• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گرفتن گواهینامه و رانندگی

همونی که اموزشگاه گفته کافیه چون الان ازمونا آموزشگاهی شده و قبلا تو خود اداره راهنمایی رانندگی برگزار میشد و اپدیت بودنش مهم بود.
از همین هفته توی اداره برگزار میشه و اموزشگاهی نیست دیگه

سلام
من دیروز آزمون آیین‌نامه داشتم. اداره پلیس و راهنمایی برگزار شد و آموزشگاهی نبود. از قبل آموزشگاه گفته بود منطقه نظامیه و مقنعه و مانتو بلند بپوشید. صبح رفتم دیدم به مانتو کوتاه و حتی رنگ گیر دادن و بچه‌ها رو راه ندادن! در نهایت به یه سری چادر دادن تا بیان داخل🚶🏻‍♀️
گوشیا هم گرفتن
شادان رفتم محل ازمون. خب همون نمونه سوالا و حرفای استاد و بخش‌هایی از کتاب که مشخص کرده بود خوندم (بله جلسات حضوری بود و همشون رفتم. وقتی ۱۶م هزینه ثبت نامه نمیتانستم نرم🚶🏻‍♀️).
اونجا یه سریا بودن که برای بار ششم رد میشدن! واقعا عجیب بود برام!
سوالا قاطی پاتیه و با بغل دستی و جلویی و عقبی سوالات متفاوتی دارید حواستون باشه :))
خلاصه اینکه همون فایل و نکات بخونید برای ازمون ایین نامه کفایت میکنه قبول میشید

امروز میتونستم برم فرمون ولی دوست داشتم یه جلسه تمرینی بردارم و بعد برم که میره برای هفته آینده

من ایندفعم رد شدم (تمرین نکردم این دفعه و اشتباه کردم)
و فهمیدم مشکل اصلی رد شدنم همین پارک دوبله که حالا ایندفعه واسه این رد شدم
دفعه قبلی پارک دوبل و حواسم نبود برای دور زدن وسط وایستم
اوندفعه هم پارک دوبل و یکبار راهنما نزدم
اصلش همون پارک دوبله
روششم دوباره بگم آینه به آینه میکنم یکدور فرمونو به راست میدم دنده عقب میگیرم دستگیره در عقب بیفته پشت جدول بعد فرمونو به چپ میدم ماشین صاف بشه
ولی هر دفعه اون مقداری دنده عقب میگیرم کمه و کلی فاصله میفته، یعنی این فاکتور که دستگیر در عقب بیفته پشت جدول غلط اندازه، این مربی باهاش میرفتم این راهو میگفت ولی هربار تو آرمون زدم اشتباه شدش
دیگه خسته شدم چیکار کنم 😭

آخرین ویرایش:
سلام
من دیروز آزمون آیین‌نامه داشتم. اداره پلیس و راهنمایی برگزار شد و آموزشگاهی نبود. از قبل آموزشگاه گفته بود منطقه نظامیه و مقنعه و مانتو بلند بپوشید. صبح رفتم دیدم به مانتو کوتاه و حتی رنگ گیر دادن و بچه‌ها رو راه ندادن! در نهایت به یه سری چادر دادن تا بیان داخل🚶🏻‍♀️
گوشیا هم گرفتن
شادان رفتم محل ازمون. خب همون نمونه سوالا و حرفای استاد و بخش‌هایی از کتاب که مشخص کرده بود خوندم (بله جلسات حضوری بود و همشون رفتم. وقتی ۱۶م هزینه ثبت نامه نمیتانستم نرم🚶🏻‍♀️).
اونجا یه سریا بودن که برای بار ششم رد میشدن! واقعا عجیب بود برام!
سوالا قاطی پاتیه و با بغل دستی و جلویی و عقبی سوالات متفاوتی دارید حواستون باشه :))
خلاصه اینکه همون فایل و نکات بخونید برای ازمون ایین نامه کفایت میکنه قبول میشید

امروز میتونستم برم فرمون ولی دوست داشتم یه جلسه تمرینی بردارم و بعد برم که میره برای هفته آینده
به به مبارکه من خودم ایین نامه رو بار اول ۲۵ از ۳۰ شدم افتادم چون فایل سوالات ازمون رو نخونده بودم؛ طبیعیه

و اینکه بین ایین نامه و شهری حداقل باید ۷ روز فاصله باشه اصلا تا هفته دیگه روز یکشنبه اجازه ثبت نام نداری‌:(

اصلش همون پارک دوبله
روششم دوباره بگم آینه به آینه میکنم یکدور فرمونو به راست میدم دنده عقب میگیرم دستگیره در عقب بیفته پشت جدول بعد فرمونو به چپ میدم ماشین صاف بشه
ولی هر دفعه اون مقداری دنده عقب میگیرم کمه و کلی فاصله میفته، یعنی این فاکتور که دستگیر در عقب بیفته پشت جدول غلط اندازه، این مربی باهاش میرفتم این راهو میگفت ولی هربار تو آرمون زدم اشتباه شدش
ببین تو که قدت بلنده واقعا از اینه راست ببین سپر و جدول تو آیینه بهم خوردن یا نه بعد فرمون رو بده چپ

برای فرمون راست اول هم از مثلثی عقب استفاذه کن برسه چراغ خطر ماشینی که روش دوبل میزنی

به به مبارکه من خودم ایین نامه رو بار اول ۲۵ از ۳۰ شدم افتادم چون فایل سوالات ازمون رو نخونده بودم؛ طبیعیه
نه اینا سوالا رو چاپ کرده بودن دستشون بود😭
عجیب غریب بودن کلا
و اینکه بین ایین نامه و شهری حداقل باید ۷ روز فاصله باشه اصلا تا هفته دیگه روز یکشنبه اجازه ثبت نام نداری‌:(
رفتم اموزشگاه گفته بودن چون ایین نامه اموزشگاه برگزار نشد میشه فرداش شرکت کرد

نه اینا سوالا رو چاپ کرده بودن دستشون بود😭
عجیب غریب بودن کلا

رفتم اموزشگاه گفته بودن چون ایین نامه اموزشگاه برگزار نشد میشه فرداش شرکت کرد
خب چه خوب سریع تر برو یکبار ازمون بده با افسر اشنا شی

اصلش همون پارک دوبله
سلام احسان
یه مساله‌ای از تجربه‌ی خودم در دوبل میگم شاید بهت کمک کنه.
مهم‌ترین چیزی که تو دوبل باید دقت کنی همون حرکت لاکپشتی با کلاچ‌ـه.
باید خیلی خیلی خیلی آروم دنده عقب بری و اگر یه ذره بیشتر پاتو از رو کلاچ برداری خراب میشه هرچقدرهم که اون مسائل دیگه رو رعایت کنی :(

آخرین ویرایش:
سلام احسان
یه مساله‌ای از تجربه‌ی خودم در دوبل میگم شاید بهت کمک کنه.
مهم‌ترین چیزی که تو دوبل باید دقت کنی همون حرکت لاکپشتی با کلاچ‌ـه.
باید خیلی خیلی خیلی آروم دنده عقب بری و اگر یه ذره بیشتر پاتو از رو کلاچ برداری خراب میشه هرچقدرهم که اون مسائل دیگه رو رعایت کنی :(
عا ممنون ولی کلا مشکل من تو دوبل اینه اصلا چقدر باید برم دنده عقب؟ تو کنترل عقب رفتن مشکل ندارم
مثلا فکر میکنم این میزانی دنده عقب رفتم کافیه بعد فرمونو به چپ میپیچم ماشین صاف بشه ولی میزانی دنده عقب رفتم کم بوده
کلا سر اینه
دنبال یک چیزیم که بهم نشون بده این مقداری دنده عقب رفتم کافیه

عا ممنون ولی کلا مشکل من تو دوبل اینه اصلا چقدر باید برم دنده عقب؟ تو کنترل عقب رفتن مشکل ندارم
مثلا فکر میکنم این میزانی دنده عقب رفتم کافیه بعد فرمونو به چپ میپیچم ماشین صاف بشه ولی میزانی دنده عقب رفتم کم بوده
کلا سر اینه
سرچ کن پارک دوبل معمولا ویدیو های خوبی آموزششو گذاشتن هر کدوم هم مبنای متفاوتی دارن البته یکی میگه شونه افسر رو نگاه کن یکی میگه فلان جای ماشینو یکی میگه تو ایینه بقل جدول رو دیدی فلان کن و یک نکته دیگه هم داره اینه که اون ماشینی که دوبلش میکنی خودش چجوری دوبل شده خیلی اوقات سر این رد میشن بچه ها چون اون ماشینه عملا تو جدوله بعد تو دوبلش کنی توهم به جا سی سانت میری تو جدول یا میوفتی تو جوب

کلا سر اینه
سلام وقتتون به خیر
مربیم یه سری شاخص ها بهم گفته بود،
اگه درست یادم مونده باشه
وقتی که گوشه ی شیشه ی درب پشتی سمت راست (بهش میگفت لچکی) وقتی از اونجا بتونید گوشه ماشین پارک شده رو ببینید، باید ایست کنید
بعد فرمونو بدید راست و برید عقب تا وقتی که
دستگیره درب شاگرد یا خطی که شیشه رو نصف کنه، با خط چراغ عقب ماشین جلویی، موازی بشه.
بعد دوباره ایست، و بعدش فرمونو کامل بدهید چپ و پارک کنید.
ببخشید اگه خوب نشد.

آخرین ویرایش:
کلا سر اینه
روشی که مربی من گفته بود، هربار که فرمونو قفل میکردم بعدش باید حرکت میکردم و یادمه همش دوبلام خراب میشد.
بعدش که تمرینی رفتم مربی جدید میگفت وقتی چراغ عقب ماشینی که میخوایم دوبلش کنیم رو وسط شیشه مثلثی عقب دیدیم باید درحین حرکت با همون سرعت لاکپشتی، فرمونو به راست قفل کنیم به صورت ضربدری(خیلی سریع) و دنده عقب رو ادامه بدیم تا وقتی که همون چراغ عقب ماشین رو جلوی سینه افسر ببینیم و سریعا باید درحین حرکت فرمونو به چپ قفل کنیم و اگر دیدیم خیلی گوشه‌ی ماشین به سپر ماشین جلویی نزدیک شده باید یه مقدار درحد نیم فرمون، فرمونو باز کنیم که فاصله درست بشه و برخورد نکنیم. ولی اگر فاصله‌ درست بود بنظرت و امکان برخورد وجود نداشت، لازم نیست اون نیم دور فرمونو باز کنی.

تجربه‌ی من این بود و با حرف علی موافقم که هرمربی یه تکنیکی داره و باید ببینی باکدوم بهتر میتونی‌. ولی بازم میگم اون سرعت لاکپشتی خیلی مهمه و دلیل ردشدنای من همین تسلط نداشتن روی این بود

این ۲۰ نمونه سوالی هست که در روز امتحان آئین نامه یکیش بهتون میوفته، همون آزمون های رسمی

کلا سر اینه
تا جایی دنده عقب برو که چراغ عقب ماشین کناری رو وسط شیشه مثلثی عقب ماشین ببینی.
بعدش فرمون رو تا آخر بچرخون راست و اونقدر عقب بیا که سپر بالای تایر عقب بیفته روی لبه جدول
بعدم فرمون رو تا آخر بچرخون چپ و بیا عقب تا ماشین صاف بشه.
اگه هم گفت بازم دنده عقب حرکت کن قبلش فرمون رو یک و نیم دور بچرخون که تایرها صاف بشن.
بنظرم این ساده‌ترین روششه که منم که رانندگیم خوب نیست میتونم باهاش پارک دوبلهای تمیزی در بیارم.

تنها توصیه ای که میتونم بکنم اینه که صبر کنید آخر از همه امتحان شهری رو بدید که سرهنگ خسته باشه خیلی گیر نده بهتون. حتی احتمالش هست برسونتتون به آموزشگاه پول اسنپ تو جیبتون بمونه.

اهم اهم
امروز ازمون داشتم و میتونم بگم فقط و فقط اعتماد به نفسه که مهمه!
دختره از همون اول با ناز حرف زد و بساط شوخی باز کرد! ماشین هم خاموش کرد حین پاک دوبل. مورچه‌ای کل مسیر رو رفت و روی پل بدون اجازه پارک کرد ولی قبول شد!
ماشین آزمون واقعا افتضاح بود! کلاچ خیلی سفت و بدقلق بود، دنده کلا چرخیده بود و واقعا هول شدم!
به حرف افسر گوش ندین وقتی خودتون لم خودتون میدونید 😭
روزی که بلافاصله بعد ازمون کار مهمی دارید هم بیخیال ازمون فرمون بشید! خیلی تلاش کردم استرس نگیرم ولی گویا ذهنم درگیر بود 😭

Back
بالا