- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 💕قوچان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- مرحله 1 ادبیات و شیمی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
سلام امیدوارم حالت خوب باشه🎀من تازه اینجا عضو شدم و اولین چیزی که دارم مینویسم همین متنه. نمیدونم کاربردش چیه و کجا قراره نشون داده بشه ولی دلم میخواد کمی ذهنمو خلوت کنم. امیدوارم
.وقتی سال بعد میخونمش بگم خوب شد اون سختیا گذشت و ارزششو داشت ولی راستش اگه همینطور پیش بره بعید میدونم
بیشترین چیزی که رو اعتماد به نفسم تاثیر میذاره قلمچیه😭 بعضی وقتا اسمم میاد ولی بعضی وقتا نتیجش افتضاح میشه.
با فیزیک مشکل دارم فک کنم مشکلمم هیچوقت حل نشه. نمیدونم برای سال بعد چی در انتظارمه. حیف اون همه آرزوهای بزرگ که داشتم.
.احساس میکنم داره دیر میشه و دارم از رقابت کنکور کنار گذاشته میشم.. نمیدونم چطور خودمو از این منجلاب نجات بدم
کسایی رو که اینجا میبینم اکثرا موفق شدن خیلی براشون خوشحالم ولی با خودم میگم مگه من چیم ازشون کمتره آخه خدایا؟
اول از همه باید بگم که کمترین چیزی که باید رو اعتماد به نفست تاثیر بذاره دقیقا همین قلمچیه
من خودم سال آخر به طرز عجیبی سیر نزولی داشتم و هر آزمون رتبه و ترازم نسبت به آزمون قبلی کمتر میشد و متاسفانه به خاطر همین نتایج افتضاحم تو قلمچی درس خوندن و کم کم داشتم میذاشتم کنار.
تا دی ماه شد و تصمیم گرفتم به نتایج قلمچی اهمیتی ندم و فقط روش مطالعهم و باهاش آزمون و خطا کنم و باید بگم در نهایت رتبه کنکورم شبیه هیچ کدوم از نتایج آزمونهایی که داده بودم نشد.
و اینکه ادامه دادن حلال مشکلاته و بهت قول میدم تا روز کنکور خیلی از ضعفها و مشکلاتت و میتونی برطرف کنی.
من خودمم یادمه شب امتحان نهایی زیست روی کتابم نوشتم متاسفانه آیندهم و کنکورم و باختم و دیگه هیچ کاری از دستم برنمیاد ولی خب با این حال ادامه دادم تا ببینم چی میشه.
من سال کنکور خیلی عجیب غریبی داشتم و حتی روز آزمون کنکور هم موقع دفترچه دوم حدودا بیست دقیقه از جلسه خارج شدم و میخواستم دیگه آزمون ندم ولی با اصرار معاون مدرسهم که مسئول حوزه بود برگشتم و آزمون دادم، هدف از این حرفها این بود که بهت بگم من با وجود این اتفاقها باز هم تقریبا به نتیجه رسیدم پس تو هم ادامه بده تا ببین چی میشه، موفق بااااشی🧚🏼💗💕