• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه یک توصیه
به کم راضی نباشید.
نه اینکه روح و روان خودتون خراب کنید ولی تا حدامکان سعی کنید پیشرفت کنید.عملکرد واقعی تون کمتر چیزیه که الان دارین می‌بینید

کار خاصی که انجام نمیدن؟
اون رو خودم میتونم انجام بدم ولی میترسیدم نکنه جایی اشتباه کنم یا بعدا موقع انتخاب رشته کی برام این کارو انجام میده
مشاورین مدرسه اکثرن افتضاحن. اونجوری که خودت گفتی و دیر وقت میده احتمالا پیگیری درستی هم نداره
امیدوارم مشاور مدرسه شما خوب باشه.

دوستان عزیزدلم به نظرتون این واقعاً مهمه که می بخوابی و کی درس بخونی و اینا ؟ من نمیتونم خودمو پایبند یه ساعت خاص کنم. مثلا بگم حتما باید صبح بخونم. یه وقتایی نصف شب می‌خوندم :) و واقعاً مشکلی ندارم اما همه میگن بعداً به مشکل میخوری این چیزا
آخه الان چجوری خودمو مجبور کنم سر یه ساعتی به چیزی بخونم وا
ببین اینکه تایم امتحان نهایی و کنکور خواب الود نباشی خیلی مهمه
این بعدا که همه میگن منظورشون همینه

ببین اینکه تایم امتحان نهایی و کنکور خواب الود نباشی خیلی مهمه
این بعدا که همه میگن منظورشون همینه
راستش هیچوقت به این فکر نکرده بودم شاید حق با بقیه ست
ممنونممم از راهنمایی ⭐:)

بچه ها سلامت چقدر مهمه؟ یعنی واقعا ارزش اینهمه زمان گذاشتن رو داره؟ منظورم اینه که چون ضریبش خیلی کمه مثلا نمره ۱۶ با نمره ۱۹ فرق خاصی دارن؟

بچه ها سلامت چقدر مهمه؟ یعنی واقعا ارزش اینهمه زمان گذاشتن رو داره؟ منظورم اینه که چون ضریبش خیلی کمه مثلا نمره ۱۶ با نمره ۱۹ فرق خاصی دارن؟
بله خیلی مهمه
فکر کن سلامت هویت زمین
در مجموع فقط ۱۰۰ واحد تراز کل تورو ببرن بالا
دوست نداری رتبت یهتر بشه اونم در شرایطی که رتبه منطقه من و دوستم که تراز کل مون فقط ۲ ۳واحد اختلاف داشت ۱۰۰ نفر فرق می‌کرد؟

بله خیلی مهمه
فکر کن سلامت هویت زمین
در مجموع فقط ۱۰۰ واحد تراز کل تورو ببرن بالا
دوست نداری رتبت یهتر بشه اونم در شرایطی که رتبه منطقه من و دوستم که تراز کل مون فقط ۲ ۳واحد اختلاف داشت ۱۰۰ نفر فرق می‌کرد؟
برگامم🤯
خیلیی ممنونم:)

برگامم🤯
خیلیی ممنونم:)
تنها در یک حالت کم اهمیته
شما اینقدر عملکرد کنکورت قوی باشه که بهت اجازه خطا توی نهایی بده و درنهايت ام به هدفت برسی

دوستان این درباره مدرسه نرفتن و رفتن و ایناست

مدرسه ما اونقدرییی خوب نیست که بگی وای میرم برام مفیده. اصلانم نیست.
ولی این مدیر بی‌شعورمون اصلا نمی‌ذاره غایب بشیم
در حدی که من مهر ماه تب داشتم غایب شدم ۴ بار زنگ زدن خونه . یعنی فقط آدمو حرص میدن:)

ولی واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم 😭
پارسال هم همین بلا رو سر دانش آموزای دیگه آورد . همشون ناراضی بودن. خیلیم قبولی نداشتیم:)
معدل و درس منم انقدرییی خفن نیست. متوسطه. یعنی فکر نمیکنم راضی بشه و دارم روانی میشم از دست این زنیکه ~X(

Back
بالا