- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- خرمآباد
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
خیلی ممنونم که وقت گذاشتید واقعا برام ارزشمنده.ناامید شدن بعد از نتیجه بد آزمون اشکالی نداره. ولی سعی کن زیاد طول نکشه و بدون که این نتیجه قطعا بد همیشگی نیست اگه تلاش کنی.
جا نزن. برنده کنکور کسیه که تا روز آخر بجنگه. برای همین بهش میگن ماراتون. کنکور ما پارسال ۳ هفته عقب افتاد و کسایی رو دیدم که حقشون رتبه ۲ رقمی بود ولی چون آخرش ول کردن ۴ رقمی شدن. و برعکس.
یه چیزی که خیلی میتونه تو کنکور جلو بندازتت تمرکزه. یکی از راههاشم اینه که مجازی رو تقریبا به ۰ برسونی و فقط ارتباطت در حد ضرورت باشه باهاش. مخصوصا تو این شرایط پر از حادثه و اتفاق های تلخ و پر استرس. استرس کنکور خودش به اندازه کافی زیاد هست.
برای فیزیکم که گفتی نمیدونم منظورت از مشکل در چه حده ولی فیزیک یکی از بهترین درسای کنکوره و قابل پیشبینی. اگه مفاهیم رو یاد بگیری میتونی با میزان قابل قبولی از تست زدن درصدتو خیلی ببری بالا.
نهاییت رو اوکی کن تا وقت داری. مخصوصا درسای پرضریبو سعی کن حسابی مسلط باشی. چون خیلی بیشتر از اونی که آدم فکرشو میکنه موثره.
جوری تلاش کن که بعدا هر چی شد بتونی به خودت بگی من ۱۰۰ خودمو گذاشتم. استرس موفق نشدن یه چیز طبیعیه. ولی بیش از حدش بسیار مخربه. چیزی که من پارسال یه مدت درگیرش بودم. ذهنت باید درگیر قدمهایی باشه که داری برمیداری. نه مقصد. تو قدم بردار خود به خود میرسی به مقصد.
خیلی حرف زدم. موفق باشی❤️
متشکرم بابت راهنمایی هاتون امیدوارم بعدا منم بتونم مثل شما به کنکوری ها کمک کنم❤️
دیدن آدمای موفقی مثل شما واقعا باعث میشه حالم خوب بشه. امیدوارم توی باقی مراحل زندگیتون هم همیشه موفق و خوشحال باشید❤️