• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
عزیزان من بیشتر از اینکه برای کنکور تست بزنم نهایی رو میخونم . و توی عمومی ها واقعاً خوب جلو‌میرم . حتی توی اختصاصی ها هم می‌دونم خوب میکنم!
اما تست تست 😭 امان از این تست ها
یعنی اصلا نمی‌تونم تست درست حسابی بزنم
یه عذاب واقعاً بزرگه برام .
نمی‌دونم شاید بخندین بهم :))
حل کردنش اصلا مشکلی نیست ! مثلا همون سوال رو بدن بگن‌حل کن میتونم! ولی وقتی تستی میشه همش دنبال یه نکته یه روش جایگزین میگردم
نمی‌دونم کسی این مشکل رو داشته یا نه اگه بوده توروخداااااا کمک 😭

پ.ن : عمومی های یازدهمم خوبه. اما اختصاصی‌ ها رو فقط پاس کرده بودم پارسال. لب مرزی رد کردم پاس شدنش رو
به نظرتون ترمیم کنم یعنی ؟ خیلی حرفش هست من سعی میکنم هی کانال کنکوری ها رو چک نکنم که مغزم درگیر نشه

عزیزان من بیشتر از اینکه برای کنکور تست بزنم نهایی رو میخونم . و توی عمومی ها واقعاً خوب جلو‌میرم . حتی توی اختصاصی ها هم می‌دونم خوب میکنم!
اما تست تست 😭 امان از این تست ها
یعنی اصلا نمی‌تونم تست درست حسابی بزنم
یه عذاب واقعاً بزرگه برام .
نمی‌دونم شاید بخندین بهم :))
حل کردنش اصلا مشکلی نیست ! مثلا همون سوال رو بدن بگن‌حل کن میتونم! ولی وقتی تستی میشه همش دنبال یه نکته یه روش جایگزین میگردم
نمی‌دونم کسی این مشکل رو داشته یا نه اگه بوده توروخداااااا کمک 😭

پ.ن : عمومی های یازدهمم خوبه. اما اختصاصی‌ ها رو فقط پاس کرده بودم پارسال. لب مرزی رد کردم پاس شدنش رو
به نظرتون ترمیم کنم یعنی ؟ خیلی حرفش هست من سعی میکنم هی کانال کنکوری ها رو چک نکنم که مغزم درگیر نشه
نمیدونم تجربی ای یا ریاضی
ولی در رابطه با نهایی ها اولویت اول دوازدهمه
یازدهم خیلی ریسکی هستش ممکنه تا اون موقع خیلی چیزا تغییر کنه

نمیدونم تجربی ای یا ریاضی
ولی در رابطه با نهایی ها اولویت اول دوازدهمه
یازدهم خیلی ریسکی هستش ممکنه تا اون موقع خیلی چیزا تغییر کنه
من ریاضیم💞
آره خودمم همین فکرو میکنم 😭 باز با نهایی دوازدهم اوکیم
ممنونم خوشگلم

بچه ها طبق چیزی که اعلام شده به صورت قطعی یازدهم هست ها.روی حذف یا مثبت شدنش حساب نکنید دیگه.البته درسته ایران کشور اولین هاست و پارسال تا عید مشخص نبود دقیقا چی رو قراره امتحان بدن ملت،ولی خب...

Back
بالا