رئال مادرید

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از amir h :
جا داره بگم تیمای دیگه رسما" سوت میزدن

تو اروپا این فصل بازی بارسا میلان رو یادتون بیاد, همه چی گویاست
فصل قبل بارسا رئال و بارسا آرسنال
2 فصل قبل بارسا اینتر (آخرشم باختن تازه!!!)
3 فصل قبل بارسا چلسی

بارسا لااقل سوت زده فقط و الکی بهش جام دادن
:rolleyes: الان قهرمانی تیمای به غیر از رئال رو زیر سوال بردین دیگه؟ نه آره واقعا بقیه همش "سوت" میزدن :rolleyes: اونم این شکلی دقیقا: :-" بعد رئال انقد تلاش و اینا میکرد درحدی که بعدش اصن این شکلی شده بودن: #S-:
بعله،خصوصا بازی رفت که اصلا "گویـــــــــــا" :| نمیدونم چرا هیچکس اون 2 تا پنالتی رو نمیبینه که واسه بارسا نگرفتن :| نه البته میدونم چرا چون بارسا اصولا "حقی" نداره :| نه؟
آخه اخراج فن پرسی چیش غلط بود؟چه مشکلی داش؟رئال رو هم که گفتم
حالا باز خوبه میگین باختن،پس الان به کجای دنیا برخورد با اون اشتباهه مثلا؟
بعد شما اصولا به 3 فصل پیش هم میگین فصل "قبل"؟ یا دوفصل پیش؟
اِ،همین فصل قبل(2011/12) لیگ قهرمانان تری اخراج شدا،آخرشم بارسا صعود نکرد،احیانا این که اشتباه نبود؟؟؟ :rolleyes:اصن کلا در کل تاریخ فوتبال هر وقت یه بازیکنی از تیم رقیب بارسا اخراج شده اشتباه بوده یا همه گلای مردود درست بودن :rolleyes: خوبه الان؟؟؟

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
:rolleyes: الان قهرمانی تیمای به غیر از رئال رو زیر سوال بردین دیگه؟ نه آره واقعا بقیه همش "سوت" میزدن :rolleyes: اونم این شکلی دقیقا: :-" بعد رئال انقد تلاش و اینا میکرد درحدی که بعدش اصن این شکلی شده بودن: #S-:
بعله،خصوصا بازی رفت که اصلا "گویـــــــــــا" :| نمیدونم چرا هیچکس اون 2 تا پنالتی رو نمیبینه که واسه بارسا نگرفتن :| نه البته میدونم چرا چون بارسا اصولا "حقی" نداره :| نه؟
آخه اخراج فن پرسی چیش غلط بود؟چه مشکلی داش؟رئال رو هم که گفتم
حالا باز خوبه میگین باختن،پس الان به کجای دنیا برخورد با اون اشتباهه مثلا؟
بعد شما اصولا به 3 فصل پیش هم میگین فصل "قبل"؟ یا دوفصل پیش؟
اِ،همین فصل قبل(2011/12) لیگ قهرمانان تری اخراج شدا،آخرشم بارسا صعود نکرد،احیانا این که اشتباه نبود؟؟؟ :rolleyes:اصن کلا در کل تاریخ فوتبال هر وقت یه بازیکنی از تیم رقیب بارسا اخراج شده اشتباه بوده یا همه گلای مردود درست بودن :rolleyes: خوبه الان؟؟؟

دختر خوب بحث مشکل من و بارسا بحث طرفداریم از رئال نیست
من با افتخار میگم از سال 1999 طرفدار رئالم ولی 3-4 ساله با بارسا مشکل دارم!
پس بحث 1 چیزی ورای فوتباله
1 بحث حال به هم زنیه که هرکی بخواد ببینه میبینه
من نمیدونم چه اتفاقی باید میفتاد که شما بخوای متقاعد شی
درمورد زیر سوال بردنم من با تیمای دیگه کاری ندارم, فقط خواستم به این اصل در مورد بارسا برسم
بازی با میلان که گویا بود
این که داور پنالتی رو نبینه و نگیره با این که منتظر باشه یکی به یکی بخوره پنالتی بگیره خیی فرق داره
اخراج فن پرسی هم که...
چی بگم؟ :D
بازی با رئالم که عین همون حرکت په په رو ماسکرانو هم انجام داد ولی...
بازی با اینترم خب داورا انصافا" سعیشونو کردن که شما ببرین ولی خب نشد دیگه!
بازی با چلسیم که دیگه اصلا" نیازی به توضیح نداره!
امسالم که گفتم بازم داورا سعی کردن شما قهرمان شین ولی بازم نشد, کم مونده بود فقط پلاتینی رسما" بیاد از هوادارای بارسا عذر خواهی کنه
و خب 1وقت فکر بد نکنید, این اشتباهای داوری همه اتفاقیه!
حتی این که مدیر سابق یونیسف واسه اروپا داور انتخاب میکنه هم اتفاقیه...

من حتی اگه به فصل قبل بگم "ناالبتتممالالبفضهعکمخاتا/مکماخهکبنمتاثقغ" بازم به بحث ربطی نداره!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
دختر خوب بحث مشکل من و بارسا بحث طرفداریم از رئال نیست
پس بحث 1 چیزی ورای فوتباله
1 بحث حال به هم زنیه که هرکی بخواد ببینه میبینهمن با افتخار میگم از سال 1999 طرفدار رئالم ولی 3-4 ساله با بارسا مشکل دارم!

من نمیدونم چه اتفاقی باید میفتاد که شما بخوای متقاعد شی
درمورد زیر سوال بردنم من با تیمای دیگه کاری ندارم, فقط خواستم به این اصل در مورد بارسا برسم
بازی با میلان که گویا بود
این که داور پنالتی رو نبینه و نگیره با این که منتظر باشه یکی به یکی بخوره پنالتی بگیره خیی فرق داره
اخراج فن پرسی هم که...
چی بگم؟ :D
بازی با رئالم که عین همون حرکت په په رو ماسکرانو هم انجام داد ولی...
بازی با اینترم خب داورا انصافا" سعیشونو کردن که شما ببرین ولی خب نشد دیگه!
بازی با چلسیم که دیگه اصلا" نیازی به توضیح نداره!
امسالم که گفتم بازم داورا سعی کردن شما قهرمان شین ولی بازم نشد, کم مونده بود فقط پلاتینی رسما" بیاد از هوادارای بارسا عذر خواهی کنه
و خب 1وقت فکر بد نکنید, این اشتباهای داوری همه اتفاقیه!
حتی این که مدیر سابق یونیسف واسه اروپا داور انتخاب میکنه هم اتفاقیه...

من حتی اگه به فصل قبل بگم "ناالبتتممالالبفضهعکمخاتا/مکماخهکبنمتاثقغ" بازم به بحث ربطی نداره!
آره اصن یه چیزی ورای فوتباله اصن :rolleyes:
شما از کجا میدونین داوره وایساده بود یکی بخوره به یکی پنالتی بگیره؟؟؟بعد طبق این استدلال شاید از "عمد" نخواسه اون پنالتی رو ببینه؟نه؟
نه خب مشکلش چی بود؟
ولی داور "ندید"
نه نشد :rolleyes:
اخه اینکه یوفا داوری به عتیقه ای بازی اون سال با چلسی داره مشکل بارسا نیس مشکل یوفاس و کلا هم داورای اروپایی بیشترشون عتیقه تشریف دارن و این فقط تو بازیای بارسا نیس
آره سعیشونو کردن،اصن اون پنالتیایی که تو لیگ واسه بارسا نمیگرفتن و برای رئال فوج فوج میگرفتن نمونه ای از تلاش داورا برای قهرمان کردن بارسا بوده اصن
خب؟ ینی چون یونیسف اسپانسر بارساس اگه مدیر "سابقش" واسه اروپا داور انتخاب کنه داورا حامی بارسا خواهند بود،عجب :rolleyes:
بگین چی؟ من نمیفهمم منظورتون رو
برای صدمین بار: تاوقتی که مدرک مستندی در این مورد پیدا نشه من همه شون رو دقیقا اشتباه و اتفاقی میدونم،حالا به نفع بارسا یا به ضرر بارسا فرقی نمیکنه

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
آره اصن یه چیزی ورای فوتباله اصن :rolleyes:
شما از کجا میدونین داوره وایساده بود یکی بخوره به یکی پنالتی بگیره؟؟؟بعد طبق این استدلال شاید از "عمد" نخواسه اون پنالتی رو ببینه؟نه؟
نه خب مشکلش چی بود؟
ولی داور "ندید"
نه نشد :rolleyes:
اخه اینکه یوفا داوری به عتیقه ای بازی اون سال با چلسی داره مشکل بارسا نیس مشکل یوفاس و کلا هم داورای اروپایی بیشترشون عتیقه تشریف دارن و این فقط تو بازیای بارسا نیس
آره سعیشونو کردن،اصن اون پنالتیایی که تو لیگ واسه بارسا نمیگرفتن و برای رئال فوج فوج میگرفتن نمونه ای از تلاش داورا برای قهرمان کردن بارسا بوده اصن
خب؟ ینی چون یونیسف اسپانسر بارساس اگه مدیر "سابقش" واسه اروپا داور انتخاب کنه داورا حامی بارسا خواهند بود،عجب :rolleyes:
بگین چی؟ من نمیفهمم منظورتون رو
برای صدمین بار: تاوقتی که مدرک مستندی در این مورد پیدا نشه من همه شون رو دقیقا اشتباه و اتفاقی میدونم،حالا به نفع بارسا یا به ضرر بارسا فرقی نمیکنه
به قول 11 دوستی کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب..
مستند چیه این وسط؟
من کل حرفم اینه که باور این که این همه اشتباه داوری فقط اتفاقی بوده سخته!!! حالا اگه به نظر شما طبیعیه لابد هست دیگه!!!
شایدم چند سال دیگه 1کم احتمال بخونی متوجه شی من چی میگم!
در مورد پنالتی های لیگم که تو 3تا ازی آخر 4 تا پنالتی گرفتن که همش اشتباه بود!!!
و جالبه که مسی هم با همونا آقای گل شد

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
به قول 11 دوستی کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب..
مستند چیه این وسط؟
من کل حرفم اینه که باور این که این همه اشتباه داوری فقط اتفاقی بوده سخته!!! حالا اگه به نظر شما طبیعیه لابد هست دیگه!!!
شایدم چند سال دیگه 1کم احتمال بخونی متوجه شی من چی میگم!
در مورد پنالتی های لیگم که تو 3تا ازی آخر 4 تا پنالتی گرفتن که همش اشتباه بود!!!
و جالبه که مسی هم با همونا آقای گل شد
حتما من خودمو زدم به خواب دیگه
مدرک مستند چیزیه که بشه باهاش یه نفر رو برد دادگاه محاکمه کرد به یه جرمی،نه یه سری تهمت
بله چونکه ما همه چیز رو راست فرض میکنیم و همه رو راستگو تا وقتی که خلافش ثابت بشه،به نظرمنم تا وقتی که خلافش ثابت بشه اینا اشتباهن ولی به نظر شما اینا عمدیه تا وقتی که خلافش ثابت شه
انشاا... میخونم متوجه میشم شما چی میگین(الان میخواسن بگن من بچه م هنوز احتمال نخوندم :|)
از اون 4 تا پنالتی که شما میگین اشتباه بود،من هرجایی که خوندم نظر اکثر کارشناسا این بود که 2 تاش مشکوک بوده و اعلام پنالتی سخت گیرانه بوده و میتونسه پنالتی نگیره،اون 2 تای دیگه مشکلی نداشتن تا جایی که من میدونم
اون پنالتی هایی که فرت فرت اول فصل میگرفتن برا رونالدو رو که اصلا کسی نمیبینه،یا مثلا بازی بارسا-اوساسونا که شاهکار بود داوریش که البته کلا داورای اسپانیایی شاهکارن این که درش شکی نیس :|

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
حتما من خودمو زدم به خواب دیگه
مدرک مستند چیزیه که بشه باهاش یه نفر رو برد دادگاه محاکمه کرد به یه جرمی،نه یه سری تهمت
بله چونکه ما همه چیز رو راست فرض میکنیم و همه رو راستگو تا وقتی که خلافش ثابت بشه،به نظرمنم تا وقتی که خلافش ثابت بشه اینا اشتباهن ولی به نظر شما اینا عمدیه تا وقتی که خلافش ثابت شه
انشاا... میخونم متوجه میشم شما چی میگین(الان میخواسن بگن من بچه م هنوز احتمال نخوندم :|)
از اون 4 تا پنالتی که شما میگین اشتباه بود،من هرجایی که خوندم نظر اکثر کارشناسا این بود که 2 تاش مشکوک بوده و اعلام پنالتی سخت گیرانه بوده و میتونسه پنالتی نگیره،اون 2 تای دیگه مشکلی نداشتن تا جایی که من میدونم
اون پنالتی هایی که فرت فرت اول فصل میگرفتن برا رونالدو رو که اصلا کسی نمیبینه،یا مثلا بازی بارسا-اوساسونا که شاهکار بود داوریش که البته کلا داورای اسپانیایی شاهکارن این که درش شکی نیس :|
1بار اگه اتفاق بیفته آدم میگه اشتباهه
2بار اشتباهه
ولی هرسال برای 1تیم خاص این اتفاقا بیفته دیگه حرفی واسه گفتن باقی نمیمونه!
در مورد اون 4 تا پنالتیم دیگه تو رسانه های اسپانیا گنده تر از مارکا و آس که نیست! جفتشون نوشته بودن 4تاش اشتباه بوده!
داورای اسپانیایی شاهکارن, خیلیم شاهکارن
بازی جام حذفی رئال بارسا یادت.ن بیاد به عمق شاهکار بودن پی میبرید
یا بازیشون تو سوپر کاپ...

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از amir h :
2بار اشتباهه
در مورد اون 4 تا پنالتیم دیگه تو رسانه های اسپانیا گنده تر از مارکا و آس که نیست! جفتشون نوشته بودن 4تاش اشتباه بوده!

من تو جرین نیستم دقیقا! چون اسپانیا رو اصلا نیگا نمی کنم! ولی در جوابت! حتی اگه این چیزایی که میگی درست باشه عیبی نداره! پول دارن ، نفوذ دارن و قدرت دارن! این کارارو میکنن! یا شما هم کنید یا اونقدر خوب بازی کنید که نشه ماری کرد!
مثل انگلیس! همه ی بازی ها به نفع 4030 ان! ولی اونقدر تیمایی مثل آرسنال و یونایتد خوب بازی میکنن دیکه نمی تونن کاری کنن!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از no one :
من تو جرین نیستم دقیقا! چون اسپانیا رو اصلا نیگا نمی کنم! ولی در جوابت! حتی اگه این چیزایی که میگی درست باشه عیبی نداره! پول دارن ، نفوذ دارن و قدرت دارن! این کارارو میکنن! یا شما هم کنید یا اونقدر خوب بازی کنید که نشه ماری کرد!
مثل انگلیس! همه ی بازی ها به نفع 4030 ان! ولی اونقدر تیمایی مثل آرسنال و یونایتد خوب بازی میکنن دیکه نمی تونن کاری کنن!
جونم مدیر انجمن :))
من واسه این حرفا جوابی ندارم انصافن,عین قانون جنگله :))
ولی رئال دیگه داره به مرحله ای از قدرت میرسه که همه اینایی که گفتیم نمیتونن حریفش بشن

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
2بار اشتباهه
مشکل اینه که هرسال برای یه تیم خاص نیس،شما این طوری میبینین چون دوس دارین اینطوری ببینین :|
:-? فک کنم یکی از بازیا یا دوتاش رو ایران پخش نکرد،نمیدونم،ولی من دیدم،درسته 4 تاش درست نبود ولی مطمئنم 2 تاش کاملا درست بود
آخه آ اِس و مارکا هر دو مادریدین و به شدت از رئال حمایت میکنن
کودوم؟ پارسالی؟
دیگه اون سوپرکاپ نمیدونم چه مشکلی داش واقعا :rolleyes: البته شایدم من یادم نمیاد واقعا یه چیزی بوده :rolleyes:
کلا،داورای اروپایی داورای خیلی خوبی نیسن،توی یورو هم دیدیم کمابیش و خب تو لیگ های اروپا هم که میبینیم ولی بی اروپاییا،داورای اسپانیایی از همشون شاهکارترن و اینم مشکل فدارسیونه نه مشکل بارسا
به نقل از no one :
ولی توی اسپانیا هم رئال پولدار تره هم بانفوذ تر هم قدرتمند تر،اگه واقعا داورا و فدارسیون بخوان از کسی حمایت کنن اون رئاله نه هیچ تیم دیگه ای،واقعا حمایت از یه تیم یه ایالت جدایی طلب چه فایده ای برای فدارسیون فوتبال اسپانیا میتونه داشته باشه؟(حالا بگذریم از اونایی که همیشه توهم توطئه دارن و نظریه های جالب میدن :rolleyes:)
و اگه رئال اونقدی که میگین بهتر از بارسا بازی میکنه و با عرضه تر و قوی تره اصلا نباید غصه داور رو بخورین،چون به هرحال اگه اونقدی که میگین بهترین برنده میشین
یادمه سرالکس یه دفه یه حرف خیلی قشنگی زد،گف این کار تیمای کوچیکه که به تیمای بزرگ تهمت میزنن (اگه درست نقل قول نکردم اصلاحم کنین)
اگه طرفدارای تیمای کوچیک این حرفا رو میزدن،طبیعی بود،ولی چرا رئال؟ واقعا در شان خودتون میبینین تهمت زدن رو؟
همه این چیزا از وقتی مورینیو اومد اسپانیا شروع شدا،اصلا یادم نمیاد قبلش رئالیا از این تهمتا بزنن :-??
به نقل از amir h :
ولی رئال دیگه داره به مرحله ای از قدرت میرسه که همه اینایی که گفتیم نمیتونن حریفش بشن
خداروشکر! پس دیگه انشاا... این فصل شاهد رئالی خواهیم بود که در مقابل داوری ضد ضربه س؟ ینی دیگه ما از این بحثا نخواهیم کرد؟آیا؟

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق

یه جا تو فیس... نوشته بودن سال 2000 اینا واس یه بازی بارسا مصدوم داشته و اینا
بعد میگه ما بازی نمیکنیم اگه بازیو عقب نندازین بعد ب جا اینکه جریمه کنن بازیو انداختن عقب
زیادم از رئال طرفداری نمیکنن این چیزیه که ما دیدیم همین چن ساله وگرنه کم تو بازیا بارساییا
نباید محروم میشدن اون بوسکتس و ....

-----------------
اون بحث فرگی جداس اون یه هوارد وب داره که....... با بازیا لیورپول منچستر معروفه دیگه
دوسال پیش جرارد سر یه تکل ساده صحیح اخراج شد:)) همشم وب میشه داور این بازیا نمیدونم چرا

------------

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
مشکل اینه که هرسال برای یه تیم خاص نیس،شما این طوری میبینین چون دوس دارین اینطوری ببینین :|
:-? فک کنم یکی از بازیا یا دوتاش رو ایران پخش نکرد،نمیدونم،ولی من دیدم،درسته 4 تاش درست نبود ولی مطمئنم 2 تاش کاملا درست بود
آخه آ اِس و مارکا هر دو مادریدین و به شدت از رئال حمایت میکنن
کودوم؟ پارسالی؟
دیگه اون سوپرکاپ نمیدونم چه مشکلی داش واقعا :rolleyes: البته شایدم من یادم نمیاد واقعا یه چیزی بوده :rolleyes:
کلا،داورای اروپایی داورای خیلی خوبی نیسن،توی یورو هم دیدیم کمابیش و خب تو لیگ های اروپا هم که میبینیم ولی بی اروپاییا،داورای اسپانیایی از همشون شاهکارترن و اینم مشکل فدارسیونه نه مشکل بارسا ولی توی اسپانیا هم رئال پولدار تره هم بانفوذ تر هم قدرتمند تر،اگه واقعا داورا و فدارسیون بخوان از کسی حمایت کنن اون رئاله نه هیچ تیم دیگه ای،واقعا حمایت از یه تیم یه ایالت جدایی طلب چه فایده ای برای فدارسیون فوتبال اسپانیا میتونه داشته باشه؟(حالا بگذریم از اونایی که همیشه توهم توطئه دارن و نظریه های جالب میدن :rolleyes:)
و اگه رئال اونقدی که میگین بهتر از بارسا بازی میکنه و با عرضه تر و قوی تره اصلا نباید غصه داور رو بخورین،چون به هرحال اگه اونقدی که میگین بهترین برنده میشین
یادمه سرالکس یه دفه یه حرف خیلی قشنگی زد،گف این کار تیمای کوچیکه که به تیمای بزرگ تهمت میزنن (اگه درست نقل قول نکردم اصلاحم کنین)
اگه طرفدارای تیمای کوچیک این حرفا رو میزدن،طبیعی بود،ولی چرا رئال؟ واقعا در شان خودتون میبینین تهمت زدن رو؟
همه این چیزا از وقتی مورینیو اومد اسپانیا شروع شدا،اصلا یادم نمیاد قبلش رئالیا از این تهمتا بزنن :-??خداروشکر! پس دیگه انشاا... این فصل شاهد رئالی خواهیم بود که در مقابل داوری ضد ضربه س؟ ینی دیگه ما از این بحثا نخواهیم کرد؟آیا؟
آس و مارکا بزرگترین روزنامه های اسپانیا ان و قطعا" به خاطر همایت خبر کذب چاپ نمیکنن
سوپر کاپ آقای والدز پای رونالدو رو گرفته بود نمیزاشت بره :))
جام حذفیم لازم نیست توضیح بدم دیگه؟
این مساپلم مربوط به بارسائه فقط! با مصداق گفتم!
این مسائلم به مورینیو ربطی نداره بازی با چلسی و اینتر قبل از این بود که مورینیو بیاد رئال!
سر الکسم هذیون زیاد میگه
هنوز بازی منچستر یادم نرفته که وقتی تلوزیون انگلیس از کارشناسش پرسید بهترین بازیکن منچستر کی بود گفت هاوارد وب :))

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از amir h :
آس و مارکا بزرگترین روزنامه های اسپانیا ان و قطعا" به خاطر همایت خبر کذب چاپ نمیکنن
این مسائلم به مورینیو ربطی نداره بازی با چلسی و اینتر قبل از این بود که مورینیو بیاد رئال!
سر الکسم هذیون زیاد میگه
هنوز بازی منچستر یادم نرفته که وقتی تلوزیون انگلیس از کارشناسش پرسید بهترین بازیکن منچستر کی بود گفت هاوارد وب :))

خب اولا یک بار شده تو لیگ جزیره به سود یونایتد سوت زدن! چرا بازی فصل پیش منجستر و 4030 رو نمی گید! یا مال 2 فصل پیش!
معذرت می خوام! اگه میشه به حضور مورینیو در 4030 یک مقدار با وسعت دید بیشتری نگاه کنید! همه ی بازیا 12 نفره بود 4030 :-"

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از no one :
خب اولا یک بار شده تو لیگ جزیره به سود یونایتد سوت زدن! چرا بازی فصل پیش منجستر و 4030 رو نمی گید! یا مال 2 فصل پیش!
معذرت می خوام! اگه میشه به حضور مورینیو در 4030 یک مقدار با وسعت دید بیشتری نگاه کنید! همه ی بازیا 12 نفره بود 4030 :-"
آقا من رو لیگ انگلیس بحثی ندارم اصن!
منظورم این بود که سر الکس پیامبر نیست که حرفشو به عنوان تضمین بیاریم!
یعنی اصلا" در این حدا نیست

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از amir h :

خب اولا که آیدا گفت!
دوما فکر کنم در دنیای فوتبال فرگوسن پیامبر باشه! x:

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

یه سوال از امیر عزیز!

حال نداشتم بخونم این همه پست در مورد یه بحث تکراری!

آیا تمام این اتفاقات فقط برا بارسا است؟

آیا 2 پنالتی که توی بازی اینتر و بارسا نگرفتن به ضد بارسا نبود؟

آیا پنالتی که توی بازی رفت با چلسی نگرفتن به ضد بارسا نبود؟

و....!

اینا چی؟

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
سر الکسم هذیون زیاد میگه
خبر کذب که نیس تحلیل کذبه که اتفاقا مارکا و آ اس زیاد از این کارا میکنن،ینی کلا توی اروپا هم مجله های اینجوری که از یه تیم حمایت میکنن زیاد از این جور تحلیلا چاپ میکنن
منم میتونم خیلی راحت بامصداق بگم که تو بازی بارسا با اوساسونا داور چیکار کرد یا بازی رفت با میلان تو چمپیونز یا با اینتر تو چمپیونز
حالا ما که میگیم اشتباه بوده حرفی نداریم
آقا میگم هر جا مورینیو میره،تهمت به بارسا هم همراش میاد! قبلش رئالیا
به نقل از amir h :
تهمت نمیزدن ولی از وقتی این آقای خاص اومده اسپانیا رئالی ها تهمت میزنن همش
هذیون؟ :)) مورینیو همیشه نُطق میکنه حتما
هاوارد وب :))
به نقل از no one :
جالبه مورینیو همون کسیه که با همین اشتباهات داوری با چلسی قهرمان جزیره شد بعد اگه اشتباه داور به ضرر تیم خودش باشه شروع میکنه تهمت زدن،اصلا یادش نمیاد وقتی رو که اشتباهات داوری به نفع تیم خودش بود
به نقل از amir h :
به عنوان تصمین نیاوردم صرفا یه نقل قول بود،من خودم شخصا با این حرفش 100 درصد موافقم
به نقل از LEGEND :
یه سوال از امیر عزیز!

و....!

اینا چی؟
نه دیگه اینا اشتباه داوریه ن تا وقتی که به ضرر بارساس،وقتی به نفعش میشه تبدیل میشه به حمایت داورا از بارسا :rolleyes:
به نقل از بالا :
یه جا تو فیس... نوشته بودن سال 2000 اینا واس یه بازی بارسا مصدوم داشته و اینا
بعد میگه ما بازی نمیکنیم اگه بازیو عقب نندازین بعد ب جا اینکه جریمه کنن بازیو انداختن عقب
زیادم از رئال طرفداری نمیکنن این چیزیه که ما دیدیم همین چن ساله وگرنه کم تو بازیا بارساییا
نباید محروم میشدن اون بوسکتس و ....

-----------------
اون بحث فرگی جداس اون یه هوارد وب داره که....... با بازیا لیورپول منچستر معروفه دیگه
دوسال پیش جرارد سر یه تکل ساده صحیح اخراج شد:)) همشم وب میشه داور این بازیا نمیدونم چرا

------------
خب اون موقع من 2 سالم بود :-" نمیتونم قضاوتی بکنم ولی حتما بوده که میگن و به نظرم چیزی ست بسی عجیب چون تو این چن سال فدراسیون هیچ وقت فداکاری در حق کسی نکرده!
کودوم کار بوسکتس؟ توهین نژاد پرستانه؟ اون که رف دادگاه تبرئه شد،تمارض هاشم که کارت میگرف تا جایی که یادمه!
من کلا کاری با لیگ جزیره نداشتم،با اون حرفش موافق بودم وگرنه منم نمیدونم چرا همش وب( :))) رو میکنن داور این بازیا :-??

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از LEGEND :
یه سوال از امیر عزیز!

و....!

اینا چی؟

به نقل از آیدا-ق :
خبر کذب که نیس تحلیل کذبه که اتفاقا مارکا و آ اس زیاد از این کارا میکنن،ینی کلا توی اروپا هم مجله های اینجوری که از یه تیم حمایت میکنن زیاد از این جور تحلیلا چاپ میکنن
منم میتونم خیلی راحت بامصداق بگم که تو بازی بارسا با اوساسونا داور چیکار کرد یا بازی رفت با میلان تو چمپیونز یا با اینتر تو چمپیونز
حالا ما که میگیم اشتباه بوده حرفی نداریم
آقا میگم هر جا مورینیو میره،تهمت به بارسا هم همراش میاد! قبلش رئالیا تهمت نمیزدن ولی از وقتی این آقای خاص اومده اسپانیا رئالی ها تهمت میزنن همش
هذیون؟ :)) مورینیو همیشه نُطق میکنه حتما
هاوارد وب :))
جالبه مورینیو همون کسیه که با همین اشتباهات داوری با چلسی قهرمان جزیره شد بعد اگه اشتباه داور به ضرر تیم خودش باشه شروع میکنه تهمت زدن،اصلا یادش نمیاد وقتی رو که اشتباهات داوری به نفع تیم خودش بود به عنوان تصمین نیاوردم صرفا یه نقل قول بود،من خودم شخصا با این حرفش 100 درصد موافقم نه دیگه اینا اشتباه داوریه ن تا وقتی که به ضرر بارساس،وقتی به نفعش میشه تبدیل میشه به حمایت داورا از بارسا :rolleyes:خب اون موقع من 2 سالم بود :-" نمیتونم قضاوتی بکنم ولی حتما بوده که میگن و به نظرم چیزی ست بسی عجیب چون تو این چن سال فدراسیون هیچ وقت فداکاری در حق کسی نکرده!
کودوم کار بوسکتس؟ توهین نژاد پرستانه؟ اون که رف دادگاه تبرئه شد،تمارض هاشم که کارت میگرف تا جایی که یادمه!
من کلا کاری با لیگ جزیره نداشتم،با اون حرفش موافق بودم وگرنه منم نمیدونم چرا همش وب( :))) رو میکنن داور این بازیا :-??

صدرا اینهمه مصداقو در جواب این سوالا گفتم دیگه
گفتم یکی 2 تا اشتباه داوریه ولی واسه من حداقل باورش سخته که اینهمه اشتباه داوری پشت سر هم واسه 1 تیم اتفاق بیفته!
بعد خب الان بحث راجع به بازی اوساسونا خندا داره واقعا" :))
باو این همه اشتباه به نفع بارسا تو بازیای مهم تو مراحل بالای اروپا تو اون بازیای حذفی اتفاق افتاده بعد الان بیایم راجع به اوساسونا صحبت کنیم؟ =))
بعد به مورینیو چه ربطی داره اصن؟
تهمت چیه؟
آقا شما خودت به عنوان 1 آدم مستقل اینهمه جانب داریو ببینی شک نمیکنی؟؟؟
اصن به حرفای مورینیو هم گوش ندادی فرضا", واقعا" این مساله خیلی جای شک داره

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

کدوم پنالتی تو بازی رفت بارسا با چلسی؟ من که چیزی یادم نمیاد. :-?
مورینیو و قهرمانی با داوری تو چلسی؟ :))
مورینیو دو فصل قهرمان شد تمام رکورد ها رو زد،با ده پانزده امتیاز اختلافم قهرمان شد،دیگه داوری کجا میخواد باشه! :D

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Spammer :
کدوم پنالتی تو بازی رفت بارسا با چلسی؟ من که چیزی یادم نمیاد. :-?
مورینیو و قهرمانی با داوری تو چلسی؟ :))
مورینیو دو فصل قهرمان شد تمام رکورد ها رو زد،با ده پانزده امتیاز اختلافم قهرمان شد،دیگه داوری کجا میخواد باشه! :D

اسپمر جان یادت نمیاد قرار بود یه پیرهن آبی دیگه هم بدید به داور که کاملا یک دست شید!

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

بچه ها کاکا زرئال مادرید رفن یاهست؟؟؟؟؟؟؟؟///////

بالا