رئال مادرید

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از ArmAn AriA :
عجب تاپیکی شده

آقا من درگیر بودم از دنیا عقبم یکی نیس بگه نقل و انتقالات واسه رئال چی شده ؟

نوری شاهین خوب نشد؟
رئال هنوز تو نقل و انتقالات كوچكترين حركتي نكرده! X-( X-(
ولي احتما اومدن مودريچ خيلي زياده! در صورتي كه كاكا بره! :-w :-w
شاهينم به نظر مياد ديگه مصدوميتم خوب شده باشه بيچاره اصلا نرفته تعطيلات همش داره تو والدبباس تمرين ميكنه اميدوارم زودتر بشه همون شاهين دورتمند! [-o< [-o<
البته موراتا از آكادمي به تيم اصلي منتقل شده! 8-> x: >:D<

اووووووووووووف! اين آلتينتوپ بالاخره رفت! بدجوري رو اعصاب بود!
3.5 ميليون!
خوبه ديگه! سود خالص بود واسه باشگاه!

حالا ديگه وقتشه كاكا رو بفروشيم و مودريچو بياريم!
البته اگه من بودم از خسه استفاده ميكردم ولي چه فايده كه مورينيو به اكادمي اعتماد نداره...!

no one: خواهش می کنم پست متوالی ندید از ویرایش پست قبلی تون استفاده کنید! پست های متوالی ترکیب!

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

خیلی خوب شد فروختنش واقعا حتی خریدش اشتباه بود. :-"

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از fateme.RMA :
رئال هنوز تو نقل و انتقالات كوچكترين حركتي نكرده! X-( X-(
ولي احتما اومدن مودريچ خيلي زياده! در صورتي كه كاكا بره! :-w :-w
شاهينم به نظر مياد ديگه مصدوميتم خوب شده باشه بيچاره اصلا نرفته تعطيلات همش داره تو والدبباس تمرين ميكنه اميدوارم زودتر بشه همون شاهين دورتمند! [-o< [-o<
البته موراتا از آكادمي به تيم اصلي منتقل شده! 8-> x: >:D<

اووووووووووووف! اين آلتينتوپ بالاخره رفت! بدجوري رو اعصاب بود!
3.5 ميليون!
خوبه ديگه! سود خالص بود واسه باشگاه!

حالا ديگه وقتشه كاكا رو بفروشيم و مودريچو بياريم!
البته اگه من بودم از خسه استفاده ميكردم ولي چه فايده كه مورينيو به اكادمي اعتماد نداره...!

no one: خواهش می کنم پست متوالی ندید از ویرایش پست قبلی تون استفاده کنید! پست های متوالی ترکیب!

یه چیزی الان تو طرفدار اسپانیایی دیگه؟ درسته؟

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از no one :
یه چیزی الان تو طرفدار اسپانیایی دیگه؟ درسته؟
تو تيم هاي ملي بله! چطور مگه؟!

مثكه مودريچ ديگه قطعي شده! تا 2017 با 40 ميليون! خيلي گرونه ديگه اينقدرام ارزش نداشت!
ولي بازيكن خوبيه! به نظرم اگه به عنوان هافبك تهاجمي استفاده كنه خيلي بهتر باشه تا زوج ژابي. بايد ديد وضعيت شاهين چطور ميشه! ژابي، خديرا، شاهين، لاس و گرانرو رو تو اون پست داريم! كونترائو هم ميتونه هافبك دفاعي بازي كنه!
فقط حيف كه هيچ پيشنهادي واسه اين كاكا نيس! ديگه با اومدن مودريچ فك كنم سكو نشين بشه! كاش زودتر بره... ميلان بهانش فقط پول بود الان كه تياگو سيلوا و زلاتانو فروختن ديگه مشكل ماليشون بايد حل شده باشه! بياين بخرينش ديگه! ~X( ~X( ~X( :rolleyes: L-:

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از fateme.RMA :
تو تيم هاي ملي بله! چطور مگه؟!

مثكه مودريچ ديگه قطعي شده! تا 2017 با 40 ميليون! خيلي گرونه ديگه اينقدرام ارزش نداشت!
ولي بازيكن خوبيه! به نظرم اگه به عنوان هافبك تهاجمي استفاده كنه خيلي بهتر باشه تا زوج ژابي. بايد ديد وضعيت شاهين چطور ميشه! ژابي، خديرا، شاهين، لاس و گرانرو رو تو اون پست داريم! كونترائو هم ميتونه هافبك دفاعي بازي كنه!
فقط حيف كه هيچ پيشنهادي واسه اين كاكا نيس! ديگه با اومدن مودريچ فك كنم سكو نشين بشه! كاش زودتر بره... ميلان بهانش فقط پول بود الان كه تياگو سيلوا و زلاتانو فروختن ديگه مشكل ماليشون بايد حل شده باشه! بياين بخرينش ديگه! ~X( ~X( ~X( :rolleyes: L-:

پس شما هم جزو اون طرفدارایید که چند سال طرفدار فوتبال شدن و الی آخر...
همون حرفایی که به بارساییا میگید اسپانیا قبل 2008 اصلا به حساب میومد؟ نه! فقط یک باز به چهارتیم اوب رسیده که تونم 3 یا 4 ام شده! تو این 4 سال افتخار کسب کرده و شما طرفدارش شدید! و بارسا هم سال 2008 یا 2007 تونست بکشه بالا! شما دارید دقیق حرفاتونو به معکوس در تیم ملی انجام میدید! این جوری پطور به طرفدارای بارسا میگید شما هی تیم عوض می کنید چون تیمتون تازه قوی شده و شما دنبال تیم قوی اید نه طرفداری؟ پس منم از این ور به شما میگم شما هم همینطور مثل بارساییا! دنبال تیم قوی اید این اسپانیا بخوابه مرید دنبال تیمه دیگه!

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

رئال قبل 2008 اصلا به حساب میومد؟

این سوالی بود؟ !!! ینی منظورت اینه ک رئال قبل از 2008 تیم نبوده؟

no one:اشتباه تایپی بود!

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از no one :
همون حرفایی که به بارساییا میگید رئال قبل 2008 اصلا به حساب میومد؟ نه! فقط یک باز به چهارتیم اوب رسیده که تونم 3 یا 4 ام شده! تو این 4 سال افتخار کسب کرده و شما طرفدارش شدید! و بارسا هم سال 2008 یا 2007 تونست بکشه بالا! شما دارید دقیق حرفاتونو به معکوس در تیم ملی انجام میدید! این جوری پطور به طرفدارای بارسا میگید شما هی تیم عوض می کنید چون تیمتون تازه قوی شده و شما دنبال تیم قوی اید نه طرفداری؟ پس منم از این ور به شما میگم شما هم همینطور مثل بارساییا! دنبال تیم قوی اید این اسپانیا بخوابه مرید دنبال تیمه دیگه!
ببين دوست عزيز، اصلا واسه من مهم نيس كه تو فك ميكني من كي فوتبالي شدم! مهم اينه كه از سال 2004 رئاليم و به اين افتخار ميكنم!
من طرفدار اسپانيا بودم و هستم فقط و فقط بخاطر بازيكناي رئاليش! همين! تو جام جهاني 2006 هم طرفدار اسپانيا بودم كه متاسفانه خيلي زود حذف شد! و بعدش بازيهاي فرانسه رو فقط به عشق زيدان كبير نگاه ميكردم!
كلا من اون تعصبي كه روي تيم باشگاهيم دارم هيچ وقت رو هيچ تيم ملي اي نداشتم! لازم نيست از روي تيم ملي اي كه طرفدارشم در مورد من قضاوت كنين!

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از fateme.RMA :
ببين دوست عزيز، اصلا واسه من مهم نيس كه تو فك ميكني من كي فوتبالي شدم! مهم اينه كه از سال 2004 رئاليم و به اين افتخار ميكنم!
من طرفدار اسپانيا بودم و هستم فقط و فقط بخاطر بازيكناي رئاليش! همين! تو جام جهاني 2006 هم طرفدار اسپانيا بودم كه متاسفانه خيلي زود حذف شد! و بعدش بازيهاي فرانسه رو فقط به عشق زيدان كبير نگاه ميكردم!
كلا من اون تعصبي كه روي تيم باشگاهيم دارم هيچ وقت رو هيچ تيم ملي اي نداشتم! لازم نيست از روي تيم ملي اي كه طرفدارشم در مورد من قضاوت كنين!

پس شما نباید به طرفدارای بارسا خورده بگیرید که چرا 3 سال بعد انتخاب شما طرفدار بارسا شدن1
در ضمن الان فکر کنم شیرازه ی اصلی تیم بارساست!
(راستی از 2004 به بعد رئال به فینال چمپیونز رسیده؟!! :D)

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از no one :
پس شما نباید به طرفدارای بارسا خورده بگیرید که چرا 3 سال بعد انتخاب شما طرفدار بارسا شدن1
خوب باشه! اسپانيا بيشترين مادريديسمو رو داره پس من طرفدارشم!

خير! نرسيده! از موقعي كه رامون كالدرون اومد تو اين تيم (بعد از خوانده راموس تو رئال از اين كالدرون متنفرم! >:p :-&) فاتحه ي تيمو خوند! كلاهبردار عوضي...! :-& >:p >:p :-w
از وقتيم كه دوباره پرز اومده تيم داره عالي پيش ميره و يه جورايي فينال ليگ قهرمانان رو با نمايش هاي خارق العاده ازش گرفتن!

حالا شما كه طرف هيچكدوم از اين 2 تا تيم نيستي لازم نيس در مورد نرسيدن رئال به فينال جوش بزني! L-: L-: X-( X-( X-( :-w

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از fateme.RMA :

خير! نرسيده! از موقعي كه رامون كالدرون اومد تو اين تيم (بعد از خوانده راموس تو رئال از اين كالدرون متنفرم! >:p :-&) فاتحه ي تيمو خوند! كلاهبردار عوضي...! :-& >:p >:p :-w
از وقتيم كه دوباره پرز اومده تيم داره عالي پيش ميره و يه جورايي فينال ليگ قهرمانان رو با نمايش هاي خارق العاده ازش گرفتن!

حالا شما كه طرف هيچكدوم از اين 2 تا تيم نيستي لازم نيس در مورد نرسيدن رئال به فينال جوش بزني! L-: L-: X-( X-( X-( :-w

درسته! من طرفدار هیچ کدوم نیستم! ولی چون از اسپانیایی ها متنفرم هر جایی یکیشون رو می کوبم! :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از no one :
همون حرفایی که به بارساییا میگید اسپانیا قبل 2008 اصلا به حساب میومد؟ نه! فقط یک باز به چهارتیم اوب رسیده که تونم 3 یا 4 ام شده! تو این 4 سال افتخار کسب کرده و شما طرفدارش شدید! و بارسا هم سال 2008 یا 2007 تونست بکشه بالا! شما دارید دقیق حرفاتونو به معکوس در تیم ملی انجام میدید! این جوری پطور به طرفدارای بارسا میگید شما هی تیم عوض می کنید چون تیمتون تازه قوی شده و شما دنبال تیم قوی اید نه طرفداری؟ پس منم از این ور به شما میگم شما هم همینطور مثل بارساییا! دنبال تیم قوی اید این اسپانیا بخوابه مرید دنبال تیمه دیگه!
من نمیدونم اینکه تیم آدم چندین سال بدون جام بمونه افتخاره؟؟؟؟ :-/ یا اینکه 3-4 سال بهترین تیم دنیا باشه؟
این کار درستیه که قوی بودن اسپانیا رو بکوبیم تو سر طرفداراش؟ که چون اسپانیا 3 ساله قهرمان میشه پس شما حزب بادین؟ این استدلال درستیه؟ مگه همیشه اسپانیا اینجا بوده که ما الان بگیم حزب بادن طرفداراش؟ پس قبلش چی؟ این همه سال تحمل کردن
دقیقا در مورد بارسا یا هرتیم دیگه ای هم این موضوع صادقه،مسئله این نیس که الان و در حال حاصر یه نفر طرفدار یه تیمیه که بهترین تیم تیم دنیاس،خب این خیلی طبیعیه،ولی این تیم همیشه رو این فرم نمیمونه،مسئله اینه که اگه از فرم خارج شد و دیگه بهترین تیم دنیا هم نبود باید طرفدارش موند
به نقل از fateme.RMA :
اصلا من نمیدونم اینکه بازیکن رئال/بارسا تو اسپانیاس چطوری دلیل میشه آدم بره طرفدار اسپانیا بشه :-?
به نقل از no one :
بعد اینکه یه نفر "چند ساله" طرفدار یه تیمه مهمه واقعا؟ :-/ هیچ بنی بشری از یک ماهگی نمیتونسه طرفدار یه تیم بشه،میتونسه؟؟؟ بعدم به نظر من اون کسی که میگه من از 4 سالگی عاشق رئال/بارسا/ منچستر بودم،نمیشه گف از 4 سالگی طرفدار رئال/بارسا/ منچستر بوده و فقط خوشش میومده،حالا معلوم نیس از رنگ لباس اون تیما،یه بازیکنی،کشور اون تیمه :rolleyes: سن ملاک خیلی مهمیه، و اینکه از نظر من یه انسان عملا از 10 سالگی به جایی میرسه که میتونه برای خودش تیم انتخاب کنه پس ما باید نسبت مدت زمان طرفداری رو به سن افراد در نظر بگیریم نه صرفا مدت طرفداری
ولی همیشه با اینکه شیرازه اصلی اسپانیا بارسا بوده من از اسپانیا متنفر بودم :-& به نظرم اصلا تیم باشگاهی رو نمیشه به تیم ملی ربط داد
نه :-" افتخارم میکنن :rolleyes:
به نقل از fateme.RMA :

آره شما فکر کنین رئال لایق رسیدن بهش بوده و بازم مثل همیشه در حقش "ظلم" شده :rolleyes: آه اصن رئال حقش قهرمانی بوده تو این چن سال که پرز اومده :-\ بقیه تیما تو این چن سال سوت میزدن رئال پیشرف میکرد :rolleyes:
به نقل از no one :
درسته! من طرفدار هیچ کدوم نیستم! ولی چون از اسپانیایی ها متنفرم هر جایی یکیشون رو می کوبم! :D
یکی به نعل یکی به میخ(همین بود ضرب المثلش؟ :-?) (:|

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
[/i]اصلا من نمیدونم اینکه بازیکن رئال/بارسا تو اسپانیاس چطوری دلیل میشه آدم بره طرفدار اسپانیا بشه :-? بعد اینکه یه نفر "چند ساله" طرفدار یه تیمه مهمه واقعا؟ :-/ هیچ بنی بشری از یک ماهگی نمیتونسه طرفدار یه تیم بشه،میتونسه؟؟؟ بعدم به نظر من اون کسی که میگه من از 4 سالگی عاشق رئال/بارسا/ منچستر بودم،نمیشه گف از 4 سالگی طرفدار رئال/بارسا/ منچستر بوده و فقط خوشش میومده،حالا معلوم نیس از رنگ لباس اون تیما،یه بازیکنی،کشور اون تیمه :rolleyes: سن ملاک خیلی مهمیه، و اینکه از نظر من یه انسان عملا از 10 سالگی به جایی میرسه که میتونه برای خودش تیم انتخاب کنه پس ما باید نسبت مدت زمان طرفداری رو به سن افراد در نظر بگیریم نه صرفا مدت طرفداری
ولی همیشه با اینکه شیرازه اصلی اسپانیا بارسا بوده من از اسپانیا متنفر بودم :-& به نظرم اصلا تیم باشگاهی رو نمیشه به تیم ملی ربط داد
نه :-" افتخارم میکنن :rolleyes:آره شما فکر کنین رئال لایق رسیدن بهش بوده و بازم مثل همیشه در حقش "ظلم" شده :rolleyes: آه اصن رئال حقش قهرمانی بوده تو این چن سال که پرز اومده :-\ بقیه تیما تو این چن سال سوت میزدن رئال پیشرف میکرد :rolleyes:یکی به نعل یکی به میخ(همین بود ضرب المثلش؟ :-?) (:|
واسه من دليل ميشه! من هيچ احساس و هيچ موضع گيري خاصي نسبت به هيچ تيم ملي اي نداشتم! و فقط به خاطر علاقم به بازيكناي رئال و بعضياي ديگه مثل تورس و سيلواست كه طرفدار اسپانيام! همين! وگرنه برام هيچ اهميتي نداره كه كدوم تيم ملي به كدوم موفقيت برسه! فقط مهمه كه بازيكناي رئال به موفقيت برسن!

بله كه مهمه! خيليم مهمه! طرف مياد ميگه من رئاليم! منتها فقط كريس و كاكا و ايكر و ديگه ته تهش اوزيلو ميشناسه! وقتي بهش ميگي رائول، ميپرسه آلمانيه يا ايتاليايي! [-( [-( تو تمام طرفداراي همه ي تيما اينجور افراد هستن! مثلا چندين بار تا حالا كلي افراد از من پرسيدن چرا طرفدار رئالي! اين فصل يه بنده خدايي ميگفت اولين باره لاليگا رو تو برنابئو ميبيني! در صورتي كه اين سومين بار بود كه قهرماني رئالو ميديدم!

به نظر منم سن مهمه! نميشه گفت مثلا از 5 سالگي طرفدار يه تيمي بودم... چون اون موقع مثلا از رنگ آبي خوشت ميومده ديدي بزرگترا فوتبال نكاه ميكنن و تو شدي استقلالي! [-( [-( مهم اينه كه كي آرمان ها و افتخارات اون تيمو درك كردي و واقعا فهميدي كه ميتوني طرفدارش باشي! خوشبختانه من با داشتن يك مامان جون شگفت انگيز در فوتبال در اين زمينه چيزي كم نداشتم! :D :D :D :D

من نگفتم تيماي ديگه سوت ميزدن قبول دارم كه رئال شايد كمتر از بقيه بود ولي از وقتي مورينيو اومد ديگه واقعا هيچي از بقيه كم نداشت نمونه بارزش همون نيمه نهايي 2 سال پيش كه با نامردي تمام حذف شديم...
به نقل از no one :
منتها شما اگه به بقيه هم سر بزني بد نيس چون فعلا كه فقط داري رئالو ميكوبي!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
واسه من دليل ميشه! من هيچ احساس و هيچ موضع گيري خاصي نسبت به هيچ تيم ملي اي نداشتم! و فقط به خاطر علاقم به بازيكناي رئال و بعضياي ديگه مثل تورس و سيلواست كه طرفدار اسپانيام! همين! وگرنه برام هيچ اهميتي نداره كه كدوم تيم ملي به كدوم موفقيت برسه! فقط مهمه كه بازيكناي رئال به موفقيت برسن!

بله كه مهمه! خيليم مهمه! طرف مياد ميگه من رئاليم! منتها فقط كريس و كاكا و ايكر و ديگه ته تهش اوزيلو ميشناسه! وقتي بهش ميگي رائول، ميپرسه آلمانيه يا ايتاليايي! [-( [-( تو تمام طرفداراي همه ي تيما اينجور افراد هستن! مثلا چندين بار تا حالا كلي افراد از من پرسيدن چرا طرفدار رئالي! اين فصل يه بنده خدايي ميگفت اولين باره لاليگا رو تو برنابئو ميبيني! در صورتي كه اين سومين بار بود كه قهرماني رئالو ميديدم!

به نظر منم سن مهمه! نميشه گفت مثلا از 5 سالگي طرفدار يه تيمي بودم... چون اون موقع مثلا از رنگ آبي خوشت ميومده ديدي بزرگترا فوتبال نكاه ميكنن و تو شدي استقلالي! [-( [-( مهم اينه كه كي آرمان ها و افتخارات اون تيمو درك كردي و واقعا فهميدي كه ميتوني طرفدارش باشي! خوشبختانه من با داشتن يك مامان جون شگفت انگيز در فوتبال در اين زمينه چيزي كم نداشتم! :D :D :D :D

من نگفتم تيماي ديگه سوت ميزدن قبول دارم كه رئال شايد كمتر از بقيه بود ولي از وقتي مورينيو اومد ديگه واقعا هيچي از بقيه كم نداشت نمونه بارزش همون نيمه نهايي 2 سال پيش كه با نامردي تمام حذف شديم...منتها شما اگه به بقيه هم سر بزني بد نيس چون فعلا كه فقط داري رئالو ميكوبي!
آخه قضیه اینه که دیگه اون بازیکن رئال از نظر من تو تیم ملی بازیکن رئال نیس،بازیکن تیم ملیشه
خب آخه این شمایین که سنتون قد میده به اون موقع،از هر نفر با توجه به سنش باید توقع داش،بعدم الان با وجود این همه رسانه دیگه هرکسی میتونه بره تاریخچه باشگاهاشو قشنگ بخونه از اون سال اول تاسیسش هم اطلاعات کسب کنه حتی
آفرین دقیقا همینو میگم! مثلا یه نفر افتخار میکنه که بچه 4 سالش طرفدار آلمانه! :)) بعدم میگه کلا هر تیمی رو که سفید باشه طرفدارشه :rolleyes: خب خوبه خودتم میدونی بعد افتخار میکنی که بچه 4 سالم طرفدار آلمانه :rolleyes:
دقیقا این مهمه،چیزی که زیر 10 سال به سختی درکش میکنه
نامردی تمام :| ینی از این به بعد به کسی که خطا میکنه دسته گل تقدیم کنن دیگه کارت ندن؟

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
آخه قضیه اینه که دیگه اون بازیکن رئال از نظر من تو تیم ملی بازیکن رئال نیس،بازیکن تیم ملیشه
خب آخه این شمایین که سنتون قد میده به اون موقع،از هر نفر با توجه به سنش باید توقع داش،بعدم الان با وجود این همه رسانه دیگه هرکسی میتونه بره تاریخچه باشگاهاشو قشنگ بخونه از اون سال اول تاسیسش هم اطلاعات کسب کنه حتی
آفرین دقیقا همینو میگم! مثلا یه نفر افتخار میکنه که بچه 4 سالش طرفدار آلمانه! :)) بعدم میگه کلا هر تیمی رو که سفید باشه طرفدارشه :rolleyes: خب خوبه خودتم میدونی بعد افتخار میکنی که بچه 4 سالم طرفدار آلمانه :rolleyes:
دقیقا این مهمه،چیزی که زیر 10 سال به سختی درکش میکنه
نامردی تمام :| ینی از این به بعد به کسی که خطا میکنه دسته گل تقدیم کنن دیگه کارت ندن؟
خب خوبه خودتم میدونی بعد افتخار میکنی که بچه 4 سالم طرفدار آلمانه
من اين تيكتو نفهميدم! منظورت دقيقا چيه؟!؟

من گفتم از فصل 2004-2005 رئالي بودم يعني زماني كه 9 سالم بود! كه به نظرم سن كمي نيست و هركسي ميتونه تيمشو انتخاب كنه! :) :) من كه شخصا هر بچه اي تو اين سن و سال ميبينم ترغيبش ميكنم رئالي بشه! :> :> :D :D

شما اگه ويدئو هارو دقيق ببيني ميفهمي كه اصلا پاي په په به پاي آلوز برخورد نميكنه! حالا من بايد بگردم... اگه پيدا كردم كليپشو آپ ميكنم بهت ميدم ببيني! همون موقع تمام كارشناس هاي داوري گفتن اون صحنه خيلي سخت گيرانه يه كارت زرد داشت! اگر قضاوت هاي ديگه اين جناب اشتارك رو ببيني متوجه ميشي به مشابه اون صحنه يه كارت زرد به زور ميده! مورينيو هم كه هر موقع حقيقتو ميگه مجازات ميشه... حالا اون به كنار... گل سالم رئال تو بازي برگشت چي؟! از كي تا حالا به خاطر خطاي مدافع حريف گل تيمو مردود ميكنن؟!؟!؟!؟؟!؟!!؟

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
خب خوبه خودتم میدونی بعد افتخار میکنی که بچه 4 سالم طرفدار آلمانه
من اين تيكتو نفهميدم! منظورت دقيقا چيه؟!؟

من گفتم از فصل 2004-2005 رئالي بودم يعني زماني كه 9 سالم بود! كه به نظرم سن كمي نيست و هركسي ميتونه تيمشو انتخاب كنه! :) :) من كه شخصا هر بچه اي تو اين سن و سال ميبينم ترغيبش ميكنم رئالي بشه! :> :> :D :D

شما اگه ويدئو هارو دقيق ببيني ميفهمي كه اصلا پاي په په به پاي آلوز برخورد نميكنه! حالا من بايد بگردم... اگه پيدا كردم كليپشو آپ ميكنم بهت ميدم ببيني! همون موقع تمام كارشناس هاي داوري گفتن اون صحنه خيلي سخت گيرانه يه كارت زرد داشت! اگر قضاوت هاي ديگه اين جناب اشتارك رو ببيني متوجه ميشي به مشابه اون صحنه يه كارت زرد به زور ميده! مورينيو هم كه هر موقع حقيقتو ميگه مجازات ميشه... حالا اون به كنار... گل سالم رئال تو بازي برگشت چي؟! از كي تا حالا به خاطر خطاي مدافع حريف گل تيمو مردود ميكنن؟!؟!؟!؟؟!؟!!؟
آها این تیکه خطاب به اون بشری بود که افتخار میکرد به اینکه بچه 4 سالش طرفدار آلمانه
نُه،دَه اینا،زیر این سن اصلن درک نمیکنه
منحرف میکنین دیگه بچه های مردمو :-" باید با تحقیق خودشون به این مهم برسن
آخه دقیقا قضیه اینه که داور مادر مُرده نمیتونه مثل ما دوباره و چند باره صحنه رو ببینه و باید فقط توی یه بار دیدن حالا از یه زاویه مناسب یا غیرمناسب تصمیم بگیره(اصلن یادم نیس داور اون موقه تسلط داش رو صحنه یا نه) آره یادمه،جناب اشتارک :rolleyes: خب الان بارسا باید چیکار کنه؟ اینکه برخلاف عادت که کارت زرد میداده قرمز میده؟؟؟
آره هروقتم دس میکنه تو چش مردم بعدش بخشیده میشه :|
به خاطر خطای بازیکن بارسا بود؟کی؟ من واقعا یادم نیستا دارم میپرسم فقط
پ.ن: بی شمار از این دسته اشتباهات داوری هست که به نفع هر تیمی اتفاق افتاده،من ترجیح میدم تا وقتیکه هیچ مدرک مستندی در این باره وجود نداره اونا رو صرفا یه "اشتباه" بدونم ( فک میکنین این ازین اشتباهات داوری در حق بارسا "کم" بوده؟ فصل پیش نمونه بارزش بود :rolleyes: هرچند بازم اینا فقط "اشتباه" داوری هسن نه چیزی بیشتر )

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از fateme.RMA :

حیوونی اون بچه!

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از no one :
حیوونی اون بچه!
اتفاقا خيلي هم راضي و خوشحال ميشن! :> :>
به نقل از آیدا-ق :
آها این تیکه خطاب به اون بشری بود که افتخار میکرد به اینکه بچه 4 سالش طرفدار آلمانه
نُه،دَه اینا،زیر این سن اصلن درک نمیکنه
منحرف میکنین دیگه بچه های مردمو :-" باید با تحقیق خودشون به این مهم برسن
آخه دقیقا قضیه اینه که داور مادر مُرده نمیتونه مثل ما دوباره و چند باره صحنه رو ببینه و باید فقط توی یه بار دیدن حالا از یه زاویه مناسب یا غیرمناسب تصمیم بگیره(اصلن یادم نیس داور اون موقه تسلط داش رو صحنه یا نه) آره یادمه،جناب اشتارک :rolleyes: خب الان بارسا باید چیکار کنه؟ اینکه برخلاف عادت که کارت زرد میداده قرمز میده؟؟؟
آره هروقتم دس میکنه تو چش مردم بعدش بخشیده میشه :|
به خاطر خطای بازیکن بارسا بود؟کی؟ من واقعا یادم نیستا دارم میپرسم فقط
پ.ن: بی شمار از این دسته اشتباهات داوری هست که به نفع هر تیمی اتفاق افتاده،من ترجیح میدم تا وقتیکه هیچ مدرک مستندی در این باره وجود نداره اونا رو صرفا یه "اشتباه" بدونم ( فک میکنین این ازین اشتباهات داوری در حق بارسا "کم" بوده؟ فصل پیش نمونه بارزش بود :rolleyes: هرچند بازم اینا فقط "اشتباه" داوری هسن نه چیزی بیشتر )
مشكل اينجاست كه اين ((اشتباهات داوري)) يه خورده زيادي داره ((تكرر)) پيدا ميكنه! L-:

بله اونجا پيكه روي كريس خطا كرد و كريس افتاد رو زمين! و قتي افتاد شونش غير عمد خورد به پشت پاي ماسكرانو و ماسكرانو افتاد زمين! داور هم خطاي كريسو اعلام كرد و گل هيگي رو مردود!

برو ببين عامل اون دست تو چشم كردن چي بوده! ويدئوش همه جا پخش شد كه ويلانووا اول ميزنه تو صورت خوزه و بعدش خوزه اين كارو ميكنه! بر اساس همين هم هردوشون محروم شدن نه فقط خوزه! و الانم كه بخشيده شدن هردوشون بخشيده شدن! پس چرا اينقدر شلوغش ميكنين اين قضيه رو؟!؟!؟؟

S...4Rmahtab

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

ای بابا،این بحثا چیه؟!اینجا بحث رئاله نه تیم های ملی و یورو هم خیلی وقته تموم شده(هرچند که من خودم طرفدار آلمانم :D)
راجع به اشتباهای داوری هم که تابلوئه بیشترش به نفع بارساست!
حالا مثلا تو بازی جلوی ساراگوسا وقتی بارسا 4 تا جلو بوده مثلا داور یه پنالتی نگرفته!خوب آخه آدم واسه یه همچین چیزی حرص میخوره؟!
حالا هم نمیخواد حرص بخورید چون دیگه بارسا تموم شد و فردا اگه یه تیمی مثل پی اس جی مثلا بره تو اوج همه ی طرفدارای بارسا میشن طرفدار پی اس جی و میگن ما اصلا طرفدار پی اس جی به دنیا اومدیم!
مهم رئاله که همیشه تو اوجه x:

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
اتفاقا خيلي هم راضي و خوشحال ميشن! :> :> مشكل اينجاست كه اين ((اشتباهات داوري)) يه خورده زيادي داره ((تكرر)) پيدا ميكنه! L-:

بله اونجا پيكه روي كريس خطا كرد و كريس افتاد رو زمين! و قتي افتاد شونش غير عمد خورد به پشت پاي ماسكرانو و ماسكرانو افتاد زمين! داور هم خطاي كريسو اعلام كرد و گل هيگي رو مردود!

برو ببين عامل اون دست تو چشم كردن چي بوده! ويدئوش همه جا پخش شد كه ويلانووا اول ميزنه تو صورت خوزه و بعدش خوزه اين كارو ميكنه! بر اساس همين هم هردوشون محروم شدن نه فقط خوزه! و الانم كه بخشيده شدن هردوشون بخشيده شدن! پس چرا اينقدر شلوغش ميكنين اين قضيه رو؟!؟!؟؟
بیچاره ها :-<
آره مثلا اصلا تو بازی رئال با بیلبائو فصل پیش،بازیکنای رئال هند نکردن :| فقط داوری به نفع بارساس
آها یه چیزهایی داره یادم میاد :-? پیکه :-? نمیدونم خیلی یادم نیس(البته من که مهم نیسم مهم داور بود که اون موقع به هردلیلی یا ندید یا هرچیز دیگه که گل رو مردود اعلام کرد)
:O چی؟؟؟ آقا مگه اصن قضیه این نبود که مارسلو یوهو نمیدونم چش شد رف رو پای فابرگاس،بعدش داور نمیدونم قرمز داد یا زرد داد(کلا من تو این موارد کارت دادن از کادرفنی سپاهان هم ضعیف ترم {-8) بعد جو متشنج شد نیمکت بارسا اومدن طرف فابرگاس اون وسط یوهو مورینیو فرصت رو مناسب دید رف دس کرد تو چش تیتو،دقیقا تیتو هم یه عکس العمل خیلی طبیعی نشون داد که هر بنی بشری اگه دس کنن تو چشش انجام میده،برگشت مورینیو رو هُل داد(به حالت پس گردنی)،حالا واقعا من نمیدونم چطوری قبلش تیتو زده بوده تو صورت مورینیو بعدش اون اتفاق افتاده بوده چون هر وقت از تلویزیون دیدم همین مراحل طی شده :-?? محرومیت تیتو هم فقط به خاطر همون عکس العملش بود
بخشیده شدنم که به خاطر زیادی خوش بودن آقای رئیس فدارسیونه،وقتی دوره جدید ریاستش شروع میشه جوگیر میشه عفو عمومی میده :| حالا کاریم نداریم به هرحال سکو نشینی هم واسه شروع مربیگری یه نفر چندان خوب نی
چون اگه خدای نکرده بازیکن یا مربی بارسا این کارو کرده بود 100 برابر این بزرگش میکردین و اگه بخشیده میشد که دیگه واویلا :rolleyes:
به نقل از mДhtДb :
ای بابا،این بحثا چیه؟!اینجا بحث رئاله نه تیم های ملی و یورو هم خیلی وقته تموم شده(هرچند که من خودم طرفدار آلمانم :D)
راجع به اشتباهای داوری هم که تابلوئه بیشترش به نفع بارساست!
حالا مثلا تو بازی جلوی ساراگوسا وقتی بارسا 4 تا جلو بوده مثلا داور یه پنالتی نگرفته!خوب آخه آدم واسه یه همچین چیزی حرص میخوره؟!
حالا هم نمیخواد حرص بخورید چون دیگه بارسا تموم شد و فردا اگه یه تیمی مثل پی اس جی مثلا بره تو اوج همه ی طرفدارای بارسا میشن طرفدار پی اس جی و میگن ما اصلا طرفدار پی اس جی به دنیا اومدیم!
مهم رئاله که همیشه تو اوجه x:
آره خب راس میگین،اینجا جای بحث درمورد تیم ملیا نی
آره اصن :rolleyes:
واسه اون چیزا نیس اصن :| آره تموم شد :)) نمیدونم چطوری با چه منطقی انقد راحت نتیجه میگیرین آره دیگه فلان تیم تموم شد
آره اصن،همونطور که همه الان طرفدار سیتی هسن :-& سیتی تو ایران اصن طرفدارم داره؟؟؟ عجیبه چرا ما نرفتیم طرفدار سیتی شیم حقیقتا؟؟؟( :-&) بعدم نه اینکه اصلا یه نفر از طرفدارای رئال از وقتی کاکا و رونالدو اومدن رئال رو نشناخته،اصن بگو یه نفر،همه از زمان دی استفانو طرفدار رئالن اصن
آره واقعا "اوج"،تا اوج رو چی تریف کنیم،مثلا 6-2 باختن تو برنابئو،یا مثلا حذف شدن به دست لیون تو چمپیونز

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

جا داره بگم تیمای دیگه رسما" سوت میزدن

تو اروپا این فصل بازی بارسا میلان رو یادتون بیاد, همه چی گویاست
فصل قبل بارسا رئال و بارسا آرسنال
2 فصل قبل بارسا اینتر (آخرشم باختن تازه!!!)
3 فصل قبل بارسا چلسی

بارسا لااقل سوت زده فقط و الکی بهش جام دادن

بالا