یک عدد زخم خورده امبچه ها اینو اگر کسی بهتون نگفته من بگم، عکس سنجش= عکس کارت دانشجویی
زامبی اپلود نکنید
عکس ۱۳ سالگیمه خدا لعنتم کنهسلامبچهها الان من برای خواهرم رو کنکور عادی و فرهنگیان ثبت نام کردم
تو علاقه مندی فقط فرهنگیان رو نوشته
همین درسته دیگه ؟
چند ماه پیش کنکور فرهنگیان رو نوشته بودیم بعد الان انگار اون پول رو گذاشته بودن برای سراسری و برای فرهنگیان دوباره پرداخت کردم
برای شما هم همین طور شده ؟ درسته دیگه ؟
سلامسلام
منم فرهنگیان ثبت نام کرده بودم. الان هر دو آزمون رو فعال کردم ولی هزینه ای مجددا ندادم
مطمئنی؟سلام
منم فرهنگیان ثبت نام کرده بودم. الان هر دو آزمون رو فعال کردم ولی هزینه ای مجددا ندادم
سلام
برای من جلوی کنکور سراسری نوشته بود پرداخت شده
جلوی فرهنگیان نوشته بود پرداخت نشده
برا منم اینجوری بودبچهها الان من برای خواهرم رو کنکور عادی و فرهنگیان ثبت نام کردم
تو علاقه مندی فقط فرهنگیان رو نوشته
همین درسته دیگه ؟
چند ماه پیش کنکور فرهنگیان رو نوشته بودیم بعد الان انگار اون پول رو گذاشته بودن برای سراسری و برای فرهنگیان دوباره پرداخت کردم
برای شما هم همین طور شده ؟ درسته دیگه ؟
من فرهنگیان رو به تجربی تغیر دادممطمئنی؟
آها اینجوری منطقیه:)من فرهنگیان رو به تجربی تغیر دادم
یعنی فرهنگیان رو حذف کردم:)
منم همینطور بود، ۴۲۰ مجدد پرداخت کردمسلام
برای من جلوی کنکور سراسری نوشته بود پرداخت شده
جلوی فرهنگیان نوشته بود پرداخت نشده
برای من هم همینو میاره و به نظر درست میاد ولی این علاقهمندیها چه کوفتیه؟ چرا فقط فرهنگیان رو زده اونجاا ؟؟!!الان اینا داخل رسید ثبت نامه
نوع آزمون :متقاضى شرکت در آزمون سراسرى و همچنین آزمون اختصاصى پذیرش دانشجو - معلم در دانشگاه هاى فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجائی در گروه آزمایشی اصلی هستم .
[th]عنوان علاقه مندی ها[/th] [TR]
[td]1[/td][td]دانشگاه هاى فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایى (گروه آزمایشي اصلي)[/td]
[/TR]
فکر کنم بقیه آزمون ها به غیر از اون گروه آزمایشی اصلی میشن علاقه مندی هابرای من هم همینو میاره و به نظر درست میاد ولی این علاقهمندیها چه کوفتیه؟ چرا فقط فرهنگیان رو زده اونجاا ؟؟!!
استرس گرفتم یه ذره سر ایییننن T_T
منم اول استرس گرفتم ولی وقتی ویرایش زدم فرهنگیان و زدم زبان باز علاقهمندی آورد زبانبرای من هم همینو میاره و به نظر درست میاد ولی این علاقهمندیها چه کوفتیه؟ چرا فقط فرهنگیان رو زده اونجاا ؟؟!!
استرس گرفتم یه ذره سر ایییننن T_T
درسته، آلفا بهترهبین دوره ی تدریس حسابان استاد کرمی تو ماز و تو ی آلفا اسکول کدوم دوره بهتره،احساس میکنم سطح مازه یکم پایین تره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید