• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
درود
توی درس ادبیات وقتی دبیر یه چیزی رو گفته ولی فرمول بیست یا ماجرای بیست یه چیز دیگه گفته چه کنم?

درود
توی درس ادبیات وقتی دبیر یه چیزی رو گفته ولی فرمول بیست یا ماجرای بیست یه چیز دیگه گفته چه کنم?
امتحان اگه در سطح مدرسه و طرح شده توسط دبیره، همون چیزی که دبیر گفته رو بنویس
اگه در سطح نهایی هست و در چندتا کتاب دیگه چیز متفاوتی دیدی، همونی که تو اون کتابا دیدی رو بنویس

امتحان اگه در سطح مدرسه و طرح شده توسط دبیره، همون چیزی که دبیر گفته رو بنویس
اگه در سطح نهایی هست و در چندتا کتاب دیگه چیز متفاوتی دیدی، همونی که تو اون کتابا دیدی رو بنویس
نهایی منظورم هست
مثلا دبیر ماز گفته فلان معنی رو میده فرمول بیست گفته نه میشه فلان چیز و اصلا شبیه هم نیستن

نهایی منظورم هست
مثلا دبیر ماز گفته فلان معنی رو میده فرمول بیست گفته نه میشه فلان چیز و اصلا شبیه هم نیستن
اگه میتونی اینجا بزار که بچه ها راهنمایی کنن
میتونی نمونه سوال نهایی خرداد قبل رو نگاه کنی و ببینی تو پاسخنامه معنی ها به اونچیزی که استاد میگه نزدیکترن یا فرمول بیست و هر کدوم که در کل شباهت بیشتری با پاسخنامه رسمی امتحانات داشت رو قبول کن

برای شماهم پیام اومده که تایید سابقه نکردی تو دانا؟

• دیسلایک
امتیازات: Iliap
اره اینقدر دستپاچه شدم و بهم ریختم اولش ، رفتم دیدم تو سایت نوشته انجام شده و کد رهگیری گذاشته انگار برای همه ارسال شده

آخرین ویرایش:
مثل اینکه برای همه ارسال شده
اینو تو یکی از چنلای مشاوره معتبر نوشته بود که نگران نباشین و برای همه اومده

❌ درمورد پیامک مربوط به تایید سوابق تحصیلی هم که خیلی میپرسید، برای همه کنکوریهای ۴۰۵ خودکار ارسال شده

✅ اگر قبلا تایید سوابق انجام دادید و کد رهگیری گرفتید، فعلا نیازی نیست کاری انجام بدید

✅ اگر تایید سوابق انجام ندادید، تا ۳۰ خرداد فرصت دارید سوابقتون رو تایید کنید

درود
معمولا چیزی که جواب مشخصی نداره تو نهایی نمیدن فرمول ۲۰ به طوری کلی منبع جالبی واسه ادبیات نیست اصلا طبق گفته اساتید و تجربه ای که نوبت اول داشتم
من خودم معنی رو با جزوه جعفری میرم جلو دستور و ارایه رو با ماجرای ۲۰
بازم ریش و قیچی دست خودت

سلام برای نهایی یازدهم شیش تا درس الویت با خوندن فارسی هست یا اختصاصی ها مثل هندسه و فیزیک؟

Back
بالا