• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارسوق مهندسی ژنتیک دوره نهم

درود کسایی که سالهای قبل مرحله اول رو قبول شدن چند درصد زده بودن آیا بالای 60 باشه قبول میشیم؟
ماهم احتمالا میانگینمون درحد همون ۸۵اینا بشه احتمال اینکه مرحله ی اول رو قبول بشیم هست؟🤓

• لایک
امتیازات: Thea
تا همین پیش درگیرش بودن، خیلی گسترده و وقت گیر بود و فقط یک دوره برگزار شد.
تازه مال ما فکر کنم بعد یا قبل از مصاحبه بود که اعلام کردن مرحله آنلاین بصورت حضوری تشکیل نمیشه و آنلاینه=)
هنوز بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه

آقا یه سوال ۹۸ شد میانگین گروه مرحله بعد اگه بریم کشوری هست؟

کارسوق اعصاب نداریم کسی؟..

• لایک
امتیازات: ERFUN
کارسوق هندسه هم داریم فکر کنم؟

• لایک
آقا یه سوال ۹۸ شد میانگین گروه مرحله بعد اگه بریم کشوری هست؟
در کل کارسوق ها کشوری هستند و هر مرحله بر اساس عملکرد در آزمون و داوری ها میرید مرحله بعد
چند سال پیش به این صورت بود
مرحله اول آزمون مرحله دوم آزمون مرحله سوم پروپوزال ایده پژوهشی مرحله چهارم انجام پژوهش و مقاله نویسی مرحله پنجم مرحله نهایی که شما دفاع از پژوهش و مقاله انجام میدید و بین پژوهش ها داوری انجام میشه و نتایج نهایی اعلام میشه و بعد هم مراسم اختتامیه در شهر برگزار کننده هر دوره برگزار میشه و تقدیر و قدردانی و هدایا

• لایک
امتیازات: ERFUN
ما دیگه کلا فک کنم امکان قبولیمون 0 درصده با توجه به اماری که دارم اکثرا بالای 80 زدن حالا چه با استفاده از ai چه بدون استفاده از اون

پس الان بریم برای مرحله بعد آماده بشیم (اگه قبول بشیم)

• لایک
شما دیگه خیلییی بالا زدین امکان قبولیتون 100 درصده مرحله بعد خودشون قراره کارگاه بزارن

• لایک
تازه مال ما فکر کنم بعد با قبل از مصاحبه بود که اعلام کردن مرحله آنلاین بصورت حضوری تشکیل نمیشه و آنلاینه=)
هنوز بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه
ام، کسی میدونه با میانگین ۹۰ در میایم یا نه؟

• لایک
کارسوق پزشکی کیه؟
فناوری نانو و شیمی و لیزر دیگه‌ برگزار نمیشن

پزشکی تئوریش جالب میشه؟

ریاضی مهرگان رو کسی خبر داره؟

Back
بالا