رئال مادرید

ناقوس شب

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان-نصف جهان
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از amir h :
منظور از ناپدری شخصیه که پدر نیست
وقتی که پول تو جیبی نمیده دوست داشته نمیده
مثل تیمی که فقط وقتی جام میگیره هوادار داره

شما تازه فوتبالی ها دیگه باید باهاش آشنا باشید
من تازه فوتبالی ام؟
از کجا میدونی که این حرفو میزنی
عمو جان من از 7 سالگی طرفدار بارسام
من از 7 سالگی تا الان 95 درصد بازی های بارسا رو دیدم
بابای من منو از 6 سالگی می برده استادیوم( تهران بودیم اوموقع)
من تازه فوتبالی نیستم X-(

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از ناقوس شب :
این چیزا رو نگید چطور خودتونو آروم کنید...پس حذف شدنتونو تبریک میگم :))

به هرحال این حرف فقط از یه تازه فوتبالی به دست میاد که حس افتخار بعد از شکست رو تجربه نکرده!

ناقوس شب

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان-نصف جهان

به نقل از amir h :
به هرحال این حرف فقط از یه تازه فوتبالی به دست میاد که حس افتخار بعد از شکست رو تجربه نکرده!
افتخار کنید شما
افتخار کنید

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از amir h :
:)) اتفاقا ما مثه این تازه فوتبالیا نیستیم که با یه برد الکی خوشحال شیم . برای ما نتیجه مهم بوده و هست . مهم اینه که در مجموع بردیم .

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

شما از بانگتون معلومه از طرفدارای فوتبال صاحب سبک آلمانی
امشب که داشتم دقت میکردم چقدر سبکشون به تیمای حاشیه خلیج قارس مخصوصا" بحرین نزدیک بود

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

هممون میدونیم الان بیشتر هوادارا مقطعی هستن انکار نباید کرد این قضیه رو اونان که از حذف تیمشون بی نهایت ناراحت میشن چون شاید سال دیگه طرفدار این تیم نباشن که موفقیت هاشو ببینن. :-"

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از amir h :
شما از بانگتون معلومه از طرفدارای فوتبال صاحب سبک آلمانی
امشب که داشتم دقت میکردم چقدر سبکشون به تیمای حاشیه خلیج قارس مخصوصا" بحرین نزدیک بود
اصن ما تو ده دقیقه آخر داشتیم وقت تلف میکردیم . شما اگه خیلی مرد بودید میتونستید تو 80 دقیقه دیگه حداقل یه گل بزنید که آخر بازی به فلاکت نیافتید .

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

یه زمانی وقتی کاپیتان پویول تو بازی بود،با اون روحیه جنگندگیش،هم به بقیه تیم انرژی می داد و هم تو دفاع خیالمون را حت بود.ولی الان دیگه بخاطر شرایط سنی ش دیدن اون روزها خیلی کمه و یا اصلا پیش نمیاد!!
و همین عدم حضور او باعث این وضع اسف بار دفاع بارسا شده!

این رو گفتم تا به این برسم که الان رئال واسه خودش پویولی داره(نه در اون حد البته)
اونم راموسه.
من واقعا" تحسینش می کنم.

با تمام توانش تو دفاع میجنگه .البته مثل هر بازیکنی اشتباه داره ولی خیلی کم. به تیمش متعصبه. روحیه مبارزه به تیمش میده و تو حملات تیمش شرکت میکنه و اکثرا گلهای خوبی هم برای رئال میزنه.
گل دیشبشم عالی بودواقعا.

...............

کاربر فوق‌فعال

آقای عشق کریس :-" دیدی الکلاسیکو حقیقت پیدا نکرد؟؟؟
رئال دیشب فوق العاده بود!!
دلم خیلی شکست وقتی حذف شد!! :(
دوست نداشتم فینال به دورتمند بخوریم!!

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

ممممممممممییییییییییییییییگگگگگگگگگگگمممممممممممم ک رئئئئئئئئئال عالیییی بود مخصوصا ده دقیقه اول و آخرررر /m\ /m\
ایشالا امشب بارسا بالا میاد و کل هر چی بایرنییی هس خوابیده میشه :P :P ;)) :-" :> :>

king.nader

آراس.نامه (Mr. Darcy)
نام مرکز سمپاد
علامه حلی (1) / هاشمی نژاد (1)
شهر
تهران / مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
المپ فیزیک بودم که نیمهِ راه، کفشامو آویختم نمیدونم چرا!
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
« مهندسی صنایع و سیستم ها »

.. با اینکه طرفدار تیم ملی آلمانم اما هوادار باشگاهاش نـبوده ام ..

ولی باید منصفانه اعتراف کرد به قدرت غول زخم خورده بایرن که بعد 1 نیمه نهایی و 2 فینالی که در 4 سال اخیر از دست داده ؛ اومده دگ برای قهرمانی!! B-) ( ولی خب از دو گلی که تیم داوری در بازی رفت مقابل بارسا به بایرنی ها تقدیم کردن عملا هم نـمیشه گذشت! :-?? )

دورتموند تیم فوق العاده ایه x: 8-> .. البیته دیشب حدود 1 ربع آخر شل گرفتن بازی رو چون تیم جوون و کم تجربه ای اند و همین باعث شد رئالی که چیزی برای از دست دادن نـداشت اما تجربه داشت استفاده کنه. اما به خیر گذشت و حق به حق دار رسید.

ولی دورتموند واقعا با شایستگی بالا صعود کرد .. در مقدماتی هم برابر همین رئال عالی بازی کرده بودن x:

قیمت یک بازیکن رئال یعنی رونالدو فقط ، برابرِ نیمی از بودجه کل تیم دورتمونده!! ..

...............

کاربر فوق‌فعال

به نقل از Cristiano Ronaldo :
ممممممممممییییییییییییییییگگگگگگگگگگگمممممممممممم ک رئئئئئئئئئال عالیییی بود مخصوصا ده دقیقه اول و آخرررر /m\ /m\
ایشالا امشب بارسا بالا میاد و کل هر چی بایرنییی هس خوابیده میشه :P :P ;)) :-" :> :>
چرا نمیخواین واقع بین باشین؟؟؟؟؟؟؟
مگه بارسا میتونه 4 تا به بایرن بزنه؟؟؟
بایرنتیمی نیست که اینجوری گل بخوره!!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از clever child :
اصن ما تو ده دقیقه آخر داشتیم وقت تلف میکردیم . شما اگه خیلی مرد بودید میتونستید تو 80 دقیقه دیگه حداقل یه گل بزنید که آخر بازی به فلاکت نیافتید .

وایدنفلر از دقیقه 1 داشت وقت تلف میکرد و همه بازیکنا هم روی اوت ها و ضربات شروع مجدد نهایت تاخیر رو داشتن

البته اینا به نتیه بازی ربطی نداره چون مثل این میمونه که رئال مقابل بحرین نتیجه نگیره و بعد دلیلش رو وقت کشی بحرینی ها بدونیم
نه اصلا" اینطور نیست
ولی این که بحرین ادعای صاحب سبک بودن کنه دیگه خنده داره!

البته من دورتموند رو تا قبل از این بازی تیم قابل احترامی میدونستم ولی این بازی حرکاتی انجام دادن که در این سطح از فوتبال نباید دیده بشه
فاجعه ترینشونم که دیگه حرکت وایدنفلر بعد از گل دوم بود

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از amir h :
وایدنفلر از دقیقه 1 داشت وقت تلف میکرد و همه بازیکنا هم روی اوت ها و ضربات شروع مجدد نهایت تاخیر رو داشتن

البته اینا به نتیه بازی ربطی نداره چون مثل این میمونه که رئال مقابل بحرین نتیجه نگیره و بعد دلیلش رو وقت کشی بحرینی ها بدونیم
نه اصلا" اینطور نیست
ولی این که بحرین ادعای صاحب سبک بودن کنه دیگه خنده داره!

البته من دورتموند رو تا قبل از این بازی تیم قابل احترامی میدونستم ولی این بازی حرکاتی انجام دادن که در این سطح از فوتبال نباید دیده بشه
فاجعه ترینشونم که دیگه حرکت وایدنفلر بعد از گل دوم بود
دورتموند صاحب سبکه و بازی دیشب هم هیچ خدشه ای بش وارد نمیکنه . انگار بازی برگشت رئال گالا رو یادتون رفته ؟!! برای شما که رئالی بوده اسم اون حرکات وقت تلف کردن بوده وگر نه هر آدم عاقلی میدونه دیگه یه تیم خیلی بتونه وقت تلف کنه ده دقیقه است که راه به جایی نمیبره . حرکات دورتموندی ها دیشب فقط آرام بود نه برای وقت تلف کردن وگرنه موقع حمله هم تو زمین رئال اون جوری بازی رو آروم نمیکردن .

ناقوس شب

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان-نصف جهان

به نقل از Cristiano Ronaldo :
اگه مث بازی مقابل میلان تو این بازی هم به خودشون بیان شاید بشه
ولی بایرن تیم خیلی خوبیه و اگه همشون بریزن دفاع خیلی بد میشه و عملا بارسا بدبخت میشه
شاید معجزه شد شاید بارسا اومد بالا

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از clever child :
دورتموند صاحب سبکه و بازی دیشب هم هیچ خدشه ای بش وارد نمیکنه . انگار بازی برگشت رئال گالا رو یادتون رفته ؟!! برای شما که رئالی بوده اسم اون حرکات وقت تلف کردن بوده وگر نه هر آدم عاقلی میدونه دیگه یه تیم خیلی بتونه وقت تلف کنه ده دقیقه است که راه به جایی نمیبره . حرکات دورتموندی ها دیشب فقط آرام بود نه برای وقت تلف کردن وگرنه موقع حمله هم تو زمین رئال اون جوری بازی رو آروم نمیکردن .

بازی برگشت رئال با گالا یادم نمیاد بازیکنی از رئال توپ رو بازیکن حریف نداده باشه!
در مورد دورتمند هم من همیشه تعریف کردم ازش
مخصوصا" از کلوب
ولی حرکات دیشبشون واقعا" چیزی جز خدشه نبود!

...............

کاربر فوق‌فعال

به نقل از ناقوس شب :
ولی بایرن تیم خیلی خوبیه و اگه همشون بریزن دفاع خیلی بد میشه و عملا بارسا بدبخت میشه
اولا که بایرن امسال با میلان غیر قابل مقایسست!!
دوما اینکه بایرن تیمی نیست که بره تو لاک دفاعی!!
سوما تکنیک بایرن و میلان,زمین تا آسمون فرق میکنه!!
در ضمن اینجا تاپیک رئاله,اگه بحثیه برین تاپیک بایرن لطفا!!
ممنون.

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"

به نقل از ناقوس شب :
بارسا ک عالیه!!!! چون بازی تو زمین بارساست احتمال بیشتر بارسا میبره اما با این تفاضل گل فک نمی کنم بارسا بیاد بالا حیفش واقعا :(ولی خداییش بازی بی مزه میشه بین دورتموند و بایرن هر دوتاشون از المانن بارسا میومدبازی خیلی تماشایی میشد

ناقوس شب

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان-نصف جهان

به نقل از fitmal :
بارسا ک عالیه!!!! چون بازی تو زمین بارساست احتمال بیشتر بارسا میبره اما با این تفاضل گل فک نمی کنم بارسا بیاد بالا حیفش واقعا :(ولی خداییش بازی بی مزه میشه بین دورتموند و بایرن هر دوتاشون از المانن بارسا میومدبازی خیلی تماشایی میشد
چرا حیف؟
بارسا اگه بخواد مث بازی های قبلش باشه اصلا لیاقت نداره بیاد بالا
اینجا ادامه ندیم بریم تاپیک بارسا

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

تقریبا دیشب همون اتفاقاتی افتاد که پیش بینی میکردم و اگه وایدنفلر نبود دورتموند حذف میشد،یه مقدارم شانس آورد ولی به خاطر اینکه دورتموند تو بازی رفت بهتر از رئال تو بازی برگشت بود صعود کرد،همین.رئال دیشب خیلی خوب بازی کرد و دورتموند هم نصف تیم بازی رفت نبود،البته اینم قابل پیش بینی بود.در کل هم جای تبریک به دورتموندی ها داره و هم به رئالیا.بازی قشنگی هم بود،فقط اون 10 دیقه آخر یه مقدار...هم خشن شده بود بازی هم دورتموندیا سعی در وقت کشی داشتن(البته اینم قابل پیش بینی بود).کلا این بازی منو یاد بازی برگشت بایرن-آرسنال انداخت که بایرن بازی رفت عملا صعودشو قطعی کرد بعد با یه بازی خیلی بد(افتضاح!) 2-0 باخت ولی صعود کرد...حرکت نویر بعد گل دوم آرسنال،مسخره،بچگانه و غیر حرفه ای بود.نه در شان دروازه بان شماره 1 تیم ملی آلمان بود و نه در شان بایرن مونیخ.وایدنفلر هم همینطور.کلا حرکت مسخره ایه،امیدوارم دیگه نبینیم این حرکت رو.هم وایدنفلر و هم نویر دورازه بانای خیلی عالی هستن و این واقعا حرکت غیرحرفه ایه.
یه چیزی رو هم باید قبول کرد،اینکه دورتموند بازیشو تو بازی رفت کرده بود و فقط میخواست بازی تو برنابئو رو هم یه جوری به خیر و خوشی تمومش کنه.دورتموند اصلا تیمی نبوده و نیست که بتونه هر دو بازی رفت و برگشت بهتر از حریفش باشه.دورتموند فشار 10 دیقه اول بازی رو خیلی خوب تحمل کرد و گل نخورد،بعد در جریان بازی هم دوندگی داشت و تونست موقعیتایی هم ایجاد کنه ولی بازم بیشتر سعی میکرد گل نخوره،ولی بالاخره بی تجربگی شون،جوون بودنشون،نیمکت نه چندان قوی و دقیقا برعکس اینا برا رئال کار دستشون داد،هر تیم دیگه هم در سطح دورتموند بود و میدونس 1 گل دیگه بخوره حذفه اون برد رویایی 4-1 ش به باد میره همین کارا رو میکرد.
+حالا از هر چی بگذریم گزارشگری خیابانی شیرین تر است :)) هیومه لس :-" و اینکه تعدادی از تماشاگرا دارن ورزشگاه رو ترک میکنن!
ینی نمیشد این بازی رو خیابانی گزراش نکنه؟!

بالا