رئال مادرید

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : رئال مادرید

کاکا فعلا نرفته.امروز قراره درباره فسخ قرار دادش جلسه باشه.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
صدرا اینهمه مصداقو در جواب این سوالا گفتم دیگه
گفتم یکی 2 تا اشتباه داوریه ولی واسه من حداقل باورش سخته که اینهمه اشتباه داوری پشت سر هم واسه 1 تیم اتفاق بیفته!
بعد خب الان بحث راجع به بازی اوساسونا خندا داره واقعا" :))
باو این همه اشتباه به نفع بارسا تو بازیای مهم تو مراحل بالای اروپا تو اون بازیای حذفی اتفاق افتاده بعد الان بیایم راجع به اوساسونا صحبت کنیم؟ =))
بعد به مورینیو چه ربطی داره اصن؟
تهمت چیه؟
آقا شما خودت به عنوان 1 آدم مستقل اینهمه جانب داریو ببینی شک نمیکنی؟؟؟
اصن به حرفای مورینیو هم گوش ندادی فرضا", واقعا" این مساله خیلی جای شک داره
2تا؟ 2 تا شو گفتیم
چیش خنده داره؟ تو سرنوشت قهرمان لیگ خیلی تاثیر داشت،بعد اون بازی اختلاف تو صدر جدول شد 10 امتیاز
اصلا به مورینیو ربطی نداره! عمه من این موج تهمت زدن به بارسا رو شروع کرد دیگه؟ کی اولین بار گف عمو پلاتینی؟ :rolleyes:
نع خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
برای من نداره
آخه مسئله اینه که طرفدارای رئال قبل از اومدن مورینیو اصلا شک نمیکردن! :-??
به نقل از Spammer :
مورینیو و قهرمانی با داوری تو چلسی؟ :))
مورینیو دو فصل قهرمان شد تمام رکورد ها رو زد،با ده پانزده امتیاز اختلافم قهرمان شد،دیگه داوری کجا میخواد باشه! :D
داور خیلی جاها بود ها،این فصلیم که گذشت خیلی تو جزیره اشتباهات داوری به نفع چلسی بودها
حالا من که مشکلی ندارم با این اشتباهات داوری به نفع هر کی بوده حلالش باشه :-"

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
2تا؟ 2 تا شو گفتیم
چیش خنده داره؟ تو سرنوشت قهرمان لیگ خیلی تاثیر داشت،بعد اون بازی اختلاف تو صدر جدول شد 10 امتیاز
اصلا به مورینیو ربطی نداره! عمه من این موج تهمت زدن به بارسا رو شروع کرد دیگه؟ کی اولین بار گف عمو پلاتینی؟ :rolleyes:
نع خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
برای من نداره
آخه مسئله اینه که طرفدارای رئال قبل از اومدن مورینیو اصلا شک نمیکردن! :-?? داور خیلی جاها بود ها،این فصلیم که گذشت خیلی تو جزیره اشتباهات داوری به نفع چلسی بودها
حالا من که مشکلی ندارم با این اشتباهات داوری به نفع هر کی بوده حلالش باشه :-"

خنده داره دیگه من نمیدونم واقعا" نمیتونید اهمیت بازیارو با هم مقایسه نکید یا خودتونو میزنید به اون راه!
قبل از مورینیو رئالیا به چی شک میکردن؟
عین این میمونه که بگی مردم ایران چرا زمان هخامنشیان به حکوت اعتراض نکردن!!!
خب ظلمی بهشون نمیشده!
قبل مورینیو قضیه انقدر پیچیده نبود! چند تا اشتباه داوری بود فقط که ممکنه واسه هر تیمی اتفاق بیفته!
ولی وقتی این ممکن ها تکرارش انقدر زیاد بشه که درصد وقوعش بشه 100% اونوقت آدم شک میکنه!
و این تکرار ها زمان مورینیو اتفاق افتاد!
منم با استناد به حرف مورینیو حرف نزدم که میگید میگید اینا نظر مورینیو
دلایل حرفم کاملا" واضحه

"باور این که این همه اشتباه داوری به نفع یک تیم خاص به طور منظم و غیر عمدی اتفاق بیفته سخته!"

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
خنده داره دیگه من نمیدونم واقعا" نمیتونید اهمیت بازیارو با هم مقایسه نکید یا خودتونو میزنید به اون راه!
خب ظلمی بهشون نمیشده!
قبل مورینیو قضیه انقدر پیچیده نبود! چند تا اشتباه داوری بود فقط که ممکنه واسه هر تیمی اتفاق بیفته!
ولی وقتی این ممکن ها تکرارش انقدر زیاد بشه که درصد وقوعش بشه 100% اونوقت آدم شک میکنه!
دلایل حرفم کاملا" واضحه

"باور این که این همه اشتباه داوری به نفع یک تیم خاص به طور منظم و غیر عمدی اتفاق بیفته سخته!"
توی لیگ هر بازی مهمه، و اگه قضیه حمایت باشه خب باید تو همه بازیا باشه چرا مثلن باید تو یه بازی به قول شما "کم اهمیت" حمایت نشه چون عملا درصد اینکه کسی شک کنه به داور و اینا توی یه بازی کم اهمیت خیلی کمتره تا یه بازی مرحله حذفی چمیپونز،چرا باید تو اون بازی "کم اهمیت" حمایت نشه؟
یادم نمیاد به چیزی شک میکردن اصن
مشکل اینکه همین جَو سازی های مورینیو به این شک و شبهه ها دامن میزنه،قبلشم بود ولی کسی شک نمیکرد چون کسی نبود که به این مسائل دامن بزنه و بزرگ تر از حدی که هسن جلوه شون بده
خیلی اتفاقی؟؟؟ این تکرار ها زمان مورینیو اتفاق افتاد؟ یا مورینیو اونجا بود که اینا رو تکرار جلوه بده؟
نگفتم حرف مورینیوه،گفتم حرفای مورینیو رو طرفدارای رئال تاثیر گذاشته
1-یک تیم خاص نیس 2-منظم نیس 3-هیچ مدرکی نداریم که بگیم عمدیه

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
توی لیگ هر بازی مهمه، و اگه قضیه حمایت باشه خب باید تو همه بازیا باشه چرا مثلن باید تو یه بازی به قول شما "کم اهمیت" حمایت نشه چون عملا درصد اینکه کسی شک کنه به داور و اینا توی یه بازی کم اهمیت خیلی کمتره تا یه بازی مرحله حذفی چمیپونز،چرا باید تو اون بازی "کم اهمیت" حمایت نشه؟
یادم نمیاد به چیزی شک میکردن اصن
مشکل اینکه همین جَو سازی های مورینیو به این شک و شبهه ها دامن میزنه،قبلشم بود ولی کسی شک نمیکرد چون کسی نبود که به این مسائل دامن بزنه و بزرگ تر از حدی که هسن جلوه شون بده
خیلی اتفاقی؟؟؟ این تکرار ها زمان مورینیو اتفاق افتاد؟ یا مورینیو اونجا بود که اینا رو تکرار جلوه بده؟
نگفتم حرف مورینیوه،گفتم حرفای مورینیو رو طرفدارای رئال تاثیر گذاشته
1-یک تیم خاص نیس 2-منظم نیس 3-هیچ مدرکی نداریم که بگیم عمدیه

شما الان فقط داری قضیه رو به مورینیو ربط میدی در صورتی که من هیچ جای صحبتم از مورینیو حرف نزدم!
من کاملا" مستند دارم صحبت میکنم که فلان سال و فلان سال و فلان سال این اتفاق افتاده!
بازیاشم که ذکر کردم!
مطمئن باشید هرکی تو اون مسند بود این قضیه رو عنوان میکرد, حالا چه مورینیو چه هرکس دیگه!
همونطور که من به عنوان 1 آدمی که پیگیر فوتبالم خیلی قبل از این که بفهمم مورینیو همچین حرفی زده یا شاید حتی قبل این که مورینیو همچین حرفی بزنه به این شک کردم!
چون واقعا" جای شک داره!
دقیقا" 1 تیم خاصه و منظمه, برای بارسا هر سال این اتفاق داره تکرار میشه! نمیدونم دیگه تیم خاص و منظم تعریفش چیه!
منم نگفتم چیزیو ثابت کردم که بخوام مدرک داشته باشم, فقط گفتم شک بر انگیزه! خیلیم شک بر انگیزه...

جالب اینجاس که واسه شما هضم این که 4 سال پشت هم به طور اتفاقی به نفع بارسا تو مراحل بالای لیگ قهرمانان اشتباه داوری رخ بده راحت تر از اینه که زمان رخ دادن اون اشتباها مورینیو به طور اتفاقی مربی رئال باشه :)) :)) :))

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
بیچاره ها :-<
آره مثلا اصلا تو بازی رئال با بیلبائو فصل پیش،بازیکنای رئال هند نکردن :| فقط داوری به نفع بارساس
آها یه چیزهایی داره یادم میاد :-? پیکه :-? نمیدونم خیلی یادم نیس(البته من که مهم نیسم مهم داور بود که اون موقع به هردلیلی یا ندید یا هرچیز دیگه که گل رو مردود اعلام کرد)
:O چی؟؟؟ آقا مگه اصن قضیه این نبود که مارسلو یوهو نمیدونم چش شد رف رو پای فابرگاس،بعدش داور نمیدونم قرمز داد یا زرد داد(کلا من تو این موارد کارت دادن از کادرفنی سپاهان هم ضعیف ترم {-8) بعد جو متشنج شد نیمکت بارسا اومدن طرف فابرگاس اون وسط یوهو مورینیو فرصت رو مناسب دید رف دس کرد تو چش تیتو،دقیقا تیتو هم یه عکس العمل خیلی طبیعی نشون داد که هر بنی بشری اگه دس کنن تو چشش انجام میده،برگشت مورینیو رو هُل داد(به حالت پس گردنی)،حالا واقعا من نمیدونم چطوری قبلش تیتو زده بوده تو صورت مورینیو بعدش اون اتفاق افتاده بوده چون هر وقت از تلویزیون دیدم همین مراحل طی شده :-?? محرومیت تیتو هم فقط به خاطر همون عکس العملش بود
بخشیده شدنم که به خاطر زیادی خوش بودن آقای رئیس فدارسیونه،وقتی دوره جدید ریاستش شروع میشه جوگیر میشه عفو عمومی میده :| حالا کاریم نداریم به هرحال سکو نشینی هم واسه شروع مربیگری یه نفر چندان خوب نی
چون اگه خدای نکرده بازیکن یا مربی بارسا این کارو کرده بود 100 برابر این بزرگش میکردین و اگه بخشیده میشد که دیگه واویلا :rolleyes:آره خب راس میگین،اینجا جای بحث درمورد تیم ملیا نی
آره اصن :rolleyes:
واسه اون چیزا نیس اصن :| آره تموم شد :)) نمیدونم چطوری با چه منطقی انقد راحت نتیجه میگیرین آره دیگه فلان تیم تموم شد
آره اصن،همونطور که همه الان طرفدار سیتی هسن :-& سیتی تو ایران اصن طرفدارم داره؟؟؟ عجیبه چرا ما نرفتیم طرفدار سیتی شیم حقیقتا؟؟؟( :-&) بعدم نه اینکه اصلا یه نفر از طرفدارای رئال از وقتی کاکا و رونالدو اومدن رئال رو نشناخته،اصن بگو یه نفر،همه از زمان دی استفانو طرفدار رئالن اصن
آره واقعا "اوج"،تا اوج رو چی تریف کنیم،مثلا 6-2 باختن تو برنابئو،یا مثلا حذف شدن به دست لیون تو چمپیونز
ماركا تي وي يه ويدئو پخش كرد مبني بر اينكه تو همون شلوغي اوا تيتو ميزنه تو صورت خوزه و بعد خوزه اون عكس العمل رو نشون ميده!
كلا لاليگا تازگيا خيلي وضعش خراب شده اگه علاوه بر بارسا بازيهاي والنسيا و سويا و اينا روهم ببيني متوجه ميشي كه دقيقا شده عين كالچوپولي! :|

بله من كسيو ميشناسم كه از زمان دي استفانو رئالي بوده و البته اگه اشتباه نكنم الان 82 سالشه! :D
به نقل از amir h :
جا داره بگم تیمای دیگه رسما" سوت میزدن

تو اروپا این فصل بازی بارسا میلان رو یادتون بیاد, همه چی گویاست
فصل قبل بارسا رئال و بارسا آرسنال
2 فصل قبل بارسا اینتر (آخرشم باختن تازه!!!)
3 فصل قبل بارسا چلسی

بارسا لااقل سوت زده فقط و الکی بهش جام دادن
ناز نفست!
منم حرفم رو همين بازياست نه فقط ال كلاسيكو ها!
به نقل از آیدا-ق :
:rolleyes: الان قهرمانی تیمای به غیر از رئال رو زیر سوال بردین دیگه؟ نه آره واقعا بقیه همش "سوت" میزدن :rolleyes: اونم این شکلی دقیقا: :-" بعد رئال انقد تلاش و اینا میکرد درحدی که بعدش اصن این شکلی شده بودن: #S-:
بعله،خصوصا بازی رفت که اصلا "گویـــــــــــا" :| نمیدونم چرا هیچکس اون 2 تا پنالتی رو نمیبینه که واسه بارسا نگرفتن :| نه البته میدونم چرا چون بارسا اصولا "حقی" نداره :| نه؟
آخه اخراج فن پرسی چیش غلط بود؟چه مشکلی داش؟رئال رو هم که گفتم
حالا باز خوبه میگین باختن،پس الان به کجای دنیا برخورد با اون اشتباهه مثلا؟
بعد شما اصولا به 3 فصل پیش هم میگین فصل "قبل"؟ یا دوفصل پیش؟
اِ،همین فصل قبل(2011/12) لیگ قهرمانان تری اخراج شدا،آخرشم بارسا صعود نکرد،احیانا این که اشتباه نبود؟؟؟ :rolleyes:اصن کلا در کل تاریخ فوتبال هر وقت یه بازیکنی از تیم رقیب بارسا اخراج شده اشتباه بوده یا همه گلای مردود درست بودن :rolleyes: خوبه الان؟؟؟
پنالتي مزحكي (؟) كه اين فصل تو بازي با ميلان واستون گرفتن چي؟!؟!؟
اخراج فن پرسي بدترين حالت ممكن اخراج يك بازيكن بود بدبخت خودشو خفه كرد كه من صداي سوتتو نشنيدم آخه اون سروصدايي كه بارسايي ها تو نيو كمپ راه ميندازن اونم زماني كه تيمشون در شرف گل خوردنه، واقعا صداي سوت ميتونه به اون صدا غلبه كنه؟! هيچ وقت تو سطح اول دنيا واسه همچين چيزي اخراج نميكنن!
اون تياگو موتاي بيچاره هم كه بعدش شونصد تا ويدئو پخش شد كه بوسكتز بعد از تمارض ماهرانش چه جوري دستاشو از رو صورتش برميداره و به داور نگاه ميكنه!
به نقل از آیدا-ق :
آره اصن یه چیزی ورای فوتباله اصن :rolleyes:
شما از کجا میدونین داوره وایساده بود یکی بخوره به یکی پنالتی بگیره؟؟؟بعد طبق این استدلال شاید از "عمد" نخواسه اون پنالتی رو ببینه؟نه؟
نه خب مشکلش چی بود؟
ولی داور "ندید"
نه نشد :rolleyes:
اخه اینکه یوفا داوری به عتیقه ای بازی اون سال با چلسی داره مشکل بارسا نیس مشکل یوفاس و کلا هم داورای اروپایی بیشترشون عتیقه تشریف دارن و این فقط تو بازیای بارسا نیس
آره سعیشونو کردن،اصن اون پنالتیایی که تو لیگ واسه بارسا نمیگرفتن و برای رئال فوج فوج میگرفتن نمونه ای از تلاش داورا برای قهرمان کردن بارسا بوده اصن
خب؟ ینی چون یونیسف اسپانسر بارساس اگه مدیر "سابقش" واسه اروپا داور انتخاب کنه داورا حامی بارسا خواهند بود،عجب :rolleyes:
بگین چی؟ من نمیفهمم منظورتون رو
برای صدمین بار: تاوقتی که مدرک مستندی در این مورد پیدا نشه من همه شون رو دقیقا اشتباه و اتفاقی میدونم،حالا به نفع بارسا یا به ضرر بارسا فرقی نمیکنه
شرلوك هلمز يه جمله معروفي داره كه ميگه : ((تو ميبيني ولي نميبيني!)) داور هاي نازنين اروپا تو بازيهاي بارسا دقيقا همين حالتو دارن!
آره واسه رئال خيلي پنالتي گرفتن! لابد واسه عمه ي من بود كه تو 2 تا بازي 4 تا پنالتي گرفتن كه آقاي گل بشه حداقل دستش از اين يكي كوتاه نمونه!
مدارك كالچوپولي هم فك كنم بعد از 2-3 سال تحقيقات مخفي پليس ايتاليا رو شد!
به نقل از آیدا-ق :
حتما من خودمو زدم به خواب دیگه
مدرک مستند چیزیه که بشه باهاش یه نفر رو برد دادگاه محاکمه کرد به یه جرمی،نه یه سری تهمت
بله چونکه ما همه چیز رو راست فرض میکنیم و همه رو راستگو تا وقتی که خلافش ثابت بشه،به نظرمنم تا وقتی که خلافش ثابت بشه اینا اشتباهن ولی به نظر شما اینا عمدیه تا وقتی که خلافش ثابت شه
انشاا... میخونم متوجه میشم شما چی میگین(الان میخواسن بگن من بچه م هنوز احتمال نخوندم :|)
از اون 4 تا پنالتی که شما میگین اشتباه بود،من هرجایی که خوندم نظر اکثر کارشناسا این بود که 2 تاش مشکوک بوده و اعلام پنالتی سخت گیرانه بوده و میتونسه پنالتی نگیره،اون 2 تای دیگه مشکلی نداشتن تا جایی که من میدونم
اون پنالتی هایی که فرت فرت اول فصل میگرفتن برا رونالدو رو که اصلا کسی نمیبینه،یا مثلا بازی بارسا-اوساسونا که شاهکار بود داوریش که البته کلا داورای اسپانیایی شاهکارن این که درش شکی نیس :|
تو از بازي با اوساسونا ميگي، من از بازي با ويارئال ميگم! تو 5 هفته مونده به پايان لاليگا و با 4 امتياز اختلاف دو تيم و اون رقابت شديد، 5 تا اخراجي از يه تيم چه معنايي ميتونه داشته باشه؟!؟ اصلا تا حالا 5 نفرو از يه تيم اخراج كردن؟! بله! اين كاريه كه فصل پيش آنخل ماريا ويار نازنين با رئال كرد! البته به قول شما حتما ((اشتباه سهوي داوري)) بوده! آره خوب... راستم ميگي!
به نقل از nilofar banihashem :
بچه ها کاکا زرئال مادرید رفن یاهست؟؟؟؟؟؟؟؟///////
هنوز نرفته ولي ايشالا رفتنيه هنوز هيچ پيشنهاد رسمي واسش نيومده!
به نقل از amir h :
خب ظلمی بهشون نمیشده!
دلایل حرفم کاملا" واضحه

لازمه بگم اين اشتباه داوري از تقريبا از روز اومدن پپ به بارسا شروع شد(و البته از موقعي كه راسل جايگزين لاپورتا شد!) و رئاليام از روز اومدن خوزه به اين موضوع واقف شدن و صداشون در اومد!
خوزه يه جمله قشنگي داره كه ميگه : ((همه در برابر قانون مساوي اند اما برخي مساوي ترند!))
الانم دقيقا قضيه همينه!
به نقل از amir h :
شما الان فقط داری قضیه رو به مورینیو ربط میدی در صورتی که من هیچ جای صحبتم از مورینیو حرف نزدم!
من کاملا" مستند دارم صحبت میکنم که فلان سال و فلان سال و فلان سال این اتفاق افتاده!
بازیاشم که ذکر کردم!
مطمئن باشید هرکی تو اون مسند بود این قضیه رو عنوان میکرد, حالا چه مورینیو چه هرکس دیگه!
همونطور که من به عنوان 1 آدمی که پیگیر فوتبالم خیلی قبل از این که بفهمم مورینیو همچین حرفی زده یا شاید حتی قبل این که مورینیو همچین حرفی بزنه به این شک کردم!
چون واقعا" جای شک داره!
دقیقا" 1 تیم خاصه و منظمه, برای بارسا هر سال این اتفاق داره تکرار میشه! نمیدونم دیگه تیم خاص و منظم تعریفش چیه!
منم نگفتم چیزیو ثابت کردم که بخوام مدرک داشته باشم, فقط گفتم شک بر انگیزه! خیلیم شک بر انگیزه...

جالب اینجاس که واسه شما هضم این که 4 سال پشت هم به طور اتفاقی به نفع بارسا تو مراحل بالای لیگ قهرمانان اشتباه داوری رخ بده راحت تر از اینه که زمان رخ دادن اون اشتباها مورینیو به طور اتفاقی مربی رئال باشه :)) :)) :))
دقيقا! نكته همينجاست! ((4 سال پياپي))
اينه كه ادمو به شك ميندازه!

تا وقتي پلاتيني رييس يوفاست هيچي نميشه! ولي مطمئن باش يه روز رو ميشه... همون طوري كه تاحالا در مورد خيلي هاي ديگه تو ليگ هاي مختلف رو شده!

ببخشيد اگه اين پستم خيلي طولاني ميشه ولي گفتن نميشه دو تا پست پشت هم داد و بايد ويرايش كرد! :D
قابل توجه حضراتي كه ميفرمايند آكادمي رئال بازيكن ساز نيست ميگم كه x: x: x: x: x:خسه رودريگز x: x: x: x: x: جواهر اكادمي رئال، ديشب با گلش اسپانيا رو قهرمان يورو كرد و با 5 گل اقاي گل شد و به عنوان بهترين بازيكن جام هم انتخاب شد! x: x:

تو جواهري پسر.... جواهر! x: x: x: x: x: x: x: به هيچ قيمتي نبايد از دستش بديم! حتي اگه كل اروپا دنبالش باشن كه هستن!
96850790936040267142_thumb.jpg

1841469_w2.jpg

وا! چرا اين عكسه كوچيك ميشه؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟؟؟!؟؟! :-?? X-( X-( [-( [-(

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

ببخشید پست به اون عظمت رو نمیشد نقل قول کنم
:O :O :O
من اون صحنه رو از لحظه خطای مارسلو روی فابرگاس از شبکه های تلویزیونی مختلف دیدم،و همچین چیزی نبوده،مطمئنن اگه میبود تیتو رو 3 برابر مورینیو جریمه میکردن :rolleyes:
بعد اون کسی که شما میشناسین نماینده همه رئالیا میشن؟ ینی این همه رئالی که از رئال فقط رونالدو و کاکا رو میشناسن به اون یه نفر در؟
اون پنالتی مضحک به 2 تا پنالتی واضحی که تو بازی رفت نگرفتن دَر تازه یکیش میمونه
تو هیچ کودوم از استادیومای تیمای دیگه سرو صدا نیس؟ چرا بقیه میشنون؟؟؟ فقط فن پرسی تافته جدا بافته س نمیشنوه تو اون سر و صدا؟
اینکه داش بهانه میاورد خیلی احتمالش بیشتر از اینه که داور میخواسته عمدا اخراجش کنه
و دقیقا از اون 4 تا پنالتی 2 تاش کاملا درست بود
شما که اصلا اون پنالتی های زیبای اوایل فصل رو نیمبینین که واسه رونالدو میگرفتن
ولی مشکل اینجاس که 4 ساله داره این تهمتا زده میشه ولی نه درحدیه که کسی درمورد تحقیق کنه و نه تحقیق میکنه چون هیچ وقت جدی نیس و هی وقت ارزش صرف هزینه و نیروی انسانی نداره
پلیس ایتالیا هم بر طبق گفته ها و تهماتای رو هوا که تحقیقاتش رو شروع نکرد،از منابعی معتبر باخبر شد بعد تحقیقاتشو شروع کرد
مگه از اون 5 تا چن داش غلط بود اصن که بگیم سهوی یا عمدی؟
خب تناقض! اول میگین از روز اومدن پپ بعد میگین از روز جانشینی راسل به جای لاپورتا،آخر کودومش؟ اومدن پپ یا اومدن راسل؟
واقف شدن؟ :)) نه تحت جَو سازی ها مورینیو توهم زدن،ینی قبلش خودشون عقل نداشتن واقف شن؟؟؟
آره مثلا خودش که انواع محرومیت هاش بخشیده میشه
شما وایسین به انتظار اون "یه روز" وایسین شاید اون "روز" به نتیجه رسیدین
به نقل از amir h :
بازیاشم که ذکر کردم!
چون واقعا" جای شک داره!

به مورینیو ربط ندادم گفتم ایشون سهم کثیری تو ایجاد این توهم توطئه بین طرفداران رئال داشتن همین
خب منم راجع به اون اشتباها مصداق آوردم ولی مشکل اینه که تو اون بازیا بارسا با وجود اون اشتباها برنده شده (تو بعضیا شم نشده) پس کمتر توجه جلب میکنه،ولی در اون مصادیقی که شما اون تیم مقابل باخته و مطمئنن اگه میبرد اوضاع فرق میکرد
"مدرک مستند" ینی اینکه الان شما یه لینکی بدین به یه سایت معتبر که توش گفته باشه فهمیدن فلان داور و فلان داور و فلان داور توی فلان بازی و فلان بازی و فلان بازی رشوه دریافت کردن به نفع بارسا سوت بزنن و محاکمه خواهند شد در فلان تاریخ
شما اون روزی که این لینک رو تونستین بدین بیاین بدین منم قبول میکنم
مسند مربیگری رئال؟ خب خیلیا قبلنم بودن ولی مطرح نمیکردن!
آفرین به شم کارگاهی شما! آقا این فوتباله مسئله جنایی نیس که چپ و راس بهش شک کنیم!
اون تیم "خاص" بارسا نیس،خیلی های دیگه هم هسن که دقیقا هرسال براشون اتفاق میفته ولی بارسا تو چش تره،مشکلش همینه
ولی شما نمیتوین بر مبنای "شک" و تردید،قهرمانیای یه تیمو طی 4 سال زیر سوال ببرین
البته مورینیو همه اون 4 سال مربی رئال نبود!!! مشکل اینه که مربی اینتر هم که بود همین حرفا رو میزد و وقتی مربی چلسی بود
من دارم میگم کلا هرجا ایشون میرن حجم این شک و شبهه بین طرفدارای اون تیم به صورت حبابی زیاد میشه، به قول فاطمه،یوهو "واقف" میشن همه!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

من نمیدونم شما واقعا" متوجه نمیشی یا خودتو میزنی به این وضع؟
قبل از مورینیو اصلا" موردی برای شک کردن نبود
مربیای سابق رئال راجع به چی حرف میزدن؟
هوادارا به چی شک میکردن
مدرک مستند واسه رشوه گرفتن داورا همینیه که شما میگی ولی کسی اینجا حرف از رشوه گرفتن نزد
این لفظ اولین بار توسط شما تو این تاپیک همین الان مطرح شد!
چپ و راست به چیزی قرار نیست شک کنیم
هر عقل سلیمی به این تکرار 4 ساله شک میکنه
حالا اگه شما شک نمیکنی دیگه مشکل خودته!
بحث مورینیو هم دیگه من نمیدونم چطوری توجیحتون کنم, یعنی تا وقتی 1نفر نگه که این اشتباهات 4ساله مشکوکه شما به ذهنت نمیرسه این مساله؟؟؟ :))
واقعا" آفرین به ذهن فعالت!!!

1چیزیم بگم که داری گیر الکی میدی, ینی نمیدونی به چی باید گیر بدی!!!
اومدن روسل و پپ تقریبا" همزمان بود!

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از amir h :
هوادارا به چی شک میکردن
مدرک مستند واسه رشوه گرفتن داورا همینیه که شما میگی ولی کسی اینجا حرف از رشوه گرفتن نزد
بحث مورینیو هم دیگه من نمیدونم چطوری توجیحتون کنم, یعنی تا وقتی 1نفر نگه که این اشتباهات 4ساله مشکوکه شما به ذهنت نمیرسه این مساله؟؟؟ :))

دوست عزيز، ولش كن اصلا! نرود ميخ اهنين در سنگ ديگه!
بيخيال!
اينجا تاپيكه رئاله نه بحث در مورد كارهاي كثيف بقيه تيما!
پس بياين در مورد رئال صحبت كنيم!

به سلامتي از امروز تمرينات شروع شد!
viewer.php

شاهين بدون مشكل تمرين كرده! اگه شاهين رو فرم باشه كوچكترين احتياجي به مودريچ نيس! [-( به خصوص كه 77.5 درصد هوادارا خواستن خسه بياد تيم اصلي!
واي فوق العاده ميشه! خسه محشره اگه بياد تيم اصلي عالي ميشه!

درضمن یوفا لیست 32 نفره از نامزدهای عنوان بهترین بازیکن اروپا در فصل 12-2011 را اعلام کرد . هفت تا از رئال و چهار تا از بارسا در این لیست هستند . رئالی ها شامل ژابی ، کاسیاس ، کوئنت رائو ، په په ، اوزیل ، راموس و رونالدو می شوند . در میان بارسایی ها هم نام ژاوی ، اینیستا ، مسی و فابرگاس به چشم می خورد .
بازم رئاليا بيشترن! x: البته نا گفته نماند كه رائولم هست...! x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( >:D<

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
هوادارا به چی شک میکردن

شما فک کنین من نمیفهمم
خب منم هیمنو میگم! ینی قبل از مورینیو هیچ اشتباه داوری اتفاق نمیفتاد؟؟؟ چرا اون موقع شک نمیکردن؟
نه پس داورا عاشق چشم و ابروی بارسا هسن،خب تنها دلیلی که بخوان حمایت کنن(تنها دلیل عقلانیش) اینه که رشوه گرفته باشن
نمیدونم چرا این عقلای سلیم فقط تو طرفدارای بعضی از تیما فقط پیدا میشن :-?? احتمالا بقیه عقل سلیم ندارن
برای من مشکوک نیس چون به نظرم طبیعیه چون در مورد تیمای دیگه قبلا دیدم و الانم میبینم و در آینده هم خواهم دید چیز جدیدی هم نیس به نظر من همیشه این اتفاقات میفتاده،حالا شما دوس دارین شک کنین،شک کنین
پپ رو لاپورتا آورد نه راسل و راسل یک فصل بعد از لاپورتا اومد من نمیدونم کجای دنیا به این فاصله زمانی میگن "هم زمان"
به نقل از fateme.RMA :
دوست عزيز، ولش كن اصلا! نرود ميخ اهنين در سنگ ديگه!
بيخيال!
اينجا تاپيكه رئاله نه بحث در مورد كارهاي كثيف بقيه تيما!
پس بياين در مورد رئال صحبت كنيم!
آقا من نفهم و سنگ تشریف دارم شما فهیم و متفکر و اینا :rolleyes:
اصن از لحظه ای که این بحث شروع شد ما پیشرفتی هم داشتیم؟ اصن هیچ کودوم کلمه ای مواضع دیگری رو قبول کردیم؟ نه! کل بحث اینه که شما میخواین بگین داروای اروپا از بارسا به صورت هدفمند حمایت میکنن،منم میخوام بگم نمیکنن،خب واضحه هیچ کودوم حرف همدیگه رو قبول نمیکنیم حتی اگه تا یه هفته دیگه هم ادامه بدیم این بحثو بازم برمیگردیم سر نقطه اول! پس بهتره این حلقه باطل رو تمومش کنیم دیگه،باهم
خوب باشیم :-"
از اونجایی که بقیه تیما همه از دم کارای کثیف مثیف میکنن همون در مورد کارای "تمیـــــــــــــز" رئال صحبت کنیم بهتره
به نقل از fateme.RMA :
درضمن یوفا لیست 32 نفره از نامزدهای عنوان بهترین بازیکن اروپا در فصل 12-2011 را اعلام کرد . هفت تا از رئال و چهار تا از بارسا در این لیست هستند . رئالی ها شامل ژابی ، کاسیاس ، کوئنت رائو ، په په ، اوزیل ، راموس و رونالدو می شوند . در میان بارسایی ها هم نام ژاوی ، اینیستا ، مسی و فابرگاس به چشم می خورد .
بازم رئاليا بيشترن! x: البته نا گفته نماند كه رائولم هست...! x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( >:D<
آره رائول و دروگبا هم که از اروپا رفتن هسن تو این لیست
جالب ترین نکته موجود تو این لیست اینه که منچستر سیتی 6 تا نماینده داره تو این لیست :)) بعد مثلا چلسی که قهرمان چمپیونز شد 4 تا و بارسا هم 4 تا
بعد از اون جالب تر اینه که بایرن مونیخ که نایب قهرمان هر سه تا جامی شد که توشون حضور داش،هیچ نماینده ای نداره :O بعد میلان که عملا هیچ کاره ای نشد فصل پیش نماینده داره :-w اصن لیسته خیلی باحاله! {-8
حالا این 32 نفر مهم نیسن،مهم اینه که آخرش به احتمال 99.9 درصد مسی و رونالدو میرن جز 3 تا بعدشم مسی یا رونالدو انتخاب میشن :rolleyes:

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Spammer :
کدوم پنالتی تو بازی رفت بارسا با چلسی؟ من که چیزی یادم نمیاد. :-?
مورینیو و قهرمانی با داوری تو چلسی؟ :))
مورینیو دو فصل قهرمان شد تمام رکورد ها رو زد،با ده پانزده امتیاز اختلافم قهرمان شد،دیگه داوری کجا میخواد باشه! :D
iهمون بازی سال 2008 بود دیگه! نیمه اولم بود فک کنم! :-?
نمیدونم کی بود دقیقا فیلم بازی رو پیدا کنی میفهمی!

نه امیر جون! هدف من از این مثال ها این بود که توی همون بازی هایی که تو نام بردی واسه بارسا هم اشتباه رخداده در باشگاه های اروپا! همین

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
شما فک کنین من نمیفهمم
خب منم هیمنو میگم! ینی قبل از مورینیو هیچ اشتباه داوری اتفاق نمیفتاد؟؟؟ چرا اون موقع شک نمیکردن؟
نه پس داورا عاشق چشم و ابروی بارسا هسن،خب تنها دلیلی که بخوان حمایت کنن(تنها دلیل عقلانیش) اینه که رشوه گرفته باشن
نمیدونم چرا این عقلای سلیم فقط تو طرفدارای بعضی از تیما فقط پیدا میشن :-?? احتمالا بقیه عقل سلیم ندارن
برای من مشکوک نیس چون به نظرم طبیعیه چون در مورد تیمای دیگه قبلا دیدم و الانم میبینم و در آینده هم خواهم دید چیز جدیدی هم نیس به نظر من همیشه این اتفاقات میفتاده،حالا شما دوس دارین شک کنین،شک کنین
پپ رو لاپورتا آورد نه راسل و راسل یک فصل بعد از لاپورتا اومد من نمیدونم کجای دنیا به این فاصله زمانی میگن "هم زمان" آقا من نفهم و سنگ تشریف دارم شما فهیم و متفکر و اینا :rolleyes:
اصن از لحظه ای که این بحث شروع شد ما پیشرفتی هم داشتیم؟ اصن هیچ کودوم کلمه ای مواضع دیگری رو قبول کردیم؟ نه! کل بحث اینه که شما میخواین بگین داروای اروپا از بارسا به صورت هدفمند حمایت میکنن،منم میخوام بگم نمیکنن،خب واضحه هیچ کودوم حرف همدیگه رو قبول نمیکنیم حتی اگه تا یه هفته دیگه هم ادامه بدیم این بحثو بازم برمیگردیم سر نقطه اول! پس بهتره این حلقه باطل رو تمومش کنیم دیگه،باهم
خوب باشیم :-"
از اونجایی که بقیه تیما همه از دم کارای کثیف مثیف میکنن همون در مورد کارای "تمیـــــــــــــز" رئال صحبت کنیم بهتره آره رائول و دروگبا هم که از اروپا رفتن هسن تو این لیست
جالب ترین نکته موجود تو این لیست اینه که منچستر سیتی 6 تا نماینده داره تو این لیست :)) بعد مثلا چلسی که قهرمان چمپیونز شد 4 تا و بارسا هم 4 تا
بعد از اون جالب تر اینه که بایرن مونیخ که نایب قهرمان هر سه تا جامی شد که توشون حضور داش،هیچ نماینده ای نداره :O بعد میلان که عملا هیچ کاره ای نشد فصل پیش نماینده داره :-w اصن لیسته خیلی باحاله! {-8
حالا این 32 نفر مهم نیسن،مهم اینه که آخرش به احتمال 99.9 درصد مسی و رونالدو میرن جز 3 تا بعدشم مسی یا رونالدو انتخاب میشن :rolleyes:

من دیگه قشنگ دوست دارم با سر برم تو دیوار از دسست شما!
قبل از مورینیو بازی با چلسی بود که صدای همه در اومد, ولی چون اولین اشتباه حد اقل بپس از چند سال بود جای شک نداشت واقعن!
کسی به چی شک میکرد؟
به چی اعتاض میکرد؟
فصل بعدشم که اشتباه داوری زیر سایه باخت بارسا گم شد!
و بعدش مورینیو اومد رئال!
و اتفاقایی که دو فصل قبلش افتاده بود بازم تکرار شد
این اعتراض به این تکراره! نه اشتباه داوری
وگرنه همه میدونیم که اشتباه داوری اجتناب ناپذیره! ولی اگه انقد تکرار شه جای شک داره!
حد اقل از نظر عقل سلیم داره!
شمارو نمیدونم!
حالا این تکرار مصادف شده با اومدن مورینیو به رئال!
و هر مربیی بود و این تکرارو میدید اعتراض میکرد!
اگه قبل مورینیو کسی اعتراض نکرده دلیلش اینه که تکراری نبوده!
دیگه اگه اینبارم متوجه نشین من نمیدونم چطوری منظورمو به شما بگم!

من نهگفتم رشوه گرفتن نه گفتم نگرفتن فقط چیزی که میتونم بگم اینه مه 1 چیزی این وسط مشکوکه! عادی نیست!

در مورد روسل و لاپورتا گفتم تقریبا" همزمان! نگفتن همزمان!
چون توی 1 تکرار 4 ساله 1 سالش قابل تشخیص نیست واقعا"!

S...4Rmahtab

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

بابا اینقد بحث الکی نکنین،به هر حال داوری هست و اشتباهاش
حالا واسه یه تیمی بیشترو واسه یه تیمی کمتر!ما که نمیتونیم خودمونو بکشیم که چرا همه جا به نفع بارسا و بهتره بگم به ضرر مورینویست!
این بحثا خوب نیست واسه تیم هایی مثل رئال و بارسا،هرچی بوده ایشالا امسال تمومه!
بیاین راجع به رئال و تمریناش صحبت کنیم،اینکه قراره امسال همه ی جام ها مال ما باشه! ;;)
اجازه هست بنده اعلام صلح نمایم؟! :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
من دیگه قشنگ دوست دارم با سر برم تو دیوار از دسست شما!
قبل از مورینیو بازی با چلسی بود که صدای همه در اومد, ولی چون اولین اشتباه حد اقل بپس از چند سال بود جای شک نداشت واقعن!
کسی به چی شک میکرد؟
به چی اعتاض میکرد؟
فصل بعدشم که اشتباه داوری زیر سایه باخت بارسا گم شد!
و بعدش مورینیو اومد رئال!
و اتفاقایی که دو فصل قبلش افتاده بود بازم تکرار شد
این اعتراض به این تکراره! نه اشتباه داوری
وگرنه همه میدونیم که اشتباه داوری اجتناب ناپذیره! ولی اگه انقد تکرار شه جای شک داره!
حد اقل از نظر عقل سلیم داره!
شمارو نمیدونم!
حالا این تکرار مصادف شده با اومدن مورینیو به رئال!
و هر مربیی بود و این تکرارو میدید اعتراض میکرد!
اگه قبل مورینیو کسی اعتراض نکرده دلیلش اینه که تکراری نبوده!
دیگه اگه اینبارم متوجه نشین من نمیدونم چطوری منظورمو به شما بگم!

من نهگفتم رشوه گرفتن نه گفتم نگرفتن فقط چیزی که میتونم بگم اینه مه 1 چیزی این وسط مشکوکه! عادی نیست!

در مورد روسل و لاپورتا گفتم تقریبا" همزمان! نگفتن همزمان!
چون توی 1 تکرار 4 ساله 1 سالش قابل تشخیص نیست واقعا"!
باشه از نظر عقل سلیم مشکوکه بقیه هم بی عقلن که شک نمیکنن
منم میگم شما بر پایه "شک" نمیتونین همه چیز رو از بیخ و بن زیر سوال ببرین،میتونین؟
این جمله: "چون توی 1 تکرار 4 ساله 1 سالش قابل تشخیص نیست واقعا"!"
ینی چی؟ :-?
من فقط میگم اومدن پپ با اومدن راسل فرق داره،چون پپ مربوط به لاپورتا میشد ینی اصن جزو پروژه ی لاپورتا بود ولی راسل دقیقا ضد پروژه لاپورتا پس اگه بخوایم بگیم مثلا از وقتی فلانی اومد شروع شد،چون این دوتا کاملا با هم متفاوتن باید یکی رو تعیین کنیم
شما اون جمله رو ابهام زدایی کنین من هیچ بحثی ندارم

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

راس ميگه ديگه مهتاب! ما هيچ كدوم نميتونيم همو راضي كنيم چون حرفمون 2 تا چيز كاملا متفاوته! ما چيزيو ميگيم كه ميبينيم و عقل هاي سليم ديگه حتما اون 5 تا پنالتي چلسي بيچاره و چندتا تيم ديگه كه خيلي تميز ضرر ديدنو نميبينن! پس بي خيال!

اخه ديگه واقعا چي ميتونم بگم در مورد اين كاكا! حاضر شده دستمزدشو نصف كنه و بره ميلان... >:p ولي تو اين سه سال كه افتضاح كار كرد واسه رئال و هوادارا اينقدر از ش ناراضي بودن حاضر نشد يك قرون از دسمزدش كم كنه تا فشار روش كمتر بشه... عوضي X-( X-( >:p >:p اگه بخوايم نگهش داريم با حساب مالياتش حدودا بايد سالي 13 ميليون بديم! آخه اگه يه كاري ميكرد قابل قبول بود... ولي 13 ميليون دادن واسه كسي كه فقط بلده جلو دوربين لبخند هاي خوشگل خوشگل بزنه ديوونگي محضه! بايد بره! اميدوارم حداقل 30 الي 35 ميليون بخرنش كه حداقل يه مقدار از پولي كه تو سطل آشغال ريختيم برگرده! ~X(

كاپيتان رائول امروز رفته سر تمرين رئال... ديروز كه قطر بود حالا نميدونم چه جوري خودشو رسونده مادريد...
هييييييييي زندگي... يه دونه اي كاپيتان! هرجا كه بري ما عاشقت ميمونيم... =((
الان فك كنم اينجا امضاي مهتاب خيلي كاربرد داره! :D
همیشه ماندن دلیل عاشق بودن نیست،خیلی ها رفتند که ثابت کنند عاشق هستند...

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
راس ميگه ديگه مهتاب! ما هيچ كدوم نميتونيم همو راضي كنيم چون حرفمون 2 تا چيز كاملا متفاوته! ما چيزيو ميگيم كه ميبينيم و عقل هاي سليم ديگه حتما اون 5 تا پنالتي چلسي بيچاره و چندتا تيم ديگه كه خيلي تميز ضرر ديدنو نميبينن! پس بي خيال!
ما اونا رو میبینیم شمایین که اخراج اشتباه آبیدال و اون پنالتی که روی هانری انجام شد و بازیکن خاطی باید اخراج میشد رو نمیبینین
منم همینو گفتم،ما نمیتونیم همدیگه رو راضی کنیم بهتره این حلقه باطل رو تموم کنیم،منم علاقه ای به ادامش ندارم

S...4Rmahtab

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

فاطمه میدونم منو میزنی ولی خوب من هنوزم دوست دارم کاکا بمونه!
دیگه اگه این فصل نشد بره!تازه مثل اینکه تو تمرینا هم گل زده! :D
من فقط نمیدونم اگه قراره مودریچو بخریم چرا اینقد دست دست میکنیم!اگرم قرار نیست بخریم که به نظر منم خریدش خیلی لزومی نداره ولی خوب دیگه هرچی مورینیو بگه! چرا اینقد هی ازش حرف میزنیم :|

• لایک
امتیازات: amnah

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
باشه از نظر عقل سلیم مشکوکه بقیه هم بی عقلن که شک نمیکنن
منم میگم شما بر پایه "شک" نمیتونین همه چیز رو از بیخ و بن زیر سوال ببرین،میتونین؟
این جمله: "چون توی 1 تکرار 4 ساله 1 سالش قابل تشخیص نیست واقعا"!"
ینی چی؟ :-?
من فقط میگم اومدن پپ با اومدن راسل فرق داره،چون پپ مربوط به لاپورتا میشد ینی اصن جزو پروژه ی لاپورتا بود ولی راسل دقیقا ضد پروژه لاپورتا پس اگه بخوایم بگیم مثلا از وقتی فلانی اومد شروع شد،چون این دوتا کاملا با هم متفاوتن باید یکی رو تعیین کنیم
شما اون جمله رو ابهام زدایی کنین من هیچ بحثی ندارم
وااای
امیدوارم این یکی زیاد طول نکشه!
واقعا" از اعصابم خارجه!
کسی نمیتومه در مورد 1 اشتباه داوری نظر بده که عمدی بوده یا نا!
ولی اگه تکرار بشه آدم به غیر عمد بودنش شک میکنه!
تو بازه ای که گواردیولا بود و روسل نبود فقط 1اشتباه داوری در این حد مهم اتفاق افتاد!
پس نمیشه سرش بحث کرد!
ولی بعدش تکرار شد
که اون جای بحث داره
بازم بگم بحث من اشتباه داوری نیست
بحث تکرار اشتباه داوریه!
بحثو جمش کنیم دیگه! روانی شدم رسما"

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

می دونید مشکل طرفدارای این دو تیم چیه؟
رئال: چون در گذشته به مقادیر زیادی جام گرفتن از 9 تا چمپیونز تا اونهمه لا لیگا فکر می کنن باید همیشه قهرمان باشن! ئلی یادشون نمیاد کی او 4 5 جام چمپیونز رو بالای سر بردن! زمانی جنگ جهانی تموم شده و مادرید جزو بهترین پایتخت هایی بود که مونده بود! وقتی لندن و برلین و پاریس داشتن خودشونو باز سازی می کردن اومد یه عالمه جام گرفت و بارسلون هم درون کشمکش بزرگی با مادرید بود و جنگ های داخلی هم کمابیش بود! و رئال با توجه به ثروت و نفوذ زمانی که بیشتر تیم ها در حال بازسازی ورزشگاهاشون و زمیناشون بودن اومد جام گرفت من نمی خوام بگم حقش نبوده! هنوز میگم حقش بوده تونسته بنا به شرایط پیروز باشه! ولی اون افتخارات باعث کور شدن چشمای طرفداراش شده و فقط می خوان رئال قهرمان باشه و هر شکستی و ... ربط میدن به چیزای دیگه! یک بار گفتم اگه بارسا یوفا رو خریده یا هر چیزه دیگه اونقدر قوی شید که با اونها هم نشه شما رو برد! مثل انگلیس(تیم 12 نفره ی 4030)

بارسا: نمی گم همه! اکثر طرفدارش ماله همین 4 سالن و تنها چیزی که بلدن همین 4 ساله که فکر کنم چند سال دیگه طرفدار سیتی شن :-& واسه همینه تو بحثا چرت میگن! ولی طرفدارای حقیقی خودشو داره! و همون هوادارا اینجا هم هستن! و باید به نظرشون احترام گذاشت! هر چی نباشه چه با نفوذ و چه بدون نفوذ جام بردن و هنوز مدرک قانونی مبنی بر غیر قانونی بودن برد های بارسا موجود نیست الا اضهار نظر طرفدارای رئال و چند شبکه TV ! که اونا هم به دنبال حاشیه هستن! و چندین نفر دیگه که اظهارات شخصی شونو گفتن!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از no one :
می دونید مشکل طرفدارای این دو تیم چیه؟
رئال: چون در گذشته به مقادیر زیادی جام گرفتن از 9 تا چمپیونز تا اونهمه لا لیگا فکر می کنن باید همیشه قهرمان باشن! ئلی یادشون نمیاد کی او 4 5 جام چمپیونز رو بالای سر بردن! زمانی جنگ جهانی تموم شده و مادرید جزو بهترین پایتخت هایی بود که مونده بود! وقتی لندن و برلین و پاریس داشتن خودشونو باز سازی می کردن اومد یه عالمه جام گرفت و بارسلون هم درون کشمکش بزرگی با مادرید بود و جنگ های داخلی هم کمابیش بود! و رئال با توجه به ثروت و نفوذ زمانی که بیشتر تیم ها در حال بازسازی ورزشگاهاشون و زمیناشون بودن اومد جام گرفت من نمی خوام بگم حقش نبوده! هنوز میگم حقش بوده تونسته بنا به شرایط پیروز باشه! ولی اون افتخارات باعث کور شدن چشمای طرفداراش شده و فقط می خوان رئال قهرمان باشه و هر شکستی و ... ربط میدن به چیزای دیگه! یک بار گفتم اگه بارسا یوفا رو خریده یا هر چیزه دیگه اونقدر قوی شید که با اونها هم نشه شما رو برد! مثل انگلیس(تیم 12 نفره ی 4030)

بارسا: نمی گم همه! اکثر طرفدارش ماله همین 4 سالن و تنها چیزی که بلدن همین 4 ساله که فکر کنم چند سال دیگه طرفدار سیتی شن :-& واسه همینه تو بحثا چرت میگن! ولی طرفدارای حقیقی خودشو داره! و همون هوادارا اینجا هم هستن! و باید به نظرشون احترام گذاشت! هر چی نباشه چه با نفوذ و چه بدون نفوذ جام بردن و هنوز مدرک قانونی مبنی بر غیر قانونی بودن برد های بارسا موجود نیست الا اضهار نظر طرفدارای رئال و چند شبکه TV ! که اونا هم به دنبال حاشیه هستن! و چندین نفر دیگه که اظهارات شخصی شونو گفتن!

قبول دارم حرفتو
ولی قبول داری این اظهارات شخصی اگه به نفع بارسا باشه خیلی روش مانور داده میشه و اگه به ضررش باشه......؟
ببین من این حرفو قبول ندارم که 1 تیم میتونه داور میخره تو هم میتونی برو بخر!
به فلسفه فوتبال باید احترام گذاشت, فلسفه فوتبالم داور خریدن نیست!

ولی مثلا" حتما" عکسای گواردیولا و مسی و .... رو در حین کارای خیرخواهانه دیدین, خب ینی همیشه 1خبرنگار اونجاس تا عکس بگیره؟؟؟
ولی مثلا" چند هفته پیش رونالدو رفته بود خونه 1 بچه سرطانی, پدر بچه مخفیانه زنگ زده به مطبوعات که بیان و گزارش بگیرن!
بله! رونلالدو! با اون ظاهر غلط اندازش!
یا رائول n ساله سفیر یونیسف تو آفریقاس
تا حالا 1 عکس ازش دیدید؟
اونوقت اسم یونیسف رو پیرن......
چی بگم؟
مانورایی که میگم همینه
مطمئن باش اگه این نظریه به نفع بارسا بود الان بازتابش خیلی بیشتر از 2تا نظر شخصی بود!

• لایک
امتیازات: amnah
بالا