• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آقا راهکاری واسه حفظیات شیمی دارید؟من میخونم ولی انگار مغزم سوراخه پس فردا همه چی یادم رفته هر چقدرم مرور میکنم یادم میره.از طرفی مرور هم خیلی وقتمو میگیره از الان استرسش به جونم افتاده .جزوه ای چیزی دوره ای ایده ای دارید ؟

آقا راهکاری واسه حفظیات شیمی دارید؟من میخونم ولی انگار مغزم سوراخه پس فردا همه چی یادم رفته هر چقدرم مرور میکنم یادم میره.از طرفی مرور هم خیلی وقتمو میگیره از الان استرسش به جونم افتاده .جزوه ای چیزی دوره ای ایده ای دارید ؟
بیشتر بخون
هی بخون
تو باید اینقد بخونی که بره تو مغزت

حفظیات گاهی با رمز گذاشتن خوب جواب می‌ده

کتاب حفظیات شیمی گزینه خوبیه ولی یک مشکل ریز داره. اونم اینه که معمولا تمرکز نویسنده ها و معلم کنکور های برتر رو کتابای اصلیشون هست مثلا کتاب شیمی مبتکران خود کتابش توسط بهترین هاشون نوشته شده ولی کتاب حفظیات شیمیش توسط افراد ناشناخته تر نوشته شده که ممکنه نکات مهم و کلیدی و جدید رو نداشته باشه. برای همین تکیه کردن تنها به اون کتاب خیلی کار خطرناکیه.(تجربه شخصی منم ثابت کرده اینو، مثلا سر نهایی یازدهم خیلی سبز خوندم عالی بود ولی تابستون که کتاب حفظیات خوندم خیلی تو تست هام عقب موندم و حتی هنوزم دست از سرم برنداشته.)

حفظیات گاهی با رمز گذاشتن خوب جواب می‌ده
دقیقا من مثلا اون ترتیب عناصر زمین و مشتری رو هنوز با فری اسکل سبیل مگه نیس کال حفظم

یه تاپیک بزنیم براش؟هرکسی هر چیزی رو که اینجوری رمز گذاشته براش بگه

دقیقا من مثلا اون ترتیب عناصر زمین و مشتری رو هنوز با فری اسکل سبیل مگه نیس کال حفظم

یه تاپیک بزنیم براش؟هرکسی هر چیزی رو که اینجوری رمز گذاشته براش بگه
من میزنم

کتاب حفظیات شیمی گزینه خوبیه ولی یک مشکل ریز داره. اونم اینه که معمولا تمرکز نویسنده ها و معلم کنکور های برتر رو کتابای اصلیشون هست مثلا کتاب شیمی مبتکران خود کتابش توسط بهترین هاشون نوشته شده ولی کتاب حفظیات شیمیش توسط افراد ناشناخته تر نوشته شده که ممکنه نکات مهم و کلیدی و جدید رو نداشته باشه. برای همین تکیه کردن تنها به اون کتاب خیلی کار خطرناکیه.(تجربه شخصی منم ثابت کرده اینو، مثلا سر نهایی یازدهم خیلی سبز خوندم عالی بود ولی تابستون که کتاب حفظیات خوندم خیلی تو تست هام عقب موندم و حتی هنوزم دست از سرم برنداشته.)
هوم اینم هست .فکر کنم برم فقط کتاب بخونم نمی‌دونم

میشه اگه از ثبت نام توی ماز و کانون (دوتاش باهم) تجربه دارین بیاین پ.خ؟

• لایک
امتیازات: Sui
تست بزن یه عالم تست بزن و تحلیل دونه به دونش یااادت نره

ببین واسه شیمی از یه جایی به بعد هرچقدر متن کتابو بخونی فایده خاصی نداره. شاید یکم تاثیر داشته باشه اما نمیدونی کجاهارو یادت رفته
یه کتابایی هست حالت صحیح غلط حفظیات مثلا من مهروماه داشتم خیلی به درد میخورد مخصوصا برای دوران جمع بندیم خوب بود. چون یه سری جاهارو یادم رفته بود اونارو پیدا کردم توی کتاب مشخص کردم و بیشتر بهش دقت کردم. از بقیشم خیالم راحت شد که بلدم
بنظرم یه امتحان بکنی بد نیست خیلی وقتا یادته ولی مغز گولت میزنه که بلد نیستی

یا خدا خیلیه این جزوه هادیان فرد داره پیرم می‌کنه تموم نمیشه من از الان بخونم باید هر روز فقط شیمی بخونم
هادیان فرد به نظرم حفظیاتش خوب نبود فراهانی بهتر بود، برای مسائل ولی برعکس

نه واقعا
مسائل رو فراهانی جوری درس میده که تو هر سوالی دیدی بزنی
اما هادیان اینطوری نیست،روشاش برای سوالای جزوه‌ی خودش و سوالایی که تو ماز طرح میکنه خوبن

• دابل‌لایک
نه واقعا
مسائل رو فراهانی جوری درس میده که تو هر سوالی دیدی بزنی
اما هادیان اینطوری نیست،روشاش برای سوالای جزوه‌ی خودش و سوالایی که تو ماز طرح میکنه خوبن
آره فراهانی قشنگ کسرهای تناسب رو درس داد و سوال حل کرد ولی هادیان فرد با یه روشی میرفت که اگه هی سوال حل نمیکردی یادت میرفت

من دیگه اشتراک مازو داشتم با همین پیش رفتم خودمم خوشم نمی آد از توضیح دادن مفاهیم و ایناش .

تست بزن یه عالم تست بزن و تحلیل دونه به دونش یااادت نره
چشم ممنون .فکر کنم از این هم هست ...

ببین واسه شیمی از یه جایی به بعد هرچقدر متن کتابو بخونی فایده خاصی نداره. شاید یکم تاثیر داشته باشه اما نمیدونی کجاهارو یادت رفته
یه کتابایی هست حالت صحیح غلط حفظیات مثلا من مهروماه داشتم خیلی به درد میخورد مخصوصا برای دوران جمع بندیم خوب بود. چون یه سری جاهارو یادم رفته بود اونارو پیدا کردم توی کتاب مشخص کردم و بیشتر بهش دقت کردم. از بقیشم خیالم راحت شد که بلدم
بنظرم یه امتحان بکنی بد نیست خیلی وقتا یادته ولی مغز گولت میزنه که بلد نیستی
ممنون امتحانش میکنم سعی میکنم با سوال حل کردن بیشتر اوکیش کنم چون تا الان انقد خوندم بازم مغزم فراره

آره فراهانی قشنگ کسرهای تناسب رو درس داد و سوال حل کرد ولی هادیان فرد با یه روشی میرفت که اگه هی سوال حل نمیکردی یادت میرفت
اصلا کلا ماهیت درس دادنش اینجوریه

• لایک
Back
بالا