• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

AI Hello

توسعه‌ی Hello Image 1 به زمان دیگری موکول شد.
بدلیل قطع اینترنت توسعه‌ی Hello Image 1 لغو و به زمان دیگری موکول شد.

پ.ن یه شرکتی سروری با یکسری GPU در اختیار ما قرار داد تا مدل Hello Image رو ترین بدیم.
اما وسط دانلود دیتاست عکس اینترنتا ملی شد و دانلود نصفه ماند ( حدودا ۳۰ ترابایتی دانلود شد ولی ۳۰۰ ترابایت هنوز مونده :))=)) )
ولی بعد از حل شدن اینترنت‌ها و موافقت شرکت اسپانسر توسعه‌ی Hello Image ادامه می‌یابد.
کل فرایند دانلود از هفته‌ی پیش شروع شد و اگه اینترنتا وصل می‌بود اولای اسفند تموم می‌شد :))
یعنی تازه اگه هیچی نمی‌شد اولای اسفند ۳۳۰ ترابایت دانلود می‌شد و می‌تونستیم روی کارای دیگه تمرکز کنیم.
ولی احتمالا بیفته بعد از عید شروع آموزش دادن. :((

سلام
متشکرم
چه بخشی رو نیاز به راهنمایی داری؟
از چی استفاده میکنین
من یه مدل دارم ترین میکنم
دیتای خامم یه شبکه عصبی گرافیه
آنچنان دیتای سنگینی نیست ولی تنها ایده ای که به ذهنم رسیده همون kaggle ایناست که فارغ از اینکه الان خیلی نمیشه اینکارو کرد با وضع اینترنتی که برامون درست کردن هی تند و تند تموم میشد تایممون مجبور بودم اکانت جدید درست کنم
سخت افزاری چیکار کردین؟

از چی استفاده میکنین
من یه مدل دارم ترین میکنم
دیتای خامم یه شبکه عصبی گرافیه
آنچنان دیتای سنگینی نیست ولی تنها ایده ای که به ذهنم رسیده همون kaggle ایناست که فارغ از اینکه الان خیلی نمیشه اینکارو کرد با وضع اینترنتی که برامون درست کردن هی تند و تند تموم میشد تایممون مجبور بودم اکانت جدید درست کنم
سخت افزاری چیکار کردین؟
از گوگل کولب هم می‌تونی استفاده کنی. یکسری جاها هم دیدم که GPU ساعتی اجاره می‌ده.
برای سخت‌افزار از gtx 1080 ti استفاده میکنم برای تولید مدل تولید متن کافیه (‌در حد ۲۰۰ میلیون پارامتری ) ولی برای مدل تولید تصویر قرار بود از سخت‌افزار های اون شرکت استفاده کنیم که نشد. ( چندتا RTX 5080 Ti بود. فکر کنم ۱۰ تا ۱۱ تایی بود )

از گوگل کولب هم می‌تونی استفاده کنی. یکسری جاها هم دیدم که GPU ساعتی اجاره می‌ده.
برای سخت‌افزار از gtx 1080 ti استفاده میکنم برای تولید مدل تولید متن کافیه (‌در حد ۲۰۰ میلیون پارامتری ) ولی برای مدل تولید تصویر قرار بود از سخت‌افزار های اون شرکت استفاده کنیم که نشد. ( چندتا RTX 5080 Ti بود. فکر کنم ۱۰ تا ۱۱ تایی بود )
اوهوممم
مرسی مرسی ممنون
بازم بعدا میام مزاحم میشم‌:‌)
فعلا فقط صبر کنیم شرایط بهتر بشه

اگه می‌شه یه نظری راجب رابط کاربری زیر بدین چیزی که توی ویدیو هست.
( برای یه هوش مصنوعی به اسم سلام هست و اگه هر نظری پیشنهادی چیزی دارین ممنون می‌شم بگین، قراره برای چندتا شرکت ارسال شه می‌خوام چیز تر و تمیزی از اب در بیاد )

https://cdn.imgurl.ir/uploads/g66724_hlo.mp4

e588726_ai.png

اگه می‌شه یه نظری راجب رابط کاربری زیر بدین چیزی که توی ویدیو هست.
( برای یه هوش مصنوعی به اسم سلام هست و اگه هر نظری پیشنهادی چیزی دارین ممنون می‌شم بگین، قراره برای چندتا شرکت ارسال شه می‌خوام چیز تر و تمیزی از اب در بیاد )

https://cdn.imgurl.ir/uploads/g66724_hlo.mp4

e588726_ai.png
سلام.
به نظر من، موقع پاسخ‌گویی فونت و اندازه متن اذیت میکنه؛ چون یک طوریه انگار متن درهم نوشته شده و حد مجازی بین هر خط نیست.
سرعت پاسخ‌گویی هم که نیاز به گفتن نداره، عالی بود:)

آقا من تازه دیدم دمت گرم ، تیمتون چن نفرس ؟ قطعا سخته بدون سرور خوب و دیتا و پارامتر خوب پیش رفتن ولی اگه بتونین پارامترارو اونجور که میگی ببرین بالا خیلی عالیه ، در کل میخواین به کدوم سمت ببرین در چه زمینه ای باشه

سلام.
به نظر من، موقع پاسخ‌گویی فونت و اندازه متن اذیت میکنه؛ چون یک طوریه انگار متن درهم نوشته شده و حد مجازی بین هر خط نیست.
سرعت پاسخ‌گویی هم که نیاز به گفتن نداره، عالی بود:)
سلام
خیلی متشکر از پاسخ‌گویی‌تون

آقا من تازه دیدم دمت گرم ، تیمتون چن نفرس ؟ قطعا سخته بدون سرور خوب و دیتا و پارامتر خوب پیش رفتن ولی اگه بتونین پارامترارو اونجور که میگی ببرین بالا خیلی عالیه ، در کل میخواین به کدوم سمت ببرین در چه زمینه ای باشه
تیمم که سه نفرس. ولی برای اموزش دادن مدل تصویر از سرور های اسپانسرمون استفاده می‌کنیم. احتمالا هم برای اموزش‌دادن مدل تولید متن هم از سرور همون شرکت استفاده کنیم.

این هوش مصنوعی‌ زمینه‌ی خاصی نداره و کاربری‌ش عمومیه. توی همه‌ی زمینه ها اطلاعات خوبی کسب کنه و کامل یادبگیره یه چیزی در می‌اد مثل چت جی‌پی‌تی که همه استفاده می‌کنن ازش.

Back
بالا