به نقل از ..MahSa.. :خیلی جالبه پرز یه بازیکن متوسط مثل بیل رو که فقط تو لیگ خوب ظاهر شده رو خریده 100 تا،و اوزیل که بدون شک یکی از بهترین هافبک های حال حاضر جهان هست رو فروخته 50 تا !!
واقعا کاکا عجب سرنوشتی پیدا کردا، کی فکرشو میکرد اینطوری بشه ...به نقل از amir h :کاکا هم به عنوان بازیکن آزاد به میلان رفت
به نظرمن بزرگترین اشتباه (یا شاید هم بدشانسی) این چند وقت باشگاه بود
با اون مبلغ ترانسفر و سالی 10 میلیون حقوق و آخر هم انتقال آزاد! (البته پرز هم آدمی نیست که اینطوری ضرر کنه, احتمالا" یه امتیازایی از میلان گرفته! به هرحال مشکوکه این قرارداد)
در کل همین انتقال هم حداقل 20 میلیون که حقوق دو فصل آینده کاکا باشه رو تو جیب باشگاه نگه میداره و به نظرم از موندن کاکا بهتره!
من به شخصه خیلی کاکا رو دوست دارم و این رفتنش هم برای رئال خوبه هم برای خودش
در مورد رقم قرارداد بیل هم رسانه های انگلیسی گفتن 100 میلیون و رسانه های اسپانیایی گفتن 91 میلیون!!!
رسمی شد. 40 میلیون پوند، 5 ساله.به نقل از amir h :رفتن اوزیل که کاملا" اشتباهه ولی اگه بیل بازیکن معمولی باشه به چه کسی میشه گفت بازیکن خوب؟؟؟؟؟
پ.ن: البته انتقال اویل هنوز از منابع رسمی تایید نشده ولی خیلی محتمله
اکثر خبرگزاریای معتبر به عنوان خبر رسمی منتشر کردن. به نظر نمیاد شایعه باشه ولی خب هر چیزی ممکنه.به نقل از amir h :تایید نشده هنوز
نه سایت رئال زده نه آرسنال نه توئیتر اوزیل
به هرحال من امیدوارم شایعه باشه
بیل هم امتحان پس نداده نیست
کسایی که بازیاشو دنبال کردن میدونن چی میگم و مطمئنم تو کمتر از دو ماه ارزش خودشو نشون میده
مثل این که پرز تو ساعتهای آخر قصد داره سوارز رو هم بگیره و به لیورپول پیشنهاد 55 میلیون یورویی داده!
بله قطعا پرز وقتی 100 تا میده قراره چن برابرشو حتما درآره،و حتما هم در میاره.به نقل از amir h :بیل حدود 70 تا میرزه ولی پرز میگه گرونترین بازیکن ارزونترین بازیکنه چون به راحتی پول خودشو در میاره
اومدن بیل برای رئال مشکل مالی نداره (و حتی سودم داره) ولی برای بقیه تیما مشکل مالی به وجود میاره و بازار رو خراب میکنه (و فکر کنم پرز هم همچین قصدی داشته!)
صد در صد هم موفق شده.به نقل از amir h :دقیقا" یکی از اهداف پرز سخت کردن خرید بازیکن خوب واسه حریفاش بوده
در مورد مقایسه تاتنهام و رئال هم بحث فقط تاتنهام نیست
بیل بهترین بازیکن لیگ انگلیس شده! اونم با تاتنهام!!!
و درخشش هم سه فصل ادامه داشته (حد اقل سه فصلشو من شاهدم!)
در ل به نظرم خرید خوبی بود و خرید بیل با 100 ملیون از خرید بیل با 70 ملیون برای رئال مفیدتره!
این مقایسه رو رئالیا کردن وگرنه ما برامون بسی خنده داره!من بودم میگفتم اوزیل پاس گلاش بیشتره پس بهتره!به نقل از amir h :البته جا داره تشکر کنم از این دوستان بارسایی که با مقایسه یه بازیکن جوون و یه بازیکن پخته یه کم شادمون کردن و از بار غممون کم شد!
اینکار فقط از یه بارسایی بر میاد!
خب با توجه به همین درصد موفقیت باید بازیکن خرید. بیل خریدی با ریسکِ کم ه و این از همه چیز مهم تره به نظرم.به نقل از amir h :هیچ چیز تضمین شده نیست ولی با این منطق اصلا" نباید بازیکن خرید!!!
به هرحال چیزی که مشخصه اینه ه درصد موفقیت بیل زیاده
به نقل از DEFIANT :این مقایسه رو رئالیا کردن وگرنه ما برامون بسی خنده داره!من بودم میگفتم اوزیل پاس گلاش بیشتره پس بهتره!
اصلا هیج بارسایی حتی به فکرشم خطور نمیکنه اینیستا رو با اوزیل مقایسه کنه!![]()
![]()
![]()
پارسال 15 بودبه نقل از mobina7 :به همین خیال باش که بشه 20 تا!
آرزو بر جوانان عیب نیست!![]()