باو اوزیل کیلو چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از Pewit :ديگه بحث كردن فايده نداره!
با اومدن ستاره آلماني يعني مسعود اوزيل بقيه تيمها(ازجمله بارسا)براي فصل بعد فكري بكنن!!!
منم همین رو گفتم!؟!به نقل از parasto jooon :با کریس رونالدو و کاکا به جایی نرسیدین...امیدوارم نباش اوزیل و خدیرا بتونن جلو تیمی به بزرگی بارسا کاری بکنن......:p
دیارا دقیقا" کدوم فصل تو یووه بازی میکرد؟به نقل از JUVE :من با فن در فارت خیلی حال میکنم
یادش بخیر یه زمانی دیارا چه بازیایی تو یووه میکرد
رفت رئال و ...........
تا سال 2006 تو یووه بودبه نقل از amir h :دیارا دقیقا" کدوم فصل تو یووه بازی میکرد؟
به نقل از legend :یکم نگاه به پست های بالا بنداز!؟!
کلا 10 تا هم نمی شید؟!! همش منو امیر و یووه داریم باهم بحث می کنیم و همه ی پست ها طرفدار نیستن!؟!
دیگه خسته شدم از بس گفتم دادگاهی تو ایتالیا دارن قضیه اینکه ما با داورا تماس داشتیم و یا اینکه تبانی کردیم رو بررسی میکنن و دارن بهخ این نتیجه میرسن که ما هیچ کاری نکردیمبه نقل از armin2557 :رئال یعنی عشق یعنی فوتبال مدرن یعنی بارسا سوراخه
طرفدارای بارسا لطفا پارازیت نندازین اینجا جای شما نیست جواب شمارو تو لیگ میدیم
طرفدارای یوونتوس اصلا دیگه حرف نزنن رئال هرچی باشه اونقد تقلب و فساد نداره که یه فصل بندازنش دسته پایین تر
داداش طرفدارای رئال طرفدارای بقیه تیمارو در حد کل کردن نمیبینن که بخوان اظهار وجود کنن
برادر من دیارا از لیون اومد رئال!!!به نقل از JUVE :تا سال 2006 تو یووه بود
بعد از اینکه یووه افتاد سری ب ستاره ها پخش شدن و نصفیشون به خاطر کاپلو رفتن رئال نصفیشون هم رفتن اینتر
البته یکیشون هم رفت بارسا
مگه شما 2 تا دیارا ندارین؟به نقل از amir h :برادر من دیارا از لیون اومد رئال!!!
اون هافبک دفاعی که از یووه اومد رئال امرسون بود نه دیارا !!!
امرسون رو که یادمه اما دیارا هم بودهبه نقل از amir h :محمد فصل 2006 از لیون اومد رئال
لاسانا هم پارسال از لیون (البته فصل قبلش قرضی تو چلسی بود)
((( لاسانا رو دقیق یادم نیست ولی از اونجایی که طرفدار یووه هم هستم میدونم تو یووه نبوده)))
احتمالا" منظور شما همون امرسون بوده
نه دیگهبه نقل از JUVE :امرسون رو که یادمه اما دیارا هم بوده
من تا جایی یادمه ویرا دفاع بود!به نقل از amir h :نه دیگه
اون فصل که یووه افتاد هافبک دفاعیاش امرسون بود و ویرا که ویرا رفت اینتر امرسونم اومد رئال
ببینبه نقل از JUVE :من تا جایی یادمه ویرا دفاع بود!
هرچند این بحثا چیه ما میکنیم