رئال مادرید

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از no one :
خرید گرون نداشته؟؟؟ ادین هازارد 40 میلیون! 4030 از مرز هم رد شده! نمی دونم می خوان چی کار کنن! واسه همینه دارن بعضی بازیکناشو میفروشه! مثلا دیروز یکی رو فروخت به فنر باغچه و انتقال قرضی اسین!
برا چلسی که زیاد نی :D
به نقل از Spammer :
چلسی برای رونالدو بره؟ :rolleyes: بنزما و هیگواین با هم بیان چلسی احتمالش از رونالدو بیشتره،چیزی که الان چلسی زیاد داره وینگر. فعلا با فالکائو دارن مذاکره می کنن :-"
قیرپلی هم که از فصل دیگه س :-??

چلسی هشتاد میلیون یورو خرج کرد.
نه از همین فصله...چرا از فصل بعد باشه؟پلاتینی گفته بود از همین فصل اجرا میشه و اونایی که رعایت نکرده باشن از چمپیونز حذف میشن

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

اي خدا!‌
بعد ميگن به اسطوره ها و بازيكنان تيم حريف بايد احترام گذاشت!
اين كرويف پير خسته نشد اينقد در مورد رئال قد قد كرد!؟!
هميشه يا تو اون ستون مسخره روزنامش يا جاهاي ديگه بايد يه تيكه اي به رئال بندازه! آخه ..... تو اگه بيل زن بودي باغچه خودتو بيل ميزدي! :-&
اون سال كه 4تا ال كلاسيكو بود شونصد تا مقاله چرند خالص در مورد رئال نوشت!
الانم كه گفته رئال مادرید احترامی که قبلا داشت را از دست داده است!
يني چي خوب!؟
يه بار دي استفانو اومد در مورد بارسا حرفي بزنه؟!
>:p

خيلي دارم خودمو كنترل ميكنم كه قوانين سايتو زير پا نذارمو چندتا حرف قشنگ بهش نزنم! :-&

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق

به نقل از no one :
نه! فرگوسن گفته اگه بازیکن بزرگی تو لیست فروش و یا آزاد باشه ما همیشه تمایل به جذبش داریم! ولی مشکل اینه که قبلا تو منچستر بوده و این باعث عدم برگشتش میشه! بکام رو یادته!!!؟
بکام بارتز استام ورون کین اینا با سرالکس مشکل داشتن اما کریس مشکلی نداشته
و هنوزم نداره احتمال برگشتش زیاده اما این فصل نع

------------
این پلاتینی باید بره خودشو با کش پول دار بزنه میخواد فوتبال اروپا رو بکنه مثه ایران :))

-----------------
رونالدو احتمالا ب خاطر دستمزده و گرنه مشکل دیگه ای نیس تیمایی مثه psg یا سیتی هم
نمیره چون واقعا مسخرس اگه میلان پول داشته باشه احتمالش هس

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

ماركا واسه دلخوري كريس 4 تا دليل آورده:

1- از جانب باشگاه حمایت بیشتری را میخواهد !
2- حمایت کامل هم تیمی هایش را ندارد!
3- برنابئو حمایت قطعی را از او ندارد !
4- خواهان تمدید قرارداد و افزایش دستمزدش است !

هر 4تاش قابل حله! البته سومي بستگي به خودش داره! ايشالا هرچه زودتر حل ميشه و اين جريانم به خوبي و خوشي تموم ميشه! :)
هرچند تاثير خودشو رو تيم گذاشته! :(

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

اونطور که من خوندم ضرر این فصل و فصل دیگه با هم گرفته میشن! :D
یه چیزی هم هست حقوق بازیکنا هم حساب میشه تو این جدول :D با حساب حقوق ون پرسی از هازارد بیشتر خرج برمیداره برای یونایتد

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Spammer :
اونطور که من خوندم ضرر این فصل و فصل دیگه با هم گرفته میشن! :D
یه چیزی هم هست حقوق بازیکنا هم حساب میشه تو این جدول :D با حساب حقوق ون پرسی از هازارد بیشتر خرج برمیداره برای یونایتد

در عوض لیست فروش ما رو دیدی؟؟؟ به علاوه ی 12 تا بازیکن قرضی!!! اصلا حال میده! طبق آخرین خبری که خوندم! پلاتینی گفت تا 30 سپتامبر تمام باشگاه های چمپیونز مورد بررسی و تیم هایی که ضرر زیادی دارن حذف خواهند شد!!

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

سيتي پيشنهاد داد... ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(
120 ميليون!

نميتونم باور كنم كه قضيه داره جدي ميشه....! :(( :((

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از Fateme.RMA :
120 ميليون!

منبع خبر؟

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

من تا سایت سیتی رفتم! کجاست این خبر! من چیزی پیدا نکردم

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme.RMA :
اي خدا!‌
بعد ميگن به اسطوره ها و بازيكنان تيم حريف بايد احترام گذاشت!
اين كرويف پير خسته نشد اينقد در مورد رئال قد قد كرد!؟!
هميشه يا تو اون ستون مسخره روزنامش يا جاهاي ديگه بايد يه تيكه اي به رئال بندازه! آخه ..... تو اگه بيل زن بودي باغچه خودتو بيل ميزدي! :-&
اون سال كه 4تا ال كلاسيكو بود شونصد تا مقاله چرند خالص در مورد رئال نوشت!
الانم كه گفته رئال مادرید احترامی که قبلا داشت را از دست داده است!
يني چي خوب!؟
يه بار دي استفانو اومد در مورد بارسا حرفي بزنه؟!
>:p

خيلي دارم خودمو كنترل ميكنم كه قوانين سايتو زير پا نذارمو چندتا حرف قشنگ بهش نزنم! :-&
ببینید تا همین جاشم توهین کردین دیگه میخواین چی بگین؟
هر کسی حق داره نظر شخصی خودشو بگه و از نظر کرایف رئال احترام خودشو از دس داده،حالا من نمیدونم مشکلش کجاس :-? این همه آدم تو سراسر دنیا میگن بارسا دیگه بهترین تیم اروپا نیس،مشکلی داره؟هرکسی حق داره نظر خودشو هر جا که میخواد بگه تا جایی که توهین نکرده باشه،که توهین نکرده
شما هم حق ندارین به تحلیلای یه نفر بگین "چرند خالص" چونکه صرفا با عقیده شما مخالفه [-(
تو اگه بيل زن بودي باغچه خودتو بيل ميزدي!
نزده؟ :)) هم تو بازیکنیش هم تو مربیگریش...
اولین قهرمانی بارسا تو چمیپیونز لیگ در زمان مربیگریش...بردن 5-0 رئال تو ال کلاسیکو توی برنابئو زمان بازیکنیش
به نظرم خیلی بیل زده...خیلیم خوب زده

کلا کرایف همیشه چه زمانی که بازیکن بود،چه وقتی که مربی شد،چه الان،عادت داشته و داره که خیلی رک و بی پرده در مورد همه چی اظهار نظر کنه،حالا دیگه فرقی نمیکنه در مورد رئال،بارسا،راسل و... فک نکنم کسی باشه که بیشتر از راسل آماج حملات کرایف قرار گرفته باشه
به نقل از Fateme.RMA :
120 ميليون!

شایعه محضه...
پاریسن ژرمن هم که گفته تمایلی برای خریدن رونالدو نداره
به نظرم مسئله خیلی کوچیک تر از این حرفاس که انقد بهش بپردازن...ینی دارن از کاه کوه میسازن قشنگ :rolleyes:

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از Fateme.RMA :
120 ميليون!

از کجا اومده این خبر هیچ جا نیس! :-?

+مبلغ فسخ قرارداد کریس 100 تاس؟!

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

مبلغ فسخ قرار داد كريس 1 ميليارد يوروئه!

تو سايت ماركا نوشته بود! ال موندو هم همينطور (البته ال موندو 100% چرنده! نوشته پرز به كريس گفته برو! :)))

كريس تو اف بيش گفته مشكل خاصي نيست و مثل قبل به كارم ادامه ميدم! :) مورينيو و بقيه هم ازش حمايت كردن!
به نقل از آیدا-ق :
ببینید تا همین جاشم توهین کردین دیگه میخواین چی بگین؟
هر کسی حق داره نظر شخصی خودشو بگه و از نظر کرایف رئال احترام خودشو از دس داده،حالا من نمیدونم مشکلش کجاس :-? این همه آدم تو سراسر دنیا میگن بارسا دیگه بهترین تیم اروپا نیس،مشکلی داره؟هرکسی حق داره نظر خودشو هر جا که میخواد بگه تا جایی که توهین نکرده باشه،که توهین نکرده
شما هم حق ندارین به تحلیلای یه نفر بگین "چرند خالص" چونکه صرفا با عقیده شما مخالفه [-(نزده؟ :)) هم تو بازیکنیش هم تو مربیگریش...
اولین قهرمانی بارسا تو چمیپیونز لیگ در زمان مربیگریش...بردن 5-0 رئال تو ال کلاسیکو توی برنابئو زمان بازیکنیش
به نظرم خیلی بیل زده...خیلیم خوب زده

کلا کرایف همیشه چه زمانی که بازیکن بود،چه وقتی که مربی شد،چه الان،عادت داشته و داره که خیلی رک و بی پرده در مورد همه چی اظهار نظر کنه،حالا دیگه فرقی نمیکنه در مورد رئال،بارسا،راسل و... فک نکنم کسی باشه که بیشتر از راسل آماج حملات کرایف قرار گرفته باشهشایعه محضه...
كرويف اولين بارش نيست كه به رئال توهين ميكنه! يه بار گفت مورينيو مربيگري بلد نيست، يه بار گفت رئال تمام افتخاراتشو با زد و بند به دست آورده، يه بار به په په توهين كرد!
اونقد زياده كه همش يادم نيست!
اينكه رئال واسه جناب كرويف احترام نداره دليل نميشه واسه بقيه هم نداشته باشه و ايشون نميتونه خيلي بي اساس و بدون هيچ دليلي مدعي بشه كه رئال احترامشو از دست داده!

شماره 11 رسيد به كارواليو! يني واقعا هيچ پيشنهادي نداشت؟! مازاد خالص به اين ميگن!

ايكر و ژاوي جايزه شاهزاده آستورياس رو گرفتن! مبارك كاپيتان! >:D< x: x:

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

یعنی چی مازاد خالصه؟ :rolleyes: دو فصل پیش همین دفاع رئال رو نگه داشته بود کلا طرفدارای رئال انقد زود بازیکنانشونو از یاد میبرن؟ :rolleyes:

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme.RMA :
مبلغ فسخ قرار داد كريس 1 ميليارد يوروئه!

تو سايت ماركا نوشته بود! ال موندو هم همينطور (البته ال موندو 100% چرنده! نوشته پرز به كريس گفته برو! :)))

كريس تو اف بيش گفته مشكل خاصي نيست و مثل قبل به كارم ادامه ميدم! :) مورينيو و بقيه هم ازش حمايت كردن!كرويف اولين بارش نيست كه به رئال توهين ميكنه! يه بار گفت مورينيو مربيگري بلد نيست، يه بار گفت رئال تمام افتخاراتشو با زد و بند به دست آورده، يه بار به په په توهين كرد!
اونقد زياده كه همش يادم نيست!
اينكه رئال واسه جناب كرويف احترام نداره دليل نميشه واسه بقيه هم نداشته باشه و ايشون نميتونه خيلي بي اساس و بدون هيچ دليلي مدعي بشه كه رئال احترامشو از دست داده!

شماره 11 رسيد به كارواليو! يني واقعا هيچ پيشنهادي نداشت؟! مازاد خالص به اين ميگن!

ايكر و ژاوي جايزه شاهزاده آستورياس رو گرفتن! مبارك كاپيتان! >:D< x: x:
من که از اول گفتم هیچ جا نمیره...چار تا روزنامه زرد یه چیزی میگن بقیه هم باور میکنن... :rolleyes: بعد پاریسن ژرمن گفته بود رونالدو رو نمیخوایم،آخه کی داد که تو نخوای؟؟؟ =))
والا اگه اونا توهین محسوب میشن که همه مصاحبه های مورینیو تو فصل پیش توهین بودن :rolleyes:
خب اونم نظر خودشو گفته،نظر بقیه نیس لزوما :)

<D= مبارک هردوشون

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Spammer :
یعنی چی مازاد خالصه؟ :rolleyes: دو فصل پیش همین دفاع رئال رو نگه داشته بود کلا طرفدارای رئال انقد زود بازیکنانشونو از یاد میبرن؟ :rolleyes:
بله من كاملا بازي هاي درخشان ريكاردو رو يادمه!‌ ولي الان در حال حاضر هيچ منفعتي واسه تيم نداره!خوزه علنا گفته كه كلا اگه بمونه فقط رو سكو هاست!
ريكاردو خيلي ناگهاني افت كرد! يه مصدوميت 5-6 ماهه داشت و بعد از اون ديگه هيچوقت اون بازيكن قبلي نشد! با توجه به سنش، مدت زيادي از فوتبالش باقي نمونده! بهتره بره جايي كه بتونه بازي كنه!
حالا كه بالاخره فصل نقل و انتقالات تموم شده و اين حرفا هيچ فايده اي نداره! :)

به نقل از آیدا-ق :
<D= مبارک هردوشون
درسته كه دوتايي اين جايزه رو گرفتن ولي باشگاه بارسلونا چنين نظري نداره!
تو اين جايزه يه چشمه ديگه از تفاوت هاي رئال و بارسا مشخص شد!
كاري كه سايت بارسا كرد واقعا زشت بود!
حيف كاپيتان ايكر كه اينقد از اين بارسايي هاي(...) حمايت ميكنه!

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از Fateme.RMA :
سایت بازسا چه کاری کرد؟گزارشی که سایت بارسا داده از هر دوتاشونه.

+اگه حرفی میزنی با سند باشه لطفاً. (;

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Breeze :
سایت بازسا چه کاری کرد؟گزارشی که سایت بارسا داده از هر دوتاشونه.

+اگه حرفی میزنی با سند باشه لطفاً. (;
گزارش بله! من در مورد نوشته ها چيزي نگفتم!
عكسي كه سايت رئال زده بود، از ژاوي و ايكر در كنار هم و در لباس تيم ملي اسپانيا بود!
ولي عكس سايت بارسا چي بود؟! ژاوي با لباس بارسا در ال كلاسيكوي اخير كه داره به ايكر گل ميزنه!
انگار نه انگار كه اين جايزه رو اين دوتا باهم دريافت كردن و جايزه ايه كه به خاطر تيم ملي بهشون تعلق ميگيره! نه به خاطر بارسا يا رئال!
يكي از حاميان اين جايزه ماركاست، و كاربران ماركا به اين كار سايت رسمي بارسلونا اعتراض كردن!
جايزه مليه! چرا با لباس باشگاهي و در حال گل زدن به كسي كه سهم مهمي در اين جايزه داشته؟!؟ >:p

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از Fateme.RMA :
گزارش بله! من در مورد نوشته ها چيزي نگفتم!
عكسي كه سايت رئال زده بود، از ژاوي و ايكر در كنار هم و در لباس تيم ملي اسپانيا بود!
ولي عكس سايت بارسا چي بود؟! ژاوي با لباس بارسا در ال كلاسيكوي اخير كه داره به ايكر گل ميزنه!
انگار نه انگار كه اين جايزه رو اين دوتا باهم دريافت كردن و جايزه ايه كه به خاطر تيم ملي بهشون تعلق ميگيره! نه به خاطر بارسا يا رئال!
يكي از حاميان اين جايزه ماركاست، و كاربران ماركا به اين كار سايت رسمي بارسلونا اعتراض كردن!
جايزه مليه! چرا با لباس باشگاهي و در حال گل زدن به كسي كه سهم مهمي در اين جايزه داشته؟!؟ >:p
البته قبول دارم میتونست یه عکس بذاره از تیم ملی نه اینکه از بازی ای که ژاوی ُ ایکر در مقابل هم هستن.

ولی در کل بگم سایت بارسا بیشتر به مسائل باشگاه میپردازه و کمتر از تیم ملی عکس میذاره.حتی زمان جام جهانی همه ی بازیکنای ملی پوش بارسا رو تو لباس باشگاهی گذاشته بود.

+به نظر من این کاری که شما میکنی حاشیه درست میکنه.(_کاری که روزنامه ها هم میکنن) همه میدونن اسپانیایی ها رفاقتشون تو تیم ملی از بحث رقابتشون تو تیم باشگاهی جداس. :)

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme.RMA :
فک نمیکنم واقعا این یه "فاجعه" باشه :rolleyes: همه میدونن سایت رسمی بارسا حتی وقتی از تیم ملی اسپانیا هم خبر میذاره عکساشون از بازیکنا در حالیه که لباس بارسا پوشیدن
البته من با این کار موافق نیسما...از هر نظر بهتر بود یه عکسی رو میذاش که کنار هم باشن نه در مقابل هم،ولی فکرم نمیکنم این کار هدفمند بوده باشه یا منظور خاصی داشتن از این کار
از هم تیمیای خودش تو تیم ملی اسپانیا حمایت میکنه...
حیف که بازیکنای ما حتی وقتیم میبازیم میمونن تو زمین با بازیکناتون دس میدن مراسم اهدای جام رو نیگا میکنن :rolleyes:

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
فک نمیکنم واقعا این یه "فاجعه" باشه :rolleyes: همه میدونن سایت رسمی بارسا حتی وقتی از تیم ملی اسپانیا هم خبر میذاره عکساشون از بازیکنا در حالیه که لباس بارسا پوشیدن
البته من با این کار موافق نیسما...از هر نظر بهتر بود یه عکسی رو میذاش که کنار هم باشن نه در مقابل هم،ولی فکرم نمیکنم این کار هدفمند بوده باشه یا منظور خاصی داشتن از این کار
از هم تیمیای خودش تو تیم ملی اسپانیا حمایت میکنه...
حیف که بازیکنای ما حتی وقتیم میبازیم میمونن تو زمین با بازیکناتون دس میدن مراسم اهدای جام رو نیگا میکنن :rolleyes:
من نگفتم فاجعست! گفتم اصلا كار قشنگي نيست!

آره ولي همين هم تيميا عمرا اگه واسه توپ طلا ازش حمايت كنن! ايكر كلي از ايني به خاطر توپ طلا حمايت كرد! اما يك نفر از بارسا نگفت ايكر شايسته توپ طلاست! همه از مسي حمايت كردن! قبول كن كه بارسايي ها باشگاهشون واسشون مهم تر از تيم مليه! دقيقا برعكس ايكر! هر موقع حاشيه واسه تيم پيش مياد 80% به خاطر وطن پرستيهاي ايكرو حمايتش از بارسلوناس!

پارسال كه رئاليا تو زمين نموندن به خاطر اعتراض به داوري افتضاح بود! من فك نكنم رئاليا همچين كاريو انجام ندن! اگه مشكلي نباشه اونام حتما ميمونن!

بالا