یلدا-ق
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- نجوم
پاسخ : رئال مادرید
آره برای بارساییا بارسا مهم تر از تیم ملی اسپانیاس...ینی اگه رقابت مثلا بین مسی و کاسیاس باشه بارساییا میگن مسی شایسته س
ولی واقعا اگه رقابت بین رونالدو و اینی باشه کاسیاس میاد میگه اینیستا شایسته تره؟ فک نکنم
نه به نظرم این درست نیس [-( کاسیاس کار درست رو انجام میده...اینکه زنگ میزنه به پویول و ژاوی و اینیستا و عذر خواهی میکنه کاملا کار درستیه...اینکه مورینیو از این کار ناراحت میشه اشتباهه...فک نمیکنم کاسیاس هیچ جا از بارسا حمایت کرده باشه،اون از هم تیمیاش تو تیم ملی حمایت میکنه که خیلیم کار درستیه
حالا انشاا... در آینده بمونن
آره به نظر منم کار قشنگی نیسبه نقل از Fateme.RMA :من نگفتم فاجعست! گفتم اصلا كار قشنگي نيست!
آره ولي همين هم تيميا عمرا اگه واسه توپ طلا ازش حمايت كنن! ايكر كلي از ايني به خاطر توپ طلا حمايت كرد! اما يك نفر از بارسا نگفت ايكر شايسته توپ طلاست! همه از مسي حمايت كردن! قبول كن كه بارسايي ها باشگاهشون واسشون مهم تر از تيم مليه! دقيقا برعكس ايكر! هر موقع حاشيه واسه تيم پيش مياد 80% به خاطر وطن پرستيهاي ايكرو حمايتش از بارسلوناس!
پارسال كه رئاليا تو زمين نموندن به خاطر اعتراض به داوري افتضاح بود! من فك نكنم رئاليا همچين كاريو انجام ندن! اگه مشكلي نباشه اونام حتما ميمونن!
آره برای بارساییا بارسا مهم تر از تیم ملی اسپانیاس...ینی اگه رقابت مثلا بین مسی و کاسیاس باشه بارساییا میگن مسی شایسته س
ولی واقعا اگه رقابت بین رونالدو و اینی باشه کاسیاس میاد میگه اینیستا شایسته تره؟ فک نکنم
نه به نظرم این درست نیس [-( کاسیاس کار درست رو انجام میده...اینکه زنگ میزنه به پویول و ژاوی و اینیستا و عذر خواهی میکنه کاملا کار درستیه...اینکه مورینیو از این کار ناراحت میشه اشتباهه...فک نمیکنم کاسیاس هیچ جا از بارسا حمایت کرده باشه،اون از هم تیمیاش تو تیم ملی حمایت میکنه که خیلیم کار درستیه
حالا انشاا... در آینده بمونن