- نام مرکز سمپاد
- هاگوارتز
- شهر
- Never land
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- رشته دانشگاه
- زرشکی
خواستم حدود ادب رو رعایت کنم.کاش جزغاله بودیم
خواستم حدود ادب رو رعایت کنم.کاش جزغاله بودیم
چجوری بار هر جفتشو به دوش میکشی؟آدم زبون بسته باشه ولی خنگ نباش-
وای حاجی داش بمولا که اصلا وای به به عالی خفن.چجوری بار هر جفتشو به دوش میکشی؟
وییی
عباس سگ سبیل از قم مگه چه عیبی داره؟نصف کاربرای اینجا، مقلد کاربرای توئیترین. از اصطلاحات و ترمینولوژیشون بگیر برس به استدلال و منطق. عقب مونده* و سطحی هستن. اگر لیست چنل هایی که کاربرای اینجا عضو بودن رو داشتم قطع به یقین می گفتم، Regaplus پین تلگرام همه شون بود.
پسرای اینجا که کرینجن و متعفن. دختراشونم ته دغدغه شون دنگ کافه ست. دغدغه اجتماعی صفر.
از اخرین باری که یک کاربر اینجا مدال اوورد یا در سطح جهانی درخشید خبری دارید؟ چون فقط عتیقه هایی با رویکرد ذهنی متوسط رو به پایین اینجا فعالیت دارن. دقیقا همونایی که ۶ سال پشت کنکورن و منتظرن که بالاخره با 《واییی پزشکی قبول شدم🥲🥲😍😍😍》ننه بابای بیچاره شونو سوپرایز کنن.
اوه یادم رفت یه سریا اینجا توی خواباشون می بینن که مثلا کارکتر mean girls ان و این جوری، ولی ریدن تهش عاشق عباس سگسیبیل از قم میشن.
برای پسرای **شر اینجا که اصلا رست به ذهنم نمی رسه اخه همون یه جمله کرینج و متعفن هم زیادیشون بود
پ.ن:
* : ادبیات ایبیلیستی مرا ببخشید

هر بار دیدم دو تا خانوم با هم دعوا میکنن، دیدم عزیزم و گلم و قشنگم اول و آخر هر جملهشونه.
به نظرم این عزیزم و نازمهایی که اینجا میگن هم جزو روستشونه، ما ساده دلا مهر و محبت انگاشتیم.
اقا ملک بعد ۳۲ سال زمان گذروندن با خانوما تازه فهمیدی؟هر بار دیدم دو تا خانوم با هم دعوا میکنن، دیدم عزیزم و گلم و قشنگم اول و آخر هر جملهشونه.
به نظرم این عزیزم و نازمهایی که اینجا میگن هم جزو روستشونه، ما ساده دلا مهر و محبت انگاشتیم.

مثل پرفسور و نابغه گفتن آقایون ب همههر بار دیدم دو تا خانوم با هم دعوا میکنن، دیدم عزیزم و گلم و قشنگم اول و آخر هر جملهشونه.
هیچ فحشی بدتر از گلم نیس🏃♀️اقا ملک بعد ۳۲ سال زمان گذروندن با خانوما تازه فهمیدی؟
خسته نباشی برادر
ما که راحت میگیم **خل.مثل پرفسور و نابغه گفتن آقایون ب همه
وقتی ممکنه بعدش بخوای با یکی لاس بزنی نمیشه اینقدر مستقیم توهین کنی😔ما که راحت میگیم **خل.
واسه همین @galeger رو روست نمیکنم. 🥺وقتی ممکنه بعدش بخوای با یکی لاس بزنی نمیشه اینقدر مستقیم توهین کنی😔
نذار بگم کی اومد پیش کی😍اینو من باید بگما. با ذوق اومده پیش من میگه من هم کرمانجی بلدم، هم فیلی، هم گورانی، هم کلهری، هم سورانی و etc. 🥹🥹🥹🥹🥹🥹
ممنونم، باعث افتخاره، آدم کولبر باشه کورد پلاستیکی نباشه.خب باشه الآن به ۶ زبان مختلف کولبری. کاپ کولبر طلایی برای تو.

معلوم نیست کورد کدوم قارهای که حتیٰ اسمش رو نمینویسی.ممنونم، باعث افتخاره، آدم کولبر باشه کورد پلاستیکی نباشه.![]()

السای گل و عزیزمگلم یعنی خنگی و به زبان مهدکودکی ها میخوام چیزی رو برات توضیح بدم،
عزیزم یعنی عوضی هستی و داری حرصم میدی.
البته باز بسته به موقعیتن.

منوبابا هیچکسو نمیشناسیم خب کی رو روست کنیم
لیستاتونو دوست ندارم
هزار بار گفتم کورد نیویورک شما فکر میکنید شوخی دارم.معلوم نیست کورد کدوم قارهای که حتیٰ اسمش رو نمینویسی.
Shame عالَم on تو.