• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد زیست کمک!!

ببخشید دارم تو این تاپیک پیام میدم ولی المپیادو از چه سالی باید خوندنشو شروع کرد؟بعد منظورتون اینکه فرزانگان 1 یسری دانش اموزای دوره اولو میبره مدرسه خودش؟؟چطوری؟بهمنم بگید
اکثرا از نهم یا دهم شروع میکنن برای خوندن
دوره اول نمیرن فرز یک، فکر میکنم دوره دوم به صورت مهمان البته مطمئن نیستم

من امسال نهمم و یک ترم کلاس المپیاد شرکت کردم اما به اندازه کافی براش وقت خوندن نزاشتم و تو ازمون هم نتیجه دلخواهم رو نگرفتم، همین شد که من ناامید شدم (تقریبا) و این ترم رو ثبت نام نکردم به این بهونه که خودم بخونم (بدون کلاس) اما الان یکم دودلم و از تصمیمم تا حدودی پشیمونم چون حس میکنم بدون کلاس از قبل هم کمتر میخونم
الان واقعا توی دوراهیم که بقیه مسیر رو ادامه بدم و کلاس برم یا نه
بابا تو نهمی دیوانه
کسی که نهمیه اصلا نا امید شدن براش یه حرف مسخره اس
من اینقد دیوونه بودم تابستون دهم به یازدهم شروع کردم امید داشتم مدالم بگیرم!
تازه با یه منبع افتضاح و کلاسی که سه ماه وقتمو نابود کرد و انواع و اقسام مشکلات
تو چطوری میگی نهمی و نا امید شدی
تو دو سال وقت داری هر چی لازم داری ببندی بعدشم تو مسیر مرحله دو و دوره چهل خودتو قویتر و قویتر کنی

بابا تو نهمی دیوانه
کسی که نهمیه اصلا نا امید شدن براش یه حرف مسخره اس
من اینقد دیوونه بودم تابستون دهم به یازدهم شروع کردم امید داشتم مدالم بگیرم!
تازه با یه منبع افتضاح و کلاسی که سه ماه وقتمو نابود کرد و انواع و اقسام مشکلات
تو چطوری میگی نهمی و نا امید شدی
تو دو سال وقت داری هر چی لازم داری ببندی بعدشم تو مسیر مرحله دو و دوره چهل خودتو قویتر و قویتر کنی
ممنون :)

خواهش میکنم
جمع و جور کن خودتو
اینقد به خودت سخت نگیر و برای خودت اشوب درست نکن با فکر اینکه دیر شده یا هر چی
حقیقت اینه که نهمی و وقت خوبی داری ولی باید از وقتت به بهترین شکل استفاده کنی

خسته ام و فراموش کردم
اگه هنوز نصیحت می‌خوای باشه فردا میگم😭😂

خسته ام و فراموش کردم
اگه هنوز نصیحت می‌خوای باشه فردا میگم😭😂
به عنوان کسی که المپیاد زیست شرکت نمی‌کنه ولی میخواد نجوم بده منم منتظر نصیحت های شما هستم

خب.
اول اینکه سال نهم واسه غر و ناله از اینکه واای دیر شد وای چیکار کنم خیلی خیلی زوده.
خود من از تابستون قبل دهم شروع کردم و خود مرحله ی دوی سال دهم مویی فیل شدم. نتیجتا جمع کنین خودتونو لطفا.
بعد هم المپیاد به طور کلی بیشتر روی محوریت خودخوانی می‌چرخه. نمی‌گم کلاس لازم نیست و تنهایی جمع میشه، میگم این تفکر دبیرستان محور براش غلطه.
به جرات می‌تونم بگم دست کم توی زیست بیشتر از ۵۰ درصد مطالبو خودت یاد می‌گیری.
دوم اینکه تا جایی که من اشنام این مراکز اموزش المپیاد واقعا چرتن. محور درس خوندنتون رو نذارین رو اونا مگر اینکه ببینین با دپارتمان های درست درمون اشتراک زیاد دارن. مثلا توی مشهد یکی هست که اسمشم نمی‌دونم ولی از اساتید ما میرن براشون تدریس می‌کنن. وگرنه تجمیع این بچه مدالیا کاری پیش نمی‌بره، بیشتر غرق و سردرگمتون می‌کنه.
حالا باز سوال دارین در این مورد بپرسین چون حتی پیامای تاپیکم کامل نخوندم...

برای بعضی مباحث محاسباتی مثل بیوشیمی اسید و باز و انزیم و ژنتیک کلاسیک کلاس رفتن مفیده
به ویژه اگر نهم هشتم هستید هنوز اون ذهنیت محاسباتی و علم ریاضی رو 90 درصد یاد نگرفتید
وگرنه کلاس رفتن برای المپیاد ... اونم زیست...
کل پویت المپیاد به اینه که بفهمی خودت میتونی چقدر با کتابای جور و واجور علم یاد بگیری بدون اینکه یه نفر چیزی بهت تحمیل کنه یا مجبور باشی

Back
بالا