رئال مادرید

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
پاسخ : رئال مادرید

امشب دربی مادرید برگزار میشه ساعت 22:30 و این بازی رو شبکه سه به صورت زنده پخش میکنه.

+در صورت باخت رئال بارسا قهرمانه.

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از Breeze :
امشب دربی مادرید برگزار میشه ساعت 22:30 و این بازی رو شبکه سه به صورت زنده پخش میکنه.

+در صورت باخت رئال بارسا قهرمانه.
یه چیزو بگم ؟! واقعا لذت بردم دیدم یه دخترم پیدا شد که پیگیر حرفه ایه فوتبال اروپا باشه . دخترا معمولا حال و حوصله پیگیری مداوم و حرفه ایه فوتبال مخصوصا اروپا رو ندارن . عالی بود <D= تبریک

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

بازی یک بر فر فعلا و اتلتیکو خوب داره بازی میکنه.

با این نتیجه بارا قهرمانیش قطعی میشه.

(:TABASSOM:)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
FRZ
شهر
TBZ
سال فارغ التحصیلی
94

آقا من دیگه دارم کفری میشم
یکی به من بگه ماجرای کاسیاس و این خوزه چیه ؟ :-/

(:TABASSOM:)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
FRZ
شهر
TBZ
سال فارغ التحصیلی
94

الان این کنایه داره؟
آخه نمیاد بهشون... :D

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

من از چندین ماه پیش که بحثای خوزه و کاسیاس مطرح بود دارم اینو میگم

نیمکت نشینی اول کاسیاس به خاطر مشکلات خط دفاعی بود
خط دفاعی رئال تنبل شده بود و دلش گرم بود که یه استوره به اسم کاسیاس پشتشه
مورینیو چند تا بازی آدان رو بازی داد و رئال به طرز وحشتناکی گل خورد و خط دفاعی به خودش اومد و بعد از بازگشت کاسیاس رئال به طرز وحشتناکی گل نخورد!
و بعد کاسیاس مصدوم شد و لوپز به خوبی جای کاسیاس رو گرفت
و بعد از بازگشت کاسیاس مورینیو دید که لوپز داره کار تیم رو راه میندازه و میتونه از کاسیاس به عنوان برگ برنده توی یه شرایط سخت استفاده کنه
و فقط یه مربی باهوش میتونه از بحران فرصت بسازه
و کاسیاس رو گذاشت رو نیمکت و بی اعتنا به همه حرف و حدیثا
و هم کاسیاس, هم مورینیو, هم رئال خیلی حرفه ای تر از اونن که بخوان با این مسائل به حاشیه برن
فکر میکنم حالا وقتشه که برگ برنده رو بشه
وقتشه کاسیاس بعد از سه ماه برای رئال بازی کنه و هوادارا با دیدن کاسیاس برنابئو رو برای دورتمند جهنم میکنن...

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

جالب اینه که من هنوزم میگم شانس رئال بیشتره برا رفتن به فینال تا دورتموند.نه به خاطر اون یه گل،رئال اگه 4-0 هم میباخت بازم شانسش بیشتر بود! میدونم عجیب ه حرفم ولی خب این تیم دورتموند بود،تیم دوم آلمان و تیمی که از هامبورگ 4-1 میبازه،تیمی که با اختلاف 20 امتیاز نسبت به بایرن دوم میشه تو بوندس لیگا.دورتموند شاهکار کرد ولی حتی اگه 5-1 میبرد یا 4-0 بازم نمیشد گف فینالیسته چون تیم خیلی کم تجربه و بی ثباتیه(اینو بار ها نشون داده)رئال 9 تا جام اروپایی داره و دورتموند یکی.دورتموند یه بار تو سال اونطوری بازی میکنه،شگفت انگیز و زیبا.ولی ممکنه بازی بعدیش یه فاجعه تمام عیار باشه.خلاصه اینکه به نظر من بردن 3-0 دورتموند خیلی سخت نمیتونه باشه(یه گل زودهنگام میتونه خیلی موثر باشه) چون دورتموند اون تیم وستفالن نخواهد بود.وقتی هامبورگ میتونه دورتموند رو 4-1 تو وستفالن ببره،رئال نمیتونه 3-0 تو برنابئو ببره؟
البته همه اینا به این بستگی داره که دورتموند چطور باشه،مثه وستفالن یا...چون به نظر من رئال تو آلمان بد بازی نکرد،اشتباه زیاد داشت ولی در کل بد بازی نکرد،دورتموند فراتر از حد انتظار خوب بود که خب قک نکنم امشب بتونه اونطوری خوب باشه.(و اون بازی هم بهترین بازی عمر لواندوفسکی بود،لواندوفسکی همیشه اینطوری بازی نمیکنه،خیلی پیش میاد موقعیتای زیاد خراب کنه و اشتباهای بد بکنه) همون اشتباه هوملز که باعث شد رئال یه گل بزنه نشون داد دورتموند قابلیت گل خوردن اونم به راحتی رو داره و اون دقائق آخر نیمه اول نشون داد دورتموند بی ثباته
به نظر کسایی دورتموند فینالیسته که فقط این بازی رو دیدن،بازیای دورتموند تو بوندس لیگا و بازیای قبلش تو چمپیونز(بازیش با مالاگا و شاختار)
گویای این هستن که دورتموند لزوما نمیتونه نتیجه رو حفظ و صعود کنه.البته شایدم تونست،کاملا غیرقابل پیش بینیه
+اصلا نمیفهمم چطوری رئال اگه صعود کنه انتقام بارسا رو گرفته...درسته هر دو اسپانیایین ولی...خب شاید چون من اصلا از تیم ملی اسپانیا خوشم نمیاد این حسو دارم که بارسا و رئال انتقام همدیگه رو نمیگیرن هیچ وقت.رقیب تر از این حرفان.
+گفته بودم مورینیو تو بازیای نیمه نهایی از کاسیاس استفاده میکنه،توی بازی رفت این کارو نکرد ولی عملکرد لوپز هم خوب بود،2 تا واکنش عالی داشت.امشب مورینیو میتونه با بازی دادن به کاسیاس دورتموند رو غافل گیر کنه.صرفا حضور کاسیاس هم اوضاع رو واسه دورتموند تغییر میده

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

بحث اینکه مورینیو کاسیاس رو توی زمین نمی ذاره از نظر من شاید یه زمانی ایراد نداشت اما الان دیگه وقتشه که کاسیاس بازی کنه
حتی شاید اگر بازی با دورتمند کاسیاس رو میذاشت نتیجه تغییر می کرد از نظر روحیه تفاوت داره کاسیاس باشه یا لوپز اصلا فرض بگیریم
لوپر مهارت دروازه بانیش کافی باشه اما مهاجم وقتی کاسیاسو توی دروازه میبینه شانس گل زدنشو خیلی کمتر میبینه
بعدش هم وقتی چنین دروازه بانی توی یک تیم هست هدر دادنش مسخره ست الان کاسیاسو اگر نذاره توی بازی یه مدتی خوب اعتماد به نفسش ممکنه
پایین بیاد و برای یه دروازه بان این بدترین اتفاقه البته مورینیو آخر این فصل احتمالا میره و این مشکلات حل میشه :D

بازی برگشت رئال-دورتمند :
صعود رئال بعید به نظر میرسه اما به نظر من غیرممکن نیست و اتفاقا پیش بینیش سخته چون تیم هایی مثل دورتمند ثبات ندارن و ممکنه یک بازی
فوق العاده باشن مثل بازی قبلی که واقعا عاااالی بودن ! اما افت می کنن . تیم های با وضعیت مشابه شده تا مراحل بالا میرن ولی انگار کم میارن
البته دورتمند توی بازی برگشت نهایت تلاششو توی دفاع می کنه و 2 گل هم جا داره بخوره که کم نیس وقت تلف کردن و کار هایی از این دست هم زیاد خواهد بود
و رئال اگر بی دقت باشه توی حمله و بخواد سریع به گل برسه 1 ضد حمله کافیه که کارشون سخت تر بشه

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی

من اين وسط فقط يه چيزو نفهميدم
چند ساعت قبل از بازي رفت ..مورينيو گفت: اميدوارم امشب زياد گل نخوريم
:-?

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

در مورد بازي امشب، واقعا غير ممكن براي رئال وجود نداره! رئال اگر تيم بازي رفت نباشه، صد درصد صعود ميكنه! شايد شانسمون زياد نباشه ولي صفر نيست... اگه رئال تيم بازي رفت نباشه صصعودمون قطعيه!
با وجود اين بيانيه ها و چيزايي كه من تو اف بي و توييتر و غيره از هواداراي رئال خوندم امشب فك كنم برنابئو واقعا يار دوازدهم باشه! حدود 20000نفرم بيرون ورزشگاهن! 8->
دفاع تو بازي امشب خيلي مهمه! چون اگر حتي يه گل بخوريم شانسمون واسه كمتر ميشه و مسلما روحيه بازيكنام تا حد زيادي افت ميكنه! خط هافبكم نبايد اجازه بازي سازيو به هافبك هاي خوب دورتموند بده وگرنه دوباره همون آش و همون كاسه...!
ولي اگر امشب صعود كنيم يكي از تاريخي ترين شب هاي عمر من رقم ميخوره...! 8->

+اينو حتما ببينين! >:D<

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

میبینیم که دورتموند نصف تیم وستفالن هم نیس حتی.من نمیدونم چرا رئالیا اینجوری صحبت میکنن! شانس رئال بیشتره واسه صعود! دورتموند هم یه تیمیه که از هامبورگ حتی 4-1 باخته.واقعا اینکه رئال صعود کنه دور از ذهن نیس.الانم که تو 10 دیقه اول همش رئال حمله کرده و جز اون موقعیت لواندوفسکی چیزی ندیدیم از دورتموند.گوتزه هم که بیرون رفت.فقط من موندم چرا وایدنفلر رو لوو دعوت نکرده تیم ملی،وایدنفلر نبود رئال الان 2-0 جلو بود.
صحنه هم مشکوک بود :-?
در کل به نظر من دورتموند با توجه به این بازی که داره میکنه بیشتر از 3 تا هم میخوره حتی.

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-&quot; 1 مرحله 2 :-&quot;

به نقل از آیدا-ق :
میبینیم که دورتموند نصف تیم وستفالن هم نیس حتی.من نمیدونم چرا رئالیا اینجوری صحبت میکنن! شانس رئال بیشتره واسه صعود! دورتموند هم یه تیمیه که از هامبورگ حتی 4-1 باخته.واقعا اینکه رئال صعود کنه دور از ذهن نیس.الانم که تو 10 دیقه اول همش رئال حمله کرده و جز اون موقعیت لواندوفسکی چیزی ندیدیم از دورتموند.گوتزه هم که بیرون رفت.فقط من موندم چرا وایدنفلر رو لوو دعوت نکرده تیم ملی،وایدنفلر نبود رئال الان 2-0 جلو بود.
صحنه هم مشکوک بود :-?
در کل به نظر من دورتموند با توجه به این بازی که داره میکنه بیشتر از 3 تا هم میخوره حتی.
والا 30 مین گذشته ها فک نمی کنم اینجوری

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

خب دورتموند بعد اون 10 دیقه خودشو پیدا کرد و رئال هم دیگه اونطوری حمله نکرد،اگه ادامه میداد احتمالا گل اول رو میزد،اونوخ کلی زمان داش که بازم گل بزنه،یه مقدار هم بدشانسی آورد(موقعیتی که اوزیل خراب کرد)
ولی هنوز 45 دیقه مونده،شایدم بیشتر! ولی خب دورتموند خودشو پیدا کرد،سخت شد الان.
اگه دورتموند دوباره غافلگیر بشه چون خسته هم شده یه مقدار گل رو میخوره،ولی اگه تو 10 دیقه اول نیمه دوم گل نخورد،دیگه بازی خیلی سخت میشه گل زدن بهش.ولی دورتموند گلی نمیزنه احتمالا(اصلن نمیتونستن لوا رو تغذیه کنن بر خلاف بازی رفت،گوتزه هم که نیس)

ناقوس شب

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان-نصف جهان

آقا به همتون تسلیت میگم مخصوصا به سجاد (< (< (< (<

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

اگه بعد از باخت 1-4 میگم ایمان دارم صعود میکنیم
اگه سر صعود تیمم شرط میبندم
اگه تا دقیقه 90 نا امید نمیشم
اگه مثل کل برنابئو تو خونه ایستاده تیممو تشویق میکنم
همش به خاطر اینه که من با یه برد رئالی نشدم که حالا با یه باخت موضعم عوض بشه
من 13 سال با رئال زندگی کردم
و به رئالی بودنم افتخار میکنم
به بازی امشب تیمم افتخار میکنم
بازی خوبی انجام دادن و البته اشتباهاتی هم داشتن
ولی اگه بد هم بازی میکردم بازم هوادار رئال بودن برام افتخاره x:

وقتی میبینی کل ورزشگاه وایمیستن و تیم حذف شده رو تشویق میکنن تازه فرق بهترین تیم قرن با بقیه تیما مشخص میشه

Hala Madrid

ناقوس شب

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان-نصف جهان

این چیزا رو نگید چطور خودتونو آروم کنید...پس حذف شدنتونو تبریک میگم :))

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

ما نیازی به آروم کردن خودمون نداریم
ما همونطور که پدرمون رو وقتی به ما پول تو جیبی نمیده هم دوست داریم
تیممون رو وقتی جام نمیگیره هم دوست داریم
شما یه فکری به حال ناپدریتون بکنید

• لایک
امتیازات: amnah

ناقوس شب

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان-نصف جهان

به نقل از amir h :
ما نیازی به آروم کردن خودمون نداریم
ما همونطور که پدرمون رو وقتی به ما پول تو جیبی نمیده هم دوست داریم
تیممون رو وقتی جام نمیگیره هم دوست داریم
شما یه فکری به حال ناپدریتون بکنید
خب پس این تیموتونو که سال های آینده هم جامی نخواهد گرفت رو دوست داشته باشین...واقعا حق رئال نبود که صعود کنه دورتموند فوق العاده بود در هر دو بازی به جز این دقایق آخر...

منظورتو از ناپدری نفهمبدم :-/

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

منظور از ناپدری شخصیه که پدر نیست
وقتی که پول تو جیبی نمیده دوست داشته نمیشه