رئال مادرید

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از Breeze :
اون چیزی که ورزش3 نوشته بود و من خوندم این بود که 11 بازیکن رئال توی مرحله نیمه نهایی یورو هستن(نه همه!) :-??
خوب اونم درسته ديگه! منظورش اين بوده كه 11 بازيكن رئال با تيم هاي مليشون به يك چهارم يورو رسيدن! هيچكدوم از بازيكن هاي رئال تا يك چهارم از يورو حذف نشدن! ديشب بنزما حذف شد و 10 رئالي تو نيمه نهايي يورو حاضرن! كه از اين ده نفر همون جوري كه گفتم 3 نفر تو تيم منتخب مرحله گروهي بودن!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Breeze :
اون چیزی که ورزش3 نوشته بود و من خوندم این بود که 11 بازیکن رئال توی مرحله نیمه نهایی یورو هستن(نه همه!) :-??
آها
بعد خب ایگواین و دی ماریا چین این وسط؟؟؟
به نقل از fateme.RMA :
خوب اونم درسته ديگه! منظورش اين بوده كه 11 بازيكن رئال با تيم هاي مليشون به يك چهارم يورو رسيدن! هيچكدوم از بازيكن هاي رئال تا يك چهارم از يورو حذف نشدن! ديشب بنزما حذف شد و 10 رئالي تو نيمه نهايي يورو حاضرن! كه از اين ده نفر همون جوري كه گفتم 3 نفر تو تيم منتخب مرحله گروهي بودن!
خب مال بارسا مگه شدن؟ :-/

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
آها
بعد خب ایگواین و دی ماریا چین این وسط؟؟؟
منظور از 11 بازيكن 11 بازيكن داخل زمين نيست كه! 11 تارئالي! يعني رونالدو، كونترائو، په په، اوزيل، خديرا، كاسياس، آلونسو، آربلوآ، آلبيول، راموس و كريم بنزما! اين 11 نفر!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
منظور از 11 بازيكن 11 بازيكن داخل زمين نيست كه! 11 تارئالي! يعني رونالدو، كونترائو، په په، اوزيل، خديرا، كاسياس، آلونسو، آربلوآ، آلبيول، راموس و كريم بنزما! اين 11 نفر!
آهان بله
خب ول بازم آخه رئال تنها تیم نبود،چون همه بازیکنای بارسا که تو گروهی یورو بودن تو اسپانیا بودن که اونا هم تیمشون صعود کرد :-??

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
آهان بله
خب ول بازم آخه رئال تنها تیم نبود،چون همه بازیکنای بارسا که تو گروهی یورو بودن تو اسپانیا بودن که اونا هم تیمشون صعود کرد :-??
همشون نه آفلاي كه با هلند حذف شد بقيشونم راستش الان حضور ذهن ندارم!
اصلا بارسا رو ميخواي چيكار بابا!!‌ 11 بازيكن خودمونو عشق است! البته حيف كريم حذف شد... 10 تا ملي پوش اروپاييمونو عشقهههههههه! x: x: x: x: x: x:

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
همشون نه آفلاي كه با هلند حذف شد بقيشونم راستش الان حضور ذهن ندارم!
اصلا بارسا رو ميخواي چيكار بابا!!‌ 11 بازيكن خودمونو عشق است! البته حيف كريم حذف شد... 10 تا ملي پوش اروپاييمونو عشقهههههههه! x: x: x: x: x: x:
اوا! آره! اصن یادم نبود آفلای رو
بایرن رو هم یادم اومد کی حذف شد،تیموشک،وگرنه بایرن هم همه بازیکناش بودن

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

بچه ها از قرار معلوم من سيتي واسه سيلوا 65 ميليون ميخواد! چه خبره مگه؟! :O :O
ولي اگه بشه كاكا رو ب اضافه 10-15 ميليون بديم سيلوا رو بگيريم عاليه!
اين تاتنهامم كه خودشو مسخره كرده معلوم نيست اين مودريچو ميده يا نه! اونم گفتن تا 50 ميليون!
به نظر من كه سيلوا خيلي از مودريچ بهتره اسپانيايي هم هست منتها اين سيتي پوست مارو ميكنه تا بدش!
همه ي تيما يك سري خريد انجام دادن ولي رئال هنوز هيچي! :-??
من كه موندم والا!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
بچه ها از قرار معلوم من سيتي واسه سيلوا 65 ميليون ميخواد! چه خبره مگه؟! :O :O
ولي اگه بشه كاكا رو ب اضافه 10-15 ميليون بديم سيلوا رو بگيريم عاليه!
اين تاتنهامم كه خودشو مسخره كرده معلوم نيست اين مودريچو ميده يا نه! اونم گفتن تا 50 ميليون!
به نظر من كه سيلوا خيلي از مودريچ بهتره اسپانيايي هم هست منتها اين سيتي پوست مارو ميكنه تا بدش!
همه ي تيما يك سري خريد انجام دادن ولي رئال هنوز هيچي! :-??
من كه موندم والا!
مودریچ که واقعا نمی ارزه 50 تا،ولی من شنیدم چلسی هم به شدت دنباله شه
کاکا رو من سیتی میخواد چیکار؟ :-/
"یه سری"؟؟؟همه تیما گذاشتن بعد یورو،فقط بارسا یوردی آلبا رو قطعی کرد،چونکه ممکنه بود بعد از یورو بقاپنش درصورتیکه بارسا دیریست داره واسش تلاش میکنه
نگران نباشین شما! رئال به موقعش کلی خرید گرون میکنه

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

مودیچ پنجاه تا هم می ارزه،امروز خوندم ویلاس بواس موتینیهو رو برای تاتنهام میخواد،احتمالا رضایت نامه مودریچ رو بدن! چلسی هم تازه دوباره افتاده دنبالش.
به نقل از آیدا-ق :
"یه سری"؟؟؟همه تیما گذاشتن بعد یورو،فقط بارسا یوردی آلبا رو قطعی کرد،چونکه ممکنه بود بعد از یورو بقاپنش درصورتیکه بارسا دیریست داره واسش تلاش میکنه
نگران نباشین شما! رئال به موقعش کلی خرید گرون میکنه

چلسی تا الان سه تا خریده! :D 8-> :P

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از Spammer :
مودیچ پنجاه تا هم می ارزه،امروز خوندم ویلاس بواس موتینیهو رو برای تاتنهام میخواد،احتمالا رضایت نامه مودریچ رو بدن! چلسی هم تازه دوباره افتاده دنبالش.
ولی به نظرم بیشتر تیما گذاشتن تا عملکرد بازیکنا رو تو یورو ببینن بعد دست به کار بشن واسه خرید. :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Spammer :
چرا؟ :-/ نمی ارزه،50 تااااااااا،نه
" :P" داره؟؟؟ خب چلسی همیشه هوله تو بازیکن خریدن :rolleyes: بقیه هم باید هول باشن؟
بقیه نشسن ببینن کیا تو یورو خوب بودن بعد
به نقل از Breeze :
ولی به نظرم بیشتر تیما گذاشتن تا عملکرد بازیکنا رو تو یورو ببینن بعد دست به کار بشن واسه خرید. :D
بله،عاقلانه ترین کاره،البته طبق گفته بزرگان نباید بعد یه تورنمت باشگاها خیلی جوگیر بشن(!) بازیکنایی که خیلی درخشیدن رو بخرن،چون رده ملی با باشگاهی خیلی فرق داره و لزوما اون بازیکن توی لیگ و باشگاه همونجوری خوب جواب نمیده

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

نسبت به سیلوا با 65 میلیون می ارزه. :-??
شایدم چون چلسی خیلی بهش نیاز داره میگم!
:D
به نقل از آیدا-ق :
چرا؟ :-/ نمی ارزه،50 تااااااااا،نه
" :P" داره؟؟؟ خب چلسی همیشه هوله تو بازیکن خریدن :rolleyes: بقیه هم باید هول باشن؟
بقیه نشسن ببینن کیا تو یورو خوب بودن بعد
بله،عاقلانه ترین کاره،البته طبق گفته بزرگان نباید بعد یه تورنمت باشگاها خیلی جوگیر بشن(!) بازیکنایی که خیلی درخشیدن رو بخرن،چون رده ملی با باشگاهی خیلی فرق داره و لزوما اون بازیکن توی لیگ و باشگاه همونجوری خوب جواب نمیده
چسی هفت،هشت سال پیش هول بود،الانم فصل آخر تا قیرپلی مالی هست خوب بایدم هول باشه،کل خط حمله تیم باید عوض شه،کسایی هم که خریده تو یورو نبودن،تو یورو هم دبوشی و زاگوئف رو دیدن پسندیدن! :-"

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Spammer :
نسبت به سیلوا با 65 میلیون می ارزه. :-??
شایدم چون چلسی خیلی بهش نیاز داره میگم!
:Dچسی هفت،هشت سال پیش هول بود،الانم فصل آخر تا قیرپلی مالی هست خوب بایدم هول باشه،کل خط حمله تیم باید عوض شه،کسایی هم که خریده تو یورو نبودن،تو یورو هم دبوشی و زاگوئف رو دیدن پسندیدن! :-"
نمی ارزه ها :-"
بعله،کلا این آقای آبراهیموویچ هر کی رو میبینن،چششون رو میگره ها :-" هر سال خط حمله رو عوض میکنن کامل :-"
به هرحال،فعلا دور دور باشگاهای انگلیسیه واسه خریدن بازیکن :rolleyes: موفق باشن انشاا... :-"

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از آیدا-ق :
نمی ارزه ها :-"
بعله،کلا این آقای آبراهیموویچ هر کی رو میبینن،چششون رو میگره ها :-" هر سال خط حمله رو عوض میکنن کامل :-"
به هرحال،فعلا دور دور باشگاهای انگلیسیه واسه خریدن بازیکن :rolleyes: موفق باشن انشاا... :-"
آبراموویچ البته،حرفای زنشم بی تاثیر نیست،میگن شوچنکو رو ب خاطر زنش اورد چلسی! :-"

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Spammer :
آبراموویچ البته،حرفای زنشم بی تاثیر نیست،میگن شوچنکو رو ب خاطر زنش اورد چلسی! :-"
جدا؟ :-" برلوسکنی هم به خاطر زنش پاتو رو نگه داشته :-" نمیدونم میگن حالا :-?? :-" (اسپم ندیم حالا :-" چقدم ربط داره به تاپیک رئال مادرید)

SAMPAD GIRL

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو
شهر
مشهد
دانشگاه
هاروارد(اگه خدا بخواد)
رشته دانشگاه
پزشكي

يك خبر جالب،رونالدو براي خريدشيريني از پرواز تيمش جامونده و بنتو هم زمانيكه به ليسبون رسيدن تازه فهميده!!!!!!!!!!! :)) :)) :))

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از SAMPAD GIRL :
يك خبر جالب،رونالدو براي خريدشيريني از پرواز تيمش جامونده و بنتو هم زمانيكه به ليسبون رسيدن تازه فهميده!!!!!!!!!!! :)) :)) :))

نوش جونش از نظر من شیرینی واجب تر از هواپیماست !
----------------
رئال خرید تازه ای انجام نداده ؟ ( من کلا بی خبرم)

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از SAMPAD GIRL :
شایعه پراکنی نکنید دیگه! تکذیب شد،آخه یه ذره باید رو خبر فک کنیم،مگه میشه؟؟؟ ینی مربی و اون همه بازیکن نفهمیدن رونالدو تو هواپیما نیس؟ اصن شما وقتی خودتون میخواین با هواپیما مسافرت کنین یک نفر هم نباشه 10 بار اسمشو میگن منتظر میمونن،بعد واسه رونالدو منتظر نموندن؟؟؟ :)) تکذیب شد،تمام!
به نقل از NEO :
نوش جونش از نظر من شیرینی واجب تر از هواپیماست !
----------------
رئال خرید تازه ای انجام نداده ؟ ( من کلا بی خبرم)
خب شما دفه بعد که با هواپیما مسافرت کردین،میتونین برید شیرینی بخرید بخورید از هواپیما جا بمونید :>
خیر هنوز

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
جدا؟ :-" برلوسکنی هم به خاطر زنش پاتو رو نگه داشته :-" نمیدونم میگن حالا :-?? :-" (اسپم ندیم حالا :-" چقدم ربط داره به تاپیک رئال مادرید)
خير! برلوسكني به خاط دخترش پاتو رو نگه داشته! :D :D
به نقل از SAMPAD GIRL :
كاملا از طرف همه تكذيب شده! واقعا من نميدونم اين شايعات بي اساس و مزخرفو از كجا درميارن

ما به تنها بازيكني كه احتياج داريم سيلوا يا مودريچه! كه با توجه به قيمتاشون سيلوا خيلي بهتره!
رئال الان كاملا تكميله! تو هيچ پستي احتياج واقعي به بازيكن نداريم! فقط اين دفاع راست يكم نگران كنندست كه مثكه هيچكس نگرانش نيست! هيچ خبري مبني بر خريد دفاع راست از باشگاه نميرسه! :-s :-s
خروجي هام كه لاس و آلتينتوپ (موندم اينو واقعا رئال برا چي خريد! فك كنم چون مجاني بود :)) :)) :))) و كارواليو و كاكا! هيچ تيميم كه يه پيشنهاد درست حسابي واسه اين كاكا نميده! ~X( و البته اين فصل ديگه مورينيو قول داده از بازيكناي اكادمي استفاده كنه! واقعا بازيكناي آكادمي استعداد محضن! >:D< دارن ميسوزن تو كاستيا! :-w

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
خير! برلوسكني به خاط دخترش پاتو رو نگه داشته! :D :Dكاملا از طرف همه تكذيب شده! واقعا من نميدونم اين شايعات بي اساس و مزخرفو از كجا درميارن

ما به تنها بازيكني كه احتياج داريم سيلوا يا مودريچه! كه با توجه به قيمتاشون سيلوا خيلي بهتره!
رئال الان كاملا تكميله! تو هيچ پستي احتياج واقعي به بازيكن نداريم! فقط اين دفاع راست يكم نگران كنندست كه مثكه هيچكس نگرانش نيست! هيچ خبري مبني بر خريد دفاع راست از باشگاه نميرسه! :-s :-s
خروجي هام كه لاس و آلتينتوپ (موندم اينو واقعا رئال برا چي خريد! فك كنم چون مجاني بود :)) :)) :))) و كارواليو و كاكا! هيچ تيميم كه يه پيشنهاد درست حسابي واسه اين كاكا نميده! ~X( و البته اين فصل ديگه مورينيو قول داده از بازيكناي اكادمي استفاده كنه! واقعا بازيكناي آكادمي استعداد محضن! >:D< دارن ميسوزن تو كاستيا! :-w
واقعا؟ خب حالا :-"
واقعا معلوم نیس،اصن فکرم نمیکنن یه ذره که این شایعه یه ذره قابل باور باشه :rolleyes:
نوری شاهین رو نمیخوان بفروشن؟ آخه رئال معمولا هرسال یه 2-3 تا بازیکن الکی که معلومه هم به دردش نمیخوره میخره که نیمکتش پر باشه،این بازیکنا 2 تا بازیم فیکس نیسن،آخر فصلم میفروشتشون میرن،مثلا همین آلتینتوپ
کاکا یه مهره سوخته س،برا چی باید باشگاهی بخوادش؟ :-?
مورینیو نهایتا برای نیمکت از بازیکنای آکادمی رئال استفاده میکنه
الان تنها بازیکن آکادمی رئال که تو تیم اصلی فیکسه،کاسیاسه،که واقعا هم عالی بوده،ولی همه ی مربیای رئال شهامت استفاده ازشون رو ندارن
میسوزن؟نه صادر میشن به تیمای دیگه ی اروپا خیلی هم موفق میشن،آکادمی رئال بیشتر از لاماسیا بازیکن تولید میکنه ولی فرقش اینه که بازیکنای آکادمی رئال میرن کشورای دیگه بازیکنای لاماسیا میان تو تیم اصلی

بالا