رئال مادرید

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از alireza1975 :
ای کاش بارسلونیایی ها هم همین طور بودن
هستن!
نمونش خودم!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از alireza1975 :
ای کاش بارسلونیایی ها هم همین طور بودن
هستن
به نقل از Breeze :
هستن!
نمونش خودم!
پس من چی؟ ;;) منطقی!
به نقل از ❞ ηⓘκσ ❝ :
انصافن امسال رئال خيلي بهتر بود. من يه رئاليم ولي سال پيش ازشون راضي نبودم
رئالي ها كم كم دارن به هم و به سرمربيشون عادت ميكنن
امسال كريس از مسي خيلي بهتر بود حق بديد خوب ....
كريس زماني كه تو منچستر بود با روني با هم خيلي مچ بودن و حالا هم كمكم داره پارتنر خودشو تو بازي ها پيدا ميكنه
فقطم سرعتش نيست....ضربه ايستگاهياش و حركت نمايشياش
اين چيزايي كه كريس رو از مسي متفاوت ميكنه
مسي دريبل خوب ميزنه و خوب فرار ميكنه و تو كار teamwork هستش
هر كدومشون به نحوي خوبن ....عوض اين كه هي بگيد هتريك كرد و سه تا گله بوق زد و چي وچي خواهشن بقيه جنبه هاشو بگين :rolleyes:
صرفن گل زدن دليل بر خوب بودن يه بازيكن نيس هر بازكني رو بهره كاري ساختنفصل قبل قبل قبلش چي؟ زماني كه منچستر بود؟ :|
خب؟ اون موقع مسی بهتر نبود ؟

alireza1975

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

3 4 سال دیگه هر دو تا شون افت میکنن. X_X

nikooo

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ƒαяℨαᾔℯℊαᾔ кαṧℌαη
شهر
کاشــــــان
دانشگاه
تهرانـــــــ
رشته دانشگاه
معماری

خب؟ اون موقع مسی بهتر نبود ؟
چرا بود. بر منكرش لعنت
(من پارسال هر كي ميگفت كدوم ميگفتم فعلن مسي :D )
الآنم بازيكنه خوبيه ولي كريس امسال ازش جلو زده
يه چند سالي نوبت كريس بود بعد مسي شد و الآنم دوباره كريس و بعيد نيست فصل بعدم دوباره مسي بهترين گلزن بشه
بارسلونا امسال اون هماهنگي رو نداشت و اين باعث شد مسي عقب بمونه (در عوض رئال اين هماهنگي رو امسال بدست آورد)
تو مد ما رئالي ترين فرد با بارسايي ترين فرد صميمي ترين دوست هان
دليلي نداره بعضيا بيخودي بدي هاي يك تيم جلوي طرفداراش بزرگ كنن
و بازم تعكيد ميكنم هر بازكني رو بهر كاري ساختن: هر سال كريس سرعتي ترين و مسي دريبل زن ترين(و بهترين دريبل) بوده و هنوزم هست

3 4 سال دیگه هر دو تا شون افت میکنن
دقيقن :-< معلوم نيست كيا جاي اين دو تا ميان

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ❞ ηⓘκσ ❝ :
چرا بود. بر منكرش لعنت
(من پارسال هر كي ميگفت كدوم ميگفتم فعلن مسي :D )
الآنم بازيكنه خوبيه ولي كريس امسال ازش جلو زده
يه چند سالي نوبت كريس بود بعد مسي شد و الآنم دوباره كريس و بعيد نيست فصل بعدم دوباره مسي بهترين گلزن بشه
بارسلونا امسال اون هماهنگي رو نداشت و اين باعث شد مسي عقب بمونه (در عوض رئال اين هماهنگي رو امسال بدست آورد)
تو مد ما رئالي ترين فرد با بارسايي ترين فرد صميمي ترين دوست هان
دليلي نداره بعضيا بيخودي بدي هاي يك تيم جلوي طرفداراش بزرگ كنن
و بازم تعكيد ميكنم هر بازكني رو بهر كاري ساختن: هر سال كريس سرعتي ترين و مسي دريبل زن ترين(و بهترين دريبل) بوده و هنوزم هست
دقيقن :-< معلوم نيست كيا جاي اين دو تا ميان
خب خوبه باز این چیزا رو میگین!
بعله عین مدرسه ما! ;;)
نه دلیلش هماهنگی نداشتن نبود،دلیلش تغییر سیستم بود (که در بلند مدت باعث پیشرفت تیم میشه ولی ممکنه تو کوتاه مدت 1 یا چند تورنمت رو از دس بده اون تیم واسه اون تغییر که واسه بارسا هم همین اتفاق افتاد) و بی دقتی مفرطی بازیکنای بارسا
ببخشید خب قرار نیس که غیب شن!!! هر بازیکنی یه روز دوران اوجش تموم میشه و این یه چیز طبیعیه! قطعا هرکی هم بیاد جای اونا ازشون بهتره،مثل مسی و رونالدو که از قبلیاشون بهتر هستن،ولی مطمئنم این اتفاق(افول مسی و رونالدو و ظهور ستاره هایی جدید جای اونا)به این زودیا اتفاق نمیفته

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از یلدا-ق :
هستن پس من چی؟ ;;) منطقی ؟
بله بله اصلاح میکنم
منُ یلدا طرفداری منطقی بارسا هستیم!

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

رئال مادرید در یورو هم مورد توجه است . رئالی ها یازده نماینده در مرحله یک چهارم دارند و سه تا از آنها در تیم برتر دور گروهی هستند . آربلوا ، کوئنت رائو و رونالدو ، بخشی از این تیم هستند .
اسپانیا در این رده بندی دو نماینده دارد . جالب است که در این تیم ، بارسایی ها حتی یک نماینده هم ندارند .

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amnah :
رئال مادرید در یورو هم مورد توجه است . رئالی ها یازده نماینده در مرحله یک چهارم دارند و سه تا از آنها در تیم برتر دور گروهی هستند . آربلوا ، کوئنت رائو و رونالدو ، بخشی از این تیم هستند .
اسپانیا در این رده بندی دو نماینده دارد . جالب است که در این تیم ، بارسایی ها حتی یک نماینده هم ندارند .
در کدام تیم؟ :-/

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amnah :
تیم برتر دور گروهی!
او!
بعد میشه اسامی این تیم برتر مرحله گروهی رو بنویسین؟؟؟

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از amnah :
تیم برتر دور گروهی!
کجا؟!(کدوم روزنامه یا سایتی) این تیمُ انتخاب کرده؟! :-?

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Breeze :
کجا؟!(کدوم روزنامه یا سایتی) این تیمُ انتخاب کرده؟! :-?
دقیقا همون! چون من هیچ جا ندیدم :-??

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

منم این چیزیُ که ایشون میگم ندیدم ولی یه چیزی بود اینکه رئال مادرید تنها باشگاهیه که تمام بازیکناش توی 8تا تیمه این مرحله ی یورو حضور دارن اینو توی varzesh3 دیدم.

SAMPAD GIRL

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو
شهر
مشهد
دانشگاه
هاروارد(اگه خدا بخواد)
رشته دانشگاه
پزشكي

دقيقا ميشه سايتشو معرفي كنين! :-?

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

سايت يوفا بعد از اينكه مرحله گروهي تموم شد، 11 بازيكن رو به عنوان بهترين ها يا به عبارتي تيم منتخب دور گروهي انتخاب كرد كه 3 تا بازيكن رئال توش بودن! يعني اربلوآ و رونالدو و كونترائو! و بارسا :-& هم هيچ نماينده اي نداره!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از مرضیــــه :
منم این چیزیُ که ایشون میگم ندیدم ولی یه چیزی بود اینکه رئال مادرید تنها باشگاهیه که تمام بازیکناش توی 8تا تیمه این مرحله ی یورو حضور دارن اینو توی varzesh3 دیدم.
نه این بود که اون بازیکنایی از رئال مادرید که تو یورو بودن،همشون توی یک چهارم هم هستن،وگرنه مثلا هیگواین و دی ماریا که اصن تو یورو نبودن
بله منم اینو دیده بودم،ولی اصن درکش نمیکنم :-?? خب مگه همه بازیکنای بارسا تو یک چهارم نیسن؟ :-?? یا بایرن؟ :-??
به نقل از fateme.RMA :
سايت يوفا بعد از اينكه مرحله گروهي تموم شد، 11 بازيكن رو به عنوان بهترين ها يا به عبارتي تيم منتخب دور گروهي انتخاب كرد كه 3 تا بازيكن رئال توش بودن! يعني اربلوآ و رونالدو و كونترائو! و بارسا :-& هم هيچ نماينده اي نداره!
سایت رسمی؟ :-/
" :-&" ینی چی؟ یه ذره احترام بذارین :|
یه ذره مسخره س آخه،فابرگاس 2 تا گل زد،قفل بازیای اسپانیا رو باز کرد،اینیستا عملکردش عالی بود(دقت کنید همه اینا رو از دید طرفدار آلمان میگم نه هوادار بارسا :-") احتمالا نظر سنجی بوده نه انتخاب کارشناسا

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از یلدا-ق :
" :-&" ینی چی؟ یه ذره احترام بذارین :|
یه ذره مسخره س آخه،فابرگاس 2 تا گل زد،قفل بازیای اسپانیا رو باز کرد،اینیستا عملکردش عالی بود(دقت کنید همه اینا رو از دید طرفدار آلمان میگم نه هوادار بارسا :-") احتمالا نظر سنجی بوده نه انتخاب کارشناسا
احتمالا این انتخابُ جایی که منسوب به رئاله انجام داده چون بعید میدونم کارِ یوفا باشه! :-?
به نقل از fateme.RMA :
به خدا مام بلدیم کلی از اینا :-& بذاریم جلو اسم رئال!شما آبروی طرفداریای مادریدُ بردی! L-:

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Breeze :
احتمالا این انتخابُ جایی که منسوب به رئاله انجام داده چون بعید میدونم کارِ یوفا باشه! :-?به خدا مام بلدیم کلی از اینا :-& بذاریم جلو اسم رئال!شما آبروی طرفداریای مادریدُ بردی! L-:
باشه ببخشيد معذرت ميخوام نبايد اونو ميذاشتم!

اين يه نظر سنجي بود كه سايت يوفا انجام داد! تو هر پست يكسري گزينه رو در نظر گرفته بود كه ميتونستي بري تو سايت يوفا و واسه هر پست يك بازيكن رو انتخاب كني! مثلا واسه دفاع وسط گزينه هاش اگه اشتباه نكنم راموس و په په و برونو الوز بودن!‌ با اين نظر سنجي تيم منتخب مرحله گروهي رو انتخاب كردن كه از بارسا فقط اينيستا و فابرگاس تو گزينه هاي انتخابي بودن كه آخرشم هيچكدوم تو 11 نفر اصلي نبودن! به همين سادگي! :>

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
باشه ببخشيد معذرت ميخوام نبايد اونو ميذاشتم!

اين يه نظر سنجي بود كه سايت يوفا انجام داد! تو هر پست يكسري گزينه رو در نظر گرفته بود كه ميتونستي بري تو سايت يوفا و واسه هر پست يك بازيكن رو انتخاب كني! مثلا واسه دفاع وسط گزينه هاش اگه اشتباه نكنم راموس و په په و برونو الوز بودن!‌ با اين نظر سنجي تيم منتخب مرحله گروهي رو انتخاب كردن كه از بارسا فقط اينيستا و فابرگاس تو گزينه هاي انتخابي بودن كه آخرشم هيچكدوم تو 11 نفر اصلي نبودن! به همين سادگي! :>
آفرین!
آهان دیدین گفتم نظر سنجی بوده :rolleyes: من نمیدونم اگه فابرگاس و اینیستا نبودن :rolleyes: البته این صرفا نظر افرادیه که رفتن تو نظر سنجی شرکت کردن و هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه،به همین سادگی! :>
ولی من هنوز تو اون چیزی که ورزش 3 گفته بود موندم ها! یه نفر توضیح بده لطفا! :-??

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از آیدا-ق :
آفرین!
آهان دیدین گفتم نظر سنجی بوده :rolleyes: من نمیدونم اگه فابرگاس و اینیستا نبودن :rolleyes: البته این صرفا نظر افرادیه که رفتن تو نظر سنجی شرکت کردن و هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه،به همین سادگی! :>
ولی من هنوز تو اون چیزی که ورزش 3 گفته بود موندم ها! یه نفر توضیح بده لطفا! :-??
اون چیزی که ورزش3 نوشته بود و من خوندم این بود که 11 بازیکن رئال توی مرحله نیمه نهایی یورو هستن(نه همه!) :-??

بالا