- نام مرکز سمپاد
- هاگوارتز
- شهر
- Never land
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- رشته دانشگاه
- زرشکی
ناراحتشدم یکم.بابا هیچکسو نمیشناسیم خب کی رو روست کنیم
لیستاتونو دوست ندارم
ناراحتشدم یکم.بابا هیچکسو نمیشناسیم خب کی رو روست کنیم
لیستاتونو دوست ندارم

کورد 🥹🥹🥹🥹 نیویورکی هم 🥹🥹🥹🥹 بلدم 🥹🥹🥹🥹 نرگس. 🥹🥹🥹🥹 هورا 🥹🥹🥹🥹 کولبری 🥹🥹🥹🥹 به یه 🥹🥹🥹 زبان زندهٔ 🥹🥹🥹🥹 دیگه 🥹🥹🥹🥹🥹هزار بار گفتم کورد نیویورک شما فکر میکنید شوخی دارم.
تو مگه تو لیستی
یکم دیتیل بده از خودت اگر همو دیدیم بگو و اینا که کبابت کنم🥰ناراحتشدم یکم.
ولش کن آجی اینطوری نمیصرفد.تو مگه تو لیستی
یکم دیتیل بده از خودت اگر همو دیدیم بگو و اینا که کبابت کنم🥰

تو لیست نیستم ولی همینطوری عشقی روست کنتو مگه تو لیستی
یکم دیتیل بده از خودت اگر همو دیدیم بگو و اینا که کبابت کنم🥰
نه تورو روست نمیکنم احترام در رابطه خط قرمزمه😔تو لیست نیستم ولی همینطوری عشقی روست کن

همون کلمه اول، عمو، خودش یه رست کامل بودعمو @maleck :)
این یه تیکه تار مو که از دم اسبی تون بیرون مونده بخاطر اینه که میخواستید مثل زین مالک باشید ؟
بخاطر همین اسمتون مالکه؟
برای رفرنس:
![]()
اتفاقا توی هر نوبت یکی هست بشه خوب داغش کرد، باید کور باشی که نبینیبابا هیچکسو نمیشناسیم خب کی رو روست کنیم
لیستاتونو دوست ندارم
این توهین نژادپرستانه بود خوشم نیومد.اینو من باید بگما. با ذوق اومده پیش من میگه من هم کرمانجی بلدم، هم فیلی، هم گورانی، هم کلهری، هم سورانی و etc. 🥹🥹🥹🥹🥹🥹
خب باشه الآن به ۶ زبان مختلف کولبری. کاپ کولبر طلایی برای تو.

چون خودم کوردم نژادپرستی حساب نمیشهاین توهین نژادپرستانه بود خوشم نیومد.

ای بابا ای بابا.هیشکی منو گردن نمیگیره.ن تو ن ملک🚬🚬نه تورو روست نمیکنم احترام در رابطه خط قرمزمه😔
شوخی نژادی بامزه نیست واقعا.سمپادیا واقعا باید بدونه با درک نکردن شوخی های نژادی چه قسمت بزرگی از بامزگی من رو از دست داده. لال شدم انگار.

آفرین دقیقاً.سمپادیا واقعا باید بدونه با درک نکردن شوخی های نژادی چه قسمت بزرگی از بامزگی من رو از دست داده. لال شدم انگار.
من از چت ج پ ت سوال نمیپرسم، شاید چون برعکس تو هوش واقعی دارم و میتونم به اون رجوع کن-سوال مورد علاقه السا از چت ج پ ت:
چگونه از بولی شدن از سمت بچه های توی گیم جلوگیری کنیم؟
@ili راست میگفت، ما الکی روستش کردیم 😔سمپادیا واقعا باید بدونه با درک نکردن شوخی های نژادی چه قسمت بزرگی از بامزگی من رو از دست داده. لال شدم انگار.
برای تو،شوخی نژادی بامزه نیست واقعا.
فقط از گروه اول سوم ششم یسری(گروه اول دوتا گروهای بعدی یکی)آدمو میشناسماتفاقا توی هر نوبت یکی هست بشه خوب داغش کرد، باید کور باشی که نبینی

مامانبزرگ اشکال نداره. خجالت نیاز نیست بکشی به خاطر اینکه نمیتونی ازش استفاده کنیمن از چت ج پ ت سوال نمیپرسم، شاید چون برعکس تو هوش واقعی دارم و میتونم به اون رجوع کن-