- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- نجوم
پاسخ : رئال مادرید
بله تو 2 سال 2 بار لیگ رو برد.
جدا اینطوری نیستن تیمیا آنچلوتی. ولی من همیشه احساس میکنم هوادرای رئال علاوه بر اینکه بازی میخوان از تیمشون که به وجد بیان،چمپیونز لیگ میخوان تو سالای اخیر. غیر قابل انکاره این حقیقت.
70 میلیون منطقیه براش ولی 100 تا نه.
بستگی به مربی هم داره. خب مورینیو اعتقاد خاصی به این جور بازیکنا نداشت حالا شاید آنچلوتی داشته باشه
+گویا ناپولی و چلسی سر انتقال کاوانی به توافق رسیدن،با 58 میلیون.(منبع روزنامه ی همشهری به نقل از رادیو مارته،رادیوی رسمیِ ناپولی)
قطعا نیستلرویبه نقل از amir h :کار کردن تو رئال سخته
به نظرتون نیستلروی تو رئال موثرتر و موفقتر بود یا روبینیو؟
قطعا" نیستلروی نسبت به زمان حضورش خیلی بهتر کار کرد
ولی هوادارای رئال روبینیو رو دوست داشتن
کاپلو تو رئال قهرمان لیگ شد و اخراج شد
هوادارای رئال اصولا" یه چیزی بیشتر از نتیجه گرفتن میخوان
یه بازی از تیمشون میخوان که با دیدنش به وجد بیان
و تا حالا من از تیمای آنجلوتی همیچین بازی ای ندیدم!
در مور بیل هم به نظرم الان جزء 4-3 بازیکن برتر جهانه و حالا نه 100 میلیون ولی به نظر من به نسبت انتقالهای پر هزینه ای که این روزا داره انجام میشه بیل تا 70 میلیون هم حتی میرزه!
در مورد انتقال تیاگو هم حالا شخص تیاگو بازیکن خوبیه ولی اونقدرا مهم نیست
سیاست جدید رئال مهمه که علاوه بر جذب ستاره داره دست به جوونگرایی هم میزنه و این به نظرم خیلی خوبه
واران و کارواخال و ناچو و ایسکو و موراتا و خسه و... میتونن در آینده تاریخساز باشن!
بله تو 2 سال 2 بار لیگ رو برد.
جدا اینطوری نیستن تیمیا آنچلوتی. ولی من همیشه احساس میکنم هوادرای رئال علاوه بر اینکه بازی میخوان از تیمشون که به وجد بیان،چمپیونز لیگ میخوان تو سالای اخیر. غیر قابل انکاره این حقیقت.
70 میلیون منطقیه براش ولی 100 تا نه.
بستگی به مربی هم داره. خب مورینیو اعتقاد خاصی به این جور بازیکنا نداشت حالا شاید آنچلوتی داشته باشه
+گویا ناپولی و چلسی سر انتقال کاوانی به توافق رسیدن،با 58 میلیون.(منبع روزنامه ی همشهری به نقل از رادیو مارته،رادیوی رسمیِ ناپولی)

...کاسیاس بیچاره رو نیمکت ذخیره ها کپک زد... بارسایی ها به جای اینکه برن مهاجم جمع کنن باید دفاع شون رو درست کنن چون رئال با این مربی جدید خیلی قوی تر میشه 

/ \
به نظرم اینا شایعه س...رونی شاید ولی زلاتان فک نکنم