no one
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- اورمیه
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : رئال مادرید
اونوقت چرا شما 90 میلیون یورو دادید رونالدو بیاد رئال! چرا کسی مثل رونالدو تربیت نکردید؟ چون پول داشتید و چون پول داشتید خریدید! این هم از فلسفه ی فوتبال دوره! چون یکی از شعار های فیفا پیشرفت برای همه هستش!اون پول رو میدادید به باشگاه های ضعیف تر که بتونن وضعشونو بهتر کنن! چرا "صدر" دوست داره یه فصل شالکه قهرمان شه یا دوست داره لاتزیو تو ایتالیا قهرمان شه؟چون می خواد همه قهرمان شن نه یه عده باشگاه پولدار! پس درباره ی فلسفه ی فوتبال حرفی نزنید بهتره! چون خود رئال هم همچین به فلسفه اهمیت نمیده!
من از این رئال متنفرم(چون مثل 4030 و سیتی) و بارسا بدم میومد ولی الان بارسا هم دچار اون بیماری پول و جام میشه!
به نقل از amir h :قبول دارم حرفتو
ولی قبول داری این اظهارات شخصی اگه به نفع بارسا باشه خیلی روش مانور داده میشه و اگه به ضررش باشه......؟
ببین من این حرفو قبول ندارم که 1 تیم میتونه داور میخره تو هم میتونی برو بخر!
به فلسفه فوتبال باید احترام گذاشت, فلسفه فوتبالم داور خریدن نیست!
ولی مثلا" حتما" عکسای گواردیولا و مسی و .... رو در حین کارای خیرخواهانه دیدین, خب ینی همیشه 1خبرنگار اونجاس تا عکس بگیره؟؟؟
ولی مثلا" چند هفته پیش رونالدو رفته بود خونه 1 بچه سرطانی, پدر بچه مخفیانه زنگ زده به مطبوعات که بیان و گزارش بگیرن!
بله! رونلالدو! با اون ظاهر غلط اندازش!
یا رائول n ساله سفیر یونیسف تو آفریقاس
تا حالا 1 عکس ازش دیدید؟
اونوقت اسم یونیسف رو پیرن......
چی بگم؟
مانورایی که میگم همینه
مطمئن باش اگه این نظریه به نفع بارسا بود الان بازتابش خیلی بیشتر از 2تا نظر شخصی بود!
اونوقت چرا شما 90 میلیون یورو دادید رونالدو بیاد رئال! چرا کسی مثل رونالدو تربیت نکردید؟ چون پول داشتید و چون پول داشتید خریدید! این هم از فلسفه ی فوتبال دوره! چون یکی از شعار های فیفا پیشرفت برای همه هستش!اون پول رو میدادید به باشگاه های ضعیف تر که بتونن وضعشونو بهتر کنن! چرا "صدر" دوست داره یه فصل شالکه قهرمان شه یا دوست داره لاتزیو تو ایتالیا قهرمان شه؟چون می خواد همه قهرمان شن نه یه عده باشگاه پولدار! پس درباره ی فلسفه ی فوتبال حرفی نزنید بهتره! چون خود رئال هم همچین به فلسفه اهمیت نمیده!
من از این رئال متنفرم(چون مثل 4030 و سیتی) و بارسا بدم میومد ولی الان بارسا هم دچار اون بیماری پول و جام میشه!