• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اقا من واقعا مثل خر تو گل گیر کردم
هندسه پایه از دهم که فقط یه فصل دو اش رو خوندم اونم بدون تست
هندسه یازدهم تازه برای این آزمون میخوام بخونمش(ماز)
و هندسه دوازدهم به شدتتتتتتتتتتتتتتتتتت عقبم نزدیک هفت هشت جلسه فیلم عقبم
و اصلا نمیدونم با هندسه ها چیکار کنم
کلا گیج میزنم بدجور
یه راهکار کوچیکی که بشه حداقل از این وضعیت درام و بفهمم چیکار کنم میدید بی زحمت؟!
اولویتتو بذار روی هندسه دوازدهم، کامل بخون و ببندش. هندسه پایه ریسکیه خیلیا حذف میکنن، به نظر من حذف نکن. مثلا من یادمه اواخر سال کنکور یه روتینی داشتیم شبی مثلا پنج تا سوال هندسه پایه حل میکردم، اونا بیشتر به دردم خورد تا تست جدا جدا زدن از هر فصل.
ولی دوازدهم اصولا رواله و تیپ داره سؤالاش. و فیلم دیدن هم تو هندسه به دردت نمیخوره یه درسنامه مختصری بخون و تست بزن بیشتر.

اولویتتو بذار روی هندسه دوازدهم، کامل بخون و ببندش. هندسه پایه ریسکیه خیلیا حذف میکنن، به نظر من حذف نکن. مثلا من یادمه اواخر سال کنکور یه روتینی داشتیم شبی مثلا پنج تا سوال هندسه پایه حل میکردم، اونا بیشتر به دردم خورد تا تست جدا جدا زدن از هر فصل.
ولی دوازدهم اصولا رواله و تیپ داره سؤالاش. و فیلم دیدن هم تو هندسه به دردت نمیخوره یه درسنامه مختصری بخون و تست بزن بیشتر.
شیمی دهم فصل ۲ ۳ اش رو نخوندم
ولی یادم مونده مطالبشون
با نکته و تست فراهانی بخونمشون بعد تست بزنم عیبی نداره؟

شیمی دهم فصل ۲ ۳ اش رو نخوندم
ولی یادم مونده مطالبشون
با نکته و تست فراهانی بخونمشون بعد تست بزنم عیبی نداره؟
اگر کلاس لازمی اره ولی اگر میتونی بدون کلاس شیمی یاد بگیری (مخصوصا اینکه مطالبی یادت مونده) با کتاب بخون(هر کتابی). من چند بار کلاس فراهانی رو دیدم و زمانت رو میخوره. نه اینکه بده اما همه نکات رو نمیگه و تو امتحان و کنکور زیاد بدرد نمیخوره. همیشه سعی کن کتاب خواندن رو اولویت قرار بدی تا کلاس، کلاس یک مشکل بزرگ داره اونم اینه که ذهنتو مشغول حرفهای معلم می‌کنه و نمیزاره ذهنت پرسش کنه و خود آموزی کنه اما با کتاب خیلی بهتر یاد میگیری، تو کتاب درسا ظاهراً سخت و طولانی هستن ولی تو کلاس آسون و کم حجم مخصوصا کلاس های فراهانی. بستگی به حالت ذهنت داره که با کدوم راحت تره، اما از لحاظ منطقی همیشه کتاب جوابگوتر بوده تا کلاس

اقا من واقعا مثل خر تو گل گیر کردم
هندسه پایه از دهم که فقط یه فصل دو اش رو خوندم اونم بدون تست
هندسه یازدهم تازه برای این آزمون میخوام بخونمش(ماز)
و هندسه دوازدهم به شدتتتتتتتتتتتتتتتتتت عقبم نزدیک هفت هشت جلسه فیلم عقبم
و اصلا نمیدونم با هندسه ها چیکار کنم
کلا گیج میزنم بدجور
یه راهکار کوچیکی که بشه حداقل از این وضعیت درام و بفهمم چیکار کنم میدید بی زحمت؟!
من ۵ سال پیش کنکور دادم ولی خب خیلی بستگی به سطحت و توقعی که داری داره، اگر واقعا باهاش مشکل داری و کلا حال نمی‌کنی خیلی تمرکزت رو نذار روش، فقط مباحثی که برات روونه رو کار کن و بقیه رو در حد نهایی. چون هندسه اگه بخوان سخت دربیارن نمی‌شه حل کرد و باید اون خلاقیت رو داشته باشی که زود بتونی حل کنی. مثلا سال ۱۴۰۰ هندسه خیلی سخت بود و خیلیا اصلا نزدن چون فقط وقتشون گرفته می‌شد.
اگر علاقه و تواناییشو داری بذار توی روتین روزانه‌ت و فقط سوال حل کن؛ کلا به عنوان یه دبیر ریاضی نظرم اینه ریاضیات رو باید با سوال حل کردن فهمید، درسنامه و جزوه خوندن باعث می‌شه فقط امتحانای همون معلمت رو خوب بدی. مخصوصا هندسه که بیشتر خلاقیته که به دادت می‌رسه. پس باید انقدر سوال حل کنی تا مغزت رو راه بندازی. هرشب مثلا ۱۰تا سوال از سطح‌های مختلف حل کن بعد می‌فهمی چقدر هندسه قشنگه.

من ۵ سال پیش کنکور دادم ولی خب خیلی بستگی به سطحت و توقعی که داری داره، اگر واقعا باهاش مشکل داری و کلا حال نمی‌کنی خیلی تمرکزت رو نذار روش، فقط مباحثی که برات روونه رو کار کن و بقیه رو در حد نهایی. چون هندسه اگه بخوان سخت دربیارن نمی‌شه حل کرد و باید اون خلاقیت رو داشته باشی که زود بتونی حل کنی. مثلا سال ۱۴۰۰ هندسه خیلی سخت بود و خیلیا اصلا نزدن چون فقط وقتشون گرفته می‌شد.
اگر علاقه و تواناییشو داری بذار توی روتین روزانه‌ت و فقط سوال حل کن؛ کلا به عنوان یه دبیر ریاضی نظرم اینه ریاضیات رو باید با سوال حل کردن فهمید، درسنامه و جزوه خوندن باعث می‌شه فقط امتحانای همون معلمت رو خوب بدی. مخصوصا هندسه که بیشتر خلاقیته که به دادت می‌رسه. پس باید انقدر سوال حل کنی تا مغزت رو راه بندازی. هرشب مثلا ۱۰تا سوال از سطح‌های مختلف حل کن بعد می‌فهمی چقدر هندسه قشنگه.
وقت کم نمیارم با این وضعیتم اگه هندسه پایه رو شروع کنم به خوندن؟
از همین یازدهم؟
چون اصلا خیلی نگرانم از اینکه کلا تست کم زدم

عاا
وقت کم نمیارم با این وضعیتم اگه هندسه پایه رو شروع کنم به خوندن؟
از همین یازدهم؟
چون اصلا خیلی نگرانم از اینکه کلا تست کم زدم
حواسم نبود کنکوری‌ای، ولی خب بازم رواله. ببین توی برنامه‌‌ی اصلیت که هندسه ۱۲ باید باشه؛ اینکه میگم بذار توی روتینت این یه چیز جدا از برنامه‌س. الآن شما عمومی ندارین ولی خب مثلا ماها یه روتینی داشتیم هرشب یه ریدینگ زبان میزدیم بعد مباحث ادبیات رو از هر مبحثش ۱۰تا تست می‌زدیم. حالا تو هم هرروزت ۱ ساعت رو بذار برای هندسه و مهم هم نیست چندتا سوال حل می‌کنی. صرفا روشون فکر کن و وقتی هم جواب رو دیدی باز به این فکر کن که از راه دیگه می‌شه حل کرد یا نه. هدف پرورش خلاقیت و راه انداختن مغزته.
ولی خب بازم میگم هندسه درس بدقلقیه و اگه از اول باهاش مشکل داشتی الآن تایم رفع کدورت باهاش نیست چون معمولا اوکی نمی‌شه. دراین حالت هندسه ۱۲ رو در حد نهایی و تشریحی خوب کار کن و هندسه برای نهایی خوندن اونقدر اذیت نداره یسری سوال تیپیکال میارن. بعد از پایه، مباحثی که بلدی و سوالاش برات روونتره رو فقط تستی کار کن. مثلا دایره سوالاش بهتره به نسبت بقیه.

سلام. من هر چقدر که سعی کردم نتونستم مشکل زمانبندی دفترچه دوم رو باسه خودم حل کنم. مشکل اینکه من اول فیزیک رو حل میکنم و وسواس اینو میگیرم که همه سوالارو جواب بدم .بعد تقریبا ۱۰ دقیقه از زمان شیمی میره و متاسفانه هر چقدر شیمی رو میخونم ببشتر از ۷۰ نمیتونم بزنم . کسی راه حلی داره باسه اینکه بتونم هر دوتاشو خوب بزنم . مثلا بهم راهکار بدین که شیمی و فیزیک رو چطوری بخونم بهتره و سرعتم بهتر میشه و اینا.چون حس میکنم خیلی کندم.
به 70 شیمی راضی نیستی؟

بچه ها تا حالا با زمانبندی ساعتی ای درس خوندید که بهش عادت کرده باشید و خسته تون نکنه؟ یه چیز خیلی معمول و معقول. اصن هم مقدار ساعت مهم نیس فقط منو از زندگی بی چارچوب نجات بده.
اگه دارید لطفا پیشنهاد بدید. پارت پایان هم از ده شب به بعد نیفته.

بچه ها تا حالا با زمانبندی ساعتی ای درس خوندید که بهش عادت کرده باشید و خسته تون نکنه؟ یه چیز خیلی معمول و معقول. اصن هم مقدار ساعت مهم نیس فقط منو از زندگی بی چارچوب نجات بده.
اگه دارید لطفا پیشنهاد بدید. پارت پایان هم از ده شب به بعد نیفته.

1- لطفا در نظر داشته باش که استایل درس خوندن زمان کنکور غیرقابل تکرار در زمان دانشگاهه. پس بطور کلی درس خوندن الان رو با مدل درس خوندنت در زمان کنکور مورد سنجش قرار نده.

2- همواره یه حدی از اجبار باید باشه، یعنی اگه به دنبال این هستی که یه شرایط ایده‌ال پیش بیاد که بتونی مشتاقانه و با عشق و علاقه درس بخونی، این حالت هیچوقت نمیتونه اتفاق بیفته. همیشه یه حدی از تحمل سختی باید باشه.

3- به دنبال یه الگوی ساعتی تکراری نباش، در الگوی ساعت مطالعه منعطف باش و در عوض حجم محور شو. برای خودت بازه های حجمی منطقی از درس‌هایی که باید بخونی تعیین کن (مهمه که این حجم درسی معقول و غیرکمال‌گرایانه باشه) و بعد خودت رو متعهد به اجرای اون کن.

4- برای خودت هدیه های کوچک (حتی در حد یه میوه خوردن) تعیین کن و در صورتی که به هر پارت حجمی که رسیدی یه جایزه بده به خودت.

5- اگه خیلی به بازهای زمانی از قبل میخکوب شده اصرار داری، دو مدل مناسبتر رو بهت معرفی میکنم اما همچنان تاکید میکنم بازه مطالعاتی و استراحت خاص خودت رو پیدا کنی.

8 تا 9:15
9:45 تا 11
11:30 تا 12:45
14:30 تا 15:45
16:15 تا 17:30
18 تا 19:30
21 تا 22
9 تا 9:30
9:40 تا 10:10
10:20 تا 10:40
11:20 تا 11:40
11:50 تا 12:20
12:30 تا 12:50
14:30 تا 14:50
15 تا 15:20
15:30 تا 15:50
16:30 تا 16:50
17 تا 17:20
17:30 تا 17:50
18:30 تا 18:50
19 تا 19:20
19:30 تا 19:50
21 تا 21:20
21:30 تا 22

اگه یه پارت از این زمانبندی‌ها رو جاموندی و اون پارت خراب شد اشکالی نداره، زمابندی رو تغییر نده، سعی کن از پارت بعدی خودت رو منطبق کنی.

6- یوتوب قطعه اما میتونی از study with me های تنظیم بازار در آپارات استفاده کنی (در ایجاد نظم حتما کمک کننده است)

https://www.aparat.com/Success_in_Studying

Back
بالا