ببینم تو کلا چند سالته!؟! باسابقه!؟! نکنه 80 سالته 50 سال تجدیدی آوردی؟!!؟به نقل از JUVE :ممعلومه دیگه طرفدارهای بارسا این چیزا رو نمیدونن
چون که همشون از 2 یا 3 سال پیش طرفدارشن
مثل یووه نیستن که با سابقه باشه
هرچند از رئال با سابقه ترن
100 سال دیگه هم ببرید بازم عقبیدبه نقل از legend :ببین!؟!
چرا قضیه رو می پیچونی!؟! ما که شما ها رو 3 سال داریم پشت هم می بریم!؟!
عزیز من؟!!به نقل از JUVE :من شاید بچه باشم اما تیمم رو میشناسم و افتخاراتشو میدونم و ازش حمایت میکنم
حتی اگه بره سزری ب
اما ایا اگه بارسا بره دسته پایین تر طرفداراش طرفدارش میمونن
یا اصلا بازیکناش کدومشون توش میمونن
همین اینیستا گفته بود ارزو دارم تو اولدترافورد بازی کنم اما تو بارسا میمونم
من افتخار میکنم طرفدار تیمیم که بازیکناش باغیرتن
ما کسی مثل ندود رو داشتیم که موقعی افتادیم سری ب ما رو نفروخت و الان هم داره به یووه خدمت میکنه
ندود توپ طلا اروپا رو برده بود
ضمنا از نظر طرفدار فعال تو ایران برو juventus .ir رو ببین و بعد بگین یووه طرفدار باغیرت نداره
چی شده کم آوردی داری سوت می زنی؟!به نقل از amir h :100 سال دیگه هم ببرید بازم عقبید
بازم تو اومدی کهبه نقل از legend :چی شده کم آوردی داری سوت می زنی؟!
31 لیگ رو از کجا آوردی؟؟؟ تا جایی که می دونستم شما 24 تا بردید؟!؟!به نقل از amir h :بازم تو اومدی که
فعلا" که با تیم فوق العادتون جلو سویا لنگ انداختید
این از این فصل
اگه هم میخوای از فصلای قبل صحبت کنی که خب چیزی که عیان است ..........
31لیگ و 9 تا اروپا و دو رقمی کردن شما و ..............
به نقل از legend :31 لیگ رو از کجا آوردی؟؟؟ تا جایی که می دونستم شما 24 تا بردید؟!؟!
بعدشم شما مگه با سویا جدیدن بازی کردی؟؟(نه قبلا)!؟!؟؟؟ هر وقت بازی کردید و بردید بعد بیا حرف بزن!؟!؟ نخود هر آش؟!!
31 لیگ رئالو دیگه همه میدوننبه نقل از legend :31 لیگ رو از کجا آوردی؟؟؟ تا جایی که می دونستم شما 24 تا بردید؟!؟!
بعدشم شما مگه با سویا جدیدن بازی کردی؟؟(نه قبلا)!؟!؟؟؟ هر وقت بازی کردید و بردید بعد بیا حرف بزن!؟!؟ نخود هر آش؟!!
پس شما هر وقت دیدی بعد بیا نظر بدهبه نقل از Settareh :افتخارات قدیمیتون به کنار، الان هیچ کاری نمیتونید بکنید مخصوصا تو لالیگا، تا وقتی بارسا هست ...
این همه از افتخارات قدیمیتون نگین که عهدش گذشته تکرارم نمیشه، مهم اینه که ببینیم این فصل چه میکنید..
کهکشانی ها ستاره زیاد دارن!به نقل از Di-estefano :اینا رو ول کن حال کن اوزیل اومد رئال
کهکشانی ها ستاره ی دیگری را پذیرفتند