• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گرفتن گواهینامه و رانندگی

دختره از همون اول با ناز حرف زد و بساط شوخی باز کرد!
اره اعتماد بنفس خیلی مهمه و این شوخی هم موثره، من دوقدمی یک دست انداز وحشتناک بودم که افسرگفت بزن 3، بعد با لحن جدی گفت چرا نمیزنی 3؟؟؟ به شوخی گفتم آخه الان بزنم 3 یا باید باهم پرواز کنیم از رو سرعتگیر یا هم نزدیکش سرعتو کم کنم ماشین پت پت میکنه، اگر اجازه بدین بعد دس انداز میزنم3 و 4 اصن هرچی شما بگین 😂 خندش گرفت و گفت باشه هرموقع صلاح دیدی بزن، همون روزم قبول شدم
همش بگو بخند و ناز و عشوه که اصلا ولی دریه حدی که مجاز باشه شوخی کنی بنظرم اوکیه و حتی از سوتی های کوچیکم چشم پوشی میکنن.

آخرین ویرایش:
اهم اهم
امروز ازمون داشتم و میتونم بگم فقط و فقط اعتماد به نفسه که مهمه!
دختره از همون اول با ناز حرف زد و بساط شوخی باز کرد! ماشین هم خاموش کرد حین پاک دوبل. مورچه‌ای کل مسیر رو رفت و روی پل بدون اجازه پارک کرد ولی قبول شد!
ماشین آزمون واقعا افتضاح بود! کلاچ خیلی سفت و بدقلق بود، دنده کلا چرخیده بود و واقعا هول شدم!
به حرف افسر گوش ندین وقتی خودتون لم خودتون میدونید 😭
روزی که بلافاصله بعد ازمون کار مهمی دارید هم بیخیال ازمون فرمون بشید! خیلی تلاش کردم استرس نگیرم ولی گویا ذهنم درگیر بود 😭
هی میگم آزمون فرمون چیه فهمیدم همون شهره

مام یکی از اینا داشتیم باباش اومد دو تا لاس جانانه با افسر زد افسر بلند جلو همم گفت دخترو قبول کردم ولی رانندگیش فاجعست خودت کنارش بشین حتما

یه سوال
بعد ازمون ایین تا چند وقت یا چند ماه بعد میشه ازمون تو شهری رو داد؟

دوستان برای داخل شهری، فقط و فقط اعتماد به نفس داشته باشید
این هول نکردن باعث میشه خوب مدیریت کنید و دست پاچه نشید🩷

بچه‌ها فردا شهری دارم پذیرای توصیه هاتون هستم
قبل از اینکه امتحان بدهید، مسیر رو رصد کنید جاهایی که ممکنه ازتون پارک دوبل یا دور زدن رو بخواد رو تو ذهنتون مجسم کنید که چطوری قراره انجامش بدهید، اگه ممنوعه هم تو فکرش باشید که بگید ممنوعه.
به حرف بقیه توجهی نداشته باشید تا استرس نگیرید.
و اینکه اصلا اهمیتی نداره دفعه چندم قبول بشین پس این فقط یه تجربه است و نگرانش نباشین.
شناسنامه یا کارت شناسایی و بطری آب و یه خوراکی همراهمتون باشه، چون معمولا خیلی طول میکشه و خسته کننده هست.
موفق و سربلند باشین.

Back
بالا