• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام بچه ها یه سوال
اگه صرفا برا تجربه کنکور، کنکور فرهنگیان ثبت نام کنم و صرفا سوالای مربوط به درساشو جواب بدم مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
سوال درسای فرهنگیان ؟

سلام بچه ها یه سوال
اگه صرفا برا تجربه کنکور، کنکور فرهنگیان ثبت نام کنم و صرفا سوالای مربوط به درساشو جواب بدم مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
سلام
نه مشکلی پیش نمیاد و میتونی سوالات دروس تخصصی رشته خودت (مثلا ریاضیات، فیزیک و شیمی برای رشته ریاضی) رو پاسخ بدی.
نگران هم نباش، حتی در صورتی که رتبه خوبی بیاری و دعوت به مصاحبه میشی میتونی بدون هیچ مشکلی با عدم شرکت در مصاحبه، کل ماجرا رو کنسل کنی.
ثبت نام داخلش هم تاثیری روی ثبت نامت در کنکور اصلی تیر ماه نمیگذاره

نه من شنیدم علاوه بر خود دریای فرهنگیان سوال زبستو اینا هم داره
اینکه ثبتنام کنی بد نیست سوالای خودشم راحت میتونی بزنی نیاز به خوندن نداره در اون حد

میشه اگه مشاور داشتید و ازشون راضی بودید معرفی شون کنید؟بنده بسیار الان مشکل دارم یه بخشی بابت هزینه هست یه بخشی بابت اینه که درقبال اون هزینه اونقدر امکانات دریافت نکردم =(

میشه اگه مشاور داشتید و ازشون راضی بودید معرفی شون کنید؟بنده بسیار الان مشکل دارم یه بخشی بابت هزینه هست یه بخشی بابت اینه که درقبال اون هزینه اونقدر امکانات دریافت نکردم =(
چرا از تاپیک پشتیبان گیری استفاده نمیکنی؟

بچه ها جون سلام
ببینین برای مثال، تابع y=x در بازه ی [۱،۷]
اگه بپرسن پیوستگی داره میگیم بله
ولی اگه بپرسن در چند نقطه ناپیوستگی داره، باید بگیم چند تا؟
آخه چند جا دیدم گفته ۲، چند جا دیدم گفته ۰(بعضی جاها دو سر بازه رو ناپیوسته میگیره بعضی جاها نه)
الان نمیدونم کدومش رو در نظر بگیرم
.
و یه چیز دیگه
برای رفع ابهام های مثلثاتی، نظری ندارید چطوری بهتر یادش بگیریم؟ یا کدوم منبع تستای خوبی داره؟

Back
بالا