- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- دانشگاه
- MUI
- رشته دانشگاه
- پزشکی
جامعجامع یا تک پایه؟
جامعجامع یا تک پایه؟
نه هرجور خودت راحتی. بنویسی بیشتر جلوی چشمته و مرورش راحت تره ولی خب هدف یادگرفتنشونه حالا چجوریش فرق نداره.نکته ها رو ننویسم جاش هایلایت کنم تو پاسخنامه که مشکلی نداره؟

آزمونای اول اسمش روشه آزمونیه که بیای تو فضای کنکور ببینی کجاها ایراد داره که باید درستش کنی و کجاهارو تقویت کنیسلام همگی
میخواستم ببینمچقدر عادیه که آدم آزمون های اول و خراب کنه خیلی خرابا
درحالی که خودش میدونه اگه به تلاشش ادامه بده موفق میشه![]()
اگه خودخوان راحتی، پیش میری واقعا و یادگیریت خوبه، خودخوان پیش برو و هرازگاهی برو با یکی از معلما رفع اشکال کنسلام مجدد🙏🏻
من پارسال برای نهایی دینی و زبان رو خودم خوندم، عربی رو هم ترم دوم خودم خوندم
و قصد داشتم امسال هم برای نهایی ها خودم بخونم
ولی یه سری از دوستان در مورد ترسناک بودن دینی و زبان دوازدهم نسبت به سال های قبل حرف میزنن
یعنی اینطوریه که میگن خیلی سخته و حتما با معلم پیش برو و اگه خودت بخونی به جایی نمیرسی
میخواستم بدونم نظر دوستانی که نهایی درسای عمومی رو دادین در این مورد چیه
میشه همه ی عمومی هارو خودخوان پیش رفت؟(کتاب درسی+ کتاب کمک درسی)
اصلا چند تا ازمون چه اولش چه وسطش چه اخرش بااااید خراب کنی که سر کنکور، خراب نکنیآزمونای اول اسمش روشه آزمونیه که بیای تو فضای کنکور ببینی کجاها ایراد داره که باید درستش کنی و کجاهارو تقویت کنی
حالا یکی خوب میده ازمونو یکی بد که طبیعیه
هر چقدر هم نامطلوب باشه نتیجه باید ببینی کجارو باید درست کنی
اصن اصل وجود آزمون همینه . وقتی میدونی درستش میتونی بکنی دیگه چه بهتر از وقتت درست استفاده کن تا بتونی زودتر هم نتیجه بگیری و وقتی به حد مطلوبت رسیدی برای بیشتر تلاش کن و به کم قانع نشو
خیلی ممنونممم😭🙏🏻آزمونای اول اسمش روشه آزمونیه که بیای تو فضای کنکور ببینی کجاها ایراد داره که باید درستش کنی و کجاهارو تقویت کنی
حالا یکی خوب میده ازمونو یکی بد که طبیعیه
هر چقدر هم نامطلوب باشه نتیجه باید ببینی کجارو باید درست کنی
اصن اصل وجود آزمون همینه . وقتی میدونی درستش میتونی بکنی دیگه چه بهتر از وقتت درست استفاده کن تا بتونی زودتر هم نتیجه بگیری و وقتی به حد مطلوبت رسیدی برای بیشتر تلاش کن و به کم قانع نشو
عجیبه بپرسم میشه مشاورتون رو معرفی کنین؟دوستان ممکنه یه مشاور انلاین خوب از تهران یا تبریز یا هرجای دیگه به جز اردبیل معرفی کنید؟
متاسفانه مشاور خودم که مشاور یکی از خفن های مدرسه بود(خودش(اینجا هست بنده خدا🤣) الان دیوونه شده) وحشتناکه و اصلا خوب برنامه نمی نویسه و فکر میکنه جالبه اگه خلاف حرف بقیه مشاورا عمل کنه
بعدشم روزی 400_500 تا تست میزاره و من نهایتا میتونم نزدیک 200_250 تا تستش رو برسونم حالا ادعا داره فلانی تو فلان سال 900 تستم تو یه روز زده و این حرفا پس تو اگه نتونی فلانی.تازه میگه باید همه درساتو تا اذر یا نهایتا دی تموم کنی😭😭😭
کلا داره میره رو مخم و دارم رد میدم.لطفا کمک✋✊✋✊
ادیت:اره بچه ها...منم واکنشم نسبت به این فرد همینقدر پوکره