• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد زیست کمک!!

یه سری پیشنهاد رندوم.
کاملا خودمحور پیش نرین. حتما یک سال بالایی باشه پیش دستتون که کلیت مسیر رو بهتون بگه حتما. اینکه دقیقا اولویت با کدوم منابع و ازموناست مثلا.
واسه یه سری درسا تدریس لازم دارین مشخصا، ولی خب واسه زیست خیلیاش با نینجا نرد و خان اکادمی در میاد.
دوم اینکه واسه زیست غرق منبع خوانی نشو بچه، من هر کی رو دیدم منبع های اضافه ی رندوم خونده فیل شده، البته این واسه سال دیگه اته ولی خب گفتم الان بگم.
الان دیگه چیز کلی ای یادم نیست
باز سوال دارین بگین

یه سری پیشنهاد رندوم.
کاملا خودمحور پیش نرین. حتما یک سال بالایی باشه پیش دستتون که کلیت مسیر رو بهتون بگه حتما. اینکه دقیقا اولویت با کدوم منابع و ازموناست مثلا.
واسه یه سری درسا تدریس لازم دارین مشخصا، ولی خب واسه زیست خیلیاش با نینجا نرد و خان اکادمی در میاد.
دوم اینکه واسه زیست غرق منبع خوانی نشو بچه، من هر کی رو دیدم منبع های اضافه ی رندوم خونده فیل شده، البته این واسه سال دیگه اته ولی خب گفتم الان بگم.
الان دیگه چیز کلی ای یادم نیست
باز سوال دارین بگین
من کلا خودخوان شروع کردم و خب راهنمای درست حسابی هم نداشتم، کلاس هم که هیچی
الان که کمتر یک هفته مونده هی بیشتر درگیر ریاضیات پیچیده میشم و میترسم آخر این نگرانی و استرس چنان اشباح شه که حتی اگه شانسی داشته باشم هم خراب کنم.
امیدم به اینه برای یازدهم فول بخونم
ولی هربار آنالیز میکنم که چقدر وقت دارم و چقدرش می‌تونه مفید باشه وضعیت بدتر میشه.
اینکه این وضعیت سردرگمی همه‌چیز رو خراب می‌کنه رو بار هزارمه می‌شنوم ولی نمی‌دونم چطور جلوشو بگیرم

من کلا خودخوان شروع کردم و خب راهنمای درست حسابی هم نداشتم، کلاس هم که هیچی
الان که کمتر یک هفته مونده هی بیشتر درگیر ریاضیات پیچیده میشم و میترسم آخر این نگرانی و استرس چنان اشباح شه که حتی اگه شانسی داشته باشم هم خراب کنم.
امیدم به اینه برای یازدهم فول بخونم
ولی هربار آنالیز میکنم که چقدر وقت دارم و چقدرش می‌تونه مفید باشه وضعیت بدتر میشه.
اینکه این وضعیت سردرگمی همه‌چیز رو خراب می‌کنه رو بار هزارمه می‌شنوم ولی نمی‌دونم چطور جلوشو بگیرم
مرحله یک های سالای قبل رو زدی؟

و اینکه من از بچه های سال خودمون نجومی می‌شناسم
می‌خوای بگو بپرسم ببینم کسی گردنت می‌گیره یا نه.

مرحله یک های سالای قبل رو زدی؟
سال قبل رو زدم
میرم سال قبل ترش
ولی خب حدود ۶۰ ۷۰ درصد مطالبش جدید بود برام
فرمولا هم که تو دیوار
نمی‌دونم الان دیگه چیکار کنم روز ازمون=(

سال قبل رو زدم
میرم سال قبل ترش
ولی خب حدود ۶۰ ۷۰ درصد مطالبش جدید بود برام
فرمولا هم که تو دیوار
نمی‌دونم الان دیگه چیکار کنم روز ازمون=(
دهمی دیگه