رئال مادرید

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : رئال مادرید

به خاطر حذف يكي ار تيمايي كه واقعا دوسشون دارم، ناراحتم! :-<
درسته اخراج ناني اشتباه بود، ولي نميشه رئال رو مستحق باخت در مجموع دوبازي رفت و برگشت دونست! (هنوزم ميگم كه در برابر يك اشتباه به نفع رئال، دو گل اشتباه منچستر هم به ضرر رئال بود! تازه اون صحنه اي كه كريك كاكا رو گرفت بايد بهش كارت زرد دوم ميداد!‌ كاكا داشت تك به تك ميشد كه كريك با خطا جلوشو گرفت!) به نظر من ناني نبايد اخراج ميشد ولي وقتي داشتم نگاه ميكردم كارشناس الجزيره اسپورت گفت اخراجش درست بوده! :O و تو يه سايتي خوندم كه روي كين هم با اينكه بالاخره منچستريه ولي گفته بوده اخراج درست بوده! :|

كريس واقعا كريس هميشگي نبود! به جز گلش كلا تو بازي محو بود! :rolleyes:
ولي ديگو لوپز و مودريچ خيلي عالي بودن! >:D<
كاكا ---> :|

به هرحال رفتيم مرحله بعد و بايد منتظر قرعه كشي باشيم... بدترين قرعه هاي احتمالي بايرن و يووه و بهترين هم احتمالا پي اس جي خواهد بود! ولي من بيشتر از همه دوست دارم تو فينال به يووه بخوريم... واي كه چه بازي قشنگ و نوستالژيكي ميشه! 8-> و اگه كه به بايرن بخوريم بايد دهنشونو صاف كنيم! بدجوري ديگه احساس عالي بودن بهشون دست داده بعد از اون بازي كه بعد 210 دقيقه به زور تو پنالتي ها رئالو بردن!‌ اونم چي، رئالي كه بين اون دو تا بازي با بارسا بازي كرد و همه بازيكناش فيكس بودن، در برابر بايرني كه 8 تا بازيكن اصليش استراحت كردن!
خيلي خوبه كه سرخيو و ژابي كارت نگرفتن و بازي بعدي هستن! /m\

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری

از حذف منچستر ناراحتم دوست داشتم تو فینال بهشون میخوردیم اما از برد رئال خیلی خوشحالم <D=

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

و با يك روز تاخير، تولد 111 سالگي بهترين تيم قرن مبارك...! >:D< >:D<
111 سال قهرماني و افتخار...
ما كه تا اون زمان زنده نيستيم ولي اميدوارم بهترين تيم قرن 21 هم رئال باشه...! 8->

68731582015743191312.bmp

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

جالبه کولینا اعلام کرده که صحنه اخراج نانی درست بوده
این آدم میشه گفت از بهترین داورای تاریخ جهانه و 6 سال پیاپی به عنوان بهترین داور جهان انتخاب شده
ولی مثل اینکه هوادارای منچستر و بارسلونا بیشتر از ایشون از داوری سر در میارن

من موندم بارسایی ها چی میگن دیگه این وسط =))

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

من نمیدونم این بارساییا چقد از برد میلان خوشحال شدن که دارن با رئال کلکل میکنن
ربطشم نمیفهمم
به هرحال میلان با این باخت فقط نشون داد که در حد تیم دوم رئالم نیست :))

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از amir h :
من نمیدونم این بارساییا چقد از برد میلان خوشحال شدن که دارن با رئال کلکل میکنن
ربطشم نمیفهمم
به هرحال میلان با این باخت فقط نشون داد که در حد تیم دوم رئالم نیست :))

چون شمابارسایی نیستین که بفهمین :D
کسی هم بارئال کلکل نمیکنه .من گفتم هم رئال هم بارساتیمای خوبین (;

خدایی یه خورده جنبه ندارین :-"

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از ...M30... :
چون شمابارسایی نیستین که بفهمین :D
کسی هم بارئال کلکل نمیکنه .من گفتم هم رئال هم بارساتیمای خوبین (;

خدایی یه خورده جنبه ندارین :-"

شما الان نماینده هوادارای بارسا هستی؟
یه سری پستا هم دیشب بود که الان نیست, نمیدونم کی ویرایش کرده :))
البته حق میدم بهتون بارسایی نیستم که بفهمم, هیچوقتم تو عمرم نتونستم بارسایی هارو درک کنم...

جنبه هم ندارم
اگه نقد دیگه ای راجع به شخصیت من دارید میشنوم
در بدترین حالت از نقدای فوتبالیتون بهتره :))

proud girl

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
95

خورد يم به كالاتاسراي ، بنظر قرعه ي خوبيه،بازي رفت تو سانتياكو برنابو هستش!

Daimon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli 4.تا چشه یکیم دراد اینومیذارم:x
شهر
اونجایی ک مردمش نمیخوابنو همیشه زندگی درجریانه
مدال المپیاد
شیمیو زیست بود.بد شد زیست...برای ادبی اسم نوشتم آخرم سر جل3 نرفتم...یهو دیدم قبول شدم!!
دانشگاه
فقط HarVard
رشته دانشگاه
شناختوساخت سس مایونز(داریم)

مثه اینکه بارسا بهمون نخورد.حیف شد.کلی جوون داشت تیممون.ولی یه تیمی خورد که بازم به تیم دومو سوممون بازی برسه. P:>

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

كاش بازي برگشت تو برنابئو بود! ولي بازم فرق چنداني نداره بالاخره ميبريمشون! /m\ /m\
يني يه نفس راحت كشيدم وقتي اسم رئال و گالا رو آورد بيرون! #S-: همش استرس داشتم كه به بايرن يا يووه بخوريم...! آخه اين دوتا تنها تيمايي بودن كه ميتونستن كار صعود رو به اما و اگر بكشونن!‌
و خيلي بده كه باز دوباره واسه نيمه نهايي بايد قرعه كشي كنن هميشه يك چهارم و نيمه نهايي باهم قرعه كشي ميشد! :|
مورينيو هنوز حرفي در مورد گالا نزده و كارانكا هم فقط گفته نبايد دست كم بگيريمشون...!
بوتراگوئنو هم كه تو مراسم بود گفته كه كار آسوني نداريم ولي ميتونيم صعود كنيم!

+قابل توجه كه اسپانيا همچنان بالاتر از بقيس و 3 تا نماينده در اين مرحله داره! و بعدشم آلمان كه دوتا نماينده داره!‌ افت ليگ انگليس محسوسه...!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

بازی دیشب فوق العاده بود
فکر کنم فقط یه تیم تو دنیا میتونه تصمیم بگیره گل بزنه و تعویض کنه و تو 6 دقیقه 3 تا گل بزنه
این رئال واقعا" ترسناکه x:
هرکاری میخواد انجام میده /m\

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

بازي خوبي بود البته از نيمه دوم به بعد!
پيشرفت مودريچ قابل توجهه!‌ خيلي خيلي بهتر شده!
كاكا --> :|
آربلوآ --> :| :|
الان چاره انديشي واسه دفاع راست از اوجب واجباته! ~X(

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

آربلوآ ديگه واقعا از دستش ---> ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(
اصولا واسه تيم ملي يكم قابل قبول تر بازي ميكرد! :|
گند زد ديشب! گنـــــــــــــــــــــــــــد!
باو هيچكس نميفهمه آربلوآ ديگه خونه پر واسه نيمكت نشيني سرخيو خوبه!‌ نه دفاع راست فيكس رئال! ~X(
سرخيو برگرده راست، ذخيرشم آربلوآ باشه، وسط په په - واران، ذخيرهاشونم آلبيول و كارواليو (البته اگه نره اخر فصل!) چپم كه هيچي فابيو و مارسلو هستن!
ديشب آلوارو انصافا بدترين بازيكن اسپانيا بود! :|
اسپانيا داره ضعيف عمل ميكنه!‌ :| مساوي با فنلاند اونم تو خونه خودشون! :| چيكار ميخوان بكنن تو خونه فرانسه؟! X_X
دم هافبكامونم گرم! اوزيل و مودريچ هردوتاشون عالي! /m\
كريمم هو شده مثكه! :|
موندم اسكولاري چي از كاكا ديده كه دعوتش كرده تيم ملي برزيل؟! افتضاح بود تو بازي با ايتاليا! :|
گل كاپيتان سرخيو در شب صدمين بازي مليش---> x:
rm15-7y.jpg

پرتغال و رژريم غاصب صهيونيستي :-" هم كه مساوي...! كار صعود پرتغال شايد به اما و اگر بكشه...! :|

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

این رژیم غاصب چه جالب داره قدرت نمایی میکنه...ببینید کِی میگم پرتغال احتمالا میره پلِی آف ولی بازم صعود میکنه :-?(تازه آقای گل مقدماتی اروپا هم یکی از بازیکنای رژیم غاصب صهیونیستیه)
اوزیل دو تا پاس گل داد،البته من نمیدونم چرا همه از بازی آلمان جلو قزاقستان تعریف میکنن چونکه من این بازی رو دیدم و اصلا بازی چشمگیری نبود،قزاقستان باید 5 تا میخورد نه 3 تا،اصلا تیمی نبود که بخواد حرفی واسه زدن داشته باشه جلو آلمان،اوزیل عالی بود،2 تا پاس گل داد ولی میتونم بگم 1 دونه گل نزد و یه پاس گل هم نداد،پاس هاش و دقتش هم اصلا مثل رئال نبود [-( ینی من هیچ وقت اوزیلِ رئال رو تو آلمان ندیدم)
هیگواین هم که خیلی فرصت طلب بود <D= واقعا مهاجم خوبیه(البته گل دومش آفساید بود ولی حالا اشکالی نداره :-")
به نظرم بهترین بازیکن رئال تو تیم ملیش هیگواین بود و بهترین بازیکن بارسا هم مسی،کلا آرژانتین واقعا خوب داره جلو میاد

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

قضيه رفتن ژابي ديگه جدا داره جدي ميشه! :-s
مثكه پيشنهاد اوليه براي تمديد قراردادش تا 2016 رو قبول نكرده!
چرا خوب؟! :((
اگه تابستون پيشنهاد خوب باشه ميره و اگر نباشه هم سال ديگه به عنوان بازيكن آزاد ميره!
واقعا نقشش تو تيم خيليييييييييي موثره!
راحت بگم، تنها كار موثر پيگريني تو تيم همين سماجتش تو آوردن ژابي بود! :|
واقعا به نظرم از دست دادنش اشتباهه، پاس هاي خط كشي شده فوق العادش، نقش تخريبي مهمي كه داره، جنگندگيش و قدرت بدني بالاش خيلي به تيم كمك ميكنه.. :-<

proud girl

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
95

دیشب خیلی فرصت خوبی بود که فاصله با بارسا کم بشه ولی استفاده نکردند کی بازی رو دید؟چطور بود؟ :-s

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

رئال تیم همیشگی نبود ولی تیم برتر زمین بود
موقعیتای خوبیم داشت
ترکیب هم البته ترکیب اصلی تیم نبود

این حرفو از خیلیا شنیدم که میگن ذخیره های رئال هم کم نیستن و با همونا هم باید نتیجه بگیره
این حرف درسته ولی درصورتی که هدف رئال بازی با این بازیکنا باشه و وقتی که تیم با این وضع به زمین میاد مشخصه که تیم به اندازه ای که باید هماهنگ نیست چون اصل تمرکز تیم رو یه پلنی هست که با بازیکنای اصلیش تعریف میشه
و درسته که ذخیره های رئال هم بازیکنای خوبی هستن ولی در صورتی که بخوایم با اونا بازی کنیم نیاز به تغییر پلن داره و خیلی هم وقت میبره

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

كاكا ----> :|
درسته تركيب تيم تركيب اصلي نبود، ولي ساراگوسا هم تيمي نبود كه ذخيره هام نتونن از پسش بربيان! :|
به نقل از amir h :
این حرفو از خیلیا شنیدم که میگن ذخیره های رئال هم کم نیستن و با همونا هم باید نتیجه بگیره
این حرف درسته ولی درصورتی که هدف رئال بازی با این بازیکنا باشه و وقتی که تیم با این وضع به زمین میاد مشخصه که تیم به اندازه ای که باید هماهنگ نیست چون اصل تمرکز تیم رو یه پلنی هست که با بازیکنای اصلیش تعریف میشه
و درسته که ذخیره های رئال هم بازیکنای خوبی هستن ولی در صورتی که بخوایم با اونا بازی کنیم نیاز به تغییر پلن داره و خیلی هم وقت میبره
موافقم!
ولي خوب بازيكنهاي ذخيرمون آنچنانم بازيكناي قابل اتكايي نيستن! نمونه هاي بارزشم كاكا و كايخون و اسين!
البته اسين خوب بود نسبتا ديشب! و فك ميكنم اون صحنه رو بايد پنالتي ميگرفت! :-?

مهاجمامون هردو به شدت افت كردن! :-< هيگواين مخصوصا!‌ واقعا افت كرده... كريمم كه كلا دوره داره! يه موقع اينقدر خوب بازي ميكنه و گل ميزنه كه كلا هيگو محو ميشه يه وقتاييم...! :rolleyes: الان چند وقته گل نزده دقيقا؟! اينجور مواقع كه هيچكدوم از اين دوتا كارساز نيستن تو لاليگا اگه به موراتا فرصت بده خيلي خوب ميشه!
مورينيو هم داره زياده روي ميكنه،‌ايكر همين ديشبم ميتونست بدون مشكل بازي كنه ولي مورينيو گفته حتي تو بازي با گالا هم قرار نيست بازي كنه! X-( براي بازي با لوانته ميتونه رو نيمكت باشه!‌ آخه چرا!؟ درسته ديگو لوپز دروازه بان خوبيه ولي جاي ايكرو كه نميتونه بگيره...! تا الانم چندتا گل خيلي تابلو خورده! ولي بازم با توجه به دشمني مورينيو با كاسياس بعيد ميدونم كه به همين راحتي بتونه به تركيب برگرده... :(( منكر تواناييهاش نميشهم، ولي همه طوري ديگو رو تحسين ميكنن كه انگار قبل از اون رئال دروازه بان خوبي نداشته و با وجود لوپز از اون وضعيت نجات پيدا كرده! :| :|

+تولد 27 سالگي كاپيتان سرخيو هم مبارك! P:> >:D< x: /m\ /m\

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

من یه نکته ای رو بگم...اینکه تیمایی مثل سلتا و ساراگوسا رو اصلا نمیشه دس کم گرفت،واسه بقا میجنگن و خیلی سخت کوشن،برا من اصلا عجیب نبود که بارسا و رئال مساوی کنن جلو این تیما چون بازیکن ملی زیاد دارن و رقابتای لیگ بعد بازیای ملی سخته کلا
به نظر من نیمکت رئال از نظر مهره قویه،شاید هر کودوم تو یه تیم دیگه بودن فیکس بودن،مسئله هماهنگیه
لوپز دیشب خیلی خوب بود آخرای بازی نزدیک بود رئال گل بخوره حتی
به هر حال مورینیو همیشه میخواست کاسیاس بی رقیب نباشه،از آدان استفاده کرد ولی میدونست آدان نمیتونه رقیب کاسیاس باشه و حالا رقیب کاسیاسم پیدا شده،چی بهتر از این اصن؟! نمیدونم به نظر من مورینیو کاسیاس رو کنار نمیذاره داره فضا رو رقابتی میکنه واسش :-?

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
به هر حال مورینیو همیشه میخواست کاسیاس بی رقیب نباشه،از آدان استفاده کرد ولی میدونست آدان نمیتونه رقیب کاسیاس باشه و حالا رقیب کاسیاسم پیدا شده،چی بهتر از این اصن؟! نمیدونم به نظر من مورینیو کاسیاس رو کنار نمیذاره داره فضا رو رقابتی میکنه واسش :-?
كلا مورينيو هميشه ميخواست يه جوري اسپانيايي هاي تيمو سر جاشون بشونه و چه جوري بگم... يه جورايي هميشه تو همه ي تيماش ميخواد خودش نفر اول و مهم ترين شخص باشه! وقتي هم كه اولين بار ايكرو كنار گذاشت اعتراض هوادارا و خبرنگارا و روزنامه هاي مادريدو ديد...

مسلما كنار نميذاره! يني نميتونه بذاره! هزاران هوادار رئال پشت ايكرن، تمام كانون هاي هواداري با جون و دل ازش حمايت ميكنن!‌ (خيلياشون اين موضوعو اعلام كردن كه اگه بين مورينيو و ايكر يه نفر بخواد از تيم بره مسلما اون مورينيوئه!) و مهم تر از همه هم اينكه ايكر حمايت همه جانبه پرز رو داره! پس نميتونه بذارش كنار ولي اگه ميتونس از اين كار بدش نميومد قطعا! ميدوني مورينيو بعد بازي شنبه چي گفت؟! دقيقا گفت "در صورتی که دیگو لوپز این روند را ادامه بدهد ، خیلی بعید است که از درون دروازه کنار گذاشته شود ." يني چي؟!‌ يني ايكر كاسياس،‌بهترين دروازه بان تاريخي اسپانيا هيچي!‌ كشك! واقعا يادش رفته كه اگه همين ايكر كاسياس نبود عمرا اگه اولين جامشو تو رئال ميگرفت؟! (فينال كوپا رو ميگم!)

بالا