دانشگاه
مکانیک
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
Used to Bio
رشته دانشگاه
CS
  • شروع کننده موضوع

my name is tanin

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
پاکدشت
سال فارغ التحصیلی
1407
مدال المپیاد
دارم میخونم..
دوستان این سوال یک بحث مهمی بین فیلسوف ها از جمله ارسطو بقراط و.. بوده همچنین بحثی در کتاب اسمانی
در کل میخواستم ببینم افراد ذهنیتشون چجوریه

.Dorsa

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1406
به نظر من بیشتر به شخصیت افراد و محل و نوع زندگی فرد برمیگرده
ولی علمی بخوای فکر کنی مغز از قلب پیشی میگیره
چون اگه مغزی وجود نداشت، قلبی هم وجود نداشت و اگرکه بگیم کسی با قلبش تصمیم میگیره، درواقعیت این مغز هست که درک کرد که وقت تصمیم گیریه و با قلب تو اینجور ادما همکاری میکنه
به نظرم من میتونم تشبیه کنیم به دونفر که یکی خودخواه هست و یکی اهل مشورت و هردو خودشون تو کارهای صورت گرفته دخیل هستند حالا یکیشون به تنهایی و یکی دیگه با همکاری با کس دیگه

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
  • شروع کننده موضوع

my name is tanin

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
پاکدشت
سال فارغ التحصیلی
1407
مدال المپیاد
دارم میخونم..
  • شروع کننده موضوع

my name is tanin

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
پاکدشت
سال فارغ التحصیلی
1407
مدال المپیاد
دارم میخونم..
به نظر من بیشتر به شخصیت افراد و محل و نوع زندگی فرد برمیگرده
ولی علمی بخوای فکر کنی مغز از قلب پیشی میگیره
چون اگه مغزی وجود نداشت، قلبی هم وجود نداشت و اگرکه بگیم کسی با قلبش تصمیم میگیره، درواقعیت این مغز هست که درک کرد که وقت تصمیم گیریه و با قلب تو اینجور ادما همکاری میکنه
به نظرم من میتونم تشبیه کنیم به دونفر که یکی خودخواه هست و یکی اهل مشورت و هردو خودشون تو کارهای صورت گرفته دخیل هستند حالا یکیشون به تنهایی و یکی دیگه با همکاری با کس دیگه
ب جوابم هنوز نرسیدم ولی قشنگ بود

Arm.Karimi

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
قلب که نمیتونه تصمیم بگیره ولی اگه منظورت از تصمیم گیری با قلب، تصمیم گیری احساسیه، به نظر من کار ها و تصمیمات روزانه و نرمال رو مغز مدیریت میکنه. بعضی مواقع که عقل به دوراهی میرسه یا قلب به شدت مقابله میکنه با تصمیم عقل، اون وقته که وابسته به روحیات، تجربه های قبلی شخص، نوع تعلیم و تربیت و دیگر تاثیراتی که از محیط گرفته، انتخاب میشه که کدوم مسیر انتخاب بشه.

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مونیخ
سال فارغ التحصیلی
1900
مدال المپیاد
فوتبال
دانشگاه
مونیخ
رشته دانشگاه
فوتبال
تلگرام
اینستاگرام
بستگی ب نوع شخصیت فرد داره.
ولی بیش از 60 درصد ملت قلبی هستن. چراکه منطقی نیستن و احساسی عمل میکنن.
20 درصد میانرو یعنی از مغز و احساس استفاده میکنن و اون 20 درصد منطقی هست.
خودم جزو اون 20 درصد میانرو هستم.

Arm.Karimi

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
دیوید هیوم معتقد بود که احساسات و عواطف ما منبع اصلی انگیزه برای عمل هستند. او عقل را خادم احساسات می‌دانست و بیان می‌کرد که تصمیم‌گیری بدون عاطفه بی‌معناست.

فلسفه‌ای مانند خردگرایی (Rationalism) که توسط فیلسوفانی چون رنه دکارت مطرح شد، بر اهمیت استفاده از عقل برای شناخت حقیقت و تصمیم‌گیری تأکید دارد.

کانت معتقد بود که عقل باید در مرکز تصمیم‌گیری اخلاقی باشد، اما منتقدانی چون هیوم هشدار دادند که این رویکرد می‌تواند بیش از حد خشک و غیرانسانی شود.

بسیاری از فلاسفه مدرن، از جمله اسپینوزا و حتی در روانشناسی فیلسوفانی چون کارل یونگ، به این باور رسیده‌اند که یک تصمیم‌گیری ایده‌آل ترکیبی از احساسات و عقل است. احساسات می‌توانند هدف‌ها و ارزش‌ها را تعریف کنند، درحالی‌که عقل ابزار رسیدن به آن هدف‌هاست.

در عمل، اکثر انسان‌ها گرایش دارند که تصمیم‌گیری را به‌طور ناخودآگاه بر اساس احساسات (قلب) انجام دهند و سپس از عقل (منطق) برای توجیه آن استفاده کنند. این نتیجه تحقیقات روانشناختی نیز هست.
بااین‌حال، تعادل بین این دو بستگی به فرد، فرهنگ، و موقعیت دارد:
- جوامع فردگرا (غربی): بیشتر به تصمیم‌گیری منطقی بها می‌دهند.
- جوامع جمع‌گرا (شرقی): بر تصمیم‌گیری احساسی و ارزش‌های انسانی تمرکز می‌کنند.

"بهترین تصمیم‌ها، هم از قلب و هم از عقل سرچشمه می‌گیرند."
فیلسوفانی مانند آریستوتل نیز به این هماهنگی باور داشتند و معتقد بودند فضیلت در تعادل است. اگر تنها از قلب یا تنها از عقل پیروی کنیم، ممکن است از حقیقت انسانی دور شویم.

• شروع کننده موضوع

my name is tanin

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
پاکدشت
سال فارغ التحصیلی
1407
مدال المپیاد
دارم میخونم..
دیوید هیوم معتقد بود که احساسات و عواطف ما منبع اصلی انگیزه برای عمل هستند. او عقل را خادم احساسات می‌دانست و بیان می‌کرد که تصمیم‌گیری بدون عاطفه بی‌معناست.

فلسفه‌ای مانند خردگرایی (Rationalism) که توسط فیلسوفانی چون رنه دکارت مطرح شد، بر اهمیت استفاده از عقل برای شناخت حقیقت و تصمیم‌گیری تأکید دارد.

کانت معتقد بود که عقل باید در مرکز تصمیم‌گیری اخلاقی باشد، اما منتقدانی چون هیوم هشدار دادند که این رویکرد می‌تواند بیش از حد خشک و غیرانسانی شود.

بسیاری از فلاسفه مدرن، از جمله اسپینوزا و حتی در روانشناسی فیلسوفانی چون کارل یونگ، به این باور رسیده‌اند که یک تصمیم‌گیری ایده‌آل ترکیبی از احساسات و عقل است. احساسات می‌توانند هدف‌ها و ارزش‌ها را تعریف کنند، درحالی‌که عقل ابزار رسیدن به آن هدف‌هاست.

در عمل، اکثر انسان‌ها گرایش دارند که تصمیم‌گیری را به‌طور ناخودآگاه بر اساس احساسات (قلب) انجام دهند و سپس از عقل (منطق) برای توجیه آن استفاده کنند. این نتیجه تحقیقات روانشناختی نیز هست.
بااین‌حال، تعادل بین این دو بستگی به فرد، فرهنگ، و موقعیت دارد:
- جوامع فردگرا (غربی): بیشتر به تصمیم‌گیری منطقی بها می‌دهند.
- جوامع جمع‌گرا (شرقی): بر تصمیم‌گیری احساسی و ارزش‌های انسانی تمرکز می‌کنند.

"بهترین تصمیم‌ها، هم از قلب و هم از عقل سرچشمه می‌گیرند."
فیلسوفانی مانند آریستوتل نیز به این هماهنگی باور داشتند و معتقد بودند فضیلت در تعادل است. اگر تنها از قلب یا تنها از عقل پیروی کنیم، ممکن است از حقیقت انسانی دور شویم.
خیلییییی خوب بودددددددد(❁´◡`❁)

بالا