رئال مادرید

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از یه کاسه شیر :
میشه اون خبری که خوندی رو بذاری تا ماهم ببینیم؟
منُ مرضــیه اصلا متعصب نیستیم و بیشتر طرفدار ِبازی ِ قشنگیم و چند سالِ که تو صلح ُ صفا باهم دوستیم ولی یلدا جان مثل اینکه شما با این که دوست نداری اما به طور غیر ارادی از بارسایی ها جانب داری میکنی.
کدوم خبر؟؟؟همونی که مرضیه گفتن دیگه،که لالیگا عادلانه ترین جامه،ولی پارسال کسی همچین حرفی نمیزد،همه جامایی هم که بارسا برده بود از نظر مورینیو کم ارزش و بی اهمیت بودن
من و 4تا از صمیمی ترین دوستام که همه اون 4تا رئالین و فقط من بارساییم چندین ساله تو صلح و صفا باهم دوستیم هیچ وقتم سر این مسائل باهم دعوا نکردیم
نمیفهمم منظورتون رو...ینی چی با اینکه دوس ندارم دارم از بارساییا جانب داری میکنم؟
خب من الان خودم بارساییم چرا نباید از بارساییا جانب داری کنم؟ینی باید طرف بارسا رو بگیرم دیگه،نباید؟!
بعدم نمیفهمم جانب داری اینجا ینی چی؟ینی چش بسه طرفداری کردن؟اگه اینطوره من هیچ وقت چنین کاری نکردم

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

رکوردایی که رئال مادرید امسال شکست!

72883610518798733854.jpg

S...4Rmahtab

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

به نظر من دوره ی سلطنت همیشگی رئال دوباره شروع شده.هر تیمی یک دوره ی اوج و یک دوران طلایی داره که اینبار نوبت بارسا بود و دیگه هم تموم شد.مهم اینه که رئال همیشه عالی و سرور کل تیم های اروپاست و کلا دوران طلایی براش معنی نداره چون همیشه تو اوجه /m\ /m\ /m\

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

بچه ها به نظرتون کی بیاد رئال خوبه!
من میگم تیم خوبه و فقط دفاع وسط نیاز داره مثل تیاگو سیلوا یا ... .

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

لباس فصل بعد:
69002873035294573988.gif

51977679064766388540.gif

59341658858846125828.gif

Fateme :)

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
سخت افزار

به نقل از amnah :
بچه ها به نظرتون کی بیاد رئال خوبه!
من میگم تیم خوبه و فقط دفاع وسط نیاز داره مثل تیاگو سیلوا یا ... .
تیم خیلی تغییر نمی خواد! تو خط حمله هیچ کس رو نمی خوایم! تو هافبک هم فک نمی کنم کسی لازم باشه! فقط باید اون دو تا اتوبانای راست و چپ رو بست تا دو طبقه نشدن! به نظرم مدافع لازم داریم! گرت بیل گزینه ی خوبی است! هازارد هم خیلی خوب بود که متاسفانه دیر جنبیدیم و از دست رئال رفت! راستی پیز چک و گوتزه هم خوبن!
-
از لباسای فصل بعد اصلا خوشم نمیاد! لباسای 2005 خیلی خوشگل بود و لباسای 2010-11 ! با این یکیا حال نمی کنم! گرچه به تن بازیکنا میاد! ولی آخه مرگ من پیراهن کاسیاس دیگه آخر افتضاحه! آدیداس اگ فک می کرد و طرح میداد، نمی مرد!

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Fateme - SampaD :
از لباسای فصل بعد اصلا خوشم نمیاد! لباسای 2005 خیلی خوشگل بود و لباسای 2010-11 ! با این یکیا حال نمی کنم! گرچه به تن بازیکنا میاد! ولی آخه مرگ من پیراهن کاسیاس دیگه آخر افتضاحه! آدیداس اگ فک می کرد و طرح میداد، نمی مرد!
اره واقعا قشنگ نیست مال 2010-2011 عالی بود لباس اصلشو لمس میکردی از خطاش حال میکردی،ولی مال امسال به نظرم زیاد قشنگ نیست(یه سوال مال امسال شبیه مال سالی که bwin بود نیست؟!)

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
سخت افزار

به نقل از amnah :
اره واقعا قشنگ نیست مال 2010-2011 عالی بود لباس اصلشو لمس میکردی از خطاش حال میکردی،ولی مال امسال به نظرم زیاد قشنگ نیست(یه سوال مال امسال شبیه مال سالی که bwin بود نیست؟!)
بله شبیه هموناست! گرچه تقریبا! لباس اصل 2010-11 رو دارم! واقعا فوق العاده است! شماره های پشت پیرهن امسال دیگه اخر گند زدن آدیداسه! از آدیداس توقع نداشتم! :-w X_X
امیدوارم که اسپانسر امسال fly emirates نباشه! همون bwin بهتره! از fly emirates متنفرم! اصلا به لباس تیم نمیاد! آخه رئال خودش یه امپراطوریه! یعنی چی رو پیراهنش بنویسن امارات!؟!

S...4Rmahtab

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

منم خیلی از fly emirates بدم میاد.آبی هم قشنگه ولی طلایی خداییش یه چیز ذیگه بود
لباس دوم فصل بعد بارسا رو دیدین؟
خیلی سوژست :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

من به عنوان یه بارسایی یه نظرم لباس فصل پیش بهترین لباس بین لباسای باشگاهای اروپایی بود
ولی امسالی :-?? واقعا :-??
حداقل امارات شرکت هواپیمایه! از bwin که بهتره
نژادی پرستی رو هم بذاریم کنار...حالا امارات مگه چشه؟؟؟
به نقل از mДhtДb :
منم خیلی از fly emirates بدم میاد.آبی هم قشنگه ولی طلایی خداییش یه چیز ذیگه بود
لباس دوم فصل بعد بارسا رو دیدین؟
خیلی سوژست :D
چیز سوژس دقیقا؟؟؟
لباسای اول بارسا واسه فصل بعد از این فصل خیلی خیلی بهتره...ساده...این چی بود،شلوغ و درهَم

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
سخت افزار

به نقل از یلدا-ق :
من به عنوان یه بارسایی یه نظرم لباس فصل پیش بهترین لباس بین لباسای باشگاهای اروپایی بود
ولی امسالی :-?? واقعا :-??
حداقل امارات شرکت هواپیمایه! از bwin که بهتره
نژادی پرستی رو هم بذاریم کنار...حالا امارات مگه چشه؟؟؟چیز سوژس دقیقا؟؟؟
لباسای اول بارسا واسه فصل بعد از این فصل خیلی خیلی بهتره...ساده...این چی بود،شلوغ و درهَم
آره یلدا! تو این که یه شرکت هواپیمایی بهتر از یه شرکت شرط بندیه که خب شکی نیست ولی میدونی چیه؟ این که اسم یه کشور بیاد بره روی پیراهن یه باشگاه با 110 سال قدمت و اون تاریخ درخشان، کلا حس خوبی رو القا نمی کنه! فرقی هم نمی کنه که شرکتش کجایی باشه! منظورم اینه که به خاطر نژادپرستی و اینا نگفتم! امسال هم رو پیراهن بارسا خورده بود qatar foundation که دیدی چه قدر صدای هوادارا در اومد! من کلا اون پیراهن سفید و بی اسپانسر رئال رو از همه بیش تر دوست دارم!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme - SampaD :
آره یلدا! تو این که یه شرکت هواپیمایی بهتر از یه شرکت شرط بندیه که خب شکی نیست ولی میدونی چیه؟ این که اسم یه کشور بیاد بره روی پیراهن یه باشگاه با 110 سال قدمت و اون تاریخ درخشان، کلا حس خوبی رو القا نمی کنه! فرقی هم نمی کنه که شرکتش کجایی باشه! منظورم اینه که به خاطر نژادپرستی و اینا نگفتم! امسال هم رو پیراهن بارسا خورده بود qatar foundation که دیدی چه قدر صدای هوادارا در اومد! من کلا اون پیراهن سفید و بی اسپانسر رئال رو از همه بیش تر دوست دارم!
نه نمیکنه :-< درسته ماهم خیلی ناراضی بودیم چون اسم قطر رو پیرن بارسایی بود که 112 سال قدمت داره :rolleyes: ولی خب دیگه پوله و نمیشه کاریش کرد :rolleyes: متاسفانه و مطمئنن اگه راه دیگه ای بود بارسا هیچ وقت رو پیرنش تبلیغ نمیکرد،رئالم همینطور
منم اون پیرن فصل پیش بارسا که تبلیغ روش نبود رو خیلی دوس داشتم :-<

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
سخت افزار

اینم از عکس شماره های پشت پیراهن (گرچه باشگاه این عکس ها رو تحت این عنوان گذاشته :رضایت هواداران از پیراهن فصل بعد + مصاحبه با هوادارها) :

59358334983833203784.jpg

39074099191925747286.jpg

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

آره واقعن یه دفاعه خوب لازمه.
چون با اینجوری دفاع کردن میشه همون فصله قبل و نمیشه همه ی جام هارو گرفت.
در ضمن یه بازیکن باید بیارن که خوب بازی کنه نه اینکه انقدر ستاره باشه که نیازی نبینه خودشو خیلی به آب و اتیش بزنه.
-
اقا گفتن تیاگو سیلوارو نمیفروشن.
پاریسن ژرمن 40میلیون یورو خواسته ولی ندادن بعد بارساهم خواسته که قراردادشو تا 2016 تمدید کرده و نمیخواد جایی بره :-"

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
سخت افزار

خب من اخبار نفل و انتقالات رو یه آپی بکنم :
لوکاس مورا رو خوزه نپسندید (یعنی پرونده ی اومدن این یکی بسته شد)
گرت بیل هم ظاهرا فروشی نیست (اخبار حاکی از اینه)
تیاگو سیلوا رو هم که گفتن

• لایک
امتیازات: م.ز

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

احتمال خریده شدن مایکون وجود داره.
مرجع خبری رئال نوشته بود مورینیو باهاش تماس داشته.

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

مايکون؟!!
افت کرده،ون در ويل خيلي بهتره براي خريدن.

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
سخت افزار

خب! به بهانه ی یورو، یه نگاهی می اندازیم به مادریسموها در تیم ملی هاشون!
گروه 1 : دریغ از یه مادریسمو!
گروه 2 : پرتغال (رونالدو، په په، کونت رائو) + آلمان (اوزیل و خدیرا)
گروه 3 : اسپانیا (کاسیاس، راموس، آلونسو، آربلوآ، آلبیول)
گروه 4 : فرانسه (بنزما و واران)

اولین بازی مادریسمویی : آلمان - پرتغال
شنبه 23:15 به وقت تهران

پ.ن: بعد از بازی ها، سعی می کنم درباره ی نحوه ی عملکرد و میزان تاپیر گذاری بازیکنای مذکور یه چیزایی بنویسم! بقیه هم اگه کمک کنن، ممنون میشم!

• لایک
امتیازات: م.ز

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

کلا قصد دارن که برای فصله بعد یک دفاع راست ، یک هافبک تدافعی و یک بازیساز در صورت رفتن کاکا بخرن که مورینیو نگاه ویژه ای به یورو داره و میخواد بازیه بازیکن های مدّ نظرش رو توی این تورنومنت بررسی کنه.
اینا گزینه های احتمالی هستن:
+گزینه ها برای پست هافبک دفاعی

خاوی مارتینز ، مخالفت اتلتیک با مذاکره
سن : 23 ، فیمت : 40 میلیون ، باشگاه : اتلتیک . گزینه مورد علاقه مورینیو برای حضور در کنار ژابی آلونسو در فصل 13-2012 است . هافبک اتلتیک ، می تواند به خوبی در کارهای تدافعی در خدمت تیمش باشد اما توانایی بازیسازی را هم به خوبی در اختیار دارد و می تواند که در مواقع لازم به محوطه جریمه حریفش هم نزدیک شود .
امسال ، بیلسا در مرکز خط دفاع از او استفاده کرد که عملکردش باز هم در بهترین سطح بود . خاوی با این که عقب تر از حد معمولش بازی کرد ، در 4613 دقیقه ای که برای سفید و قرمز ها به میدان رفت ، چهار گل به ثمر رساند . این چند پسته بودن ، چشم مورینیو را گرفته است . بازکین پرتغالی شیفته بازیکنانی است که بتواند در چندین پست بازی کنند (او حتی در پست دفاع راست هم بازی کرده است) که می تواند مشکلاتی که در طول فصل پیش می آیند را هم حل کند . وی همچنین می داند که خاوی مارتینز ، در تیم ملی اسپانیا هم با ژابی آلونسو همکاری داشته است و هماهنگ شدنش با رئال مادرید و بازیکنانش می تواند سریع تر از بازیکنان دیگری باشد که در لیستش قرار دارند . ملی پوش اسپانیایی ، فقط تمجید مورینیو را به همراه ندارد . در حقیقت دی استفانو هم در مصاحبه با دیا از او ستایش کرده بود :" اگر من بودم ، خاوی مارتینز را می خریدم "
مشکل اصلی این است که اتلتیک به رئال مادرید اعلام کرده که راضی به مذاکره نیست . اتلتیک ، فقط با رقم فسخ قرارداد بازیکن که 40 میلیون یوروست ، راضی به فروختنش می شود . رئال مادرید حاضر نیست که این رقم را بپردازد و از سویی نمی خواهد روابطش با اتلتیک را خراب کند . از سویی این رقم را زیاده از حد می داند که باید مالیات را به آن اضافه کرد . بدین ترتیب ، رئال مادرید باید برای رویایش منتظر بماند ...

ام ویلا
21 ساله ، 25 میلیون ، رن . از نظر بدنی توانایی زیادی دارد و حرکات تدافعی خوبی هم دارد . خریدنش هم کار مشکلی نیست چرا که آنتونتی ، مربی رن گفته است :" او نمی ماند . " اینتر ، آرسنال و بایرن ، دیگر مشتریانش هستند .

اشتروتمان
22 ساله ، 12 میلیون ، پی اس وی . عملکرد تدافعی فوق العاده ای دارد هر چند که توانایی بازیسازی را هم دارد . یار فیکس در ترکیب فن مارویک است . قدرت شوتزنی بالایی هم با پای چپش دارد .

دنیسوف
28 ساله ، 15 میلیون ، زنیت . هافبک وسط خوبی است که توان حفظ توپش هم بالاست . در روسیه ، جلوی خط دفاع بازی می کند چرا که کمی از نظر قدرت بدنی ، ضعیف است . با تجربه ترین گزینه با توجه به سنش است و از سویی خیلی خونسرد است .

+ دفاع راست
فن در ویل ، دوست داشتنی از نظر قوای هجومی
24 ساله ، 10 میلیون ، آژآکس
مدافعی بسیار پر تحرک است که قوای تهاجمی بسیار بالایی دارد . مشکل اصلیش این است که در کارهای تدافعی جا می ماند . او در فکر ترک آژاکس برای پیشرفت بیشتر است . خودش گفته بود :" اسپانیا و انگلیس را دوست دارم . " در حقیقت پارسال با والنسیا توافق کرده بود اما آژاکس حاضر شنشد که او را با هشت میلیون بفروشد . وکیلش تائید می کند که رئال مادرید یکی از گزینه های محبوبش است :" رئال یک باشگاه بزرگ است و گرگوری می خواهد در چنین باشگاهی باشد ." چلسی از دیگر مشتریانش است .

گلن جانسن
27 ساله ، 25 میلیون ، لیورپول
سریع و بسیار هجومی است اما مشکلاتش در کارهای تدافعی ، انکار ناپذیر است . با مورینیو در چلسی کار کرده بود . قیمتش (25 میلیون) ، مهمترین مانع در راه این انتقال است .

دبوشی
26 ساله ، 9 میلیون ، لیل . مدافعی است که قدرت بدنی و تحرک بالایی دارد . در حقیقت امسال شش گل در 47 بازی زد . (پنج تا با لیل و یکی با تیم ملی فرانسه) البته نباید از وظایف تدافعی که انجام داد ، غافل شد .

پیش چک
26 ساله ، 20 میلیون ، دورتموند
یک دفاع کناری بسیار سریع ، جنگنده و بلند قد است (1.86 سانتی متر) بازیکن لهستانی در ابتدا در خط هافبک بازی می کرد و بسیار تاکتیک پذیر است . بورسیا او را غیر قابل فروش خوانده بود .

+ یک گزینه بزرگ برای پست بازیساز
سیلوا ، مورینیو او را گزینه ایده آلی در کنار ژابی می داند
26 ساله ، 45 میلیون ، سیتی . بازیکن اهل قناری ، گزینه مورد علاقه مورینیو در صورت رفتن کاکاست . اطرافیان کاکا ، تماسی از سوی رئال مادرید دریافت کرده اند که می خواستند نظر این بازیکن را در مورد مذاکره جویا شوند و بدانند که آیا رئال وارد مذاکره با سیتی شود یا خیر . مورینیو ، پیشرفت سیلوا در لیگ انگلیس را به خوبی تحت نظر داشته و او را در پست بازیساز در کنار اوزیل ، گزینه ایده آلی می داند . مورینیو سطح فنی این بازیکن را دوست دارد . (او آقای پاس گل لیگ انگلیس با 15 پاس گل شد) پیشرفت این بازیکن در انگلیس و عملکردش در بازیهای اخیر تیم ملی اسپانیا هم ستودنی بوده است . سیتی برایش 45 میلیون یورو می خواهد ، رقمی که برای آگرو پرداخته بودند .
گزینه دیگر برای پر کردن جای کاکا د صورت رفتنش ، می تواند لوکاس مورا باشد که در یورو حضور نخواهد داشت . ستاره 19 ساله در اردوی تیم ملی برزیل حضور دارد و مورینیو هم برای دیدن بازیش با دانمارک به استفادیوم رفته بود . مربی اما اعتقاد دارد که برای آوردن این بازیکن به اروپا ، هنوز خیلی زود است . خود لوکاس هم گفته بود که فعلا می خواهد به حضور در سائوپائولو تا 2014 فکر کند و از سویی پوشیدن پیراهن رئال را برای خودش " یک رویا " می داند .

+منبع:http://real-madrid.ir/index.php

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

امروز خوندم رئال دنبال فلاييني،هافبک قدرتي اورتون هم هست.البته قيمتش بالاست و اورتوني ها پيشنهاد بيست ميليون پوندي آرسنال رو رد کردن.ون در ويل هم اين فصل از تيمش ميره و جداييش قطعيه.

بالا