• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کاربران را Roast کنید! (زمستان 404)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir_
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نصف کاربرای اینجا، مقلد کاربرای توئیترین. از اصطلاحات و ترمینولوژیشون بگیر برس به استدلال و منطق. عقب مونده* و سطحی هستن‌. اگر لیست چنل هایی که کاربرای اینجا عضو بودن رو داشتم قطع به یقین می گفتم، Regaplus پین تلگرام همه شون بود.
پسرای اینجا که کرینجن و متعفن. دختراشونم ته دغدغه شون دنگ کافه ست‌. دغدغه اجتماعی صفر.
از اخرین باری که یک کاربر اینجا مدال اوورد یا در سطح جهانی درخشید خبری دارید؟ چون فقط عتیقه هایی با رویکرد ذهنی متوسط رو به پایین اینجا فعالیت دارن. دقیقا همونایی که ۶ سال پشت کنکورن و منتظرن که بالاخره با 《واییی پزشکی قبول شدم🥲🥲😍😍😍》ننه بابای بیچاره شونو سوپرایز کنن.
اوه یادم رفت یه سریا اینجا توی خواباشون می بینن که مثلا کارکتر mean girls ان و این جوری، ولی ریدن تهش عاشق عباس سگ‌سیبیل از قم می‌شن.
برای پسرای **شر اینجا که اصلا رست به ذهنم نمی رسه اخه همون یه جمله کرینج و متعفن هم زیادیشون بود

پ.ن:
* : ادبیات ایبیلیستی مرا ببخشید
عباس سگ سبیل از قم مگه چه عیبی داره؟
به همشهری من چیکار داری مومن؟ :(
نه به ظلم علیه عباس‌ها، سگ سبیل‌ها و قم

من اون چنل که گفتی رو پین ندارم باختی

هر بار دیدم دو تا خانوم با هم دعوا می‌کنن، دیدم عزیزم و گلم و قشنگم اول و آخر هر جمله‌شونه.
به نظرم این عزیزم و نازم‌هایی که اینجا میگن هم جزو روستشونه، ما ساده دلا مهر و محبت انگاشتیم.

تو سریال شمعدونی زهره و همکارش به هم عزیزم میگفتن
عزیزمممم
دقیقا همینه
هر بار دیدم دو تا خانوم با هم دعوا می‌کنن، دیدم عزیزم و گلم و قشنگم اول و آخر هر جمله‌شونه.
به نظرم این عزیزم و نازم‌هایی که اینجا میگن هم جزو روستشونه، ما ساده دلا مهر و محبت انگاشتیم.

اقا ملک بعد ۳۲ سال زمان گذروندن با خانوما تازه فهمیدی؟
خسته نباشی برادر

مثل پرفسور و نابغه گفتن آقایون ب همه

اقا ملک بعد ۳۲ سال زمان گذروندن با خانوما تازه فهمیدی؟
خسته نباشی برادر
هیچ فحشی بدتر از گلم نیس🏃‍♀️

پ ن،: ایشالا ک ب کسی تو این مدت نگفتم گلم

اینو من باید بگما. با ذوق اومده پیش من می‌گه من هم کرمانجی بلدم، هم فیلی، هم گورانی، هم کلهری، هم سورانی و etc. 🥹🥹🥹🥹🥹🥹
نذار بگم کی اومد پیش کی😍
خب باشه الآن به ۶ زبان مختلف کولبری. کاپ کولبر طلایی برای تو.
ممنونم، باعث افتخاره، آدم کولبر باشه کورد پلاستیکی نباشه.:((

گلم یعنی خنگی و به زبان مهدکودکی ها می‌خوام چیزی رو برات توضیح بدم،
عزیزم یعنی عوضی هستی و داری حرصم می‌دی.
البته باز بسته به موقعیتن.

گلم یعنی خنگی و به زبان مهدکودکی ها می‌خوام چیزی رو برات توضیح بدم،
عزیزم یعنی عوضی هستی و داری حرصم می‌دی.
البته باز بسته به موقعیتن.
السای گل و عزیزم

Back
بالا