رئال مادرید

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از Spammer :
با توجه به رابطه ی خوب کارلتو و کاکا، PSG براش خیلی بهتر میتونه باشه.
اصن به خاطر آنچلوتی این قضیه خریدن کاکا جدی شد
به نقل از Breeze :
البته اینم حرفیه ولی من بخاطر سابقه ی بازی تو میلان گفتم میلان بهتره. :D
به نوعی میلان خونه ی کاکاس،میتونه دوباره به روزای اوجش برگرده
به نقل از Breeze :
قبول ندارم کاکا فقط یه اسم نیست تو خیلی از بازیای رئال که از وسط بازی اومده تونسته بازی رو عوض کنه ولی با این شرایط و وجود اوزیل به درد رئال نمیخوره به نظرم میلان براش بهترین حاس.
نگفتم کاکا اسمه فقط،گفتم برای پاریسن ژرمن "اسم" کافیه،و کاکا هم هرچی نباشه اسم بزرگیه
در مقایسه با بازیای فاجعه بارش اونا خیلی به چش نمیان

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

والا ديگه حتي اسم كاكا هم باقي نمونده! اميدوارم هرچه زودتر بره!

لاليگام كه قرعه كشي شد...
اولين بازي با والنسياس.... :-s :-s البته بهتر بگم، قرباني اول در راه قهرماني والنسياس! >:D< :) /m\ P:>
ال كلاسيكو افتاده هفته هفتم! خيلي زوده! ميشه 17 مهر! رفت تو نيو كمپه! >:p
از اونورم 13 اسفند تو معبد برنابئوي مقدس! x: x:

هردوتاشو ميبريم! اين فصل ديگه هدف قهرماني با 114 امتياز هدفه! x:
/m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
والا ديگه حتي اسم كاكا هم باقي نمونده! اميدوارم هرچه زودتر بره!

لاليگام كه قرعه كشي شد...
اولين بازي با والنسياس.... :-s :-s البته بهتر بگم، قرباني اول در راه قهرماني والنسياس! >:D< :) /m\ P:>
ال كلاسيكو افتاده هفته هفتم! خيلي زوده! ميشه 17 مهر! رفت تو نيو كمپه! >:p
از اونورم 13 اسفند تو معبد برنابئوي مقدس! x: x:

هردوتاشو ميبريم! اين فصل ديگه هدف قهرماني با 114 امتياز هدفه! x:
/m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\
والنسیا خیلیم آسون نیسا
خیلی خوبه که زوده! ایول!
فرقی نداره،ال کلاسیکو به هر حال مال بارساس
آره حتما :)) میگن شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه...
اووه! چقد تند میرین شما! از اون 114 تا 6 تاشو کم کنین فعلا تا بقیه ش :))

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
والنسیا خیلیم آسون نیسا
خیلی خوبه که زوده! ایول!
فرقی نداره،ال کلاسیکو به هر حال مال بارساس
آره حتما :)) میگن شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه...
اووه! چقد تند میرین شما! از اون 114 تا 6 تاشو کم کنین فعلا تا بقیه ش :))
بله! صحيح! ال كلاسيكو مال شماست!
فك كنم به ياد آوري اين عكس احتياج داري نه؟!
41281020381640572942.jpg

اين فصلم هم تو لاليگا و هم تو چمپيونز و تو همه چي پشت سر رئالين همون جوري كه در طول تاريخ ننگين و خفت بارتون بودين! از همين الان واسه جشن قهرماني رئال آماده شين! حيف بازي برگشت تو نيوكمپ نيس اونوقت شايد باز مجبور ميشدين آبپاش باز كنين! =)) =)) =)) =))

• لایک
امتیازات: amnah

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از fateme.RMA :
ولی فک میکنم شما به یاد آوری این عکس بیشتر احتیاج داشته باشیا! :))

98234703732079797436.jpg

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
41281020381640572942.jpg

اين فصلم هم تو لاليگا و هم تو چمپيونز و تو همه چي پشت سر رئالين همون جوري كه در طول تاريخ ننگين و خفت بارتون بودين! از همين الان واسه جشن قهرماني رئال آماده شين! حيف بازي برگشت تو نيوكمپ نيس اونوقت شايد باز مجبور ميشدين آبپاش باز كنين! =)) =)) =)) =))
خیر! همیشه یادمون میمونه چطوری اون آقای تازه به دوران رسیده شخصیت خودشو به رخمون کشید :)) عجب شخصیتی :))
واستین فصل شروع شه بعد همچین نتیجه بگیرین!!!
تاریخ ما ننگین و خفت باره یا تاریخ شما که توش بهترین بازیکنتون فرانکو بوده؟!
آره مخصوصا توی ال کلاسیکو ها که 5 تایی میشدین =)) (چون فقط زمان پپ که 5 تایی نشیدن زمان کرایف کبیر هم یه بار شده بودین اونم تو برنابئو) یا مثلا 6-2 تو برنابئو 8-> یا 3-1 تو برنابئو 8-> زیادن خلاصع!
خلاصه اصن معلومه چقد پشت سرتون بودیم ( رئال تو دو سال آخیر 2 جام برده،بارسا 6 جام،مشخصه چقد پشت سرتون بودیم!)
خوبه ما سابقه بردنتون با انواع تفاضل گل رو داریم تو این 4 سال ولی شما فقط یک بار در طول 90 دیقه مارو بردین اونم با تفاضل یک گل(که انقد ستاره تون جوگیر شد شخصیتشو نشون داد بهمون :))) و یک بار هم تو 120 دیقه بازم با اختلاف یه گل
خلاصه این فصلم میتونین ببینید کی پشت سر کیه
آبپاش =))

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
خیر! همیشه یادمون میمونه چطوری اون آقای تازه به دوران رسیده شخصیت خودشو به رخمون کشید :)) عجب شخصیتی :))
واستین فصل شروع شه بعد همچین نتیجه بگیرین!!!
تاریخ ما ننگین و خفت باره یا تاریخ شما که توش بهترین بازیکنتون فرانکو بوده؟!
آره مخصوصا توی ال کلاسیکو ها که 5 تایی میشدین =)) (چون فقط زمان پپ که 5 تایی نشیدن زمان کرایف کبیر هم یه بار شده بودین اونم تو برنابئو) یا مثلا 6-2 تو برنابئو 8-> یا 3-1 تو برنابئو 8-> زیادن خلاصع!
خلاصه اصن معلومه چقد پشت سرتون بودیم ( رئال تو دو سال آخیر 2 جام برده،بارسا 6 جام،مشخصه چقد پشت سرتون بودیم!)
خوبه ما سابقه بردنتون با انواع تفاضل گل رو داریم تو این 4 سال ولی شما فقط یک بار در طول 90 دیقه مارو بردین اونم با تفاضل یک گل(که انقد ستاره تون جوگیر شد شخصیتشو نشون داد بهمون :))) و یک بار هم تو 120 دیقه بازم با اختلاف یه گل
خلاصه این فصلم میتونین ببینید کی پشت سر کیه
آبپاش =))
كرويف كبير...! روده بر شدم از خنده! =)) اگه اين مردك كبيره پس دي استفانو چيه! =)) =)) =)) =)) =)) =))
تاريخ ننگين بارسا چيزيه كه شما طرفداراي 3-4 ساله ي فوتبال چيزي ازش نميفهمين! نميفهمين زماني كه تيمتون 11-1 از رئال باخت و بعد اون بازي تيمتون تا 2 سال منحل شد يعني چي! يادتون نيس كه 13-0 به بيلبائو باختين! نميدونين فرهنگ هواداراي اين تيم در حد كله ي خوك پرت كردنه! L-:
شماهام فقط يه كلمه دستتون اومده كه بدون هيچ دليل و منطقي خوشتون مياد همه جا ازش حرف بزنين! هيچ جا كوچكترين مدركي مبني بر دخالت ژنرال در امور رئال وجود نداره! از زماني كه ژنرال به قدرت رسيد يعني از سال 1939 تا سال 1947 رئال هيچ جامي نبرده! حتي يك كوپا كه جام پادشاهيه! در صورتي كه در اين برهه زماني بيلبائو بيشترين جامو برده! پس الكي بدون دليل در مورد ژنرال و دخالتش تو بازيا حرف نزنين كه هركي يه جو از تاريخ سرش بشه بدجور بهتون ميخنده!
اون 6-2 برنابئو رو بذارين در كوزه آبشو بخورين من اصلا اون تيم خوانده راموسو جزء تاريخ پرافتخار 110 ساله ي رئال نميدونم! احمقي كه جلوي بارساي اون موقع از تيمش يك مدافع ميكشه بيرون يه مهاجم مياره تو، مربي نيست! بيمار روانيه!
شخصيت بازيكناي شما رو هم به خصوص تو اين 2-3 سال اخير خيلي خيلي قشنگ مشاهده كرديم! از رفتار مربيتون تو اون بازي كه اينقدر بهش افتخار ميكنين و خيلي چيزاي ديگه كه اگعه بخوام همشو بگم اونقدر زيادن كه كليدهاي كيبوردم ممكنه از جا كنده بشن!
امسال هم خواهيد ديد كه قهرمان مطلق اروپا تاج گذاري خواهد كرد... P:> P:> P:> P:> P:>

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
كرويف كبير...! روده بر شدم از خنده! =)) اگه اين مردك كبيره پس دي استفانو چيه! =)) =)) =)) =)) =)) =))
تاريخ ننگين بارسا چيزيه كه شما طرفداراي 3-4 ساله ي فوتبال چيزي ازش نميفهمين! نميفهمين زماني كه تيمتون 11-1 از رئال باخت و بعد اون بازي تيمتون تا 2 سال منحل شد يعني چي! يادتون نيس كه 13-0 به بيلبائو باختين! نميدونين فرهنگ هواداراي اين تيم در حد كله ي خوك پرت كردنه! L-:
شماهام فقط يه كلمه دستتون اومده كه بدون هيچ دليل و منطقي خوشتون مياد همه جا ازش حرف بزنين! هيچ جا كوچكترين مدركي مبني بر دخالت ژنرال در امور رئال وجود نداره! از زماني كه ژنرال به قدرت رسيد يعني از سال 1939 تا سال 1947 رئال هيچ جامي نبرده! حتي يك كوپا كه جام پادشاهيه! در صورتي كه در اين برهه زماني بيلبائو بيشترين جامو برده! پس الكي بدون دليل در مورد ژنرال و دخالتش تو بازيا حرف نزنين كه هركي يه جو از تاريخ سرش بشه بدجور بهتون ميخنده!
اون 6-2 برنابئو رو بذارين در كوزه آبشو بخورين من اصلا اون تيم خوانده راموسو جزء تاريخ پرافتخار 110 ساله ي رئال نميدونم! احمقي كه جلوي بارساي اون موقع از تيمش يك مدافع ميكشه بيرون يه مهاجم مياره تو، مربي نيست! بيمار روانيه!
شخصيت بازيكناي شما رو هم به خصوص تو اين 2-3 سال اخير خيلي خيلي قشنگ مشاهده كرديم! از رفتار مربيتون تو اون بازي كه اينقدر بهش افتخار ميكنين و خيلي چيزاي ديگه كه اگعه بخوام همشو بگم اونقدر زيادن كه كليدهاي كيبوردم ممكنه از جا كنده بشن!
امسال هم خواهيد ديد كه قهرمان مطلق اروپا تاج گذاري خواهد كرد... P:> P:> P:> P:> P:>
من نگفتم دی استفانو کبیر نیس و به کسی هم توهین نکردم،شما مواظب حرف زدنت باش،کرایف اسطوره ی من و همه بارسایی هاس و شما حق ندارین بهش توهین کنین،همونطور که ما هم حق نداریم به دی استفانو توهین کنیم
شما هرجور میخواین فکر کنید،5-0 بردتتون همین کافیه
کمی به ویکی پدیا مراجعه کنید،11-1 لکه ننگ تاریخ رئاله نه بارسا
اون موقع که 13-0 به بیلبائو باختیم،بارسا اینی که الان هست نبود،ینی نمیذاشتن که باشه،از بمب گذاری بگیر تا اعدام تماشاگرای توی ورزشگاه و تخته کردن در ورزشگاه،تازه اینا فقط گوشه ای از اون ظلمیه که به کاتالان ها میشد
بله جامی نبرد ولی تا دلتون بخواد ال کلاسیکوی مفت بُرد از جمله همین 11-1 که توی ویکی پدیا هم بهش اشاره شده چطوری بُرد
اینکه تو بازیا دخالت میشده که اصن گفتن نداره :rolleyes: واقعا اگه فک میکنین نمیشده ... :rolleyes:
نه فرهنگ هواداریمون این نیس که وقتی از چمپیونز حذف شدیم ایستاده تیممون رو تشویق کنیم و به حریف هم چیزی نگیم،فقط اون رو یادتون مونده :|
اگه 11-1 و 13-0 ملاکن پس 8-1 باختن از اسپانیول چیه؟ :)) ننگین و خفت بار نیس؟
پس بهتره اون 11-1 رو بذارین در کوزه آبشو بخورین! :)) حداقل 6-2 که در شرایطی عادلانه و به دور از هرگونه شکی بود
مربیتون بوده خب چیکارش کنیم :))دیگه حتما اینم تقصیر ماس که مربیتون درست تصمیم نگرف :-??
از نظر قدمت هم بارسا 2 سال قدیمی تر از رئاله پس انقد 110 سال 110 سال نکنین
بارسا تیمی نیس که تو این 3-4 سال اخیر مطرح شده باشه،همیشه مدعی بوده و قهرمانیای زیادیم داشته(همه قهرمانیا تو 4 سال نبوده که بوده؟!؟! :))) فقط توی 4 سال اخیر بهترین بوده،دیگه مدعی نبوده
:)) دس کرد تو چش کمک مربی رئال؟! :))
والا مربی شما که تو تعطیلاتشم شخصیتش رو به رخ میکشه،اگه بخوایم فقط تو یک فصلش رو بگیم از کل سو رفتارای مربیا و بازیکنای کل تاریخ بارسا بیشتر میشه :))
اوهو! قهرمان مطلق اروپا :))
حالا چرا ما کل کل کنیم اصن؟! هممون قدرت بینایی داریم دیگه! سوپر کاپ هم نزدیکه،میبینیم

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق

والا ناتینگهام فارستم مثه بارسا بود خوب شد اون موقع ها نبودین
که هی تیم عوض کنین
بارسا تو تاریخ فوتبال اروپا چه جایی داره؟والا قهرمانیاش که... ;))
حرف اخلاق بازیکنم نزنین که مسی خوب نشون داد خوب بلد شوت بزنه طرف تماشاگرا
فقط دینی عالی بود بازیکنی که تو برنابئو واسش بلند شدن اون فوتبال بود (;
یه زمانایی بود والنسیا تو اسپانیا قهرمان میشد اما بارسا نه
کساییم که طرفدار رئالن حزب باد نیسن چون قهرمانیه خاصی نداشته این چن ساله
بر عکس بارسا :))

قشنگی طرفدارای بارسا اینه که بازیکن فصل 2006 خودشونو حتی یادشون نی
دیدم که میگم

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از بالا :
که هی تیم عوض کنین

دیدم که میگم

من طرفدار بارسا نیستم! حتی خوشم نمیاد از بارسا! ولی از رئال متنفرم!
اونایی که دارن از تاریخ صحبت می کنن! 5 تا از قهرمانی های رئال بعد جنگ جهانی بود! زمانی که کشورای جنگ زده مجبور بودن کشورشونو درست کنن! رئال اومد 5 بار قهرمان شد! به نظرم اینا ارزش ندارن! بیاید بعد 1990 رو ببینیم که همه ی کشورا و باشگاه ها تونستن آماده شن! و درست حسابی پول خرج کنن و پیشرفت کنن! رئال هم 98خوب بود! ولی بعد از اون یه تیمی شد مثل چلسی و سیتی! فقط پول!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از بالا :
که هی تیم عوض کنین

دیدم که میگم
:rolleyes:
هیچی هیچ جایی نداره! اصن :rolleyes:
شما هم که فقط بلدین بگین داوری داوری داوری :rolleyes: حالا خوبه کوچکترین مدرکیم ندارین مبنی بر اینکه داورا حمایت میکنن از بارسا ولی خودتون چیزی رو که توی ویکی پدیا اومده تکذیب میکنین :rolleyes:
حداقل مسی یه مربی داشت که عذرخواهی کنه بابت حرکتش،مربی بازیکنای شما که بابت رفتارای خودشم عذرخواهی نمیکنه :rolleyes:
نگفتم نبود
خب؟! منظور؟ یه زماناییم بود لیورپول قهرمان میشد تو انگلیس ولی منچستر نه،مونشن قهرمان میشد تو آلمان ولی بایرن نه...خب که چی؟
چه ربطی داره؟ مگه فقط به قهرمانیه؟ کاکا و رونالدو کافین واسه رئالیا :))
یه بار دیگه هم فک کنم گفتم،اینکه یه دوره اون کسایی که دم از هواداری یه تیم میزنن یوهو به صورت حبابی زیاد شه خیلی خیلی طبیعیه! فقط بارسا نیس که واسش این اتفاق افتاده،رئال هم یه زمان که همش قهرمان میشد همه طرفدارش بودن،یا مثلا رم یا لیورپول،یه سری افراد وجود دارن که تو جامعه ما هم خیلی زیادن،بهشون میگن حزب باد،باد هرجا بوزه میرن سمتش،ولی این دلیل نمیشه همه هواداری یه تیمو حزب باد خطاب کنین
"قشنگی طرفدرای رئال اینه که فقط رونالدو و کاکا رو میشناسن و فک میکنن مربیشون گواردیولاس( {-8 )حتی اسم و شماره همه بازیکنای همون فصلشونم نمیدونن"،منم دقیقا دیدم که میگم،همچین آدمی رو هم دیدم،ولی دلیل میشه بگم همه رئالیا اینطورین؟! نه واقعا قانع کننده س؟
به نقل از no one :
من طرفدار بارسا نیستم! حتی خوشم نمیاد از بارسا! ولی از رئال متنفرم!
اونایی که دارن از تاریخ صحبت می کنن! 5 تا از قهرمانی های رئال بعد جنگ جهانی بود! زمانی که کشورای جنگ زده مجبور بودن کشورشونو درست کنن! رئال اومد 5 بار قهرمان شد! به نظرم اینا ارزش ندارن! بیاید بعد 1990 رو ببینیم که همه ی کشورا و باشگاه ها تونستن آماده شن! و درست حسابی پول خرج کنن و پیشرفت کنن! رئال هم 98خوب بود! ولی بعد از اون یه تیمی شد مثل چلسی و سیتی! فقط پول!
اسپانیا تو جنگ جهانی بی طرف موند و رئال هم تونس به راحتی قهرمانی درو کنه :rolleyes:
همون پولبال دیگه :rolleyes:
البته بازم من نمیگم رئال مثه چلسی و سیتیه چون واقعا نیست! ولی داره به همون سمت میره،ینی خیلی وقته داره به همون سمت میره

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
:rolleyes:
هیچی هیچ جایی نداره! اصن :rolleyes:
شما هم که فقط بلدین بگین داوری داوری داوری :rolleyes: حالا خوبه کوچکترین مدرکیم ندارین مبنی بر اینکه داورا حمایت میکنن از بارسا ولی خودتون چیزی رو که توی ویکی پدیا اومده تکذیب میکنین :rolleyes:
حداقل مسی یه مربی داشت که عذرخواهی کنه بابت حرکتش،مربی بازیکنای شما که بابت رفتارای خودشم عذرخواهی نمیکنه :rolleyes:
نگفتم نبود
خب؟! منظور؟ یه زماناییم بود لیورپول قهرمان میشد تو انگلیس ولی منچستر نه،مونشن قهرمان میشد تو آلمان ولی بایرن نه...خب که چی؟
چه ربطی داره؟ مگه فقط به قهرمانیه؟ کاکا و رونالدو کافین واسه رئالیا :))
یه بار دیگه هم فک کنم گفتم،اینکه یه دوره اون کسایی که دم از هواداری یه تیم میزنن یوهو به صورت حبابی زیاد شه خیلی خیلی طبیعیه! فقط بارسا نیس که واسش این اتفاق افتاده،رئال هم یه زمان که همش قهرمان میشد همه طرفدارش بودن،یا مثلا رم یا لیورپول،یه سری افراد وجود دارن که تو جامعه ما هم خیلی زیادن،بهشون میگن حزب باد،باد هرجا بوزه میرن سمتش،ولی این دلیل نمیشه همه هواداری یه تیمو حزب باد خطاب کنین
"قشنگی طرفدرای رئال اینه که فقط رونالدو و کاکا رو میشناسن و فک میکنن مربیشون گواردیولاس( {-8 )حتی اسم و شماره همه بازیکنای همون فصلشونم نمیدونن"،منم دقیقا دیدم که میگم،همچین آدمی رو هم دیدم،ولی دلیل میشه بگم همه رئالیا اینطورین؟! نه واقعا قانع کننده س؟اسپانیا تو جنگ جهانی بی طرف موند و رئال هم تونس به راحتی قهرمانی درو کنه :rolleyes:
همون پولبال دیگه :rolleyes:
البته بازم من نمیگم رئال مثه چلسی و سیتیه چون واقعا نیست! ولی داره به همون سمت میره،ینی خیلی وقته داره به همون سمت میره
تاريخ رئال پرافتخار تر و سپيد تر از اونيه كه من بخوام سرش با تو بحث كنم چون آب در هاون كوبيدنه! بهترين تيم قرن جاي حرف نداره! تو طرفاداراي هر تيمي خوب پيدا ميشه مثلا من يكي رو ميشناسم كه 25 ساله طرفدار بارساس اما اينجا ظاهرا كسي كه قبل از سال 2008 رو به ياد بياره وجود نداره پس من وقتمو تلف نميكنم! شما برو با ويكيپديا فوتبالو دنبال كن! از روي همون ويكيپديا برو نگاه كن كه بتوني بازيكناي بارسا رو از يك تا ده نام ببري!

چيزي تا شروع فصل نمونده و زودتر از اونم سوپركاپه! بعد از اون همه چي مشخص ميشه! البته قبلش حواستون باشه داوراي مورد نظرتونو رزرو كنين كه خداي نكرده رئال با 11 نفر بازيو تموم نكنه كه تو اين 2-3 سال كه اينقدر بهش افتخار ميكنين از پس رئال 11 نفره بر نيومدين!

بارسا هم داره به سمت ناتينگهام فارست ميره! ميدوني كه اونام 2 تا قهرماني اروپا دارن! البته بهت حق ميدم ندوني! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از fateme.RMA :
تاريخ رئال پرافتخار تر و سپيد تر از اونيه كه من بخوام سرش با تو بحث كنم چون آب در هاون كوبيدنه! بهترين تيم قرن جاي حرف نداره! تو طرفاداراي هر تيمي خوب پيدا ميشه مثلا من يكي رو ميشناسم كه 25 ساله طرفدار بارساس اما اينجا ظاهرا كسي كه قبل از سال 2008 رو به ياد بياره وجود نداره پس من وقتمو تلف نميكنم! شما برو با ويكيپديا فوتبالو دنبال كن! از روي همون ويكيپديا برو نگاه كن كه بتوني بازيكناي بارسا رو از يك تا ده نام ببري!

چيزي تا شروع فصل نمونده و زودتر از اونم سوپركاپه! بعد از اون همه چي مشخص ميشه! البته قبلش حواستون باشه داوراي مورد نظرتونو رزرو كنين كه خداي نكرده رئال با 11 نفر بازيو تموم نكنه كه تو اين 2-3 سال كه اينقدر بهش افتخار ميكنين از پس رئال 11 نفره بر نيومدين!

بارسا هم داره به سمت ناتينگهام فارست ميره! ميدوني كه اونام 2 تا قهرماني اروپا دارن! البته بهت حق ميدم ندوني! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

طبق پست قبلیم! من کلن از اسپانیایی ها بدم میاد! ولی حداقل بارسا تونست بازیکن بسازه! تونست یه کمکی تو فوتبال کنه! ولی رئال چی؟ به جز چند تا بازیکن که از قدیم موندن و من بهشون احترام میزاذم مثل کاسیاس و آلونسو! کدوم مهره ی کلیدی رو خودتون درست کردید؟ رونالدو؟ بکهام؟ کانتونا؟ اینارو که یونایتد داد! ازیل؟ یا بنزما؟ حیوونی کاکا با هزار امید اومد رئال گند زده شد تو بازیش! رونالدو تو یونایتد بازیکن برتر اروپا شد ولی تو رئال فقط گل زد! شما این همه حرف تاریخ میزنید یادتون هست آدلاید یونایتد ماله اسکاتلند به رهبری فرگوسن رئال رو برد؟ چند وقته رئال پاش به فینال چمپیونز نرسیده؟ از سال 2003 نرسیده! چند بار لیون حذفتون کرد؟ 2 یا 3 بار!
من از بعضی تیما بدم میاد مثل بارسا(که اونم آروم آروم میره به سمت بقیه یعنی پول) یا آرسنال! آرسنال هیچ وقت خرید بزرگ نداشته! ولی ببینیدچند تا بازیکن داده! یا آژاکس! میشه گفت خیلی از بازیکن های مطرح اول ماله آژاکس بودن!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :

آره اصن سپیییییییییییید :|
:)) از کجا به این نتیجه رسیدین که کسی یادش نیس؟ ها؟
:)) ویکی پدیا معتبره من دارم یه واقعه تاریخی رو نقل قول میکنم،نمیتونم از رو احساساتم حرف بزنم باید منبع داشته باشم
شما فک کن نمیتونم بازیکنای بارسا رو از 1 تا 10 نام ببرم اصلا نظر شخصی به رئالی در مورد اینکه چقد بارسا رو میشناسم واسم مهم نیس :)
شما که فدراسیون همیشه بهتون لطف داره،جریمه واسه بازیکن و مربی رئال معنی نداره اصن :|
داوری داوری :)) 5-0 چن نفره بودین؟
شما هم حتما اون موقع بازیای ناتینگهام فارست رو میدیدین؟ =)) =)) =))
بارسا آخه 4 تاشو داره نه 2 تاشو :)) نمیدونم پس اینکه ناتینگهام فارست 2 تا برده چه ربطی به بارسا داره :-??
نه فقط شما میدونین ناتینگهام فارست چه تیمیه و چن تا قهرمانی اروپا داره :rolleyes:
+یه جوری حرف نزنین انگارخودتون از زمان دی استفانو هوادار رئالین و بقیه همین امسال بارسایی شدن :|

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از no one :
طبق پست قبلیم! من کلن از اسپانیایی ها بدم میاد! ولی حداقل بارسا تونست بازیکن بسازه! تونست یه کمکی تو فوتبال کنه! ولی رئال چی؟ به جز چند تا بازیکن که از قدیم موندن و من بهشون احترام میزاذم مثل کاسیاس و آلونسو! کدوم مهره ی کلیدی رو خودتون درست کردید؟ رونالدو؟ بکهام؟ کانتونا؟ اینارو که یونایتد داد! ازیل؟ یا بنزما؟ حیوونی کاکا با هزار امید اومد رئال گند زده شد تو بازیش! رونالدو تو یونایتد بازیکن برتر اروپا شد ولی تو رئال فقط گل زد! شما این همه حرف تاریخ میزنید یادتون هست آدلاید یونایتد ماله اسکاتلند به رهبری فرگوسن رئال رو برد؟ چند وقته رئال پاش به فینال چمپیونز نرسیده؟ از سال 2003 نرسیده! چند بار لیون حذفتون کرد؟ 2 یا 3 بار!
من از بعضی تیما بدم میاد مثل بارسا(که اونم آروم آروم میره به سمت بقیه یعنی پول) یا آرسنال! آرسنال هیچ وقت خرید بزرگ نداشته! ولی ببینیدچند تا بازیکن داده! یا آژاکس! میشه گفت خیلی از بازیکن های مطرح اول ماله آژاکس بودن!
شما لطفا اول موضع خودتو مشخص كن!

سياست رئال از اولش همين بوده! بارسا چه خدمتي به فوتبال كرده؟! معرفي بهترين داور هاي اروپا؟! به جز اين بازيكنايي كه الان دارن ديگه بارسا در طول تاريخ كدوم بازيكنارو ساخته؟! رئالم اگه بخواي بشمري كم بازيكن نساخته! ايكر رائول گوتي هيرو مورينتس... بازم بگم؟! مشكل اينه كه اكادمي رئال يبه چند وقتي ركود پيدا كرد! البته نميشد بهش گفت ركود چون سولدادو و نگردو و ماتا و خيلياي ديگه از آكادمي رئال بودن! اما متاسفانه بهشون اعتماد نشد و طبق سياست هميشگي باشگاه قرباني خريد فوق ستاره ها شدن! ولي الان دوباره داره به همون وضع برميگرده! اميدوارم موراتا رو بشناسين... بايرن منچستر آرسنال چلسي ميلان و اونجوري كه يه زماني شايعه شده بود بارسا دنبالشن!! خوسلو هم همينطور! دني كارواخال كاپيتان كاستيا رو كه لوركوزن قاپيد! ولي بند بازگشت داره قرار دادش... و اگه اخبار يورو زير 20 سال رو دنبال كنين ميفهمين كه خسه رودريگز چه طوفاني به پا كرده... تو 2 تا بازي 5 تا گل زده! فوق ستاره ميشه اين پسر... 8-> 8-> البته اگه دوباره... ~X(

حرف من كلهم اينه اينه كه بارسا 3-4 ساله كه شاخ شده! همين! و قبلا هيچي نبوده... هيچي! كسي از قهرماني بارسلونا قبل از سال 2005 يادش مياد؟! حرف من تازه به دوران رسيده بودن بارساست!

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
آره اصن سپیییییییییییید :|
:)) از کجا به این نتیجه رسیدین که کسی یادش نیس؟ ها؟
:)) ویکی پدیا معتبره من دارم یه واقعه تاریخی رو نقل قول میکنم،نمیتونم از رو احساساتم حرف بزنم باید منبع داشته باشم
شما فک کن نمیتونم بازیکنای بارسا رو از 1 تا 10 نام ببرم اصلا نظر شخصی به رئالی در مورد اینکه چقد بارسا رو میشناسم واسم مهم نیس :)
شما که فدراسیون همیشه بهتون لطف داره،جریمه واسه بازیکن و مربی رئال معنی نداره اصن :|
داوری داوری :)) 5-0 چن نفره بودین؟
شما هم حتما اون موقع بازیای ناتینگهام فارست رو میدیدین؟ =)) =)) =))
بارسا آخه 4 تاشو داره نه 2 تاشو :)) نمیدونم پس اینکه ناتینگهام فارست 2 تا برده چه ربطی به بارسا داره :-??
نه فقط شما میدونین ناتینگهام فارست چه تیمیه و چن تا قهرمانی اروپا داره :rolleyes:
+یه جوری حرف نزنین انگارخودتون از زمان دی استفانو هوادار رئالین و بقیه همین امسال بارسایی شدن :|
5-0 راموس اخراج شد اگه حافظتون ياري كنه
آره فدراسيون به ما لطف داره آنخل ويار كه اصلا كاتالونيايي نيس پارسال تيم عمه ي من بود كه تو 4-5 هفته مونده به لاليگا كه رقابت اونقدر حساس بود تو بازي تو خونه ي ويارئال 5 تا اخراجي داشت و به يه بازيكن از ويارئال هم 2 تا كارت زرد داد ولي اخراجش نكرد! تو اروپام كه ديگه اينقدر ماشالا پر آوازه اين كه گفتن نداره! 3 اخراج مضحك پياپي در سه نيمه نهايي پياپي! اصلا شباهتي به بازيهاي يوونتوس زمان كالچوپولي نداره نه؟!؟؟!؟

بارسا 4 تاشو داره رئال 9 تاشو! هرچند بعضيا بخوان با توهين و دروغ و تهمت و افترا همشو به عوامل ديگه ربط بدن... بهترين تيم قرن اون زمان هم بهترين بازيكنا رو داشته كه بهترين شده!‌ دي استفانو، پوشكاش و خيلياي ديگه!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از fateme.RMA :
آره فدراسيون به ما لطف داره آنخل ويار كه اصلا كاتالونيايي نيس پارسال تيم عمه ي من بود كه تو 4-5 هفته مونده به لاليگا كه رقابت اونقدر حساس بود تو بازي تو خونه ي ويارئال 5 تا اخراجي داشت و به يه بازيكن از ويارئال هم 2 تا كارت زرد داد ولي اخراجش نكرد! تو اروپام كه ديگه اينقدر ماشالا پر آوازه اين كه گفتن نداره! 3 اخراج مضحك پياپي در سه نيمه نهايي پياپي! اصلا شباهتي به بازيهاي يوونتوس زمان كالچوپولي نداره نه؟!؟؟!؟

بارسا 4 تاشو داره رئال 9 تاشو! هرچند بعضيا بخوان با توهين و دروغ و تهمت و افترا همشو به عوامل ديگه ربط بدن... بهترين تيم قرن اون زمان هم بهترين بازيكنا رو داشته كه بهترين شده!‌ دي استفانو، پوشكاش و خيلياي ديگه!
همین دی استفانو!
اصلا میدونین چی شد اومد رئال که بشه اسطوره،فدراسیون کمک نکرد؟

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Spammer :
همین دی استفانو!
دي استفانو اولش ميخواست بره بارسا! اما به علت مشكلات مالي كه پيدا كرد باهاشون و سنگ اندازي هاي وكيلش نظرش عوض شد و اومد رئال!
اتفاقا فك كنم يه هفته پيش بود يه مصاحبه كرده بود ازش پرسيده بودن اگه به اون زمان برميگشتين و در آستانه امضا با بارسا بودين اينكارو ميكردين و دون آلفردو گفته بود هرگز! امكان نداشت كه من آنهارا انتخاب كنم!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
دي استفانو اولش ميخواست بره بارسا! اما به علت مشكلات مالي كه پيدا كرد باهاشون و سنگ اندازي هاي وكيلش نظرش عوض شد و اومد رئال!
اتفاقا فك كنم يه هفته پيش بود يه مصاحبه كرده بود ازش پرسيده بودن اگه به اون زمان برميگشتين و در آستانه امضا با بارسا بودين اينكارو ميكردين و دون آلفردو گفته بود هرگز! امكان نداشت كه من آنهارا انتخاب كنم!
من یه چیز دیگه خوندما،اون پایین توضیح دادم :-??
به نقل از fateme.RMA :
شما لطفا اول موضع خودتو مشخص كن!

سياست رئال از اولش همين بوده! بارسا چه خدمتي به فوتبال كرده؟! معرفي بهترين داور هاي اروپا؟! به جز اين بازيكنايي كه الان دارن ديگه بارسا در طول تاريخ كدوم بازيكنارو ساخته؟! رئالم اگه بخواي بشمري كم بازيكن نساخته! ايكر رائول گوتي هيرو مورينتس... بازم بگم؟! مشكل اينه كه اكادمي رئال يبه چند وقتي ركود پيدا كرد! البته نميشد بهش گفت ركود چون سولدادو و نگردو و ماتا و خيلياي ديگه از آكادمي رئال بودن! اما متاسفانه بهشون اعتماد نشد و طبق سياست هميشگي باشگاه قرباني خريد فوق ستاره ها شدن! ولي الان دوباره داره به همون وضع برميگرده! اميدوارم موراتا رو بشناسين... بايرن منچستر آرسنال چلسي ميلان و اونجوري كه يه زماني شايعه شده بود بارسا دنبالشن!! خوسلو هم همينطور! دني كارواخال كاپيتان كاستيا رو كه لوركوزن قاپيد! ولي بند بازگشت داره قرار دادش... و اگه اخبار يورو زير 20 سال رو دنبال كنين ميفهمين كه خسه رودريگز چه طوفاني به پا كرده... تو 2 تا بازي 5 تا گل زده! فوق ستاره ميشه اين پسر... 8-> 8-> البته اگه دوباره... ~X(

حرف من كلهم اينه اينه كه بارسا 3-4 ساله كه شاخ شده! همين! و قبلا هيچي نبوده... هيچي! كسي از قهرماني بارسلونا قبل از سال 2005 يادش مياد؟! حرف من تازه به دوران رسيده بودن بارساست!
همچین میگین انگار بارسا همین 3-4 سال پیش تاسیس شده :rolleyes:
انقد بی انصافی واقعا مسخره س :| کودوما؟؟؟ مسی،ژاوی،اینیستا،پیکه،پویول،فابره و... واسه کل تاریخ همون سه تای اول
اونا قدیمی های رئالن کسیم روی صحبتش با اونا نیس،الانه که رئال پولبال بازی میکنه هرسال 2-3 تا ستاره میسوزنه
همون زمانی که بهش میگین هیچی نبود 5-0 رئال رو برده
پس این همه قهرمانی لیگ و کوپا از کجا اومدن؟ تو این 4 سال حتما همشون
تازه به دوران رسیده :))
به نقل از fateme.RMA :

اِه! آره راموس(حافظه من که زبانزده :-"دیدین که سوالی بود جمله م،3-1 چی؟) بعد یه سوال! بازیکنی که خطایی کنه در حدی که مستحق کارت قرمز باشه یا کارت زرد دوم بگیره نباید اخراج شه؟ :-? این تقصیر بارساس که بازیکن حریف خشن بازی میکنه؟ په په رو یادتون نی دست مسی رو خارج از جریان بازی لٍه کرد ؟
خب به بارسا چه ربطی داره داور اون بازی خواب بود؟ :))
اگه فدراسیون طرف بارسا بود حداقل مورینیو و په په رو محروم میکرد :| احتمالا من بودم که دس کردم تو چش کمک مربی حریف و دست بازیکن حریف رو خارج از جریان بازی لِه کردم،ایشون که اصن یادشون نمیومد،فدراسیون هم حال میده تو این موارد به رئال
نع...لیگ ایتالیا تبانیه ولی تو چمپیونز تبانی نداریم [-(
حتما اخراج تری مضحک بود دیگه؟ و اینکه لمپارد اخراج نشد درست بود؟
و په په تو اون بازی نباید اخراج میشد حتما و...
آره 5 تاش بعد جنگ جهانیه فقط و چمپیونز هم اون موقع این تعداد تیم نداشته
به نقل از Spammer :
همین دی استفانو!
والا اون موقع که فوتبال سر و صاحاب درست و حسابی نداشته،من خوندم که یه قانون مضحکی بوده که طبقش دی استفانو باید یه فصل تو بارسا و یه فصل تو رئال بازی میکرده،که اولین فصل تو رئال بازی میکنه دیگه موندگار میشه و رئالم نمیذاره بیاد فصل بعد بارسا فدارسیونم که شوووت!
و البته اون موقع دیگه بارسا به دی استفانو نیازی نداش دنبالشو نمیگیره

• شروع کننده موضوع
  • توقیف شده

arman aria

Arman Aria
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
Mshhd
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
OLC
رشته دانشگاه
Architecture
تلگرام
اینستاگرام

عجب تاپیکی شده

آقا من درگیر بودم از دنیا عقبم یکی نیس بگه نقل و انتقالات واسه رئال چی شده ؟

نوری شاهین خوب نشد؟

بالا