- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
AsalA دیگهعسل نمیدونم ایدیش چیه
عجب صدایی داری دختر!
هست آهنگاش تو سمپادیا
AsalA دیگهعسل نمیدونم ایدیش چیه
عجب صدایی داری دختر!
کاش امکانش بود به ترتیب ویسای تو پادکست بچه ها اینجا تگ میشدن:)
یکی از بچهها دارن زحمتشو میکشنکاش امکانش بود به ترتیب ویسای تو پادکست بچه ها اینجا تگ میشدن:)
خیلی حماسی خوندی بار بعدی برامون شاهنامه بخون...حس میکنم خیلی قشنگ میشههههه
تا همین الان فکر میکردم پسری
ممنون که منو از تاریکی دراوردی.... خیلی قشنگ بود اهنگ ت ....
....صدات هم خیلی خوب بود گرفته نبودا ..ممنون ازت..
@AsalA منظورتون ایشون بود شاید :)😭@Asal ....مایلم پس از اتصال به نت ملی و تلگرام ....کانالی که گفتی زدی رو داشته باشم صدات زیبا بود ....
@Hecate کیمیاااااا ....صدات رو شنیدم دلم بیشتر خواست ببینمت🫣👀....کاش اون روز نزدیک باشه
@نرگسیوم ...ولیییییی..خیلی حماسی خوندی بار بعدی برامون شاهنامه بخون...حس میکنم خیلی قشنگ میشههههه
فهمیه نمیدونم ایدی ت کدوم بود ....برای بار دوم گریه کردم وسط پادکست💔
@zeynabgol 😍❤️🔥زینب زینب زینب ! خوش صدایی بیشتر برامون شعر بخون!😍....شعرت خیلی قشنگ بود صدات قشنگتر ...میتونم متنشو پ خ داشته باشم؟!....دیدمت یادت نره یک شعر قشنگ بیاری برام بخونیاااا...
@پلوتونتا همین الان فکر میکردم پسری
ممنون که منو از تاریکی دراوردی.... خیلی قشنگ بود اهنگ ت ....
@riant شعرت خیلی قشنگ بود ممنون که برامون خوندیش
مهسا ایدی تو پیدا نکردم ولی با بغض ت بغض کردم و برای بار سوم گریه کردم 💔.....
@baharkh .... تازه زینب بج کمدین هم داره....صدات هم خیلی خوب بود گرفته نبودا ..ممنون ازت..
شارژ من یک درصده ایرپادم هم خاموش شده ....فعلا تا یک ساعت و سی و هشت دقیقه گوش دادم ...بازممم ممنون از همه ...نشد تا تهش گوش بدم بقیه ش رو میزارم برای فردا ....همه عالی بودین خیلی عالی ....تا اینجا هم خندیدم هم گریه کردم هم لذت بردم ...مرسی ازتون ....ای کاش دکتر @Admin2 هم حضور میداشت ...تا اینجا که من گوش دادم نبودن ..صد حیف...حدس میزدیم ایشون سوپرایز باشن که نبودن![]()
برای @riant عزیزشعر فرض کن برای کی بود؟ گفت برای خودشه درسته؟
قربان شما، افتخار دادید *-*آقا انصافا همگی دمتون گرم