Mir
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهيد اژه اي 1
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- 93
پاسخ : رئال مادرید
در ضمن بازیکنا یه پست اصلی دارن و در عین حال چن تا پست دیگه هم بازی میکنن.مثلا خیلی اوقات شده دنی آلوس وینگر راست بازی کرده.
حالا تو چند تا بازی مسی سمت راست بوده.ولی پست اختصاصی مسی فالس 9 هست.در ضمن بنده عرض کردم.
دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشده باشی.ایشالله روزهای خوب رئال هم یه روزی میرسه.
اسنایدر تو اینتر یه فصل رویایی داشت این چه ربطی به رئال داره؟مگه ایبرا که از بارسا رفت و سال بعد تو میلان آقای گل شد ربطی به بارسا داشت؟یه فصل خوب بود و بعد به دلایلی نتونست استمرار بده.یعنی منظور شما اینه که سران رئال پیش بینی می کردن این نمیتونه خوب ادامه بده؟به نقل از amir h :روبینیو و اسنایدر رو عرض کردم اوج دوران ورزشیشون تو رئال بوده و اسنایدر رو هم عرض کردم به جز اون یه فصل تو اینتر بود و همون فصلیه که شما بهش اشاره میکنی
اگر با دقت مطالبو بخونی نیازی به تکرار نیست
شما سعی کن یه مقدار آدرنالینتو بیاری پایین, آرامشتو حفظ کن بعد راحت تر میتونی بحث کنی
موارد زیادی هم بود که به نظرم نیازی به جواب دادن نداره چون به نظرم بحث با شما فایده نداره و اینطور بحثا تنها فایدش میتونه این باشه که وقایع فوتبال رو نقد کنیم و بپذیریم, که من همچین پتانسیلی تو این بحث نمیبینم و قطعا" این بحثا منفعت دیگه ای هم نداره و با بحثای ما به تیمامون جام نمیدن!
و دیگه همه هم یادشونه که مثلا" مسی و زلاتان و ویا با هم بازی میکردن! حالا ما هی بیایم پست الان مسی رو ببینیم و بگیم هم پست بودن!
یا مثلا" مودریچ شاید به قول شما دو تا بازی کرده باشه ولی تو همون دو تا بازی عالی بوده و دیگه بازییایی که تو ترکیب نبوده قطعا" نمیتونسته گل بزنه و پاس گل بده! و بازیای کوئنترائو رو هم همه هم تو رئال و هم تو یورو دیدن و مسائل دیگه...
به هر حال خوشحال شدم از مصاحبتتون
در ضمن بازیکنا یه پست اصلی دارن و در عین حال چن تا پست دیگه هم بازی میکنن.مثلا خیلی اوقات شده دنی آلوس وینگر راست بازی کرده.
حالا تو چند تا بازی مسی سمت راست بوده.ولی پست اختصاصی مسی فالس 9 هست.در ضمن بنده عرض کردم.
دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشده باشی.ایشالله روزهای خوب رئال هم یه روزی میرسه.