یلدا-ق
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- نجوم
پاسخ : رئال مادرید
من و 4تا از صمیمی ترین دوستام که همه اون 4تا رئالین و فقط من بارساییم چندین ساله تو صلح و صفا باهم دوستیم هیچ وقتم سر این مسائل باهم دعوا نکردیم
نمیفهمم منظورتون رو...ینی چی با اینکه دوس ندارم دارم از بارساییا جانب داری میکنم؟
خب من الان خودم بارساییم چرا نباید از بارساییا جانب داری کنم؟ینی باید طرف بارسا رو بگیرم دیگه،نباید؟!
بعدم نمیفهمم جانب داری اینجا ینی چی؟ینی چش بسه طرفداری کردن؟اگه اینطوره من هیچ وقت چنین کاری نکردم
کدوم خبر؟؟؟همونی که مرضیه گفتن دیگه،که لالیگا عادلانه ترین جامه،ولی پارسال کسی همچین حرفی نمیزد،همه جامایی هم که بارسا برده بود از نظر مورینیو کم ارزش و بی اهمیت بودنبه نقل از یه کاسه شیر :میشه اون خبری که خوندی رو بذاری تا ماهم ببینیم؟
منُ مرضــیه اصلا متعصب نیستیم و بیشتر طرفدار ِبازی ِ قشنگیم و چند سالِ که تو صلح ُ صفا باهم دوستیم ولی یلدا جان مثل اینکه شما با این که دوست نداری اما به طور غیر ارادی از بارسایی ها جانب داری میکنی.
من و 4تا از صمیمی ترین دوستام که همه اون 4تا رئالین و فقط من بارساییم چندین ساله تو صلح و صفا باهم دوستیم هیچ وقتم سر این مسائل باهم دعوا نکردیم
نمیفهمم منظورتون رو...ینی چی با اینکه دوس ندارم دارم از بارساییا جانب داری میکنم؟
خب من الان خودم بارساییم چرا نباید از بارساییا جانب داری کنم؟ینی باید طرف بارسا رو بگیرم دیگه،نباید؟!
بعدم نمیفهمم جانب داری اینجا ینی چی؟ینی چش بسه طرفداری کردن؟اگه اینطوره من هیچ وقت چنین کاری نکردم