༺husk༻
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1410
یه همسن خودم بهبه درودمشکل اینجاس هفتمم و عجیب تر از اون از زیست حالم بهم میخوره

یه همسن خودم بهبه درودمشکل اینجاس هفتمم و عجیب تر از اون از زیست حالم بهم میخوره

تموم شدهببخشید ثبت نام این کارسوق کی بود

بدبختیم یکنبه پایشه 😭 😭بابا همه چرا انقد درسخونن 😭😭
دوست عزیز،پایش ترس ندارهبدبختیم یکنبه پایشه 😭 😭

رتبه مدرسه ما پارسال و پریسال 1 شد...دوست عزیز،پایش ترس نداره
مدرسه ها زیادی معمولا گندشش میکنن
تاثیر منفی نداره حداقل توی مدرسه ما روی مستمر تأثیر مثبت داره ها ولی کلا ترس نداره
خب دیگهرتبه مدرسه ما پارسال و پریسال 1 شد...
)
پز چیو بدم داداش پارسالیا خیلی خدا بودن ما امسالیا یه دسته شانگولیم از اخر تهش او شیم نکتش این بود ما بد بدیم مدرسه پارمون میکنهخب دیگه
اگه که خوب کار میکنن که کلا ترسی ندارند
(بیشتر پیامت شبیه پز بود)
نه بابا شوخی کردمپز چیو بدم داداش پارسالیا خیلی خدا بودن ما امسالیا یه دسته شانگولیم از اخر تهش او شیم نکتش این بود ما بد بدیم مدرسه پارمون میکنه

هیچی ما کم عقل تریمنه بابا شوخی کردم
مگه چه تفاوتی دارن ورودیهای دوسال
مثلا چیکارتون میکنن
درودددیه همسن خودم بهبه درود
رابط پژوهشیتون اول باید ثبت نام بکنهکارسوق هارو از سایتش هم میشه ثبت نام کرد

چخبر .مدرسه چطوره؟؟دروددد
خب این که اینطوری فکر میکنی جالب نیستهیچی ما کم عقل تریم
دقیقا پارسالیا اصن تقلاباشونم هوشمندانه بود هشتم نهمیا رو میبنم احساس عقب ماندگی میکنمپز چیو بدم داداش پارسالیا خیلی خدا بودن ما امسالیا یه دسته شانگولیم از اخر تهش او شیم نکتش این بود ما بد بدیم مدرسه پارمون میکنه
من واقعا نمیدونم واسه چی اومدم سمپاد فک کنم فکر کردم برام ریدن الان غیر دولتی بودم نخونده 22 بودمچخبر .مدرسه چطوره؟؟

دقیقا وای خیلی خوبندقیقا پارسالیا اصن تقلاباشونم هوشمندانه بود هشتم نهمیا رو میبنم احساس عقب ماندگی میکنم

غیر دولتی؟مشتی من عمرم تو دولتی گذشت ..اونجا خفمون میکردنننمن واقعا نمیدونم واسه چی اومدم سمپاد فک کنم فکر کردم برام ریدن الان غیر دولتی بودم نخونده 22 بودم
اصن روشون کراشمدقیقا وای خیلی خوبن