Dparted
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- به تو چه؟
- شهر
- ها؟
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
خوبه تنها نیستم.نه فقط حبم رو پاک کردی
نقل قول رو اذیت کردی

خوبه تنها نیستم.نه فقط حبم رو پاک کردی
نقل قول رو اذیت کردی
جنگ با من جنگ با خداسگور خودتو بکن
دیر نشدمنم اومده بودم همینو بگم
دیر شد مثل اینکه
با خدا با تو میجنگیمجنگ با من جنگ با خداس
فرهیختگان حمایت بیقید و شرط خود را از اقدامات خران اعلام میکنندما به حزب باد و حزب Ew اخطار نهاییمان را میدهیم که اگر پا از گلیمشان درازتر کنند با پاسخ کوبنده حزب خران مواجه میشوند.
با سپاسدوستان همگی سم به سم هم دهیم
در آغل ما يونجه اگر نيست صفا هست
ح ب تون ریپلای بودنه فقط حبم رو پاک کردی
نقل قول رو اذیت کردی
حزب ما تا این لحظه ۶ عضو نامبر وان تاریخ ۲۰۰ درصد داره، حسادت کنی-من نمیدونم جریان چیه ولی میخوام حزب خودم که ایوگویان(Ew گویان) هستن رو تشکیل بدم،
ما توی این حزب معتقدیم اکثر سمپادی هایی که خیلی نظرات سیاسی میدن و برای بقیه نسخه میپیچن و فکر میکنن عقل کل و آگاه بازی هستن؛ هیچی، دیگه واقعا هیچی بارشون نیست و بهتره راجع به هر چیزی نظر ندن و سکوت پیشه کنن.
شیوه کارمون هم به این صورت هست که یک Ew میگیم و رد میشیم.
داوطلبین به بانگ من مراجعه کنن بعد از تایید صلاحیت عضو رسمی میشن. معلوم هم هست که دیگه کیا تایید صلاحیت نمیش-
فعلن میعوح ب تون ریپلای بود
قراره پاک کنیم چون چت مت هست
چندین تا از کاربر ها چه مستقیم چه غیرمستقیم نسبت به روند ریپلای زدن و بحث راه انداختن توی ح ب،حتی با این شرایط کشور،مخالفن و فکر میکنن فضای امن شون خراب شده.
هم توی متن گزارش ها از کاربر های مختلف که برای مدیران داخلی در دسترسه این موضوع بیان شده،هم توی پ خ هم توی پست های خودشون در ح ب.
حالا من نمیدونم اگر روند تغییر کرده من مشکلی با این قضیه که اسپم کنید توی این شرایط ندارم.
@Sina
@Becoming
الله اکبرررررمن اصلاح طلب اصولگرا هستم هشتگ رهبر سمپادیا.

پست من نقل قول نبود ولی پاک شد. البته تگ داشت ولی فک نکنم خلاف مقررات باشه.ح ب تون ریپلای بود
چندین تا از کاربر ها چه مستقیم چه غیرمستقیم نسبت به روند ریپلای زدن و بحث راه انداختن توی ح ب،حتی با این شرایط کشور،مخالفن و فکر میکنن فضای امن شون خراب شده.
هم توی متن گزارش ها از کاربر های مختلف که برای مدیران داخلی در دسترسه این موضوع بیان شده،هم توی پ خ هم توی پست های خودشون در ح ب.
حالا من نمیدونم اگر روند تغییر کرده من مشکلی با این قضیه که اسپم کنید توی این شرایط ندارم.
@Sina
@Becoming
در نهایت تمام ریپ ها رو پاک میکنیمح ب تون ریپلای بود
@Sina
@Becoming