• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

AI Hello

تیمم که سه نفرس. ولی برای اموزش دادن مدل تصویر از سرور های اسپانسرمون استفاده می‌کنیم. احتمالا هم برای اموزش‌دادن مدل تولید متن هم از سرور همون شرکت استفاده کنیم.

این هوش مصنوعی‌ زمینه‌ی خاصی نداره و کاربری‌ش عمومیه. توی همه‌ی زمینه ها اطلاعات خوبی کسب کنه و کامل یادبگیره یه چیزی در می‌اد مثل چت جی‌پی‌تی که همه استفاده می‌کنن ازش.
پس رو یادگیریش کار میکنین ، پارامترای اولیش رو از کدوم مدل برمیدارین ؟

پس رو یادگیریش کار میکنین ، پارامترای اولیش رو از کدوم مدل برمیدارین ؟
اره فعلا تمرکزمون رو یادگیریه.
پارامترای اولیه رو از مدلی نگرفتیم. از صفر کلشو ساختیم

یک دمت گرم
دو چون توی ح ب گفتم ریپلای ندم اینجا بهتره بگم که دموش فعال نیس میشه فعال کنی؟

• دابل‌لایک
امتیازات: Mojo
یک دمت گرم
دو چون توی ح ب گفتم ریپلای ندم اینجا بهتره بگم که دموش فعال نیس میشه فعال کنی؟
خیلی متشکر
فعلا هیچ شرکتی حاضر نیست سرور برای مدل تولید متن قرار بده که پابلیکش کنم.
ولی خودم یدونه Home Server می‌سازم بعد اینکه اینترنتا اوکی شد، تا بقیه هم تست و استفاده کنن ازش.

خیلی متشکر
فعلا هیچ شرکتی حاضر نیست سرور برای مدل تولید متن قرار بده که پابلیکش کنم.
ولی خودم یدونه Home Server می‌سازم بعد اینکه اینترنتا اوکی شد، تا بقیه هم تست و استفاده کنن ازش.
ببین من خودم از این چیزا سر در نمیارم اما میتونی بگی در پ.خ که دقیییقا (با جزئیاتِ فنی) چی نیاز داری که من اگه دیدم شد براتون تامین کنیم؟

• دابل‌لایک
ببین من خودم از این چیزا سر در نمیارم اما میتونی بگی در پ.خ که دقیییقا (با جزئیاتِ فنی) چی نیاز داری که من اگه دیدم شد براتون تامین کنیم؟
خیلی متشکرم
چشم براتون توی پ.خ تا امشب می‌فرستم.
بازم خیلی متشکرم.

قابل توجه استاتید آدم ها و دکترینی که می‌گن هوش مصنوعی سلام فیکه اینجا اعلام کنن تا براشون بفرستم تستش کنن رو سخت افزار خودشون

به نظرم اگر Colab Pro بخری خیلی به نفعت میشه. ماهی 600 هزار تومن، گرون ترین جا 1 میلیون، A 100 میده عشق می کنی، دقیق یادم نمیاد تعداد یونیتش چقدر بود ولی باهاش لاما رو فاین تیون کردیم

• لایک
Back
بالا