rezayov فارغالتحصیل ارسالها 17 امتیاز 145 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۱ تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1402 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه فیزیک 2026/1/18 #11 به نقل از نظرزاده : من هشتمیم از آشنایامون داشتیم کلیک کنید تا باز شود... خب فکر نمیکنم زیاد نظرت ولید باشه اینجا ها :) با کمال احترام
به نقل از نظرزاده : من هشتمیم از آشنایامون داشتیم کلیک کنید تا باز شود... خب فکر نمیکنم زیاد نظرت ولید باشه اینجا ها :) با کمال احترام
rezayov فارغالتحصیل ارسالها 17 امتیاز 145 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۱ تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1402 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه فیزیک 2026/1/18 #12 به نقل از Drfa : خسته شدم از پشت کنکور بودن خونواده هم که به پیرا ها رضایت نمیدن پس مجبورم برم سراغ رشته های با سوابق 🥲 نظرتون درباره فیزیک مهندسی چیه؟🥲 اطلاعاتی؟ حرفی؟ سخنی؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه خواستی پیام خصوصی بده من خودم فیزیک میخونم ولی اگه خواستی بگو توضیح بدم حداقل دربارش چون شباهت رشتش به فیزیک خیلی زیاده
به نقل از Drfa : خسته شدم از پشت کنکور بودن خونواده هم که به پیرا ها رضایت نمیدن پس مجبورم برم سراغ رشته های با سوابق 🥲 نظرتون درباره فیزیک مهندسی چیه؟🥲 اطلاعاتی؟ حرفی؟ سخنی؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه خواستی پیام خصوصی بده من خودم فیزیک میخونم ولی اگه خواستی بگو توضیح بدم حداقل دربارش چون شباهت رشتش به فیزیک خیلی زیاده