• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رادیو سمپادیا پادکست نوروز ۱۴۰۵ منتشر شد.

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Aynazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آخرین باری که پادکست سمپادیا گوش دادم تو تلگرام بود و اونموقع اینجوری شده بود که زمان رو می‌زدی و می نوشتی مربوط به فلانیه
و دوباره دلم برای تلگرام تنگ شد
بچه ها خسته نباشید واقعا

ممنونم از همه دوستانی که زحمت کشیدن و این پادکست رو توی این روزای سخت به بهترین حالت ممکن جمع اوری کردن واقعا ازشون قدردانی میکنم و تشکر میکنم ازشون ، خسته نباشین ❤️

من زیاد اهل پادکست گوش کردن نیستم اما وقتی داشتم پادکست امسال و گوش میکردم، یه نوسانی از بغض، خوشحالی و حس خوب بهم دست داد و از اینکه به آخر پادکست رسیدم، دلم گرفت.

از صمیم قلبم واسه همتون آرزو میکنم که از ته دل بخندین و یه تشکر خیلی ویژه میکنم از بچه های تیم پادکست.
گل کاشتید و منو برای دو ساعت میخکوب شاهکارتون کردید.

آخرین باری که پادکست سمپادیا گوش دادم تو تلگرام بود و اونموقع اینجوری شده بود که زمان رو می‌زدی و می نوشتی مربوط به فلانیه
و دوباره دلم برای تلگرام تنگ شد
بچه ها خسته نباشید واقعا
1000068841.jpg

نت ها وصل شد از تلگرام هم گوش کنید یدور دیگه:)

شاهکار بود واقعا
یک خسته نباشید میگم به همه بچه ها که حتی کمک کوچیکی تو این پادکست کردن
امیدوارم 1406 بتونم شرکت کنم تو پادکست

@Asal ....مایلم پس از اتصال به نت ملی و تلگرام ....کانالی که گفتی زدی رو داشته باشم صدات زیبا بود ....

@Hecate کیمیاااااا ....‌‌صدات رو شنیدم دلم بیشتر خواست ببینمت🫣👀....کاش اون روز نزدیک باشه

@نرگسیوم ...ولیییییی..:)) خیلی حماسی خوندی بار بعدی برامون شاهنامه بخون...حس میکنم خیلی قشنگ میشههههه

فهیمه نمیدونم ایدی ت کدوم بود ....برای بار دوم گریه کردم وسط پادکست💔

@zeynabgol 😍❤️‍🔥زینب زینب زینب ! خوش صدایی بیشتر برامون شعر بخون!😍....شعرت خیلی قشنگ بود صدات قشنگتر ...میتونم متنشو پ خ داشته باشم؟!....دیدمت یادت نره یک شعر قشنگ بیاری برام بخونیاااا...

@پلوتون :)) تا همین الان فکر میکردم پسری:)) ممنون که منو‌ از تاریکی دراوردی.... خیلی قشنگ بود اهنگ ت ....

@riant شعرت خیلی قشنگ بود ممنون که برامون خوندیش

مهسا ایدی تو پیدا نکردم ولی با بغض ت بغض کردم و برای بار سوم گریه کردم 💔.....

@baharkh .... تازه زینب بج کمدین هم داره :))....صدات هم خیلی خوب بود گرفته نبودا ..ممنون ازت..

شارژ من یک درصده ایرپادم هم خاموش شده ....فعلا تا یک ساعت و سی و هشت دقیقه گوش دادم ‌...بازممم ممنون از همه ...نشد تا تهش گوش بدم بقیه ش رو میزارم برای فردا ....همه عالی بودین خیلی عالی ....تا اینجا هم خندیدم هم گریه کردم هم لذت بردم ...مرسی ازتون ....ای کاش دکتر @Admin2 هم حضور میداشت ...تا اینجا که من گوش دادم نبودن ‌..صد حیف...حدس میزدیم ایشون سوپرایز باشن که نبودن :))

@Asal ....مایلم پس از اتصال به نت ملی و تلگرام ....کانالی که گفتی زدی رو داشته باشم صدات زیبا بود ....

@Hecate کیمیاااااا ....‌‌صدات رو شنیدم دلم بیشتر خواست ببینمت🫣👀....کاش اون روز نزدیک باشه

@نرگسیوم ...ولیییییی..:)) خیلی حماسی خوندی بار بعدی برامون شاهنامه بخون...حس میکنم خیلی قشنگ میشههههه

فهمیه نمیدونم ایدی ت کدوم بود ....برای بار دوم گریه کردم وسط پادکست💔

@zeynabgol 😍❤️‍🔥زینب زینب زینب ! خوش صدایی بیشتر برامون شعر بخون!😍....شعرت خیلی قشنگ بود صدات قشنگتر ...میتونم متنشو پ خ داشته باشم؟!....دیدمت یادت نره یک شعر قشنگ بیاری برام بخونیاااا...

@پلوتون :)) تا همین الان فکر میکردم پسری:)) ممنون که منو‌ از تاریکی دراوردی.... خیلی قشنگ بود اهنگ ت ....

@riant شعرت خیلی قشنگ بود ممنون که برامون خوندیش

مهسا ایدی تو پیدا نکردم ولی با بغض ت بغض کردم و برای بار سوم گریه کردم 💔.....

@baharkh .... تازه زینب بج کمدین هم داره :))....صدات هم خیلی خوب بود گرفته نبودا ..ممنون ازت..

شارژ من یک درصده ایرپادم هم خاموش شده ....فعلا تا یک ساعت و سی و هشت دقیقه گوش دادم ‌...بازممم ممنون از همه ...نشد تا تهش گوش بدم بقیه ش رو میزارم برای فردا ....همه عالی بودین خیلی عالی ....تا اینجا هم خندیدم هم گریه کردم هم لذت بردم ...مرسی ازتون ....ای کاش دکتر @Admin2 هم حضور میداشت ...تا اینجا که من گوش دادم نبودن ‌..صد حیف...حدس میزدیم ایشون سوپرایز باشن که نبودن :))
@AsalA منظورتون ایشون بود شاید :‌)😭

محشرررررررر بوددددددددد🥹😍
واقعا کیف کردممممم
دم همتون گرم🩵🥹

شعر فرض کن برای کی بود؟ گفت برای خودشه درسته؟؟

• دابل‌لایک
امتیازات: riant
@Oracle
@Aynazi
@Sina
@shayanfpg9
@MOKA , @AshkanSin
@Novarg
بچه های تیم پادکست اول از همه خیلی خسته نباشید واقعا دست مریزاد و باریکلا بابت این کار قشنگ و خفنتون و فوق العاده بود و اگه بدونید چقدر حس خوب دادین بهمون و چقدر تاثیرگذار بود توی این ایام و هرچی بگیم باز در کلام کم میاریم برای تشکر و اینکه چقدر احساسای خوب داشت پادکستتون واقعا خیلی ممنووونن خیلیییی🥹❤️‍🔥

و بطور کلی خواستم بشخصه از همگی بچه هایی که توی پادکست حضور داشتن و همه بچه های سایت که میشناسم و قراره بشناسم ممنونم که انقدر تک تکتون خوبید انقدر قشنگید و انقدر عزیزید انقدر ماهید انقدر کلی چیزای خوبید🫠✨
یه تاپیکی بود راجب احساس ناکافی بودن و اینها و واقعا انقدر حس خوب دارین بخصوص که کاملا توی این پادکست امسال که بخاطر شرایط باعث‌میشد خاص بشه حس میشد حقیقتا خود من برام دیکه این حس ناکافی بودن حس نمیشه! راستش حسی که خودم به اینجا دارم واقعا حس خانواده اس! خانواده سمپادیا🥹 خانواده ی بزرگی که با همه شیطنت هامون با همه بحثایی که یه موقع پیش میاد با همه بدیا و خوبیاش اما همه باز در نهایت هوای هم رو دارن مراقب همن و برای هم عزیزن پر اژ حس خوبن😍🥰✨❤️‍🔥

واقعا نمیدونم دیگه چجور میتونم از کلمات درست استفاده کنم برای اینکه ذوق و حس خوبم بهتون رو بگم فقط میتونم بگم واقعا از صمیم قلبم تک تکتون رو دوست دارم و چه بسا که حتی شاید خیلیاتون رو نشناسم و ندیده باشم و در ارتباط نبوده باشم ولی عجیب اینجا برام و دوست داشتنیه🥹🥲🫠✨💖

دیگه ببخشید اگه زیاده روی کردم یا کمی لوس یا بد احساساتم رو بروز دادم واقعا سخت بود برام توی نوشته اوردن این حجم احساسا و مطمئنم خودتون میدونید و درکم میکنید😅🙏🏻❤️
ارزو میکنم و از خدا واقعا میخوام ایشالا همتون همیشه هرجا که هستین سالم و سلامت و خوب و مهربون و موفق و سرحال و سرزنده باشین و ایشالا روزی برسه به تموم ارزو ها و اهدافمون برسیم دور هم و ایران ازاد و قشنگمون رو باهم و درکنار هم بتونیم تجربه کنیم✨🕊️❤️‍🩹🫂🫂

سلام مجدد(: من این لیستو به کمک خیلی زیاد آینازِ عزیزم آماده کردم. در واقع همونطور که گفته بودم کاش میشد همه‌تون رو تگ می‌کردم یهو این به ذهنم رسید که خب چرا من این لیستو درست نکنم(: بنابراین لیستو که می‌خونید یه دور هم بدونید که از شنیدن صدای تک تکتون ذوق کردم و حس و حالم عوض شد. (اگر هم اسمتون اشتباهی تگ نشده، حتما بهم بگید^^)

Back
بالا