• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رئال مادرید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از یه کاسه شیر :
میشه اون خبری که خوندی رو بذاری تا ماهم ببینیم؟
منُ مرضــیه اصلا متعصب نیستیم و بیشتر طرفدار ِبازی ِ قشنگیم و چند سالِ که تو صلح ُ صفا باهم دوستیم ولی یلدا جان مثل اینکه شما با این که دوست نداری اما به طور غیر ارادی از بارسایی ها جانب داری میکنی.
کدوم خبر؟؟؟همونی که مرضیه گفتن دیگه،که لالیگا عادلانه ترین جامه،ولی پارسال کسی همچین حرفی نمیزد،همه جامایی هم که بارسا برده بود از نظر مورینیو کم ارزش و بی اهمیت بودن
من و 4تا از صمیمی ترین دوستام که همه اون 4تا رئالین و فقط من بارساییم چندین ساله تو صلح و صفا باهم دوستیم هیچ وقتم سر این مسائل باهم دعوا نکردیم
نمیفهمم منظورتون رو...ینی چی با اینکه دوس ندارم دارم از بارساییا جانب داری میکنم؟
خب من الان خودم بارساییم چرا نباید از بارساییا جانب داری کنم؟ینی باید طرف بارسا رو بگیرم دیگه،نباید؟!
بعدم نمیفهمم جانب داری اینجا ینی چی؟ینی چش بسه طرفداری کردن؟اگه اینطوره من هیچ وقت چنین کاری نکردم

رکوردایی که رئال مادرید امسال شکست!

72883610518798733854.jpg

به نظر من دوره ی سلطنت همیشگی رئال دوباره شروع شده.هر تیمی یک دوره ی اوج و یک دوران طلایی داره که اینبار نوبت بارسا بود و دیگه هم تموم شد.مهم اینه که رئال همیشه عالی و سرور کل تیم های اروپاست و کلا دوران طلایی براش معنی نداره چون همیشه تو اوجه /m\ /m\ /m\

بچه ها به نظرتون کی بیاد رئال خوبه!
من میگم تیم خوبه و فقط دفاع وسط نیاز داره مثل تیاگو سیلوا یا ... .

به نقل از amnah :
بچه ها به نظرتون کی بیاد رئال خوبه!
من میگم تیم خوبه و فقط دفاع وسط نیاز داره مثل تیاگو سیلوا یا ... .
تیم خیلی تغییر نمی خواد! تو خط حمله هیچ کس رو نمی خوایم! تو هافبک هم فک نمی کنم کسی لازم باشه! فقط باید اون دو تا اتوبانای راست و چپ رو بست تا دو طبقه نشدن! به نظرم مدافع لازم داریم! گرت بیل گزینه ی خوبی است! هازارد هم خیلی خوب بود که متاسفانه دیر جنبیدیم و از دست رئال رفت! راستی پیز چک و گوتزه هم خوبن!
-
از لباسای فصل بعد اصلا خوشم نمیاد! لباسای 2005 خیلی خوشگل بود و لباسای 2010-11 ! با این یکیا حال نمی کنم! گرچه به تن بازیکنا میاد! ولی آخه مرگ من پیراهن کاسیاس دیگه آخر افتضاحه! آدیداس اگ فک می کرد و طرح میداد، نمی مرد!

به نقل از Fateme - SampaD :
از لباسای فصل بعد اصلا خوشم نمیاد! لباسای 2005 خیلی خوشگل بود و لباسای 2010-11 ! با این یکیا حال نمی کنم! گرچه به تن بازیکنا میاد! ولی آخه مرگ من پیراهن کاسیاس دیگه آخر افتضاحه! آدیداس اگ فک می کرد و طرح میداد، نمی مرد!
اره واقعا قشنگ نیست مال 2010-2011 عالی بود لباس اصلشو لمس میکردی از خطاش حال میکردی،ولی مال امسال به نظرم زیاد قشنگ نیست(یه سوال مال امسال شبیه مال سالی که bwin بود نیست؟!)

به نقل از amnah :
اره واقعا قشنگ نیست مال 2010-2011 عالی بود لباس اصلشو لمس میکردی از خطاش حال میکردی،ولی مال امسال به نظرم زیاد قشنگ نیست(یه سوال مال امسال شبیه مال سالی که bwin بود نیست؟!)
بله شبیه هموناست! گرچه تقریبا! لباس اصل 2010-11 رو دارم! واقعا فوق العاده است! شماره های پشت پیرهن امسال دیگه اخر گند زدن آدیداسه! از آدیداس توقع نداشتم! :-w X_X
امیدوارم که اسپانسر امسال fly emirates نباشه! همون bwin بهتره! از fly emirates متنفرم! اصلا به لباس تیم نمیاد! آخه رئال خودش یه امپراطوریه! یعنی چی رو پیراهنش بنویسن امارات!؟!

منم خیلی از fly emirates بدم میاد.آبی هم قشنگه ولی طلایی خداییش یه چیز ذیگه بود
لباس دوم فصل بعد بارسا رو دیدین؟
خیلی سوژست ;D

من به عنوان یه بارسایی یه نظرم لباس فصل پیش بهترین لباس بین لباسای باشگاهای اروپایی بود
ولی امسالی :-?? واقعا :-??
حداقل امارات شرکت هواپیمایه! از bwin که بهتره
نژادی پرستی رو هم بذاریم کنار...حالا امارات مگه چشه؟؟؟
به نقل از mДhtДb :
منم خیلی از fly emirates بدم میاد.آبی هم قشنگه ولی طلایی خداییش یه چیز ذیگه بود
لباس دوم فصل بعد بارسا رو دیدین؟
خیلی سوژست ;D
چیز سوژس دقیقا؟؟؟
لباسای اول بارسا واسه فصل بعد از این فصل خیلی خیلی بهتره...ساده...این چی بود،شلوغ و درهَم

Back
بالا